• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin en yakın kızarkadaşı

ben eşime sordum biri bana ayşem - fatmam herneyse böyle sahiplenme duygusuyla konuşsa sen ne yapardın ne düşünürdün dedim, sustu kaldı
ama olay bu kız olunca toz da kondurmuyor, toz kondurmadıgını söyleyince ne alaka diyor, bir duvar cekmiş, ötesine karıştırmıyor.. ama benim bi erkek ark. böyle davransa herhalde kavgaların en büyüğü çıkardı.. ben hiç bir erk. arkadaşa canım demem, ona da belirttim, olayın namus yönü değil toplumsal yönüne dikkat cekmeye calıştım, ama benim kafamda canım kelimesinin ahlaksızca söylenen bi söz oldugunu düşündüğüme inanıyor..

eğer ona toz kondurmuyorsa bence işin içinde başka şeylerde vardır.:olmaz:

Kocanızın o kızda ggözü olsa sizinle değil onun la birlikte olurdu. O kızın kocanızda gözü olsa bu kadar uzun zamandır mutlaka kız söylerdi yada sanırım kızda evli evlenmezdi.
Eğer kocanız bi kıza değilde erkek arkadaşıla telefonda o şekilde konuşsaydı yinede kıskanırmıydınız. Bence sizin sorununuz eşinizle kızın ilişkisini çekemememk yada kıskançlık değil siz direk kızı çekemiyorsunuz ve kızı sevmiyorsunuz. Bna kalırsa eşinzin fazla üstüne gitmeyin bırakın kimlerle arkadaşlık edeceğinede yad nasıl konuşacağına o karar versin.sonuçta bunlar yeni tanışmış insanlar değiller anladığım kadarıyla uzun zamandır bi dostlukları var.

Kocanızın o kızda ggözü olsa sizinle değil onun la birlikte olurdu. O kızın kocanızda gözü olsa bu kadar uzun zamandır mutlaka kız söylerdi yada sanırım kızda evli evlenmezdi.
Eğer kocanız bi kıza değilde erkek arkadaşıla telefonda o şekilde konuşsaydı yinede kıskanırmıydınız. Bence sizin sorununuz eşinizle kızın ilişkisini çekemememk yada kıskançlık değil siz direk kızı çekemiyorsunuz ve kızı sevmiyorsunuz. Bna kalırsa eşinzin fazla üstüne gitmeyin bırakın kimlerle arkadaşlık edeceğinede yad nasıl konuşacağına o karar versin.sonuçta bunlar yeni tanışmış insanlar değiller anladığım kadarıyla uzun zamandır bi dostlukları var.

olurmu canım bırakın eşinizi kimle arkadaşlık yapacagına o karar versin ne demek bu söz .her seven kıskanır .bu şekilde görüşmeler hoş degil.ruhda biten konular bunlar .kim erkek sevmez kimi hoşlanır bu tür şeylerden.ben sana son olarrak şunu tavsiye edecegim.eşini seviyorsan mücadele edersin.onu tanır ona göre davranırsın.onu idare edersin.eşini sevmiyorsan.evlilik hayatın hep böyle devam eder gider .bu kız biter başka kızlar çıkar .ömrün zehir olur psikopat olur çıkarsın.ona göre davran hayat senin hayatınn.
lilithy canım eşleri kontrol edeceksin.serbest bırakırsan olmaz .bişeyler olmasa bile erkek ilgi gördügünü anlamalı bu tür ilgiler araştırmalar erkeklerin hoşuna gider

olurmu canım bırakın eşinizi kimle arkadaşlık yapacagına o karar versin ne demek bu söz .her seven kıskanır .bu şekilde görüşmeler hoş degil.ruhda biten konular bunlar .kim erkek sevmez kimi hoşlanır bu tür şeylerden.ben sana son olarrak şunu tavsiye edecegim.eşini seviyorsan mücadele edersin.onu tanır ona göre davranırsın.onu idare edersin.eşini sevmiyorsan.evlilik hayatın hep böyle devam eder gider .bu kız biter başka kızlar çıkar .ömrün zehir olur psikopat olur çıkarsın.ona göre davran hayat senin hayatınn.
lilithy canım eşleri kontrol edeceksin.serbest bırakırsan olmaz .bişeyler olmasa bile erkek ilgi gördügünü anlamalı bu tür ilgiler araştırmalar erkeklerin hoşuna gider

