Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.

Yaaa musakkanın namını duydum ama konu nedir bilmiyorum.
Allah rızası için link

Kolay gelsin.

Zamanla barışabilirler aralarında kıvılcım oluşabilir diye korkunuz var sanırım.Evet olabilir.Sonucta zamanında eslerdi bu insanlar.Bilemedim haklısiniz ama yapacak pek bir şey yok gibi.

Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.

Gerek yok ki zaten. Ekstrem bi durum olursa tabiiki eski eş o eve gelebilir: hastalık, esya tasima ya da aklima gelmeyen baska bisey ama surekli o eve giremez. O ev cocuga ait olabilir ancak ayni zamanda annenin ozel alanini olusturuyor. Cocuk orada yasiyor diye annenin varlığı gozardi edilemez. Sahsen ben kabul etmezdim. Bosanmis ebeveynlerin cocuklarinin ogrenmesi gereken bazi seyler var. Bunlardan birisi anne ve babanin ayri yasam alanlarinin oldugu

Çocuk kaç yaşında?
15

O konuda hiç sorunumuz yok çok şükür

Eski eş evde değilmiş. Ki zaten özel günlerde biraraya gelmek zorundalar. Çocuklu biriyle evlenince bunları düşünmeniz lazımdı. Sürekli o kadın hayatınızda var olacak. Duygusal olarak olmasa da çocuğun annesi olarak.

Bence de gerek yok ama bazı erkekler çocuklarım için diyerek eşinin rahatsızlığını gözardı ederek gidiyor,eski eşinin ve çocuklarının yasadigi eve. Gerçekten gerekli durumları ayrı tutuyorum tabi.

Bir arkadaşım yaşadı bu durumu, esi çocuklarım için diyerek kaç defa gitti evlerine. Kadın evlendi sonra şimdi sokağına bile gidemiyor, kadının annesi veriyor çocukları alacağı zaman. Çünkü kadının kocası istemiyormuş herhangi bir iletişimi. Arkadaşımla esi arasında ciddi sorun oldu bu mesela bak esi istemiyor diye sokağına gidemiyorsun artık ama sen ben istemediğim halde defalarca gittin evlerine diye.

Bu konuda durum nedir değildir bilemiyorum tabi ama erkekler bir çok konuda olduğu gibi bu tip durumlarda da daha rahat davranabiliyor.

E gelsin. Duygu kalmadigi için bosanmislar. Ha sen kocama guvenmiyorum diyorsan ayrı. Kadın eski kocasını görünce direk üstüne mi atlayacak.

Ben de dışarıda görüşmelerini daha doğru bulurum ancak eşim evde yok diyorsa yok var diyorsa vardır.
Hava soğuktur, çocuk hastadır gibi istisnai durumlarda gidebilir tabi.

Tamda bunlari yasamamak icin gitmemesi gerekiyor iste. Bide isin cocuk tarafından algilanan boyutu var. Annem evlenmeden once babam bize gelebiliyordu, artik gelemiyor, annem evlenmemeliydi diye suclayabilir. Cocuklari mumkun oldugunca surdurulebilir bir duzene alistirmak gerekiyor.
Bu erkekler kendini ne saniyor bilmiyorum. Adam yeni esini duymazdan gelmis, eski esini varligiyla rahatsiz etmis, kadin evlenince de en basindan beri olmasi gerekeni yapmış. Cocugu annenin evinin kapisindan bizzat alabilir tabi yani o kadar da degil

Bence boşuna sıkmayın canınızı. Çocuğunu görmek için evlerine gitmesi gayet normal. Eski eşiyle ilgili başka bir şüpheniz mi var? Siz neden bu kadar rahatsızsınız?

Etkileyici bir roman gibi tek solukta okumuştum.
Beni etkileyen nadir konulardandı.
Yazar, hayal dünyası ile gerçek yaşam arasındaki o ince çizginin canını acıtmasını o kadar güzel işlemişti ki adeta boşanan ve çocuğunu eski eşin yeni eşine kakalamaya çalışanın kendim olduğunu düşünmüştüm.
Konu severlere tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…