• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin en yakın kızarkadaşı

Allah yardımcınız olsun.. benim nişanlımında çevresinde böyle kızlar çoktu. hatta gel beraber ders çalışalm vs mesajlarını yakaldım bizzat bunu kız atıyodu.bende sen mesafe koymazsan bende gider toplum içinde kendimide senide onuda rezil ederim dedim ondan sonra yavaş yavaş kapandı zaten ama ciddi ciddi yaparım.kız arkadaş kanki kardeş vs gibi bekar kızlar kesinlikle uzak olmalı mesafeli olmalı. böyle şeyleri yürütebilen evli çiftler vardır evet ama ben ne şekilde olursa olsun paylaşamıyorum sevdiğimi

Bu olaya kökten çözüm sistiyorsan şunu yapacaksın..
yazmışsınki kızı istemeye geldiklerinde bile eşim o ortamdaydı..

bu kız nişanlımı sözlümü evlimi her neyseee
onun eşi yanında bozacaksın.. böyle samimi davandıgı bi anında şakayla karışık yok ahmetim yok canımm benim kocama benden başkası diyemez böyle bişeyyy dimiii de kocasına sor... şeklinde söyle.. eşiii ona yapacagını yaparrr gerisini kocasına bırak :roflol:

bak bu harika bi çözüm ciddi.

bu kızı ancak eşinin tavrı durdurur. siz ne söylerseniz söyleyin kız daha çok gıcıklık yapar, üzerine gider.sizden habersiz bi şekilde görüşmeye devam ederler. bu arkadaşlığı ancak eşiniz sonlandırabilir. ama bunu istemiyor anlaşılan. ya o ya ben deyin bence. siz sadece sinirlenip kavga ettiğinizle kalırsınız.

ya o ya ben demek son derece çocukça ve acemice bir tavır olur.kocanızın gözünden düşersiniz.sakın yapmayın bunu.

Ne kadar şanslıyım Allaha şükür ettim.Çünkü eşimin benden başka dişi sinek bile bi arkadaşı yok :umursamaz: Hepsi lise zamanında kalmış...
Şunuda unutmayın bayanla erkek arkadaş olamaz..en azından samimi olamaz..
Selamlaşılır o kadar...
O kadar samimi olunmaz...
Arkadaş çevresinden kopamıyorsa evlenmeseydi ozaman..
Bana göre çok ama çok yanlış...

Bu olaya kökten çözüm sistiyorsan şunu yapacaksın..
yazmışsınki kızı istemeye geldiklerinde bile eşim o ortamdaydı..

bu kız nişanlımı sözlümü evlimi her neyseee
onun eşi yanında bozacaksın.. böyle samimi davandıgı bi anında şakayla karışık yok ahmetim yok canımm benim kocama benden başkası diyemez böyle bişeyyy dimiii de kocasına sor... şeklinde söyle.. eşiii ona yapacagını yaparrr gerisini kocasına bırak :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysositosositosositososito
süper bi cözüm bu ..uygula bence hic bekleme:lepi:
sevmiyorum ya böyle yILI$Ik insanlari.. kendide bo$ta degil ne diye senin e$ine sulaniyor böylesine.. birde sana inat yapiyor belli canim..agazinin payini vermek gerek böylelerinin..

hic ne duruma dü$ecegim diye dü$ünme..o kizin davranislari ztn seni pek kaale aliyormus gibi durmuyor vallah..:umursamaz::umursamaz:

Ben erkek-bayan dostluğuna çok inanmıyorum, sınırında olabilirde, çok içli dışlı, cıvık arkadaşlıklar bana göre değil. Eşiminde böyle arkadaşları olsun istemem.

Ayrıca hayatımda şunu hep tecrübe ettim ki, erkekten dost olmuyor, o kadar dostum dediğim, kız arkadaşıyla bile tanıştığım,kız arkadaşıyla beraber zaman geçirdiğimiz ,dost dediğim insanların bile sonra ne niyetleri çıktı gördüm. Kolay kolay dost olunmuyor.

Erkek bayanla, bayan erkekle görüşmez diye birşey yok tabi, abartıyorsa haklısınız.