Tabiki her seven kıskanır ama burda konu herhangi bir kız değil arkadaşın eşinin uzun zamandan beri görüştüğü biri ve konu sahibi arkadasımız bile kızı tanıtırkan eşimin en yakın arkadaşı ifadesini kullanmış. Benim burda anlatmak istediğim eşinizi bırakın kimle ne isterse yapsın değil tabiki eşini kontrol edecek. Ben burda demiyorum ki eşiniz o kızla gezsin tozsun siz göz yumun ama bırakında aralarında bi dostluk varsa bozulmasın.Tabiki herşeyin bi sınırı var .Bence konuu sahibi arkadaşımızın eşi zaten arkadaşında herhangi bi yanlışlık yada bi hata görseydi kendisi arkadaşlık etmezdi yada eşini onunla tanıştırmazdı. Bizim toplumumuzda nedense hala şu kadından yada erkekden arkadaş olmaz olayı aşılmış değil. İnsan insandır arkadaş arkadaştır niye insanları cinsiyetine göre sınıflandırıp erkeklerin kadından , kadınlarında erkekten arkadaşı olmaz diye değerlendiriyoruzki..
O kız eşinizi kendine ne kadar yakın görüyorki isteme gecesi eşinizi bile davet etmiş. Ama biz kadınlar kıskançlığımızdan dolayı hemen işin içinde bi artniyet arıyoruz nedense. Tabi budurm kadınlar için geçerli değil erkeklerdede aynı düz mantık var. Evli kadının erkek arkadaşı olamaz....
Şimdi siz eşinize deseniz ki ya o kadınla görüşmeyeceksin yada bu iş biter eşiniz %100 sizi seçecek. Çünkü o sadece arkadaşı siz hayatını geçireceği insansınız. Bence farkınızı anlayın ve bu konuyu eşinize sürekli açarakta ne kendinizi üzün nede eşinizi..
Ayrıca konuyu tam olarak okumadım ama bi yerde arkadaşın eşiyle ilgili her kadına aynı şekilde samimi değil sadece bu bayana bu samimiyeti sergiliyo gibi birşey okuduğumu hatırlıyorum. Demekki eşiniz her kadına samimi davranan bi insan değil yani gördüğü her kızla dost olayım layına girse o zaman işin içinde bi atrniyet arayın derdim ama siz sadece bi arkadaşından şikayetçisiniz. Yani bu kız biter başka kız gelir psikopat olursunuz olayı olsaydı çoktan eşinizin etrafında büssürü samimi kız arkadaşı olur ve sizde psikopat olmuştunuz bile.

Ortada bu kadar abartılacak bir durum görmedim ben.
O hanfendi siz yokkende eşinizin hayatında yer almış.
Zaten eğer farklı bir durum olsa sizinle değil onunla evlenirdi.
Gereksiz kıskançlıklar yapmayın.
Belki de hanfendi sizi kızdırmak için yapıyor gerçekten yada hiç art niyet yok.
Siz umursamayın. O sizin kocanız ve bunu değiştirmek diğer bayanın elinde değil.
Ahmedim nasıl diyorsa ahmedin iyi canım deyin.
Eşiniz canım cicim diyorsa hiç sallamayın.
Eşinizle aranızı boşuna bozup hiç olmadık şeyleri olur hale getirmeyin.

sonuç itibari ile geçmişteki arkadaşıdır.
.arkadaşlıklarına saygı duyarım elbette ama , öyle ahmedim vs denmesine izin vermem...
adamın nikahı benim üstümde canım ,ona ne oluyor,sahiplenme kipleri ile ahmedime iyi bak vs.. arkadaşlığın bir sınırı ve edebi vardır yani...
evli barklı adama hitap şekli de,onun karısına karşı sahiplenici ve sözde koruyucu yaklaşımı da ilginç ...
sanki sen eşi olarak ,hayatına sonradan dahil olduğun için ,öncelikle sahiplenen ve benimseyen oymuşçasına...
valla kendini bilen edebli bir bayan arkadaş ,kendisine yapılmasını istemediğini , yapmaz...
aynı şeyi onun kocası içinde yapıp ,bu şekilde dile getirdiklerinde ,'' ahmedimiz iyi canım ,az önce sütünü içirip ,uyuttum ''demez herhalde:roflol:
bana kalırsa ,tavrını koy...

evlilik bazen bi çok şeyi geride bırakmaktır.kusura bakmayın ama o kızında normal bir kocası yok demekki bu kadar samimiyete izin veriyorsa...ben olayda farklı şeyler sezdimm

sinir oluyorum boyle vicik vicik iliskilere
benim esiminde universiteden bir kac arkadasi vardi boyle cok samimi kanka oldugu ..
bikmis usanmistim esim ne kadar mesafeli davransada kizin biri surekli hayatimizin icindeydi
bizde cok kavgalar ettik onlarin yuzunden
sanki sirf beni gicik etmek icin hep eski gunlerden bahsederdi ne kadar guzel oldugunu o gunlerin neler yaptiklarini filan filan ama oyle bi anlatim tarzi vardiki beni sinir ederdi ..
esime donup keske o gunlere geri donsek filan derdi hep esimde bir keresinde cok guzel gunlerdi ama ben suan daha mutluyum dunyanin en mukemmel insaniyla ayni evdeyim dedi
kiz acayip bozuldu, esim bile farketmis bozuldugunu ..
bazi insanlar gercekten baskasinin mutlulugunu cekemiyor .. o yuzden ne yapip et esine mesafe koydurt .. ben sevmiyorum evli bi erkekle bi kizin kankalik derecesindeki dostluklarini ..

