haklısınız, ben geçenlerde kızın bendeki numarasını aradım açmadı, sen kimsin diye mesaj geldi, ben.... Telefonu aç, bişey söyleyecem dedim, aradım megerse telefonu kardeşine vermiş, sonra kıza kardeşi söylemiş, o da eşimi arayıp sormuş, eşim beni aradı, ben aradım dedim, ne yazıdıgmı da mesaja yazdım, neyse kız buna ne dediyse artık bizim ki cok sinirlenmiş, bana neden demedin dedi, senle küsmüştük konuşmuyorduk dedim, neden aradın kendini ne duruma soktun dedi, ben de dedim, sen hiç kıza anlatamadın ki durumu, ben anlatacaktım olmadı dedim, bizim ki çok mahçup olmuş herhalde.. Tabi kız da bunu nasıl doldurduysa.. üff valla sıkıldım, yine dün tartıştık düzelir diye konuşmayı denedik ama düzelmiyor işte... Kızlar size bişey soracagım eşimin bu arkadaşı dışında gerçekten kıl oldugum bi erkek arkadaşı da var ve onlarla ne zaman bir araya gelsek eşim bana hep onların yanında soğuk davranır, bunu da defalarca dile getirdim ama sonuç alamadım hep ben öyle sanmış oldum, kendisi ben o çocuğa sinir oldugum için eşimin onların bana davranışlarını yanlış anladıgımı söylüyor.. şimdi size bir sorum olacak ben ne yapmalıyım, eşim bi kaç arkadaşını gerçekten bazen benden üstün tutabiliyor, yani boş mu vereyim, son bi kez durumu kurtarmak amaçlı konuşayım mı?? Dün akşam konuşmaya çalıştık, o arkadaşlarının yanında bana soğuk davranmadıgını ama ben onu sevmedğim için bana öyle geldiğini söyledi, ama işin aslı böyle değil, gerçekten soğuk davranıyor, herneyse o zaman dedi sizi bidaha bi araya getirmeyeceğim ama ben görüşmeye devam edeyim sen görüşmezsin sorun olmaz dedi.. Yani siz olsanız bu durumda ne yapardınız