içten içe kızdıgı nefret besledıgı bıse var bence,normalde ınsan eşi mutlu dıye sevınır...Sordum tabiki cnm, ben herseyin konusulmasindan ve konusularak halledilmesinden yanayim.
Sorun, bu aksam fazla iyi olmammis.
içten içe kızdıgı nefret besledıgı bıse var bence,normalde ınsan eşi mutlu dıye sevınır...Sordum tabiki cnm, ben herseyin konusulmasindan ve konusularak halledilmesinden yanayim.
Sorun, bu aksam fazla iyi olmammis.
içten içe kızdıgı nefret besledıgı bıse var bence,normalde ınsan eşi mutlu dıye sevınır...
geçmişte unutlamayacak bı sorun yaşadınızmı,sebebı buda olabılır
hıcbı sebeb yoksa eger,bu ınsan normal degıl,sanırım acı vermekten zevk alıyor
Almanya da degiliz biz cnm.
Arap ulkelerinden birinde, Ummandayiz.
Esimin burada ins firmasinda muh md olarak calisiyor.
Guzel bir isi var, hakkini yiyemem.
Buradaki is bittikten sonra, belki yine burada kalacagiz yada baska bir ulkeye gidecegiz.
Sirket nasil yonlendirirse.
Bizde en azindan birimizin sabit bir isi olursa Turkiyeye kesin donus yapalim diye dusunduk.
Bende bundan dolayi ders calismaya basladim.
Daha dogrusu bu dusunce evlenmeden once bile vardi. Bugune kadar da sikinti cikmiyordu. Ortak alinmis bir karar yani.
O da Turkiyeye donunce ya kendi isine devam edecek ya da baska bir is bulacak. Belli degil daha hicbir sey.
Burada tek basima hazirlaniyorum ben. Etrafimda yardimci olabilecek birilerini gectim, turkce konusan bile yok.
Sinav icin Turkiyeye gelecegim.
Amin ins cnm, yazin cok iyi geldi:))
Dedigin gb olabilir, normalde de biraz baskin karakterliyim.
Esime gore fazla sosyal, ceneli, atak, girdigi ortama ayak uyduran vs vs.
Dillerini anlamadigim halde arap komsularim var benim:)
Birde bunlarin uzerine maddi ozgurlukte eklenirse diye cekiniyor olabilir.
Ama ben bu karari kendim icin almadimki, ailemiz icin, ileride belkide olacak evlatlarimizin gelecegi icin.
Kendi de cok iyi biliyor bunu.
Cok fazla konuda sorun yasadik 6ayda.
Ben artik sorun yasamak istemiyorum, sdc huzurlu olmak istiyorum.
Birde o bunu anlasa.
Kpss sayfaniza takilmistim bir ara.
Bizimde arkadaslarla takildigimiz baska bir forum ve sayfamiz var:))
Burada bana ders konusunda yardimci olabilecek biri bile yokken, iki soru bile paylasmak nasil iyi geliyor.
Birde esim anlasa bunu keske.
İnanmıyorum yaa! Zavallı savunmasız bir hayvanın kafasını vuruyor, işkence ediyor ve sen halen "benimle ne derdi" var diyip, bu konuyu atlayabiliyor musun ?
Açıkcası çok sinirlendim ben duruma. İlgi, ilgisizlik, seninle derdinin olup olmadıgını düşünene kadar, o zavallı iki lokmacık savunmasız hayvanın derdine düşmen, en azından vicdan azabı çekmen gerekirdi.
Kusura bakma ama eşim, degil benim kedim, herhangi savunmasız bir cana bile bile kötü muamele edicek, anında çeker giderdim. O savunmasız cana merhamet vicdan göstermeyen inan hiç bir şeye göstermez arkdasım!!!
amin ins cnm, yazin cok iyi geldi:))
dedigin gb olabilir, normalde de biraz baskin karakterliyim.
Esime gore fazla sosyal, ceneli, atak, girdigi ortama ayak uyduran vs vs.
Dillerini anlamadigim halde arap komsularim var benim:)
birde bunlarin uzerine maddi ozgurlukte eklenirse diye cekiniyor olabilir.
Ama ben bu karari kendim icin almadimki, ailemiz icin, ileride belkide olacak evlatlarimizin gelecegi icin.
Kendi de cok iyi biliyor bunu.
Cok fazla konuda sorun yasadik 6ayda.
Ben artik sorun yasamak istemiyorum, sdc huzurlu olmak istiyorum.
Birde o bunu anlasa.
Kpss sayfaniza takilmistim bir ara.
Bizimde arkadaslarla takildigimiz baska bir forum ve sayfamiz var:))
burada bana ders konusunda yardimci olabilecek biri bile yokken, iki soru bile paylasmak nasil iyi geliyor.
Birde esim anlasa bunu keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?