- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Kadesam bende Hitler dicedim, ama malum şu an bir Hitler furyası esiyor, Filistin e üzülüp, ironik bir biçimde adamın yaptıklarına hayranlık duyan bir güruh var ya, vazcaydım yazmaktan
Hayır. O zamanki topraklarının yarısıdır. Abdulhamit filistin topraklarını bize satın diye kapısına gelen yahudileri kovmustur. Daha sonra filistin osmanlıya ihanet ederek baskaldırmıstır. Abdulhamıt yalvardı topragınızı satmayın dıye ama dınlemedıler. Kaldı ki sırf müslüman diye haini dost bellicek değiliz. Filistinliler zamanında osmanlıya başkaldırdı mı kaldırdı. Üstelik 2012'de Diyarbakır'a özgürlük verin diyen de kendileridir.
İslamda dahi hainliğin ve nankörlüğün yeri yoktur ve kimse bana benım milletıme fesatlık düşüneni dost bellememi söylemesin. Hümanizm insanlık gibi söylemler bu durumda boş söylemlerdir. Hz. Ali efendımız de demiştir ki ' Toprağınıza göz koyanı affetmeyin '.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Abdulhamitten toprak istenildi doğru hatta yahudiler bütün dış borçları ödeyelim bize ver dediğinde o milletim bu toprakları ancak aldığı fiyata verir çünkü bu topraklar kanla alınmıştır kanla verilir demiştir.1.dünya savaşında evet İngilizlerin üstün oyunuyla bizden ayrılmışlardır ama kurtuluş savaşında çanakkaleye gittiysen üzerinde gazze yazan bir sürü mezar vardır ayrıyaten onların yaptığı hiçbir şey yahudileri haklı çıkarmaz hangi millete yapılsa bu yok bize karşı çıktılar oh iyi oldu diyemeiyiz vicdanı olan hiçkimse diyemez orda küçücük çocuklardan savunmasız sivillerden bahsediyoruz savaş yok resmen katliam var.Boş sözler falan diyorsunuz ama Kuran da birçok yerde müslüman müslümanın kardeşidir diye bahsediliyor peygamber efendimiz de Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmemetmez ve onu yalnız bırakmaz. Zulme teslim etmez. (Buhari, Mezalim, 3; Müsli,m, Birr 58) demiştir kardeşlerimizi zulme teslim etmeyelim dua edelim boykot edelim..
Hahah sen kendin bile ne yazdığını anlamıyorsun demek ki, benden yardım istiyorsun ama senin mantıksız cümlelerini düzeltmeye harcayacak bir saniyem bile yok :))
Ben real e gitmem zaten genelde carrefourda takılırım... :)) kız gitmeden bir şeyi de doğru yaz bari bee :)))
siz önyargılı bir insansınız.
Kendi kişisel hassasiyetim adına bir durum bildirdim onu bile kendinizce küçük görecek kadar basitsiniz.
Bu yüzden asıl komik olan sizsiniz...
Cevap veremeyince tabii mantıklı da yazamıyorsunuz haliyle...
Sizin türkçe yoksunu yazılarınız kolay okunmasını falan da sağlamıyor. Bunu arkasına sığınmayın.
Bu ülkeni kaynaklarını israf edenlere haram yiyenlere de böyle yırtınabiliyor musunuz....
Pkk ya istihbarat yapıp kendine yalı alan paşalar var bu ülkede...
Bu ülkede terör sorununu bitmesi ne yazık ki kimsenin işine gelmiyor.
Feyiz alınsın diye yazdığınız şeylere dışında somut şeyler yazın insanlar daha çok nasiplenir ve aydınlanır...
Cahillerini saygısına da ihtiyacım yok, kaldı ki kimsenin kimseye saygı borcu yok. Ama saygısızlık yapmaya da hakkı yok.
Ben eğitimciyim, öğrencilerimin sizin gibi bölücü ve zihniyet fukarası kişiler gibi olmaması çaba gösteriyorum ve göstermeye de devam edeceğim.
