Esimin derdi ne benimle?

Ya her konuda ayni zaten.
Cvp vermez, yardimci olmaz, ilgilenmez vs vs.
Dun aksama takilmadim zaten ama bu aksam damarima basti resmen.
Neymis, bu aksam fazla iyiymisim.
Nasil hastalikli bir dusunce bu ya?
Bu arada 32 yasinda esim.

kuzucugum aşagılık kompleksi denılen durum galıba devrede benım esımdede arada sırada hortlar .. kavga cıkar . agzının payını alır ve defolur gıder .unıversıteyı kazandıgımı duyunca sıkıntıdan hurdeşen ( halk arasında sıkınttıdan döküntü, alerjı ) olmustu . uyuz gıbı kasınıyordu
aglıyordu sacma sapan kavga cıkarıyordu .. onun ıcın esınde var olan sey bu bence . asagılık kompleksı var korkuuuuu adamın dengesını bozuyor

hersey bır yanada o kedıcıgemı vurdu ben orada takılı kaldımne derdı varmıs zavallı kedıyle ah canım benım pekte tatlı bı kedıcık ben bır kedı almak ıcın can atarken adama bak sen ya dolabın ıcıne atıp kafasına vuruyor ınsan zıyanıyazıklar olsun

Aynen ben de ona takıldım, icim sızladı resmen yaa

..Aldi atti bunu dolabin icine, kafasini vurdu, kac gundur hasta zaten, gozunun icine bakiyorum.

İnanmıyorum yaa! Zavallı savunmasız bir hayvanın kafasını vuruyor, işkence ediyor ve sen halen "benimle ne derdi" var diyip, bu konuyu atlayabiliyor musun ?

Açıkcası çok sinirlendim ben duruma. İlgi, ilgisizlik, seninle derdinin olup olmadıgını düşünene kadar, o zavallı iki lokmacık savunmasız hayvanın derdine düşmen, en azından vicdan azabı çekmen gerekirdi.

Kusura bakma ama eşim, degil benim kedim, herhangi savunmasız bir cana bile bile kötü muamele edicek, anında çeker giderdim. O savunmasız cana merhamet vicdan göstermeyen inan hiç bir şeye göstermez arkdasım!!!

Eş arasında neden iş, para konusunda kıskançlık olur ki? Sonuçta sen ondan fazla alsan da o eve girecek o para. Beraber yiyip içeceksiniz. Fazladan para almanın ona ne zararı var ki. Benim öle bir durumum olsa eşim kıskanmayı bırak, sevinir mutlu olur. eşler arasında böyle tutumlar çok saçma.

Bence eşin senin ders çalışmana takmış gibi. Sen farkında olmadan derslere çok takılıp, onunla ilgilenmiyor yada devamlı derslerden bahsediyorsan oda bunalmış olabilir. Ayrıca sende sınav stresine girip eşinin herşeyine takılmış olabilirsin. Bugün çok iyisin lafındada abartılacak bişey yok. Bende bazen çok mutlu olduğumda eşim bugün çok sevinçlisin hayrola der.
Devamlı streste olduğundan o gün keyifli olduğun için eşin bunu farkedip sormuş sana.

Eşinin gidip te kediciğe o şekil davranması da çok kötü birşey. Hiç mi hayvanlara karşı vicdanı yok. O kedinin kafasına vurunca sende gidip öyle vurulmaz böyle vurulur diye eşinin kafasına vursaydın:) O zaman ipler tamamen kopardı herhalde. Şaka bir yana. Daha yeni evlisiniz. Şu sınavını atlat düzelirsiniz. Takma kafana. Evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın. Yarın çocuk olunca çok ararsınız bu günleri.

Kizim konusunda cok haklisiniz.
O konuda zaten onlemimi almaya calisiyorum.
Kizimda biliyormus gb ona yanasmiyor zaten.
Kac gundur hasta yavrum, onada uzuluyorum.
Ben ona karsi tepkisiz kalinca, ilgimi cekmek icin sanirim, oyle davrandi, bilemiyorum.
Dedim ya hastalikli dusuncelere sahip galiba.
Birde oyle cekip gidemiyorum ben, ailemden 4400 km uzaktayim.
Sorunlari bir sekilde halletmeye calisiyorum oncelikle.
Elbette ki benimde yaptirimlarim olacak, hele su sinavimi bir atlatayim da.

canım önceki konularınıda biliyorum. sıkıntılı bir eşin var geçinmek çok zorr. sana tek diyebileceğim sen kendini her yönden garanti altına al. maddi manevi kendine güvenin olsun ki seni ezemesin o adam. yarın işine gelmedi baktın olmadı gidersin ailenin yanına niye gidemicekmişsin. 4400 km nasıl geldiysen öyle de gidersin canım. yeterki aklına koy. ama umarım buna gerek kalmaz.

Tabiki oyle cnm, gitmek istedikten sonra, mesafe sorun degil.
Gidersem donmemek uzere olur sdc. Bu zor olan aslinda.
Esim hemde cok zor. Nasil basa cikacagimi da bilemiyorum.
Huzursuzluk cikarabilecegi hicbir konu yok, bahanesi yok.
Rahat batiyor sanirim adama. Ya da yine donup dolasip ayni yere geliyorum surekli ama, esimi dolduruyor bana karsi yine.
Elimde olmadan boyle dusunmeye basliyorum.

kusura bakma, moralini bozmak istemem ama eşin dolmuşa binmeye meraklı olmasa, kimse zorla bindiremez ve huylu huyundan vazgeçmez.

sen kps ye hazırlan, gerisin boşver. en azından geleceğini garanti altına almaya bak.

