- 29 Mayıs 2021
- 14.261
- 92.854
- 548
- 36
- Konu Sahibi kahveli cikolata
-
Ne güzel böyle oluyorsa.Kendi aile dinamiklerine bağlı olarak değişir ama ben sizin bahsettiğiniz durumlarda olup giden insanlar tanıdım. Olması gereken de o. Ortada bir çocuk var ve iki tarafta bunu bilerek evleniyor.
Olmaz bence..çocuğun annesiyle önceden karı-kocalar..bi sürü paylaşımları var,geçmişleri var,illahaki aynı evde bunları hatırlayacaklar...of yaaa ne zor işler,çocuk için zaten zor,yeni eş için de kolay değil..Eğer arada çocuk varsa eski eşiyle her daim görüşmek durumunda eşiniz. Bence ortada yanlış bir şey yok. Orası çocuğunun yaşadığı ev. Çocuğunun evine gitmesi gayet doğal
Bu ikili ilişkilerinin dinamikleri. Ortada bir çocuk varsa menfaati korunması gerekenin karşıdaki eş değil cocuk olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın da eşine karşı koymalı. Ya da buna saygı durabilecek medenilikte biriyle evlenmeliyiz bence. Ama maalesef ülkemiz koşullarında çok fazla yobaz insan var.Ne güzel böyle oluyorsa.
Ama erkeklerin hatrı sayılır kısmının bu konularda kadinlar kadar anlayışlı olmadığını, olmak zorunda birakilmadiklarini düşünüyorum.
Ben çok problem etmezdim, yukarıda bir hanimefendi demiş cocuk yokken gitse sıkıntı ama cocuk varken çocuk icin gidilmesini problem olarak görmüyorum. Ne olacak bir anda aşka gelip birbirlerinin üzerine mi atlayacaklar? Yanlarında çocukları var, bence siz de bunlari düşünüp kendinizi üzmeyin.Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Baştan boşanmış ve çocuklu bir adamla evlenirken bunu kabul etmissiniz zaten şimdi boşuna huzursuzluk çıkarıp adamı da yormayın diğer kadın maalesef her zaman hayatınız da olucakEvde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Bence dışarıda görüşmeleri daha uygunEski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Okudum ve mal gibi kaldımEski eşimin karısı hamile
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş ...www.kadinlarkulubu.com
Kolay gelsin.
Ama senin durumun farklı eski eş evli değil evli olsa montaj için kabul etmezdinBunda bi tuhaflik yok bence. Ben 2 tane priz degistirtmek icin elektrikci bulamadim. Zamaninda avize degisimi icin bile gelmemislerdi. Kucuk isleri sallamiyolar. Ayni zamanda cocuga aldigim demonte dolabin kurulumu icinde cagirdim. Ben hayatta yapamazdim
Olmaz bence..çocuğun annesiyle önceden karı-kocalar..bi sürü paylaşımları var,geçmişleri var,illahaki aynı evde bunları hatırlayacaklar...of yaaa ne zor işler,çocuk için zaten zor,yeni eş için de kolay değil..
Ama senin durumun farklı eski eş evli değil evli olsa montaj için kabul etmezdin
Bence senden kopamamış montajı ben yaparım hem biraz daha yanlarında olurum demiştirDolabi o aldi, sepete atsrken montaj için odeme yapsaydi cagirmazdim. 600tl dolap, 200tl montaj mi olur dedi. Kendim asla yapamazdim, dolapta çivi deligi yoktu, 20 tane delik acmak gerekiyodu. Babam yok, abim yok, yapcak kimse yok. cocukla ilgili biseyse isterim, oda yapabiliyosa yapar, yapmak istemiyosa baska yolunu bulsun. Ben cok takilmiyorum boyle seylere
Dolabın üçte biri ya niloya. 5000 TL ürüne 200 TL sırıtmaz ama dolabın neredeyse yarısı kadar montaj ödenmez. Ben de ödememBence senden kopamamış montajı ben yaparım hem biraz daha yanlarında olurum demiştiryoksa 200 tl bir montaj için çok değil hani
Kaç mesajdır anlatmak istediğim.Eşime onun üstünden sordum, yani ben senin 2. Eşin olsam ilk eşinin evine gider miydin diye.
Sen eski eşinin evine git istemezdim dedi.
Bak yine konu bana döndü ben onun üstünden örneklerken. Boyum kısa sinirim tepeme kolay çıkıyor günün kavgası belli oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?