farkındamısınız bilmiyorum ama sizde şu anda kürt milliyetçiliği yaptınız.....ayrıca genelleme yapmadan konuşursanız sevinirim
Senin yazdıklarınla alakası yok. Filistinde ölenlere acımıyormuş. Hemen beni yaftalamanız çok acı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....
Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...
Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...
konu açarken net olmayı deneyinn sizde yaftalamadım sorun buysa görüşüm bu dedim!
Partiniz İmranlı'dan yönetiliyor
çıkaramaz demedim!!!kürt milliyetçiliği altında birleşip cumhurbaşkanı adayı çıkardılar dedim milliyetçiler dedim anladınız mı KİBARCA ANLATTIM ...BİZ TÜRKLERDE MİLLİYETÇİLİK YAPALIM DİYORUM....Bu ülkenin sadece Türklere ait olduğunu sanan biri daha...
Bu ülke toprakları yüzyıllardır Kürt Türk ermeni çerkez Rum ... Bir çok milletten insanı barındıran topraklardır.
Kürtlerin cumhurbaşkanı adayı çıkaramayacağını hangi kafayla düşündünüz?
Bakın yeterince de kibar soruyorum....
Pardon benim alıntı yaptığım mesajı yazan siz değilmişsiniz.
Nicke bakmadan okuyorum, farkedemedim.
Ancak onu yazan aynı soydan olanlar diye yaftalıyor. PKK yok. Kürt milletinden bahsediyor...
Partimiz???
He he oldu. Nerenden uydurdun bunu ?
çıkaramaz demedim!!!kürt milliyetçiliği altında birleşip cumhurbaşkanı adayı çıkardılar dedim milliyetçiler dedim anladınız mı KİBARCA ANLATTIM ...BİZ TÜRKLERDE MİLLİYETÇİLİK YAPALIM DİYORUM....
Üslup hemen değişti cevap vermeye değmez
BİZ ASALETİMİZİ SAVAŞARAK KAZANMIŞ BİR MİLLETİZ Kİ BİZE EN ÇOK ÇOŞKUNLUK YAKIŞIYOR....SEN ŞU KATKILARINI DİYORUM AL DA GİT.....Sakin olun ya.... Asaletinize yakışmıyor
BİZ ASALETİMİZİ SAVAŞARAK KAZANMIŞ BİR MİLLETİZ Kİ BİZE EN ÇOK ÇOŞKUNLUK YAKIŞIYOR....SEN ŞU KATKILARINI DİYORUM AL DA GİT.....
Te allahım . Hadi ben gidiyorum zaten.
Coşun sizde bakalım durduğunuz yerde...
Avrupa ülkelerine,batıya gizli bir hayranlık beslerler. Vatandaşlığını versen hiç düşünmeden TC vatandaşlığından vaz geçer.
Benim bu topluma katkım o milliyetçiyim diye yırtınan insanlardan çok daha fazla...EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....
Katiliyorum.
Söylenecek çok şey var cidden.
Konu sahibi de iyi konu seçmiş tartisma cikarmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?