konu sahibesi arkadaşın kızı çekememezlik gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum
ki öyle olsa bile eşinin kalkıp hala bu kızla eşinin rahatsız olduğunu bile bile savunmasının altında birşey olduğuna inanıyorum

kızın başka biriyle evli olması konu sahibinin eşine birşeyler hissetmiyor anlamına gelmez böyle bir olayı ben yaşadım .

bayanlarla uğraşmak zor eşine söylesen zaten kendi halinde eşini böyle kabullenmiş birisi sanırm kızla uğraşmaya kalksan senin eşine kimbilir neler söyleyecek sizin aranız bozulacak eşine daha iyi bir şekilde yaklaşarak sorunun çözersin inşallah zor bir durum allah yardımcın olsun

birde çoğu erkek bu konularda biraz saf karşıdan olanları yaplan hareketleri göremiyor o yüzden en doğru zamanı yakalamalısın

canim benim bana cok sacma bisi gibi geldi iki insan evlendiyse arkadasinada karisir herseyinede zaten buna karismak gözüyle bakiliyosa bu evliligin alt yapisinda bi problem vardir o kiza gelince öle yilisik kizlar vardir tipik erkeklerde cevresinde bunlarinda görmekten haz duyar ama merak etme uzun sürmez erkekler haz uyar ama cabuk bikarlar egerki pesinizi birakmiyorsa bi amaci varsa yapiskan bi tipse sende ona tatli dille laf sok kadinsin yani ne bilim uzaklastirmaya calis esinle aranda büyük bi bag varmis gibi göster esinle kavga ederek sadece bu gibilere yol acarsin sen artik kavga etmeyi birak esinle degisik biseler yap madem baska bi problem yok onun ilgisini sürekli o kizla ilgili kavga ederek deilde baska türlü sana dogru ilgisini cek seni anliyorum bisiler yazdim kendini iyi hissetmen icin ama ne kadar dogrudur bilmem sen kocanla iyi gecinmeye bak kapini kapattinmi herkes disarda kalir

Erkeklerin 3. şahıslar yüzünden eşlerini(sevgililerini) kırmalarını anlamıyorum...
Acaba sizin böyle yakın bir arkadaşınız olsa size laubali davransa eşinizin tepkisi ne olurdu?
Delirirdi , ve o zaman nasıl bir hata yaptığını anlardı belki..

en yakın kız arkadaşı ne demek*bunu en baştan nasıl kabul edebildiniz şaştım doğrusu..

ben evli bi erkeğin çok yakın bi kız arkadaşı olmasına karşıyım.yanlış anlamazsan bi örnek vermek istiyorum.ünv.teden yakın arkadaşım evlendi 5 yıl beraberlerdi eşiyle..sonra eşi bi iş yerinde işe başladı bi kız arkadaşı oldu..çok yakın oldular kızla kızı ve getiriyo..arkadaşımlada kız arkadaş oluyo..yani normal ve yakın bi arkadaşlık..sonra arkadaşım bu durumdan çok rahatsız olmaya başlıyo...eşide gidgide soğumaya başlıyo ondan.boşandılar en sonunda...
şimdi o çok yakın kız arkadaşıyla beraber adam...
bence engelle bu durumu hiç hoş değil

Ne kadar samimi olursa olsunlar biraz mesafeli davranmalı evlenmişsiniz eşisin sonuçta
İnsan arkadaşını düşünmeli hasas bi durum çünkü
Ben erkek kuzenlerime bile mesafeli davranıyorum kimsenin aklına kötülük düşmesin diye

Yerim öyle arkadaşı :1closedeyes:
insan neden evlenir ? sadece cocuk yapmak içinmi !
Yol arkadaşını bulmak için
Derdini tasanı beraber paylaşıp çözüm üretmek için
müşterek hayatı müşterek gayede paylaşmak için !
Senin eşinde dostunda kankanda şuyunda buyunda benim deyin
gidin kızlada konuşun eşimle muhatap olmanızı istemiyorum deyin
Sizin evliliğinizde kara bulutlar dolasacağına varsın onların arkadaşlıkları bitsin ne çıkar !!! :1closedeyes:

Back
X