kızlar giremedim bi sü
re, yorumları okudum, haklısınız.
öncelikle kız şu an evli zaten ama evli ola ola gecenlerde ahmedim napıyo diyebiliyo, bunu eşime söyleyince onun buynu art niyetsiz kardeşçe duyguyla söylemiş olacagını düşünüyodu, çok söylendikçe bunun yanlış oldugunu kabul etti neyse ki...
diğer mevzu gecen kız eşimi arayıp sormuş , kardeşime mesaj atmış konuşcam demiş diye, eşim tabi anlatmış güya buna benim ne kadar rahatsız oldugumu, bu da demiş ki beni yanlış anlamış ben kardeşce davrandım ..falan filan, ama eşimin bunu anlatışında öyle bir hüzünlü sesi vardı ki, kız güya çok üzülmüş, gerekirse bi daha görüşmeyelim asıl olan sizin mutluluğunuz demiş, duygu sömürüsü işte, yoksa onun öyle kötü bi niyeti yokmuş , eşim bunları anlatırken aralarında nasıl bi konuşma geçtiğini anlayabildim, çok kahrolurmuş eşimle bağlarını koparırsa acı cekermiş de yine de benim mutluluğum daha önemliymiş ... ne üzüldüm ne üzüldüm sormayın. ama eşim cok üzgün anlattı, sanki en degerli varlığını kaybetmiş. uyuz oldum yaaa... neyse barıştık eşimle ama, barıştıktan sonra yine konu açıldı, ama kavga etmek için değil, sakince ona asıl nedenin ne oldugunu bi kez daha söylemek istedim, sonuçta kavga ettikten sonra hep ne desem yapar barışınca, bende güç alarak söyledim, yine demez mi, tamam şöyle yapalım, sizi bidaha ömür boyu aynı ortama sokmayacagım, ama ben ilişkime normal devam etsem bu seni rahatsız etmez di mi??, tabi sigortalar attıı.. ya dedim tamam istediğini yap, madem benim hassasiyetimi anlamıyosun bu konuda istediğini yap ozaman bidaha karışmıyorum tabi yine darıldık birbirimize... ama şimdi ne yapayım ben yaa.. bana bu sefer dedi, senin bu isteklerin beni korkutuyor, çevremde görüştüğüm kim varsa uzaklaştırmaya calışıyosun, ya yemin edeerim alakası yok, sadece kıl oldugum bi, erk. arkadaşı var onunla samimi olmasına uyuz oluyorum, çünkü artık eskisi gibi değil, o yeni sevgilisiyle yanımızdayken masanın üstüne çıkıp sevişmedikleri kalıyo bitek, uyuz oluyorum rahat tavırlarına, ve çok yapmacık bi sevgilisi var sürekli canım cicim, cim li konuşuyo, bi de eşim ondan bikez kredi kartını istedi 15 gun sonra ödeyecekti, yok diyip vermemiş, üstünede 1 yıl küsmüştü, şimdi onunla samimi olmasını istemiyorum, çünkü eşim onların yanında niyeyse bana soğuk davranıyor, bi de bu eski en iyi kız arkadaşına laf söylüyorum, ama eşim diyor ki bu olmasa başka bişeye laf diyeceksin, ben bu kızla görüşmesem dediğini yapsam, yarın başka bişey isteyeceksin, bu senin için bi sembol sürekli dozunu artırıp devam edeceksin diyor... bu lafa cok bozuldum, gerçek olmadıgını da kendim biliyorum, sadece bu kıza uyuz oluyorum ama artık yemin etti öyle davranmayacakmış o kız, bu da samimi olmayacakmış.. inanmıyorum eşime de kavga edip kendimi de yıpratmaya devam etmek istemiyorum... öyle işte kızlar... durum bu... bu erkekler ne kadar dar düşünüyolar... uyuz ediyolar...