eşimin eski eşi bela oldu

Kadın kapıları yumrukluyor, cam cerceve indiriyor, cocukları kedi yavrusu gibi baba aleyhine kullanıyor, ev basıp hamile halinizle sizi dövüyor siz de "ah bu eski eş başımıza bela oldu" diyorsunuz.

Polise gitmek aklınıza gelmedi mi?

Bu kadar basiretsiz davranmanızı aklım almadı doğrusu.

Benim evimi basacak adamı o evin zeminine kazır, soluğu da karakolda alırdım. Bir de kocam gidip bir hafta o evde kalacak, tahayyül bile edemiyorum.

Kocanız yüz vermeyecek ve siz polise gideceksiniz. Çocukları küçük değil. Eşiniz alır çocukları karşısına konuşur. Anneniz iyi değil. Psikolojik olarak yıpranmış durumda. Benden talep ettiği kabul edilebilir şeyler değil desin. Anlamayacak yaşta değiller. Devamında çocukları bir psikoloğa gitmesi için destek mi olur yoksa savcılıkla mı halledersiniz zamanla belli olur. Ama bu kadar korkak davranmayın lütfen

SUç eşinizde ve sizde ; o kadına bu yüzü veren sizsiniz

Neden şikayet etmiyorsunuz :44: ne demek yaa eşinizin 1 hafta orda kalması ne kadar genişsiniz kusura bakmayın da

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen katılıyorum

kadın bir yerlerden bir ışık bir yüz görmese bu kadar arsızlaşamaz haddini aşamaz eşiniz memnun gibi bence de olan size oluyor üzüldüm

benim de 2. evliliğim ve eşimin de eski eşinden bir oğlu var..
eşimin beni sevdiğini biliyorum ama bazen acaba, bir gün eski
eşi gel dese ne olur diye düşünüyorum, emin olsan bile bunu düşünüyosun
bir de çocuğuna çok düşkün bir baba olduğu için..
ama şu senin yaşadıklarını yaşasaydım eğer, eşimle kavga dahi etmeden
hatta konuşmadan, bir kaç satır bir şeyler yazar ama gayet saygılı biçim de,
bir yakınımın yanına gider, ve o gerçeğin doğrunun ne olduğunu anlayana
kadar, ve bundan kesinlikle emin olana kadar kafamı dinlerdim..
arkan da saygınlık bırakmak çok önemli, bazı arkadaşlar tepkini daha hiddtli koymanı istemiş ama
emin ol bu karşındakin de çok daha büyük izler bırakıyor..

kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor

Pardonda , kadin evi basıyor, hamile olan sizi dovuyor. Siz kadını polise vermiyorsunuz
.sikayet etmiyorsunuz. Kocanız olacak adam musvettesi o kadına haddini bildirmiyor.
Neyi tutsam elimde kaldı
. Şikayet etseniz ne bu kadın size bir metre yaklasabilir.nede kocanı rahatsiz edebilirdi
.Hatta o cocuklar onda bike durmamali. Kadın normal degil.
Hakim direkt bu kadından alirdi çocukları, ki doğrusu da bu bence.

Bu mesaji simdi gordum
Esinizde bitiyor olay.iletisimi kesecek. Cocuklari ondan alacak.

Ee yuh artik. Kadin devamli olay cikartiyor ve uzaklastirma karari almiyorsunuz.
ve esiniz su an orada kaliyor ve sabaha kadar kadının evinde.
Siz buna musamaha ediyorsunuz
. O kadınla esiniz beraber olmuyormu saniyorsunuz.
Ben size diyeyim oluyor. Ve kadinin bu hareketleride bundan kaynaklaniyor. Kocanız olan sahis hem sizle hemde o kadınla beraber. Bunu bir kenara yazin.kadin bu cesareti ve saldırganlıgi bundan alıyor. Suclu esiniz olacak adam.

Son düzenleme:
bir de ben şunu anlamadım,
onlar boşanmış 3 sene olmuş sonra siz evlenmişsiniz.kadın bu 3 sene içinde normalmiş de sonradan mı anormal olmuş???

geçen bir konu vardı ya;boşandığı kocası başkasıyla evlenmiş,sonra kadınla(exle) beraber oluyorlarmış,hamile miyim diye soruyodu....millet deli misin,san yapılanı sen başkasına yapıyosun,bu da aldatma falan,yok diyodu kadın,benim çocuklarımın babası o ...