Ayrıca eşinizin geçmişte ki kız arkadaşlarını konuşmak zorundamıymışlar bu kişiler, başka muhabbet edecek konuları yokmuymuş. Tepkinizi koyun bence, birdaha böyle muhabbetler olursa.

Allah şu erkeklere akıl fikir versin hiç akıllanmıyorlar..Ama bu durumda yapılacak bişey yok gibi. En iyisi umursama üstüne fazla gidersen daha çok gıcıklığına yapar umursamaz davranmak karşı tarafı daha çok çıldırtıyor emin ol.

allahtan eşimin kız arkadaş çevrsi falan yok olsa kıskanırdım sanırım.
ama tuhaf olan benim bi sürü erkek arkadaşım var ve hala da görüşürüm
eşimde görüştüklerimin hepsini tanır. daha flört döneminde soktum arkadaş çevreme ki yabancılamasın diye. samimiyet sınırlarını iyi bildikten sonra sakınca yok tabi.
bu durumu aşmamışım ki sorun çıkarmadı eşim erkek arkadaşlarımla alakalı.
ama dediğim gibi saygı ve sınırları aşmadıkça.
o kız fazlasıyla rahatsız edici davranmış

zor bır durum canım eşine guzellıkle bu konudan rahatsız oldugunu soyledınmı

çok söylemiş eşine ama eşi vazgeçmiyor sanırım...
ben olsam bu işin peşini pekte bırakmam kızlar
arkadaşımı önemli benmi önemliyim?
böyle bişi olamaz çok yanlış...
eğer eşin hala devam ediyorsada ben altında bişiler ararım.
bu arada kız hala nişanlımı?

bence siz baştan ipleri eline vermişsiniz.

bir durum nasıl başlarsa öyle devam eder.

benim erkek arkadaşıma bi kız arkadaşı bu tür davranmıştı,yeni çıkıyorduk,hooop dedim yerini bil,o kızla aramızda bi tartışma çıktı,kız sevgilime kendisini haklı çıkararak anlatmış,onun hakaretlerini söylememiş benim hakaretlerimi söylemiş,benimkide sorgu sualsiz çıkışınca ayrıldım,uğraşamam senin kız arkadaşlarınla dedim,pişman oldu geri döndü o gün bu gündür hiçbi kız sevgilime sevgilimde onlara bulaşmaz

ama geç değil,bence durum sıcağı sıcağınayken mudehale et,kıza sor mesela ''sevgilin kocamla arkadaşlığın konusunda nasıl bu kadar rahat oluyor?ben rahatsızken bir erkeğin bunu kabullenmesi ilginç...erkek arkadaşın değişik bir insanmış'' falan diye laf sok.eşine de rest çek o kız hayatımızdan çıkmazsa ben yapacağımı bilirim de ve yap

