Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

Eşiniz kolayca gaza gelen bir tip anlaşılan
Milliyetçilik bu değil..daha doğrusu olmaması gerekir, kusura bakmayın da bu konuda cahil. Aşırı milliyetçilik cehalet belirtisidir.
Boş ve balon şeyler bunlar.
Ben Kürtüm, bununla da gurur duyuyorum. Ama Kürt olduğumu üniversitede gizlerdim.Bu gibi insanlar yüzünden. Milliyetçi bir üni. de okudum.
Milliyetçiyim derler bulundukları makamın etinden sütünden faydalanırlar. Doğru dürüst bir şey üretmezler çünkü kapasiteleri yetmez buna. kendilerini de geliştirmezler, vizyonsuzluktan.
Avrupa ülkelerine,batıya gizli bir hayranlık beslerler. Vatandaşlığını versen hiç düşünmeden TC vatandaşlığından vaz geçer.
Benim bu topluma katkım o milliyetçiyim diye yırtınan insanlardan çok daha fazla...

Son düzenleme:
gallina bence olayın aslını öğrenelim önce....yoksa çileden çıkaracak bizi

Milliyetçiliğin kötü bir şey olmadığını bende biliyorum. Lakin eşim başka milletten diye ölsünler diyor. Irkçılık yapıyor ve bu onun için milliyetçilik. Önceden evet milliyetçiydi şimdi ırkçı. Ve bunu kabul etmiyor. Bende çocuğumun bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Konuşuncada çok ciddi kavga ediyoruz. Kötü niyetle açmadım konuyu. Dünkü sözlerinden sonra iyice rahatsız oldum .

büyük ihtimalle filistinliler için demiştir.

bak canım önce şunu söyliyeyim. genelde çocuklar annenin bir dünya görüşü duruşu varsa ona kayar. akıl bali olduğunda bişeyleri düşünüp kıyaslarsa zaten kendi yolunu bulur. hiç bir çocuk sivri bir düşünceyi benimsemez. ancak şaka zannedip ezberleyebilir. s
sen ona bişeyleri iyi izah edersen hiç kaygın olmasın, zaten babasına benzemez.

eşine de çok sinirlendim kusura bakma. bence karşına alıp ona şöyle söyleyebilirsin:
"ben türküm çocuğum da türk (belki de başka millettensiniz bilemiycem) sırf ırkı için doğmamış bebeğimden nefret edenler var dünyada.
heh işte sen de onlardansın.
kendi tercihi olmayan kaşı gözü ağzı burnu gibi doğacağı yere müdehale edemeyen insanlara hiç bi duygu beslemek zorunda değilsin. ama insansan sırf silahsız ve savunmasız halde evde durup dururken kafasına düşen bombadan çocuğu ölen anne için en azından "saygı" duyabilirsin."

ben ırkçılığın her türlüsünden nefret ediyorum.
vatanımı toprağımı severim ama benim kendi elde etmediğim bir şeyle asla övünmem. bir sınavı kazanmam başarıdır belki üstünlüktür. ama gözümün yeşil olması amerikalı ya da türk olmamın hiç bir üstünlüğü yok. çünkü benim elde etttiğim bir şey değil.

epey bir süre önce eşimle sırf "çingenelerin de varlık amacı ne ki" demesinden. çok ciddi kavga çıkardım. sen nesinki kimsin ki başka bir insanı kendinden alçakta görebilirsin? senin varlık amacın neyse onun varlık amacı da o dedim. "şarkı söyleyip göbek atarlar anca" dedi. sana ne dedim. Allah onlara ruhunu üflemiş. yaratmış. bize mi düştü onun varlığını sorgulamak. haşa bu zaten "Allah'ın yaptığı işi beğenmemektir" dedim.

cidden küstüm ve konuşmadım.

dizlerinin üzerinde özür diledi. hatasının farkına vardı.

bazen kürtler için de buna benzer laflar etmek istiyor ama ağzını açtırmamaya çalışıyorum.

konu sahibi yazmış filistin için diye..

senin kocan ne milliyetçi ne ırkçı Allahın affetmeyeceği bir .............

Son düzenleyen: Moderatör:

Milliyetçilik diğer milletlerin ölmesine sevinmek miymiş? Kusura bakmayın ama eşiniz hem cahil hem de merhametsiz.. İşiniz zor...

farkındamısınız bilmiyorum ama sizde şu anda kürt milliyetçiliği yaptınız.....ayrıca genelleme yapmadan konuşursanız sevinirim

Senin yazdıklarınla alakası yok. Filistinde ölenlere acımıyormuş. Hemen beni yaftalamanız çok acı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gün Filistinde olanlara üzülmek için onlarla aynı dinden aynı milletten olmaya gerek yok...
Eşiniz çok yanlış düşünüyor anlaşılan çabuk gaza gelen birisi...
Milliyetçilik ırkçılıktan da öte eşinizin düşüncesi...küçük çocukların sivillerin ölmesine nasıl sevinebilir bir insan
Yahudi falan olmasın eşiniz emin misiniz....
Çocuğunuz böyle büyürse faşist biri olur çıkar.

İnancı var ama bu konularda böyle işte. Ne büyük çelişki değil mi? Ben ona anlatmaya çalıştım defalarca ama çok şiddetli kavga ediyoruz maalesef. Kavga etmeden nasıl konuşabilirim bilmiyorum

Esiniz daha olgunlasmamis, dusuncelerinin carpikliginin farkinda degil. Umarim cabucak olgunlasir.
Cocugunuza ise siz yine de dogru yolu gosterebilirsiniz, dogrularinizi anlatirsiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Konunun kasıtlı açıldığını düşünüyorum ,belki de bir nabız ölçümü kimse kusura bakmasın bu sorunun cevabının burda olmayacağı gün gibi ortada ben kibliyorum ( ki zaten yasak )

Daha kocanızın demek istediğini dahi anlamamıssınız. Ben de acımam Filistin'e. Sadece oradaki masum
cocuklara acırım. Filistin ezelden beri hainliklerle dolu bir ülke oldu bize. Kendi topraklarını kendileri sattılar yahudilere. Bunun bilincinde olup onlara üzülmüyorum demek gayet dogru ve olağan bırsey. Ayıca milliyetcılık ve ırkcılık farklı seylerdir. Herseye ırkcı fasıst damgası yapıstırmayın. Milliyetcı olmayanın sonu ya amerıkan emperyalızmı ya da israil eziyetidir. Asıl bu kavramdan yoksun olanlara yazık dıyorum ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ülkenin sadece Türklere ait olduğunu sanan biri daha...
Bu ülke toprakları yüzyıllardır Kürt Türk ermeni çerkez Rum ... Bir çok milletten insanı barındıran topraklardır.
Kürtlerin cumhurbaşkanı adayı çıkaramayacağını hangi kafayla düşündünüz?
Bakın yeterince de kibar soruyorum....

kürt ve pkk ayrımı yapamayanlara da ben şaşırıyorum doğrusu oysaki Turgut özalda kürttü Allah rahmet eylesin..

kürt ve pkk ayrımı yapamayanlara da ben şaşırıyorum doğrusu oysaki Turgut özalda kürttü Allah rahmet eylesin..

Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...

EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....

Pardon benim alıntı yaptığım mesajı yazan siz değilmişsiniz.
Nicke bakmadan okuyorum, farkedemedim.
Ancak onu yazan aynı soydan olanlar diye yaftalıyor. PKK yok. Kürt milletinden bahsediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…