• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin en yakın kızarkadaşı

ne yapmalıyım Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar , sizden akıl almak için yazmaya karar verdim..
eşimle ilgili aramızda bazı konularda büyük tartışmalar yaşıyoruz, ama genelde hep 3. şahıslar yüzünden,
eşimin biz tanışmazken yakın bir kız arkadaşı vardı, tanışmamızın üzerinden 1 - 2 ay geçince tanıştırdı eşim beni, ondan önceki zamanda diğer arkadaşlarıyla tanışmıştım... göya bu kız eşimin en yakın arkadaşıymış, hoş zaten öyleydi.. kızı istemeye geldiklerinde bile eşim o ortamda bulunmuş yani, annesi- babası hep çağırırmış eşimi.. ben zaten bu konuda eşimin tavırlarına baktım, yakın arkadaşı oldugunu düşünerek ilgili davrandım ama mesafemi de hep korudum, en yakın arkadaşi..., beraber bi gün otururken bana erkek arkadaşımın benden önceki ilişkisini anlattı, o kız şöyleydi böyleydi falan dedi, sonra öğrendim ki zaten onlar kavga edip küsmüşler o zamanlar, ama erkek ark.mın o kızı çok sevdiğinden de bahsetmeden geçmedi... neyse, zaman geçti şuan eşim olan erkek ark.ma olayı anlattım , niye böyle yaptı anlamadım dedi.. zaman geçti bi gün bir sürü arkadaşımızla otururken erkekler kendi arasında, bayanlar kendi arasında sohbet ederken sen oldugun için AAAAA'nın ilişkilerinden konuşamaz olduk dedi.. ( AAAA benimki oluyo yani) sonra ya sabır dedim, bozulmuştum ama bişey demedim, zaman geçti bi gün nette karşılaştık, demez mi AAAA'm napıyo, ona iyi bak( AAAA derken ahmedim ne yapıyor dedi yani) ben çok sinirlendim ama bişey diyip sinirlerimi hoplatmak istemedim
durumu eşime anlattıgımda bu ve benzeri olayları, her seferinde, zaten onunla biz artık eskisi gibi değiliz o sadece benim en yakın arkadaşım oldugunu sanıyor diyordu, ben ama öyle olmadıgını hissettir diyince aman boşver öyle sansın diyordu, zaman zaman onun davranışları ilişkimizde hep kavga edilcek düzeye geliyodu, ama şu var ki en son ahmedim napıyo şeklindeki söylemini eşime söyledim, sordum siz birbirinize böylemi hitap edersiniz diye, yok dedi ben demem o da kötü niyetle dememiştir dedi, ama rahatsız oldugumu artık kabul edemeyecegim bi davranış oldugumu söyledim, tamam dedi artık çok daha seviyeli olup anlamasını sağlayacam dedi... gecenlerde aradı kız bunu, bu da telefonda tamam canım tamam,falan dedi ardından tamam canım öpüyorum diyip kapattı.. ona söyleyince olayı ne var bunda canım klişe bi laftır dedi, tamam dedim canım demene bişey demiyorum da gecen sefer bana daha dikkatli konuşacagını söylemiştin, şimdi onun hala yanlışanlayacagı biçimde konuşuyosun dedim... kavga çıktı
arkadaşlar uzun oldu ama ne yapmalıyım, kavgalarda eşim artık beni suçluyor, o kızı hep ilişkimizde kavga unsuru yaptıgımı söylüyor.. temel hiç bir mevzuda anlaşmazlık yaşamıyoruz hep 3. şahısları bulaştırıyosun diyor.. siz olsanız böyle durumda ne yapardınız ki, eşim artık şunu da diyor, sen çok müdahale ediyorsun benim tercihlerime, ben senden öte ayrı bir bireyim ama hep sen üzülme diye istemediğin insanları uzak tutuyorum yaşantımdan diyor, sen dar bir dünyadasın şu an anlamıyosun diyor( gerçekten benim arkadaş çevrem çok fazla değil, çünkü bulundugum şehirde çok yakın olmayan bi kaç arkadaşım var, zaten çok fazla öyle yakın arkadaşlarım yoktur.. biraz içe kapanık bi yapım vardır...