Benzeri bir sorunu ben de yaşamıştım. Eşimle balayındayız, erken rezervasyon yaptıramamıştık evlenme sürecimiz kısa sürdüğü için. Arabamızla geze geze,bir orda bir burda güzelce tatilimizi geçiriyorduk.
Cunda Ada'sını çok merak ediyordum ben.Adaya yaklaştığımızda eşim, XXX isimli kız arkadaşını aradı. XXX geçen yıl o tatil yöresine gitmiş, fikrini bir alayım dedi. Cunda adası da dahil olmak üzere bi sürü şeylerden sohbet ettiler, canın cicim hayatım gibi hitaplar kullanarak !!!! Ay hatırladıkça uyuz oluyorum.Sinirden şu an bile elim titriyor.
Acaba tanımadığım bir akrabası mı filan diye düşünüp, içten içe avutmaya çalışıyorum kendimi o an. Utanmadan bir de XXX'le tel. de görüşmemi istedi eşim ve ben de hiçbir şey olmamış gibi konuştum. Ayrıca kız Cunda adasına gitmeyin sıkılırsınız filan demiş.Altı üstü 1 gün kalcaz, neden sıkılcaksam artık!!!!???? Telefonu kapattığında eşim zaten Cunda'ya gitmemeye çoktan karar vermişti bile !!!!
Sonra eşime sordum, kimdi o kız diye? Üniversiteden arkadaşım dedi ve eşim üniversiteyi bitireli 9 yıl oluyor bu arada. Kıyametleri kopardım tabii. Sinirden gözüm döndü. Nerdeyse arabadan atçaktım kendimi. Neyse bir kenara çektik arabayı ve başladım bağırmaya. ılk başta üste çıkmaya çalıştı ama sonra özür diledi.
Eşim resmen balayımın içine etti sizin anlayacağınız. Herhangi bir tatilde bunu yaşasam belki daha toleranslı olabilirdim ama düşünsenize "balayı" kelimesi bana neleri hatırlatıyor!!!!! Belki size basit gelebilir ama eşimi hala affedemiyorum ben.
O günden sonra yasak koydum, hiç kimseye hayatım filan diye hitap etmeyeceksin diye. Sonra bi baktım kızı facebook listesinden kaldırmış, eşimin fotoğraflarına yaptığı fotoğrafları silmiş...
Ama geçenlerde de kuzenlerinden biriyle telefonda hayatım canım diye konuşuyor. Benim sinirler yine tavan yaptı. Resmen sigortalarım attı. Ben de çocukluğumu kuzenlerimle geçirdim...vs ama ne onlar bana, ne de ben onlara böyle hitaplarda bulunmayız. Kaldı ki hepimiz evli barklı insanlarız, ne gereği var di mi? Eşim de yeni yetme delikanlı değil ki, 30 yaşında adam. Nerde ne konuşcağını bilmeli artık bence. Zaten uyarmıştım önceden onu.
Herkes haddini bilmeli bence,sinir oluyorum böyle şeylere

al bi kaya nereye dayarsan daya alsanaalsanasmile
o ne bicim arkadaslikmis öyle
en yakin arkadasiymiymismis ben olcamki haddini bildircem ondan sonra görcek en yakin kizarkadasi:oklava:
valla kusura bakma ama sen en basta yapmissin cnm hatayi :olmaz:
ne demek ahmetim ne demek elini bacagina koyuyo fln alsanaalsanasmile oracikta agzinin payini vercektin :1closedeyes:
neyse yinede gec kalmis sayilmazsin
bence en basta esine agirligini koymalisin
özellikle esine cok kizdim :mymeka:
sonrada o kiza nerde durmasi gerektigini sakayla karisik bikac kez hatirlatmalisin
ama tabi bu durumu o kiza belli etme sakin, yoksa kendini bi halt sanar
onu önemsemiyomus gibi davranmalisin
kiz isteme durumlar olmus nisanli fln demissin bence nisanlisinin yaninda manali göndermeler yap aklinialirimsmile
nisanlisi o kadar genis biri degilse haddini bildircektir zemuszemus
valla ne yalan söyliyim ben olsam direk nisanlisina derdim nisanlina sahip cik diye :delphin:
valla gelemem böyle seylere :umursamaz:
herkes nerde durcani bilmeli :1closedeyes:

