- 11 Haziran 2023
- 21
- 12
- 3
- 50
- Konu Sahibi kahveli cikolata
-
Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Okudum Okudum anlamadım.Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Eski eşin, çocuğun yaşadığı ev.Okudum Okudum anlamadım.
Çocuk için hangi eve gidilecek?
Anlayanlar banada anlatın kendimi salak gibi hissettim.
Sağol kuzucumEski eşin, çocuğun yaşadığı ev.
Doğru bulur ve desteklerim, ilk evlendiğimizde çocuklar küçükken çok kez gitmişliği vardır. Çocuk bu hastalanır, ateşlenir, bazen nazlanır eski eş benim konum değil. Beni ilgilendiren çocuğun ihtiyacı olduğu zaman babanın orada olmasıEski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Musakka geldi aklıma. Çok medeni Bi hanımdı eski eşiyle çocuk için(!) her şeyi yapmak istiyordu.Bir Volkan özlü sözü der ki; "Ali için!"
Yaaa musakkanın namını duydum ama konu nedir bilmiyorum.Musakka geldi aklıma. Çok medeni Bi hanımdı eski eşiyle çocuk için(!) her şeyi yapmak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?