• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin en yakın kızarkadaşı

direk kıza söyleyin o zaman rahatsızlığınızı,hem sizin kocanız o birşey demeye hakkı olamaz...kendi kendinize düşünüp sıkılacağınıza ona anlatın o sıkılsın...sanırım kız neyin ne olduğunun farkında değil,yada farkında safa yatıyor.sinir bozucu bir durum.eşinizin üzerine gideceğinize kıza açık olun eğer amacı farklı değilse anlar sizi.eşiniz niye yaptın diye soramaz zaten,ha sorarsa ''aradaki mesafeyi sen koyamadın,ben koydum böylesi ikimiz içinde daha iyi,kendini benim yerime koy'' dersiniz olur biter...

üzülüp eşinize sürekli patlarsanız gereksiz insanlar yüzünden saygınız kalmaz birbirinize...

ayy hadi bu seferde kız konustu uyardı dıye gıcık kapıp daha cok yaklasırsa esıne o daha kotu bence ozaman ısın ıcınden hıc cıkılmaz..

ahmetim öylemi...
kıza direk söyleki eşim seni kardeşi gibi görüyo (bunu çaktırmadan yüzüne vur) bende öyle amaa eşime benden başka hiçkimse bu şekilde hitap edemez..
lütfen aradaki seviyeyi aşma...
Bukadar...
daha sonra eşine bu durumu söyliyecektir.. söylesin.. ağzının payını almasl lazım.. eşinlede iyi ol buaralarkii ona yok öyle birşey olamaz filan demesin eşim rahatsız oluyo evet desin.. bu da bi başlangıç olur aranıza soğukluk girer kızla.. zamanlada bağlar tamamen kopar ..

biraz yazdım çizdim oynadım oldu amaa yumuşak davranırsanızz böyle tipler yılışır ancak seviyesiz nolacak :)))

ayy hadi bu seferde kız konustu uyardı dıye gıcık kapıp daha cok yaklasırsa esıne o daha kotu bence ozaman ısın ıcınden hıc cıkılmaz..

ama bu kadar kendi kendini yersede eşiyle arasında istemeden mesafe koyacak...hem kızı büyütmemek lazım o kadar gözde,gerekirse tamamen çıkarsınlar hayatlarından.kızın zararı var faydası yok.ben bile okurken sinir oldum.konu sahibi bu kadar kıza karşı sessiz kalır 'canım,cicim' gibi laflara cevap vermezse bence kız olayı abartacak.tepkisini anlamalı,içinden bağıracağına yada eşine,o kıza konuşsun sahiplensin.eşinide anlayacağı dilden uyarırsa zamanla bu sorun ortadan kaybolur...

bende bunu diyorum,zaten en doğrusu bu...
değermi gereksiz biri için birbirinizi üzmeye... :umursamaz:

hiç değmez valla. sadece kendini yer bitirir.neden öyle dedi niye böyle davranıyor diye düşünür durur.tepkilerimizi o anda vermezsek kendimizi mutsuz ederiz.

Son düzenleme:
direk kıza söyleyin o zaman rahatsızlığınızı,hem sizin kocanız o birşey demeye hakkı olamaz...kendi kendinize düşünüp sıkılacağınıza ona anlatın o sıkılsın...sanırım kız neyin ne olduğunun farkında değil,yada farkında safa yatıyor.sinir bozucu bir durum.eşinizin üzerine gideceğinize kıza açık olun eğer amacı farklı değilse anlar sizi.eşiniz niye yaptın diye soramaz zaten,ha sorarsa ''aradaki mesafeyi sen koyamadın,ben koydum böylesi ikimiz içinde daha iyi,kendini benim yerime koy'' dersiniz olur biter...

üzülüp eşinize sürekli patlarsanız gereksiz insanlar yüzünden saygınız kalmaz birbirinize...

haklısınız, ben geçenlerde kızın bendeki numarasını aradım açmadı, sen kimsin diye mesaj geldi, ben.... telefonu aç, bişey söyleyecem dedim, aradım megerse telefonu kardeşine vermiş, sonra kıza kardeşi söylemiş, o da eşimi arayıp sormuş, eşim beni aradı, ben aradım dedim, ne yazıdıgmı da mesaja yazdım, neyse kız buna ne dediyse artık bizim ki cok sinirlenmiş, bana neden demedin dedi, senle küsmüştük konuşmuyorduk dedim, neden aradın kendini ne duruma soktun dedi, ben de dedim, sen hiç kıza anlatamadın ki durumu, ben anlatacaktım olmadı dedim, bizim ki çok mahçup olmuş herhalde.. tabi kız da bunu nasıl doldurduysa.. üff valla sıkıldım, yine dün tartıştık düzelir diye konuşmayı denedik ama düzelmiyor işte... kızlar size bişey soracagım eşimin bu arkadaşı dışında gerçekten kıl oldugum bi erkek arkadaşı da var ve onlarla ne zaman bir araya gelsek eşim bana hep onların yanında soğuk davranır, bunu da defalarca dile getirdim ama sonuç alamadım hep ben öyle sanmış oldum, kendisi ben o çocuğa sinir oldugum için eşimin onların bana davranışlarını yanlış anladıgımı söylüyor.. şimdi size bir sorum olacak ben ne yapmalıyım, eşim bi kaç arkadaşını gerçekten bazen benden üstün tutabiliyor, yani boş mu vereyim, son bi kez durumu kurtarmak amaçlı konuşayım mı?? dün akşam konuşmaya çalıştık, o arkadaşlarının yanında bana soğuk davranmadıgını ama ben onu sevmedğim için bana öyle geldiğini söyledi, ama işin aslı böyle değil, gerçekten soğuk davranıyor, herneyse o zaman dedi sizi bidaha bi araya getirmeyeceğim ama ben görüşmeye devam edeyim sen görüşmezsin sorun olmaz dedi.. yani siz olsanız bu durumda ne yapardınız