kızlar giremedim bi sü
re, yorumları okudum, haklısınız.
öncelikle kız şu an evli zaten ama evli ola ola gecenlerde ahmedim napıyo diyebiliyo, bunu eşime söyleyince onun buynu art niyetsiz kardeşçe duyguyla söylemiş olacagını düşünüyodu, çok söylendikçe bunun yanlış oldugunu kabul etti neyse ki...
diğer mevzu gecen kız eşimi arayıp sormuş , kardeşime mesaj atmış konuşcam demiş diye, eşim tabi anlatmış güya buna benim ne kadar rahatsız oldugumu, bu da demiş ki beni yanlış anlamış ben kardeşce davrandım ..falan filan, ama eşimin bunu anlatışında öyle bir hüzünlü sesi vardı ki, kız güya çok üzülmüş, gerekirse bi daha görüşmeyelim asıl olan sizin mutluluğunuz demiş, duygu sömürüsü işte, yoksa onun öyle kötü bi niyeti yokmuş , eşim bunları anlatırken aralarında nasıl bi konuşma geçtiğini anlayabildim, çok kahrolurmuş eşimle bağlarını koparırsa acı cekermiş de yine de benim mutluluğum daha önemliymiş ... ne üzüldüm ne üzüldüm sormayın. ama eşim cok üzgün anlattı, sanki en degerli varlığını kaybetmiş. uyuz oldum yaaa... neyse barıştık eşimle ama, barıştıktan sonra yine konu açıldı, ama kavga etmek için değil, sakince ona asıl nedenin ne oldugunu bi kez daha söylemek istedim, sonuçta kavga ettikten sonra hep ne desem yapar barışınca, bende güç alarak söyledim, yine demez mi, tamam şöyle yapalım, sizi bidaha ömür boyu aynı ortama sokmayacagım, ama ben ilişkime normal devam etsem bu seni rahatsız etmez di mi??, tabi sigortalar attıı.. ya dedim tamam istediğini yap, madem benim hassasiyetimi anlamıyosun bu konuda istediğini yap ozaman bidaha karışmıyorum tabi yine darıldık birbirimize... ama şimdi ne yapayım ben yaa.. bana bu sefer dedi, senin bu isteklerin beni korkutuyor, çevremde görüştüğüm kim varsa uzaklaştırmaya calışıyosun, ya yemin edeerim alakası yok, sadece kıl oldugum bi, erk. arkadaşı var onunla samimi olmasına uyuz oluyorum, çünkü artık eskisi gibi değil, o yeni sevgilisiyle yanımızdayken masanın üstüne çıkıp sevişmedikleri kalıyo bitek, uyuz oluyorum rahat tavırlarına, ve çok yapmacık bi sevgilisi var sürekli canım cicim, cim li konuşuyo, bi de eşim ondan bikez kredi kartını istedi 15 gun sonra ödeyecekti, yok diyip vermemiş, üstünede 1 yıl küsmüştü, şimdi onunla samimi olmasını istemiyorum, çünkü eşim onların yanında niyeyse bana soğuk davranıyor, bi de bu eski en iyi kız arkadaşına laf söylüyorum, ama eşim diyor ki bu olmasa başka bişeye laf diyeceksin, ben bu kızla görüşmesem dediğini yapsam, yarın başka bişey isteyeceksin, bu senin için bi sembol sürekli dozunu artırıp devam edeceksin diyor... bu lafa cok bozuldum, gerçek olmadıgını da kendim biliyorum, sadece bu kıza uyuz oluyorum ama artık yemin etti öyle davranmayacakmış o kız, bu da samimi olmayacakmış.. inanmıyorum eşime de kavga edip kendimi de yıpratmaya devam etmek istemiyorum... öyle işte kızlar... durum bu... bu erkekler ne kadar dar düşünüyolar... uyuz ediyolar...

Canım, kendimi senin yerine koyuyorum. Çok sinir oldum ve çok üzüldüm. Sen söyleyeceğini söylemişsin, yapacağını yapmışsın. Gerisi eşine kalmış bence...

yani kusura bakma ama canım .sende çok raha t davranmışın.çalışıyormusunuz ev hanımımısınız bilmiyorum ama bu kadar irdelemeyin.irdelemeyin derken.bu kadar kendinizi sıkmanınızın hiç geregi yok.eşinizle konuşun ne şekülde olursa olsun ben o kızı istemiyorum deyin.ama hala bildiginden bi dikiş şaşmıyorsa sizde aynı hareketleri ona yapın.onu çok şiddetli kıskandır.eşinin sevmedigi hareketleri ona yap.o ne yapıyorsa aynısını eşine yap.kızla mızla muhatap olma canım.ne demek kızı ara konuş .kızı araman konuşman uygun olmaz.kız adam olsa anlayışlı olsa baştan bunları hiç yapmaz .kızla muhatapppppp bile olma canım.eşin hala ısrar ediyorsa .hiç uzatma direk ayrılalımde. böyle yürümez bu adamla.ömrünüde yer senide yer bu.eyvallah etmeyin böyle şeyler .baştan müsamaha ettiginiz için bunları yaşıyosunuz.baştan izin vermeyin.erkekleri çok sıkmakda çok fazla serbest bırakmakda iyi olmuyor .
ben 12 yıllık evliyim.neler gördümmm neler daha ayrıntılı yardımcı olabilirim .isterseniz

Back
X