- 29 Mayıs 2021
- 14.261
- 92.864
- 548
- 36
- Konu Sahibi kahveli cikolata
-
Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.Çocuk annesi evde olmadan duracak yaşta mi? Hastalık ya da ekstra bir durum olmadıkça evde görüşme işine sıcak bakmazdim ben açıkçası. Eski esin evine çocuk icin giden evli bir anne çok nadir görülür ama erkekler öyle değil. Onlara her sey mübah.
Evet çok hoş hayalleri vardı. Hep beraber yemeğe falan çıkmak istiyorduMusakka geldi aklıma. Çok medeni Bi hanımdı eski eşiyle çocuk için(!) her şeyi yapmak istiyordu.
Bence de doğru değilEski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Yaaa musakkanın namını duydum ama konu nedir bilmiyorum.
Allah rızası için link
Zamanla barışabilirler aralarında kıvılcım oluşabilir diye korkunuz var sanırım.Evet olabilir.Sonucta zamanında eslerdi bu insanlar.Bilemedim haklısiniz ama yapacak pek bir şey yok gibi.Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.
Adamı hala kocası sanmasıEvet çok hoş hayalleri vardı. Hep beraber yemeğe falan çıkmak istiyordu
Çocuğun sizin evinizde bir odası ve düzeni olmalı ve çocuk size gelmeli babayla olması gereken zamanlarda, sonuçta dışarıda ne kadar vakit geçirilebilir bi noktaya kadar. Ben olsam böyle bi düzen oluştururdum hem çocuğun psikolojisi etkilenmezdi bilirdi ki babasının evi de kendi evi. Sizde zaten evlenirken çocuğun varlığını ve yeri geldiğinde sizinle olabileceğini öngörmüş ve bunu organize edebilecek yetkinliktesiniz diye düşünüyorum.
15Çocuk kaç yaşında?
O konuda hiç sorunumuz yok çok şükürÇocuğun sizin evinizde bir odası ve düzeni olmalı ve çocuk size gelmeli babayla olması gereken zamanlarda, sonuçta dışarıda ne kadar vakit geçirilebilir bi noktaya kadar. Ben olsam böyle bi düzen oluştururdum hem çocuğun psikolojisi etkilenmezdi bilirdi ki babasının evi de kendi evi. Sizde zaten evlenirken çocuğun varlığını ve yeri geldiğinde sizinle olabileceğini öngörmüş ve bunu organize edebilecek yetkinliktesiniz diye düşünüyorum.
Kadını da adamın evinde hizmetçi sanıyordu zaar.Adamı hala kocası sanması
E niye eski eşinin evine gidiyor o zaman eşiniz anlamadım o yüzden soruyorum. Veli toplantısı olur, hastahane işleri olur vs tamam ama ne olmuş olabilir ki evine gidiyor .O konuda hiç sorunumuz yok çok şükür
Eski eş evde değilmiş. Ki zaten özel günlerde biraraya gelmek zorundalar. Çocuklu biriyle evlenince bunları düşünmeniz lazımdı. Sürekli o kadın hayatınızda var olacak. Duygusal olarak olmasa da çocuğun annesi olarak.Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Bence de gerek yok ama bazı erkekler çocuklarım için diyerek eşinin rahatsızlığını gözardı ederek gidiyor,eski eşinin ve çocuklarının yasadigi eve. Gerçekten gerekli durumları ayrı tutuyorum tabi.Gerek yok ki zaten. Ekstrem bi durum olursa tabiiki eski eş o eve gelebilir: hastalık, esya tasima ya da aklima gelmeyen baska bisey ama surekli o eve giremez. O ev cocuga ait olabilir ancak ayni zamanda annenin ozel alanini olusturuyor. Cocuk orada yasiyor diye annenin varlığı gozardi edilemez. Sahsen ben kabul etmezdim. Bosanmis ebeveynlerin cocuklarinin ogrenmesi gereken bazi seyler var. Bunlardan birisi anne ve babanin ayri yasam alanlarinin oldugu
E gelsin. Duygu kalmadigi için bosanmislar. Ha sen kocama guvenmiyorum diyorsan ayrı. Kadın eski kocasını görünce direk üstüne mi atlayacak.Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Bence de gerek yok ama bazı erkekler çocuklarım için diyerek eşinin rahatsızlığını gözardı ederek gidiyor,eski eşinin ve çocuklarının yasadigi eve. Gerçekten gerekli durumları ayrı tutuyorum tabi.
Bir arkadaşım yaşadı bu durumu, esi çocuklarım için diyerek kaç defa gitti evlerine. Kadın evlendi sonra şimdi sokağına bile gidemiyor, kadının annesi veriyor çocukları alacağı zaman. Çünkü kadının kocası istemiyormuş herhangi bir iletişimi. Arkadaşımla esi arasında ciddi sorun oldu bu mesela bak esi istemiyor diye sokağına gidemiyorsun artık ama sen ben istemediğim halde defalarca gittin evlerine diye.
Bu konuda durum nedir değildir bilemiyorum tabi ama erkekler bir çok konuda olduğu gibi bu tip durumlarda da daha rahat davranabiliyor.
Etkileyici bir roman gibi tek solukta okumuştum.Eski eşimin karısı hamile
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş ...www.kadinlarkulubu.com
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?