Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

Gebersinler diye kimden bahsettiginin ne onemi var? Adamin ici nefret dolu. Umarim cocugunuz olunca yumusar. Biraz ufkunu acin tarih kitaplari okutun o adana caktirmadan denk gelmis gibi.

Kadesam bende Hitler dicedim, ama malum şu an bir Hitler furyası esiyor, Filistin e üzülüp, ironik bir biçimde adamın yaptıklarına hayranlık duyan bir güruh var ya, vazcaydım yazmaktan

kuşum filistine üzülüp hitler bütün yahudileri katletsin diyenle filisitinli halkı katleden caniler arasında benim için bi fark yok..her iki durumda da ölen çocuklar var gerisi teferruat.

çocukların dini,dili ve ırkı yoktur benim için.

kadının konusunun içine edilmiş yazık kapanır yakında ama ben yazayım yine de

konu sahibi arkadaşım,

eşinizle sakin ve ciddi bir şekilde konuşun. sen yanlış düşünüyorsun, çocuğum senin gibi olsun istemem manasına gelecek şeyler söylemeyin kavga çıkar hatta iş inada binebilir.

çocuk olunca yanında böyle şeyler konuşmayalım, büyüsün kendi araştırsın kendi fikirlerini kendi üretsin vb yapıcı, suçlayıcı olmayan şeyler söyleyebilirsiniz. sen kötüsün, ben iyisini bilirim, çocuğu benim dediğim gibi yetiştirelim mesajı sinirleri daha da gerer ki hamilesiniz hiç gerek yok

Son düzenleme:

Abdulhamitten toprak istenildi doğru hatta yahudiler bütün dış borçları ödeyelim bize ver dediğinde o milletim bu toprakları ancak aldığı fiyata verir çünkü bu topraklar kanla alınmıştır kanla verilir demiştir.1.dünya savaşında evet İngilizlerin üstün oyunuyla bizden ayrılmışlardır ama kurtuluş savaşında çanakkaleye gittiysen üzerinde gazze yazan bir sürü mezar vardır ayrıyaten onların yaptığı hiçbir şey yahudileri haklı çıkarmaz hangi millete yapılsa bu yok bize karşı çıktılar oh iyi oldu diyemeiyiz vicdanı olan hiçkimse diyemez orda küçücük çocuklardan savunmasız sivillerden bahsediyoruz savaş yok resmen katliam var.Boş sözler falan diyorsunuz ama Kuran da birçok yerde müslüman müslümanın kardeşidir diye bahsediliyor peygamber efendimiz de Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmemetmez ve onu yalnız bırakmaz. Zulme teslim etmez. (Buhari, Mezalim, 3; Müsli,m, Birr 58) demiştir kardeşlerimizi zulme teslim etmeyelim dua edelim boykot edelim..

arkadaşlar bu pkk yanlısı olan kimseler haksızlıklarını kabullenmemek savunabilicekleri bir gerçeklik olmadığı için yok konuştuğun türkçe yazdığın türkçe diyorlar... aldırmayın rahatça istediğiniz gibi yazın burası TDK sözlüğü değil tartışma ortamı canınız nasıl istiyorsa öyle yazın... MESELE DİL MESELESİ DEĞİL!!!! mesele bu ülkenin topraklarında yaşayan hertürlü haktan yararlanan NANKÖRLERİN var olması... HADİ BANA CEVAP VERSİN PKK YANLISI BÖLÜCÜLÜK YANLISI KİMSELER NANKÖR DEĞİL MİSİNİZ?

Son düzenleme:

Müslüman müslümanın kardeşimidir? Hani nerde kaldı bas bas bağırılan insanlık?? Bu dünyada herkesin birbirine iyilik etmesi gerekirken bu denilenlerde ırkçılık olmuyormu?

canim benim bak real ingilizce bir kelime tamam mi :)) komik olma

ve diger konuya gelirsekte yanlis anlasilmada biraz oldu , herneyse ben aliskin degilim böyle mahalle tarzi kavgalara gerci burda da görmüs oldum sagolun:)
ve gercekten cogu insan maalesef heryerde nereye ait oldugunu gösteriyor ....

hadi allah selamet versin....