Son düzenleme:
yapılabilecek o kadar çok şey varken,tek çözüm olarak,eşinizin orada kalması saçma geldi bana..
mesela şikayetçi oldunuz ,sonuç ne oldu? uzaklaştırma kararından sonra,evi basıp olay çıkardığında tutuklanması gerekirdi,ne oldu???
eşiniz çocuklar için velayet davası açabilir,ayrıca elinde delil de var,eski eşi hakkındaki şikayetleriniz tutanaklar vs...ya da gözünü korkutmak için de kullanabilrdi bunu...
bu olayda yazık yine olan çocuklara oluyor..anneleri tarafından gaza getirilip babalarına karşı kullanılıyorlar..bir de karnınızdaki var tabiii,ona da yazık...

eşiniz bence doğru davranmıyor,üstelik yaşı da 50 civarı anladığım kadarıyla,kocaman adam,nasıl çözüm bulamıyor anlamıyorum..

Neden kadından şikayetçi olmuyorsunuz, ev basmak, dövmek ne demek, sizin aileniz, yakınlarınız yok mu ?
Ve tabi eşinizin bir hafta orada kalması ne demek
Çok zor bir işe girişmişsiniz ve tünelin ucunda ışık yok gibi, çünkü eşinizin sağlam bir duruşu yok
Gidip orada bir hafta kalacak, paralarım o adamı, çok kızdım eşinize

Son düzenleme:
Pardon ama siz evlenmeden önce de eşin gidip orda 1 hafta kalıyormuydu. Bunlar boşanmamışki yani evlilikleri devam ediyor gibi.

Kusura bakma ama eşin gidip orda 1 hafta kalıp da aralarında hiçbişey geçmeden gelmiyordur eve. Muhakkak aralarında bişeyler oluyordur. 1 hafta kalmak ne demek, hadi çocuğu çağırıyor gitsin çocuklar uyuyunca evine dönsün geceyi orda geçirmek ne demek sormuyormusun hiç

Ve sen de bunu kabul mü ettin.İyi o zaman herkes desin ki,şunu yapmazsan kendimi öldürürüm,bu olmazsa kendimi öldürürüm.Sen kocanın onda kalmasını kabul ettiğin gün evliliğini bitirmişsin farkında değilsin.Eski kadın ne olursa olsun.İŞ KOCADA BİTER

İki esli bir adam daha...her sey adamda biter intihar edecekse etsin ...havlayan kopek isirmaz derler...bence kocan durumdan memnun iki kadinla birliktelik kuruyor...bahaneside hazir ki ben anlamadim..yasi yasina adammi kalmamisti da gittin baban yasinda adamla evlendin.

sizi hamile halinizle dovmek ne demek?
esinizin 1 hafta o gerizekalinin evinde kalmasi ne demek?
intihar edersede etsin ne bok yerse yesin hem bisey yapamaz emin olun
sizinkide can sonucta hamile halinizle neler cekmissiniz....
kocanizada kocaman

Pardon bir sey soracagim esin, eski esinin evinde kiminle yatiyor..Allah rizasi icin gozunu ac be bacim...ya feyk konu actin ya da bu dunyada ki en saf insan sensin...ben soklardayim bi de kadin seni dovmus...gelip rezalet cikartiyomus ..evlat bu atilmaz satilmaz ama ben bir sene hicbiriyle gorusmezdim esinin yerinde olsam...

cnm loca arkadaşa katılıyorum. kadın eşinden ışık görmese vazgeçerdi. tmm çocukları bahane ediyor çağırıyor. eşin gider görünür. bunun içinmi çağırdınız beni der eve bile girmeden çıkar gelir . çocuklarını alır dışarıda gezdirir. anneleriyle bir araya gelmelerinin imkanı olmadığını sizi sevdiğini söyler

Allah aşkına kadın ne dedi ne söyledide neden NE SEBEPLE orda bir hafta kalıyor. her şey iyi tamamda BU KABUL EDİLEMEZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…