Ucuz hesap yapma demek biraz ağır kaçmadı Mİ? Ben akıl danışıyorum. Illaki bam bam bam bunları yapacağım demiyorum. Kafamdan çeşit çeşit fikirler geçiyor. Çelişki değilde en doğrusunu yapmak adına düşüncelerimi değerlendiriyorum.Nooptionun da dediği gibi kadın zaten varlığından haberdar , neden kendini gözüne sokmak istiyorsun ? Bu adam artık benim ,benim ,sadece benim imajı mi ? Kadın zaten boşamış gitmiş yoluna ,aklı kalacak olsa bosamazdi. Ucuz hesaplar yapma .
O zaman bunun yanlış bir fikir olduğunu da düşünebilirsin. Arada 6 yaşında bir çocuk var . Kadın seni görse nolur görmese nolur ? Evlendiniz bitti gitti ..Ucuz hesap yapma demek biraz ağır kaçmadı Mİ? Ben akıl danışıyorum. Illaki bam bam bam bunları yapacağım demiyorum. Kafamdan çeşit çeşit fikirler geçiyor. Çelişki değilde en doğrusunu yapmak adına düşüncelerimi değerlendiriyorum.
Haklı olduğunuzun farkındayım maalesef
Merhaba. ..ben buradaki genel düşüncelerin aksine gayet de özgüvenli ve cesur bir şekilde orada eşinizin yanında bulunmanizi öneririm. ..çocuk 6 yaşında sonuçta annesi ve anneannesi yönlendiriyor. .sizi daha fazla yonlendirmesine izin vermeyin orda bizzat bulunun ve gayet de yüksek bir moralle...çok iyi bur bilgiye sahipsiniz;SİNİR BOZUYORSUNUZ :)demek ki kadın zaten suzden rahatsız ve kabullenmek ten başka çaresi yok...hiç öyle kilo aldım falan diye düşünmeyin evlenince hepimiz aldık üç beş kilo...o ortamı baz alıp da kilo falan vereyim diye de gözünüzde büyümeyin karşı tarafı kendinize bunu yapmayın. ..siz iyi kalpli bir eş siniz bence...o sebeple suistimale maruz kalmayın. ..Eş sizin evlilik sizin bu kadar. ...orda da eşinizle bir gayet güzel BERABER KARAR VERİRİZ intibaa sini bırakın. .Bu kadınlar da öğrensin artık çocuklarını kullanıp tehdit etmenin evlatlarina verdiği zararı! Haberdar edin bizi gelişmelerden arkadaşım. ..özgüvenin kilo ile boyla ilgisi yok ona da ayrıca zaman ayırın bence:)Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Saklanmayın , çocuk ta zor durumda kalmaz merak etmeyin siz. Anladığım kadarıyla sizi kabullenememiş ve saygısızca davranıyor.Sizi görmeye ve kabullenmeye mecbur.Madem ki evine kadar gidilmedikçe çocuğunu eşinize göstermiyor , eşiniz de o eve sizinle gidecek.Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Hiç gerek yok . Sizi görecekte ne olacak ?Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?