Ya çok kötü bir durum. Mdem eşiniz kavgalarınızda o kızı sebep görüyor o zaman hayatından çıkarsın. Siz ve yuvanız mı daha önemli yoksa o kızmı bunu belirlemesi gerekiyor. İnsanın hayatında kendi yuvasından önemli birşeyi olmamalı diye düşünüyorum. Bu arada kızada eşi için yapar biri aynısını inşaALLAH. Bide bir ortamda eşinizin eski sevgililerinden bahsedemiyoruz senin yüzünden demişya keşke eşim yeni sevgili edindiyse eskileri tekrar tekrar okuyup ezberlemeye de konuşmaya da gerek yok çok konuşmak istiyorsanız buyrun yenisini konuşun deseydiniz. Yüzsüz şey. Eşinize bu konuyla ilgili resti çekin ve biraz empati yapmasını bunu yapmayı bilmiyorsa öğrenmesini tavsiye edin. Sizin bir erkek arkadaşınız size bu şekilde hitap etse bu şekilde eşinize eski erkek arkadaşlarınızı anlatsa ne olurmuş bir sorun.

bence o kızın niyeti kötü bu ne ya ...ben olsam kıza açık açık söylerdim artık eşimle arkadaşlığınız bi yerde karşılaşınca merabadan öteye geçmesin senin eşinin böyle kız arkadaşı olsa ne yaparsın derdim anlatırdım ne hali varsa görsün yüzsüz ya

Evli olmak ayrı bir yana benimde erkek arkadaşım bir kız için bana laf ettirmezdi en son beni faceten sildi o kız kaldı ki hala ne zaman bişey olsa acaba o kızlada mı sevgili diye düşünmeden edemiyorum ama sormadım o da çok sinirlenmişti beni rezil edersin diye.Sende çevre edin eski arkadaşların yok mu onları bul face icat oldu bak.Sende onlarla görüş bakalım ne diyecek.Benim arkadaşım benim çevremdekileri sildirdi kendisi bir tanesine bile dokunmadı gerekçede çok saçma yani.Birde öbür türlü denediğinde sonuca bak yine devam ederse konuşursun bi terapistten akıl alırsın olmazsa ya biter ya bu şekilde kabullenir devam edersin

O kızın agzını burnunu kırardım kocamada mahkeme kagıdını yollardım.
Kimmiş ki o benım kocama xx'im diyecek.
Adamı parçalarım ben be.
HElal olsun arkadasım sakınlıgınden dolayı.
Gözü vardır dicem cok ileri gitmek istemem. k bakma ben cok sinirlenirim bu konularda.
Bırak konusmayı evlendıgınız gunden ıtıbaren selam merhabadan baska cumle gecemez aralarında hatta mumkunse varlıklarını bıle unutacaklardı.

O kızın agzını burnunu kırardım kocamada mahkeme kagıdını yollardım.
Kimmiş ki o benım kocama xx'im diyecek.
Adamı parçalarım ben be.
HElal olsun arkadasım sakınlıgınden dolayı.
Gözü vardır dicem cok ileri gitmek istemem. k bakma ben cok sinirlenirim bu konularda.
Bırak konusmayı evlendıgınız gunden ıtıbaren selam merhabadan baska cumle gecemez aralarında hatta mumkunse varlıklarını bıle unutacaklardı.

süpersin canım ya katılıyorum sana...hiç bir zaman kadınla erkek arkadaş olamaz biz bunu bir çok defa işledik parçalarım öyle arkadaşıda kocayıda...ne günlere kaldık yarabbi arkadaş görmesek bizi kandıracaklar....:oklava:

Nefret ediyorum böyle kızlardan. Buna benzer bi olay yüzünden bende dün tartıştım erkek arkadaşımla iyide yaptım daha açamazlar ağızlarını oohhh. Tamamen haklısın. Allah yardımcın olsun o kızda kapatsın çenesini :oklava:

süpersin canım ya katılıyorum sana...hiç bir zaman kadınla erkek arkadaş olamaz biz bunu bir çok defa işledik parçalarım öyle arkadaşıda kocayıda...ne günlere kaldık yarabbi arkadaş görmesek bizi kandıracaklar....:oklava:

böyle ağzını kırardım parçalardım vs hoş değil ama bence biraz inceden iğnelersen vs iyi olur kızı.biz çok mutluyuz vs diye.benim kocamın adının sonuna sahiplik ekini bi tek ben koyuyorum cüzdan bende tatlım vs die bişiler sölersen eğer ii olur bennnce