birde ahmetin eski sevgililerinden konuşamaz olduk lafıda ne? buraya takıldım ben.resmen gıcık vermeye çalışmış.

canım esının arkadaslarıyla vede tabı o kızlada bıraraya geldıgınızde sen esınden ılgi alaka beklemek yerıne sen yanaş esıne o kızda bılsın esınle aranızın ıyı oldugunu sen esıne ılgı gosterınce esınde kayıtsız kalamaz sanırım.

bı tip durumları asla eşine söyleme bi kere.bu konuyuda bir daha açma.dediğim gibi bu kız seni sinir ederse direk terslersin.ve sinir olduğun şeylerde anında tepki koy.sonrasında sen böyle demiştin vs girme bunlara.direk o anda tavrını koy.

benım dedıgımde buydu ıste sen o kızla ne kadar konusursan konus kız gıdıp hemen esınle konuscak yok esın aradı yok esın boyle aradı benım kotu bı nıyetım yok falan dıye kendını haklı sucsuz cıkarmaya calıscak bu bence yanlıs bız couzm yoksa sonrasında esın sana yuklenır nıye boyle seyler yapıyosun dıye........

haklısınız, ben geçenlerde kızın bendeki numarasını aradım açmadı, sen kimsin diye mesaj geldi, ben.... Telefonu aç, bişey söyleyecem dedim, aradım megerse telefonu kardeşine vermiş, sonra kıza kardeşi söylemiş, o da eşimi arayıp sormuş, eşim beni aradı, ben aradım dedim, ne yazıdıgmı da mesaja yazdım, neyse kız buna ne dediyse artık bizim ki cok sinirlenmiş, bana neden demedin dedi, senle küsmüştük konuşmuyorduk dedim, neden aradın kendini ne duruma soktun dedi, ben de dedim, sen hiç kıza anlatamadın ki durumu, ben anlatacaktım olmadı dedim, bizim ki çok mahçup olmuş herhalde.. Tabi kız da bunu nasıl doldurduysa.. üff valla sıkıldım, yine dün tartıştık düzelir diye konuşmayı denedik ama düzelmiyor işte... Kızlar size bişey soracagım eşimin bu arkadaşı dışında gerçekten kıl oldugum bi erkek arkadaşı da var ve onlarla ne zaman bir araya gelsek eşim bana hep onların yanında soğuk davranır, bunu da defalarca dile getirdim ama sonuç alamadım hep ben öyle sanmış oldum, kendisi ben o çocuğa sinir oldugum için eşimin onların bana davranışlarını yanlış anladıgımı söylüyor.. şimdi size bir sorum olacak ben ne yapmalıyım, eşim bi kaç arkadaşını gerçekten bazen benden üstün tutabiliyor, yani boş mu vereyim, son bi kez durumu kurtarmak amaçlı konuşayım mı?? Dün akşam konuşmaya çalıştık, o arkadaşlarının yanında bana soğuk davranmadıgını ama ben onu sevmedğim için bana öyle geldiğini söyledi, ama işin aslı böyle değil, gerçekten soğuk davranıyor, herneyse o zaman dedi sizi bidaha bi araya getirmeyeceğim ama ben görüşmeye devam edeyim sen görüşmezsin sorun olmaz dedi.. Yani siz olsanız bu durumda ne yapardınız

o yakın davranmıyorsa sen yakın davran üstüne git ,sen üstüne gittikçe kendi yakın olmak zorunda olacaktır...
Olmazsa zaten evde burnundan getir senin amacın ne diye... Bazı erkeklerin yapısı budur dışarda çok rahat davranamazlarr eğer bu nedenle ise sogukluğu sen yık onun duvarlarını..

kızada belli etme bu durumu kendini bişe sanar salak..
arkdaşların dediği gibi ortamda boz onu en iyi çözüm bu.. ama ordaki eşinin tutumuda önemlii acaba senimi tutar yoksa napıyosun filan diye sanamı çatar oda önemli...