Son düzenleme:

ben 7 kuşak Türk olarak ülkemde faşist istemiyorum.. mesela seni istemiyorum.. faşizmin suç olmasını istiyorum.. sen de istiyor musun galli?

eveet her zamanki gibi konu yine siyasete bürünmüş
canım benim bence direk kavga etmek yerine onu dinlemelisin neden böyle düşündüğünü iyice kavradıktan sonra tezini çürütüp senin düşüncelerin doğrultusuna ulaştıracak bilgileri ona sunmalısın... itiraz edip kaçmak en kolayı beraber çocuk yetiştireceksiniz Allah nasip kısmet ederse ve şuan hamile bir kadınsın anladığım kadarı ile lütfen endişeye kapılıp kendinde stres yaratıp bebişi de üzme...
son zamanlarda 1-2 yıldır Türkiye ve komşularımız oldukça gergin dönem içerisindeler bu ister istemez bizim evimize de yansıyor... bence eşini yatıştır önce inatlaşarak bir yere varamazsınız

Benim arkadasimin eside aleviydi arkadasim turk tabi sevgiliyken esi ben cocuguma din dersi aldirtmiycak istedigim gibi yetistiricem dedi bende tepkisel olrak arkadasima baktim bisi demedi zamaninda nie tepkinizi ortaya koymadiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çanakkale'ye gittim tabıkı. Fakat orada uzerlerınde Gazze yazanlar orada iskan politikası sebebiyle yerlestırılen türkmenlerdir.

Dediğim gibi hain benim kardesım olamaz fikrim nettir. Vatanıma göz diken kimseyi kardes bellemem kendi kardesım dahi olsa.Oradakı cocuklar harıc kimseye üzülmüyorum. Soma faciasında gavur dediğimiz Venezuella'dan tazıye mesajı geldi ama Filistin'den gelmedi. Ben nıye onlara üzüleyım ki nankör her zaman nankördür. Sizin fikrinize saygı duyarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Senin milliyetçi ruhuna aykırı olarak, türkçe yazım hataları dolu mesajlarında ingilizce kelime görünce, dedim buradan bir asist yapayım :))

Ben mahalle tarzı kavga hiç etmem canım, senin ettiğin hakaretten ötürü kendi iç dünyanı yansıttığını düşünüyorum.. hiçbir mesajımda hakaretti yoktu sana, ama sen cevap veremeyince hakarete başvurdun... aramızdaki fark buradan başlıyor işte...

Bence bu adamın sorunu milliyetçilik, ırkçılık değil İNSANLIK..

Çok üzüldüm gerçekten yazık..Ve endişe etmekte haklısınız.
Umarım çocuğunuzu yetiştirirken siz etkili olursunuz o değil

ben 7 kuşak türk olarak ülkemde faşist istemiyorum.. Mesela seni istemiyorum.. Faşizmin suç olmasını istiyorum.. Sen de istiyor musun galli?
[sıze=2]mesele sizin için türklükse sizin için yanıt veriyorum soyum türk ....ama ben ne türk ne kürt ayrımı yaptım faşitlikte yapmadım kıt kalmış bilgi darcınızı geliştirin faşizmin ne demek olduğunu öğrenin lütfen....
Bu durumda eğer pkk yanlısı değilseniz ben sizi istiyorum ülkemizde yaşayın lütfen ancak bu ülkede yaşayıp bölücülük yanlısı olucaksanız pkkyı desteklicekseniz polise askere saldırıcaksanız çocuklarınız daga çıkıcaksa isterse 9 kuşak türk olun defolun gidin derim
[/sıze]

Son düzenleme:
Filistinliler için dememiştir arkadaşlar malum ülkemizdeki durum belli Kürtlere demistir

yahu senin sağlam bir saplantın var galli.. senin fikrine aykırı olan adam neden illa bir yerin sempatizanı olmak zorunda.. belki Türk asıllı Amerikalıyım nereden biliyorsun? şu ettiğin laflar tam davalık biliyorsun değil mi? hakaret, etnik köken ayrımcılığı, faşizm den cuk dava açılır o yüzden uzatma istersen..

senin beni bu ülkede isteyip istememen zerre umurumda değil, çok afedersin de sen kimsin? hangi hakla birilerini kabul edip, birilerini kovarsın.. burası şirinler köyü değil, sen de şirin baba değilsin, haddini bil!

İnsanlar ne kadar acımasız olmuş şu mübarek günlerde Allah hidayet versin.

Faşizmin adı milliyetçilik olmuş. Bu ne islamiyete, ne de insaniyete dayanır. Çok yazık çok.

Filistin için söylemiş tam okumamışim böyle insanları anlamıyorum öfke nefret dolu

Sistem beğenmeme izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…