Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Kaç mesajdır anlatmak istediğim.
Sizin gitmenizi istemezmiş ama ben giderim ya da gitmem dememiş.
En son 4 kere sordum yok gitmezdim hastalık vs yoksa dışarıda görüşürdüm dedi. 284 sorunun peşine anlamı olmuyor...

90 küsur sayfa , cidden değer diyorsanız okuyacağım devamını giriş bölümü baya ilgimi çekti aslında

Siz boşanmış eş tarafından bakarak yorum yapıyorsunuz şuan başkasıyla evlenseniz eşinizin eski eşinin evine gitmesini ister misiniz benim sorum bu
Çocuklu biriyle evlendiğinizde isteseniz de istemeseniz de zorunlu hallerde eski eşin evine gidiliyor, böyle bir durum yaşamadım lakin çocuklu insanlarla evlenen yakınlarım oldu, eski eşin evlerine gittiler çünkü çocukları için gitmelerini gerektiren durumlar vardı.
Yeri geldi çocukların mezuniyet töreni, askerlik, isteme, nişan, düğün gibi özel günler de eski ve yeni eşler aynı ortamda bulundu.

Yaşınız ve diğer bilgileriniz doğruysa 48 yaşındaymışsınız ve çocuğunuz varmış, genç insanlar böyle bir konuya farklı bakabilir ama bizim yaşlarımızdaki insanların hayat tecrübesine dayanarak daha rahat olması gerekir, yaşınızdan yola çıkarak eşiniz de sizinle yaşıt bir adam olduğuna göre karakteri oturmuş kendini bilen bir adamdır diye düşünüyorum.
Sizin ilk evliliğiniz mi yoksa sizde eşiniz gibi evlenip ayrıldınız mı?
2. evliliğinizse çocuğunuz ilk evliliğinizden mi yoksa şimdiki evliliğinizden mi?

Ben istemem doğru bulmuyorum mesela dışarda yada çocuğunu alıp kendi evinde vakit geçiren babalar da var. Hafta sonları babaları ile kalıyor ya mesela. Sacma buldum. Ayda yılda bir çocuk hasta ise ancak normal karşılayabilirim.

Ya aklıma geldi.

Benim rahmetli babaannem dedemden sonra bir adamla evlenmiş. Bir çocukları olmuş sonra ayrılmışlar. Adam sonra başka bir kadınla evlenmiş.

Adam karısıyla birlikte gelip babaannemlerde kalırdı, tabi bizimkiler kızardı ama ben çok küçüktüm. Dede dede diye adamı çok severdim.
Dede ölene kadarda görüştüler. Babaannemde gider kalırdı onlarda.

Ayyy ne medeni akrabalarım varmış

Ha ben görüşürmüyüm?

Yok ya ben almayım, ayrıldığım adamla ne diye görüşecekmişim.

Ne güzel işte empati yapabilen biri demek ki. Direkt senin yerine kendisini koymuş ona göre davranmak için. Veli nimet. Kavga etme, sev.

Haklısınız herşeyi düşünüyor insan ama bazı şeylerin çizgisi olmalı diye düşünüyorum.
E tabi başbaşa vakit geçiremezler. Ailece evde oturup yemek yiyemezler gece yatıya kalamaz. Hastalık falan yoksa.
Yani dediğim gibi ben çok aşırı düşmanca ayrıldığım için o aşamaya gelmedik fakat ihtiyaç olursa mecbur kalırsam birtakım şeyleri isterim.şimdilik şeytan görsün yüzünü

Ama bu şov hahaha

Siz boşanmış çocuğu olan biri olarak mi yorum yapıyorsunuz sadece merak ettiğim için sordum anket gibi düşünün
yoo evliyim bir çocuğum var lakin boşansam, eski eşimin evime girmesinde bir sorun görmezdim.
ikinci kez evlensem o eşimde boşandığı eşinin evine gidebilir.
ben biraz nasıl diyim kişi ne yaparsa kendine yapar tarzı düşünen bir insanım, kıskançlık duygum sıfır diyebilirim.

Ben burda olaya çocuğun penceresinden bakarım, o onun babası, her çocuk ister babası yanında olsun ,odasına girsin, sohbet etsinler. Yaşı 8 olmus , 15 olmus farketmez. Abartmamak kaydıyla babası çocuğun ihtiyacı varsa yanında olmalıdır.

Aynen dediğiniz gibi zorunlu hallerde tabiki gidilir ama başkasinin da parayla yapabileceği işleri kendi gidip yapiyorsa o konuda anlayışlı olamiyorum yoksa dediğiniz gibi yaş itibariyle gayet olgun ve anlayışlı insanlarız zaten bu yüzden o durum mantıksız geliyor yoksa çok şeyde anlayışlıyim ve her zaman yanındayım her konuda ama evlenirken farklı konuşuldu yıllar gectikce herşey farklı oldu insan eşini de tanıyıp üzmemesi gerek bence o zaman o da ya dediklerinin arkasında duracakti yada benimle evlenmeyecekti bu konular en başta yıllar önce konuşuldu çünkü

Eşim çoğu kadın normal düşünür sen normal değilsin dedi bana çoğu kadının fikrini almak için sordum bu soruyu eşim haklıymış çoğu kadın normal görüyor ben çoğu kadın benimle aynı fikirde olduğunu sanıyordum burdan şunu öğrendim bundan sonra bende sizin gibi olacağım. Teşekkür ederim

eğer çocukta annem ile babam tekrar beraber yaşayacak, yine 3muz aynı evde olacağız düşüncesi olusacaksa gitmesi doğru değil ancak çocuk anne babanın durumunu biliyorsa, umutlanmayacaksa gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…