esımle nısanlıyken vardı bitane peeekk bi kankalardı oylekı kız ;eşimin ozamanlarken nısanlıyken benımle vakıt gecırmesıne dayanamazdı.. yaa bu erkekler çok saf varyaa.. esımde hemen korumaya alırdı yok kanka muhabbetleri filan..gel zaman git zaman kızın bi sevgılısı oldu ama adam evli ve kız bıle bıle onunla 2yıl bırlıkte oldu..savunması ne AŞIK OLMUŞŞŞ..
esımle bi kavga ettık bi kavga ettıkk.. 15gun boyunca zehir oldu gunlerım..arkadaslaıgını bıtırmek istemıyor neymıs yanlıs olsada sevıyomus napsın yanı kız nasıda aklına gırmıs kocamın yaa...
en sonunda dedım ya ben ya o karar senın.. henuz nısanlıyız sonucta yol yakınken dedım.. beni sectı tabıkıde..o kıza gelınce evli adamla ilişkısını bıtırdıkten sonra 4aya kalmadı baskaısyla evlendı adını temızletmek için... (ortak arkadaslarımız vardı) ve dugununede kımseyı cagırmamıs..

neymişşş demekki evlenınce herseyyy bitiyormussss.... benım bu kalın kafalı kocama şakkk diyee tam oturdu ohhh canıma degsınnn , cagrılmayı bekledi beyfendı tabi,şimdide izini kaybettırmıs kımse nerde oldugunu bılmıo kızın.

canım bosver sende artık çok ustune gıtme bak işler yoluna koyulmus baksana.. ahmedimmiş demek kendı kocasına baksası ölee dese noluurr acaba?? sırff senı sınır etmek için diyor canım,kocanla aranı acmak için.. sanki gorumce töbee yaaa... kendı kocasıyla arası nasılmıs acaba...gelıo sıze yılışıoo..

benımkıde oyleydı sankı dunyakı en degerli seyını kaybetmıs gibi huzunlu konusmalar ,üzülmeler..trip yapamalar...yok hayatını ben yonlendırıyomusum bunun ozgurlugunu elınden almısım bılmem nee.. çok kıskancmısım onceden boyle degılmısımmm filan..neler neler...
sakın pess etme gorusmelerinede musade etme.. ne kadar uzak okadar iyi.. kocanda zamanla alısır..
bu arada cevre edınmeye bak.. bende içime kapanıgımdır ama arkadas edınmeyı cevre edınmeyı ogrendım ,oğrenmem gerekki eşimde bu tur konularda empati yapmasını saglamalıyım..
empatı yapmasını oğrenmeli..

sen meleksin heralde ne bu anlayış yahu.ben hayatta müsade etmem böyle bir şeye.bence evli insanların arkadaslıklarına daha cok dikkat etmesi gerekiyor ki bide iyeliklerle ahmedim diyormus!!daha neler alsanaalsanasmile

ben böyle bişeyi asla kabullenemem.ne o eski sevgililerinden konuşamaz olduk falan..beni ahmetle eski arkadaşlarından konuşmak zorunda bırakma..az daha çırpınırsan eski olucaksın şimdi de..bak noluyoo..ne sanıo kendini yaa..bu ne cıvıklık.kızım ne diosun sen yaa...ben ablamın eşi olan eniştemin bile ismini öyle söylemem.h.g niyetine yaklaşırken bile mesafeyi her zaman korurum...ne ahlaksız kızlar var yaa..senin sabrınada hayret yanii...çoktan kıvılcım çıkartmıştım ben o kızın kafasından.. kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
bence kız o kadar da kötü niyetli olmayabilir, kötü niyetli olsa ahmedim diye sana değil eşine hitap ederdi. sana dediğine göre onu bir kardeşi gibi sahipleniyor. ama patavatsız bir kızmış, söylememesi gereken şeyler söylemiş o ayrı.
ama ben yine de bir arkadaş için eşimle kavga etmezdim. aralarında birşey olcak olsaydı senden önce olurdu zaten. o yüzden üzme kendini bence boşyere canım.

bu ne böyle ya sen çok iyi sabretmişsin,arkadaşsa arkadaş istediği kadar yakın olsun yaptığı terbiyesizlik,ben olsam hareketlerine dikkat et derdim,yada en iyisi eşinle ciddi ciddi konuş iyice tavır alsın:29:

Back
X