Ben olsam bende kabul etmezdim en yakın kız arkadaşı olayını evlenince mesefe koyacak arkadaşım hele bide canım diyip öptüm diyecek hiiiç olmaz

bi müddet hiç müdahale etme bakalım nasıl olcak hala aynımı. Ilişkilerindeki samimiyet devam ederse bence müdahale edersin sağlam bi şekilde ama belkide farkında olmadan fazla sıkıyo olabilirsin.

haklısınız, ben geçenlerde kızın bendeki numarasını aradım açmadı, sen kimsin diye mesaj geldi, ben.... telefonu aç, bişey söyleyecem dedim, aradım megerse telefonu kardeşine vermiş, sonra kıza kardeşi söylemiş, o da eşimi arayıp sormuş, eşim beni aradı, ben aradım dedim, ne yazıdıgmı da mesaja yazdım, neyse kız buna ne dediyse artık bizim ki cok sinirlenmiş, bana neden demedin dedi, senle küsmüştük konuşmuyorduk dedim, neden aradın kendini ne duruma soktun dedi, ben de dedim, sen hiç kıza anlatamadın ki durumu, ben anlatacaktım olmadı dedim, bizim ki çok mahçup olmuş herhalde.. tabi kız da bunu nasıl doldurduysa.. üff valla sıkıldım, yine dün tartıştık düzelir diye konuşmayı denedik ama düzelmiyor işte... kızlar size bişey soracagım eşimin bu arkadaşı dışında gerçekten kıl oldugum bi erkek arkadaşı da var ve onlarla ne zaman bir araya gelsek eşim bana hep onların yanında soğuk davranır, bunu da defalarca dile getirdim ama sonuç alamadım hep ben öyle sanmış oldum, kendisi ben o çocuğa sinir oldugum için eşimin onların bana davranışlarını yanlış anladıgımı söylüyor.. şimdi size bir sorum olacak ben ne yapmalıyım, eşim bi kaç arkadaşını gerçekten bazen benden üstün tutabiliyor, yani boş mu vereyim, son bi kez durumu kurtarmak amaçlı konuşayım mı?? dün akşam konuşmaya çalıştık, o arkadaşlarının yanında bana soğuk davranmadıgını ama ben onu sevmedğim için bana öyle geldiğini söyledi, ama işin aslı böyle değil, gerçekten soğuk davranıyor, herneyse o zaman dedi sizi bidaha bi araya getirmeyeceğim ama ben görüşmeye devam edeyim sen görüşmezsin sorun olmaz dedi.. yani siz olsanız bu durumda ne yapardınız

OZAMAN TERCİHİNİ YAP DERDİM BU NE YA EŞİN İYİCE AZITMIŞ BENCE
NE DEMEK GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEKMİŞ ORTA YOLU BULMASI LAZIM EVLİ Bİ ERKEK O WALLA HİÇ KUSURA BAKMASIN.
BEN BİLE KANKAM LA ARAMDAKİ MESAFEYİ AÇTIM ARTIK EVLİ BİRİYİM BEN KÜS DEĞİLİZ YİNE CANIMDIR AMA ESKİ SAMİMİYET OLMUYOR. KİM NE DERSE DESİN EVLENİNCE EŞLER ÖN PLANDA OLMALI ARKADAŞLAR DEĞİL.
BENCE SENDE Bİ GÜN Bİ ERKEK ARKADAŞINLA GÖRÜŞECEĞİNİ SÖLE BAKALIM NELER OLACAK KIYAMET KOPARIR.
AHH ERKEKLER AHHH :oklava:

Bu olaya kökten çözüm sistiyorsan şunu yapacaksın..
yazmışsınki kızı istemeye geldiklerinde bile eşim o ortamdaydı..

bu kız nişanlımı sözlümü evlimi her neyseee
onun eşi yanında bozacaksın.. böyle samimi davandıgı bi anında şakayla karışık yok ahmetim yok canımm benim kocama benden başkası diyemez böyle bişeyyy dimiii de kocasına sor... şeklinde söyle.. eşiii ona yapacagını yaparrr gerisini kocasına bırak :roflol:

Bırde kızı bu kadar gÖzÜnde bÜyÜtme farkına varmıŞ ve gıcıklıĞına bÖle davranıyo olabılır. Takmamaya ÇalıŞ

Bu olaya kökten çözüm sistiyorsan şunu yapacaksın..
yazmışsınki kızı istemeye geldiklerinde bile eşim o ortamdaydı..

bu kız nişanlımı sözlümü evlimi her neyseee
onun eşi yanında bozacaksın.. böyle samimi davandıgı bi anında şakayla karışık yok ahmetim yok canımm benim kocama benden başkası diyemez böyle bişeyyy dimiii de kocasına sor... şeklinde söyle.. eşiii ona yapacagını yaparrr gerisini kocasına bırak :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benım dedıgımde buydu ıste sen o kızla ne kadar konusursan konus kız gıdıp hemen esınle konuscak yok esın aradı yok esın boyle aradı benım kotu bı nıyetım yok falan dıye kendını haklı sucsuz cıkarmaya calıscak bu bence yanlıs bız couzm yoksa sonrasında esın sana yuklenır nıye boyle seyler yapıyosun dıye........

benim dediğim kızı tabiki aramasın yanlış bu.olay sırasında o anda hoşuna mı gitmedi tavrı direk bozsun.sonradan arar sen bunu yaptın yapma etme derse zaten kızın eline koz vermiş olur o zamanda adama eşin aradı böyle böyle dedi der.problem olur.

Back
X