- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi spartacusss
-
aynen katılıyorum20 Yaş Senden Büyük
İkinci Evliliği Adamın
2 Çocuk Ve Bırakmayan Eski Eş
Senin Hamile Olman
Eski Eşin Dayak Atması
Eşinin Orda Bir Hafta Kalması
Elimde Kalıyor Konu Şunu Söyleyim Eşin Halinden Memnun Bence 2 Tane Kadın Onun İçin Savaşıyor Ama Bu Durumun Bu Hale Gelmesinde Sebep Eşin
Adam Kurnaz İkisini de İdare Ediyor Bence Ayrılmalısınız,Kadın Zaten Işık Görmüş Eşinde Ondan Yakasını Bırakmıyor
arkadaşlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım eşimin eski eşi son 2 aydır bütün düzenimizi bozdu bizi ayırmaya çalışıyor ve evliliğimi bitirme derecesine geldim bu problemi nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz
kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
gittim karakola darp raporu aldım şikayetçide oldum bunların hiçbiri korkutmuyor onu evime gizli giriyorum iş yerime gidemiyorum eşimde onu dövdü ama dayak çözüm değil yani ben kavgaya gürültüye alışkın degilim eşim çözecem diyo ama oraya giderek nasıl çözecek gitmese kadın geliyo cocuklar var onları düşünerek kadını tekrar tekrar şikayet edemiyoruz
ya şimdi biz iş yerinnde beraberiz akşam iş yerinden etrafı kollayarak çıkıyoruz eve geliyoruz yemek yiyoruz sonra baslıyo telefonlar calmaya cocuklar kadın sürekli arıyorlar sonra kadın gelmezsen ben gelıyorum diyo ve gitmezse gerçekten geliyo rezillik çıkartıyo arabayı çiziyor lastikleri kesiyor komşulara falan rezil oluyoruz küfür ediyor oda sussun diye döve döve götürüyor gittimide gelmiyor ertesi gün yine aynı
Ee yuh artik. Kadin devamli olay cikartiyor ve uzaklastirma karari almiyorsunuz.sevgimi gösteriyorum ama bir anda oyuna gelip gidiyor o zaman canavarlaşıyorum şuan orda sabah erkenden gelicek hiçbirşey olmamış gibi davranacak bende bıdı bıdı edicem bıktım inanın hayatım boyunca hiç bu kadar şaşırmamıştım son 10 gündür ne yapacagımı sasırdım
Ve sen de bunu kabul mü ettin.İyi o zaman herkes desin ki,şunu yapmazsan kendimi öldürürüm,bu olmazsa kendimi öldürürüm.Sen kocanın onda kalmasını kabul ettiğin gün evliliğini bitirmişsin farkında değilsin.Eski kadın ne olursa olsun.İŞ KOCADA BİTERbizim eşimle aramızda 20 yas fark var tanıştıgımızda 3 yıl önce bosanmıstı aradan 1 yıl geçti biz evlendık kadının benden haberı yoktu 2 ay önce bizi takip etmiş ve evimizi buldu o günden beri çeşitli bahanelerle sürekli eşimi arıyor eve gelmezsen kendimi öldürürüm diyor cocuklarıda alet ediyor esim bir hafta boyunca orda kaldı ve ben bu duruma dayanamıyorum
söylediklerin doğru tek birşey haric eşim bu durumdan memnun değil 20 yaş fark evet ama gerçek bir aşk 2.evlılıkse bu herkesin başına gelebilir kimse boşanmak için evlenmiyor ama boşanıldıysada bu tekrar evlenemezsin demek degil 2 cocuk allah bağışlasın herkes evliliğinde çocuk sahibi olmak ister onlarda zamanında istemiş dememkki bende o yüzden hamileyim suan eşim dediğim gibi mecburen orda kalıyo aslında yani kalsa bir dert kalmasa bir dert eski karısından nefret ediyo eşim ama çocuklar yüzünden ona bir yerde katlanmak zorunda gidip kalması yanlış ayrılmalısınız diyorsun ama bu kadar basit olmamalı bekara karı boşamak kolay derlerya suankı durumda benim boşanmam hem zor hem gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?