Eşimin efkarı

E yuh ne arsızmış ..

Yerinize kendimi koydum da karşılaşmak istemediğin bir durumun üstüne gitmek ne kadar zordur. Allah hayırlara çıkarsın. İnşallah yüreğinize su serpen bi durumla karşılaşırsınız. Aksi takdirde evli insanların bu durumlardan hızla koşarak deparla uzaklaşması gerektiğini düşünüyorum nasıl böyle tutulacak hale geliyorlar bilmem. Allah başa getirmesin, büyük konuşmaktan ödün kopsa da demeden edemiyorum.

Ya rehberinde kayitli kadin olarak sadece kuzenleri var demissiniz ama durumun gorunmesi buna bagli degil ki, ben mi yanlis anliyorum?
Benim rehberimde beni tanimayan bir iki kisi ekli durumlarını gayet gorebiliyorum ben.
Eger farkli bi kadin soz konusu ise esinizin numarasinin o kadinda kayitli olmasi yeterli duruma bakmasi icin, kadinin numarasi esinizde olmasa da olur.
Umarim oyle biri yoktur, kuruntulariniz bosa cikar...

Size anlatmadigi, ona dert olan bir durum var belli. Neden size anlatmiyor? Sizden birseyler saklamak huyu mudur? Yoksa herseyini bildiginizi mi dusunursunuz? Baska biri var demiyorum yalniz, bilmediginiz bir durum var kocanizin size soylemedigi. Takipte kalin..

Kadın hisseder ve hissetmissiniz zaten.
Sanki hoşlanmis karşılık bulamamış gibi duruyo.
Whatsaptanda karşıya gider yapmış .

Yok canım durumu gizleyebiliyorsun.

Restoran tercih edin

Insanlarin mal gibi kullanilmadigi yerleri tercih edin... pezklre para yedirmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…