Sizin konunuzu okurken geçen hafta eşimle yaşadığım bir şey geldi aklıma.Facete yarışma düzenleyen bir grup vardı.üye sayısı 200 filan.tanıdığımız kişiler yani.Bende çok heveslendim ilk yazı yazana kız bebekler için tülden etek verilecekti.Amacım eteği kazanmaktan çok,arkadaşlarla iddialaşmaktı.hepimiz bak gör ben kazanıcam diyip dalga geçtik birbiimizle:) Eşim eve geldi falan ya dedim böyle bişey var kızla ilgilen ki zaten aynı odadayız.yapacağı pek bişey yok sadece oyuncaklarla oynatcak.Yarışma belli saatler arasında olucak kızımla sadece 1 saat falan oynucak yani.Neyse eşim tv ye daldı.Kızım ilgi istiyor belli.yoksa açlık veya altı kirli falan değil yani.Bana geliyor pc yi ellyiro falan.Bir kaç dedim eşime nolur bak kızlarla dalga geçiyorum.heveslendim dedim.umursamadı.O arada kızım iyice geldi yanıma.Bende aniden sinirlenip kalktım pc başından.AAA ne oldu diyo.kızma diyo ben bakayım dur yarışmaya diyo.yaa biliyorsun görüyorsun hevesimi,neden iki dk müsade etmezsinki.O kadar üzüdümkü o an.Dedim demekki hayat sadece onun isteklerinden ibaret.O oyun oynarken yorum yapıp,onla bişeyler paylaşırdım.Heves ettiği şeylere deste olurdum.Ama o günden sonra karışmıyorum.zevk aldığı bşeyi paylaşınca yanlışlıkla yorum yapsam bile ardından susuyorum.

Lafın özü;ERKEKLER İÇİN ÖNEMLİ OLAN KENDİ İSTEKLERİDİR.Gerisinin önemi yok bence.Sen bir yola çıkmışsın,ne olursa olsun onu yoksay.Hevesini,isteğini,elde edeceklerini düşün,daha çok hırslan.Bunu ona belli etmeden yap.Yoksa erkek hep ses yükselterek kısıtlama yaparak isedğini yaptırmaya çalışır.

Umarım Allah çıktığın bu yolda güzel başarılar elde etmeni nasip eder...

erkeklere bayabi geliyorlar bu aralarda.
canim siz yurtdisinda yasiyorsunuz ama sen kpss ye giriceksin türkiyede öylemi yoksa yanlismi anladim ben? peki eger kazanirsan dönücekmisiniz? esin orda ne is yapicak? sen evlenip almanyayami geldin?
yani belkide gidersek onun orda bi isi olmadigindan mi korkuyorda seninde yapmani istemiyor bilemedim.

ev değil savaş alanı mübarek

Almanya da degiliz biz cnm.
Arap ulkelerinden birinde, Ummandayiz.
Esimin burada ins firmasinda muh md olarak calisiyor.
Guzel bir isi var, hakkini yiyemem.
Buradaki is bittikten sonra, belki yine burada kalacagiz yada baska bir ulkeye gidecegiz.
Sirket nasil yonlendirirse.
Bizde en azindan birimizin sabit bir isi olursa Turkiyeye kesin donus yapalim diye dusunduk.
Bende bundan dolayi ders calismaya basladim.
Daha dogrusu bu dusunce evlenmeden once bile vardi. Bugune kadar da sikinti cikmiyordu. Ortak alinmis bir karar yani.
O da Turkiyeye donunce ya kendi isine devam edecek ya da baska bir is bulacak. Belli degil daha hicbir sey.
Burada tek basima hazirlaniyorum ben. Etrafimda yardimci olabilecek birilerini gectim, turkce konusan bile yok.
Sinav icin Turkiyeye gelecegim.

Az evvelde aradi, rutin oglen aramasi.
Napiyorsun dedi, ders calisiyorum dedim, bende ders calisiyorum dedi:))
Rabbim, ne dusunmem gerekiyor, ne yapmam gerekiyor anlamiyorum ki.

eşin senin meslek sahibi olmanı istemiyor sanki bana öyle geldi ama evde huzursuzluk çıkarmak için fırsat kollaması çok saçmavarsa bir sıkıntısı açık açık konuşsun erkekler çocuk gibi yaa gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ben

Belki bazi arkadaslar ders konusuna cok takildigimi ve esiminde bundan rahatsiz olup boyle yaptigini dusunebilirler ama
birde soyle bir durum var, oglenleri rutin arar, napiyorsun der, hicbisi yada tv izliyorum dedigimde,
ders neden calismiyorsun diye de tersler.

Belkide cnm ama birimizin sabit bir meslegi olsun, bir seyler almaya kalkarsak, sikintimiz olmasin diye dusunduk.
Hatta beyfendi kendi cok uzerinde durdu bunun.
Benimde evin geciminde sorumluluk almama cok merakli kendisi.
Ki ben ona da teklif ettim, sende calis diye, ben calisamam dedi, siyrildi.
Ewt cok sacma, durduk yere bu kacinci evde huzursuzluk cikardigi, hemde hic bir sebep yokken.
Altinda kim bilir neler yatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…