şimdi burada kendini kahraman gibi hissediyorsundur zavallı.
Git bir köşede kahrol bence.
HADİ DÜRÜST OLUN SİZ PKK YANLISI MISINIZ ?
arkadaşlar bu pkk yanlısı olan kimseler haksızlıklarını kabullenmemek savunabilicekleri bir gerçeklik olmadığı için yok konuştuğun türkçe yazdığın türkçe diyorlar... aldırmayın rahatça istediğiniz gibi yazın burası TDK sözlüğü değil tartışma ortamı canınız nasıl istiyorsa öyle yazın... MESELE DİL MESELESİ DEĞİL!!!! mesele bu ülkenin topraklarında yaşayan hertürlü haktan yararlanan NANKÖRLERİN var olması... HADİ BANA CEVAP VERSİN PKK YANLISI BÖLÜCÜLÜK YANLISI KİMSELER NANKÖR DEĞİL MİSİNİZ?
Abdulhamitten toprak istenildi doğru hatta yahudiler bütün dış borçları ödeyelim bize ver dediğinde o milletim bu toprakları ancak aldığı fiyata verir çünkü bu topraklar kanla alınmıştır kanla verilir demiştir.1.dünya savaşında evet İngilizlerin üstün oyunuyla bizden ayrılmışlardır ama kurtuluş savaşında çanakkaleye gittiysen üzerinde gazze yazan bir sürü mezar vardır ayrıyaten onların yaptığı hiçbir şey yahudileri haklı çıkarmaz hangi millete yapılsa bu yok bize karşı çıktılar oh iyi oldu diyemeiyiz vicdanı olan hiçkimse diyemez orda küçücük çocuklardan savunmasız sivillerden bahsediyoruz savaş yok resmen katliam var.Boş sözler falan diyorsunuz ama Kuran da birçok yerde müslüman müslümanın kardeşidir diye bahsediliyor peygamber efendimiz de Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmemetmez ve onu yalnız bırakmaz. Zulme teslim etmez. (Buhari, Mezalim, 3; Müsli,m, Birr 58) demiştir kardeşlerimizi zulme teslim etmeyelim dua edelim boykot edelim..
canim benim bak real ingilizce bir kelime tamam mi :)) komik olma
ve diger konuya gelirsekte yanlis anlasilmada biraz oldu , herneyse ben aliskin degilim böyle mahalle tarzi kavgalara gerci burda da görmüs oldum sagolun:)
ve gercekten cogu insan maalesef heryerde nereye ait oldugunu gösteriyor ....
hadi allah selamet versin....
[sıze=2]mesele sizin için türklükse sizin için yanıt veriyorum soyum türk ....ama ben ne türk ne kürt ayrımı yaptım faşitlikte yapmadım kıt kalmış bilgi darcınızı geliştirin faşizmin ne demek olduğunu öğrenin lütfen....ben 7 kuşak türk olarak ülkemde faşist istemiyorum.. Mesela seni istemiyorum.. Faşizmin suç olmasını istiyorum.. Sen de istiyor musun galli?
[sıze=2]mesele sizin için türklükse sizin için yanıt veriyorum soyum türk ....ama ben ne türk ne kürt ayrımı yaptım faşitlikte yapmadım kıt kalmış bilgi darcınızı geliştirin faşizmin ne demek olduğunu öğrenin lütfen....
Bu durumda eğer pkk yanlısı değilseniz ben sizi istiyorum ülkemizde yaşayın lütfen ancak bu ülkede yaşayıp bölücülük yanlısı olucaksanız pkkyı desteklicekseniz polise askere saldırıcaksanız çocuklarınız daha çıkıcaksa isterse 9 kuşak türk olun defolun gidin derim[/sıze]
kuşum filistine üzülüp hitler bütün yahudileri katletsin diyenle filisitinli halkı katleden caniler arasında benim için bi fark yok..her iki durumda da ölen çocuklar var gerisi teferruat.
çocukların dini,dili ve ırkı yoktur benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?