Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Su açıdan bak bence. Evet eşinin daha sonra gelip gelmeyeceğini bilmiyorsun orada olmadığın için. Ama esin ev dışında olduğu her an sana yalan söyleyerek başka yerlerde başka insanlarla olabilir. Bunların hepsini kontrol edebilir misin? Esin ise diye evden çıkarken izin alıp sevgilisiyle bulunmadığına da emin olamazsın. O zaman ise de gitme mi diyeceksin?

Bencede gayet normal, cocugunun yasadigi eve yeri gelir eski esi evdeyken gider yeri gelir eski esi evde yokken girer. Bana göre normal ve olmadi gerken sey, cünki ortada bir cocuk var. Fazla kafaniza takmayin bence, ben kötü bir durum görmedim sahsen.

Belli ki konuyu eşinizin eski eşiyle sizi aldatmasından endişe ettiğiniz için açtınız, sizi eski eşi ya da herhangi bir kadınla aldatmaya niyetlense aldatılana kadar ruhunuz dahi duymaz, aldatması için kadının evine gitmesi şart bile değil.

Çocuğuyla ilgili konularda size uyamayacağı sözler vermesi yanlış, neler konuştunuz eşiniz size ne söz verdi sizin şartlarınız nelerdi bilemem ama siz de çocuk sahibisiniz, eşinizle ortak çocuğunuz mu yoksa daha önceden evlilik yaptınız da boşanmış çocuklu bir kadın mısınız o kısımı belirtmiyorsunuz ama anne olduğunuz için daha kolay empati yapacağınızı düşünüyorum, söz konusu çocuğunuz olunca üstelik çocuğunuz boşandığınız eşinizden ise ve sizinle değil de diğer ebeveyniyle kalıyorsa, çocuğuna karşı sorumluluk sahibi de bir insansanız vicdan yapıyorsunuz, siz yazmadınız ama bu mesajınızdan yanlış anlamadıysam eşinizle evlenme şartlarınızdan bir tanesi çocuğun annesiyle yaşamasıydı, size kalmaya gelmiyor telefonla görüşüyorlar, evinizde çocuğun odası var mı diye soranlar oldu diye aklımda kalmış o sorulara da cevap vermemişsiniz, demek ki çocuk sürekli annesiyle, belki babası hafta sonları çocuğu evinden alıp dışarıya çıkarıyor tüm görüşmeleri bundan ibaret gibi anladım, yanlış anladıysam da kusura bakmayın

Eğer durum böyleyse eşiniz çocuğuna vicdan yapıyor ki yapmalı da, annesiyle babası boşandığında çocuk kaç yaşındaydı?

15 yaşındaki birisi evet küçük değil ama yetişkin de değil, ergenlik döneminde babasına daha da fazla ihtiyacı var, bazen lamba takmak, bazen başka sebepleri bahane edip babasını yanına çağırıyordur, konuyu eski eşi düşünerek değil çocuk açısından değerlendirmelisiniz, sizin çocuğunuz eşinizdense evladınız anne babasıyla yaşıyor, Allah annesinden de babasından da ayırmasın mutlu bir çocuk olarak büyüsün ama eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğu anneyle yaşıyor, babası başka biriyle evli, o evlilikten bir kardeşi var, babası eşi ve çocuğuyla daha çok vakit geçirirken o çocuğun hissettiklerini bir düşünün.

Burada düşünmeniz gereken eski eş değil, dediğim gibi aldatmak isteyen her şekilde aldatır, empati kurmanız gereken kişi eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğu.

Bunları çocuklı adamla evlenmeden düşünecektin, kaldıramıyosan kendine denk biriyle evlenecektin
Sorduğum soru bu değil ama cevabınız yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…