Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Ucuz hesap yapma demek biraz ağır kaçmadı Mİ? Ben akıl danışıyorum. Illaki bam bam bam bunları yapacağım demiyorum. Kafamdan çeşit çeşit fikirler geçiyor. Çelişki değilde en doğrusunu yapmak adına düşüncelerimi değerlendiriyorum.

Konu sizi ilgilendiren bi konu değil.
Kabullenmek zor olsa da sizden önce yasanmış bi evlilik var ortada.
Siz nasıl o kadından hoşlanmıyorsanız o kadın da sizden hoşlanmıyor.
Eşiniz ile olan meselelerine birşey diyemem.
Ama kadının sizden hoşlanmaması çok normal.
Kaçmak ne kadar doğru değilse karşısına bilerek çıkmakta doğru değil.

Nooptionun da dediği gibi kadın zaten varlığından haberdar , neden kendini gözüne sokmak istiyorsun ? Bu adam artık benim ,benim ,sadece benim imajı mi ? Kadın zaten boşamış gitmiş yoluna ,aklı kalacak olsa bosamazdi. Ucuz hesaplar yapma .
O zaman bunun yanlış bir fikir olduğunu da düşünebilirsin. Arada 6 yaşında bir çocuk var . Kadın seni görse nolur görmese nolur ? Evlendiniz bitti gitti ..

Konularda da illa bi konu sahibini kıracak incitecek yorum oluyor nedense. Ne gerek var fikrini kırmadan da söyleyebilirsin. Arkadaşım sen kaçma kaçtıkça daha çok üstüne gelmiş kadın belli. Kıskanıyor da aynı zamanda. Çok gözüne sokmadan görünmekte bi sakınca yok bence

Varlığınıza alışması için kadının evinde bahçesinde kendinizi gösterme çabasına girerseniz siz zararlı çıkarsınız emin olun buna. Arabada beklemeye devam edin. Zırt pırt araması konusunda da sınırı eşiniz çeker ona yüklenin eski eşe değil.

Gidip kapida beklemek, gorunmek filan bana gereksiz geldi ama "kaçmak" olayi da abes.. Yuzyuze gelmek zorunda kalacaginiz anlar da olacaktir elbet, kaçma göçme islerinden vazgecin..
Ve bahce kapisinda filan beklemeyin lutfen, herkes anlayisli olmak durumunda değil..

Çok sert ve gereksiz yorumlar yapılmış cidden şaşıyorum bazen.

Boşanma sebebi siz olsaydınız kadın haklı derdim ama boşanmışlar ve sana kızmaya hakkı yok senin de geçmiş evliliğe kızmaya hakkın yok. Burada kadının sana kızmasına ya da gıcık olmasını normal demişler ama ne münasebet? Hakkı falan yok saygı duyacak, siz kızına iyi davranırken sorun yok, kendisi gerekli gereksiz gece ESKİ eşini ararken, mesaj atarken (ki bu açıkça rahatsız etmek amacıyla kasıtlı olduğu belli) haklı siz haksız öyle mi?

Siz çocuğu sevmişsiniz çocuk da sizi. Eşinin hadsizliği nedeniyle değil ama kız üzülmesin diye arabada beklemeniz daha uygun. Eski eşin siz gıcık olması, size laf söylemesi hadsizliğin ve terbiyesizliğin daniskası. Tek sebeple anlaşılabilir o da eğer o yuvayı siz yıkmış olsaydınız öfkeli vs hadi derdik de o da yok.

Yani siz de en az o minik yavru kadar bu ilişkide masumsunuz. Tarafınıza yapılan sert eleştirileri ve kadının "size gıcık olması normal" gibi yorumları aldırmayın lütfen...

Haklı olduğunuzun farkındayım maalesef

Çocuk daha çok küçük, yaşanabilecek bir tatsızlık veya gerginlikte maalesef otomatikman çocuk etkilenir, anne çocuğu babadan soğutma, görüştürmemeye kadar götürebilir durumu, o yüzden çocuk biraz daha büyüyene kadar yine arabada veya bir cafede beklemeye devam edin, bu böyle gitmeyecek elbette, sonuçta bu kız büyüyünce mezuniyeti, söz, nişan, evlilik gibi durumları olacak, babasının eşi, onun da ablası olarak onun istediği her yerde bulunmanız, eski eşle karşılamanız gereken durumlar da olacak.

Eski eşin niyetini bilemem ama çocuk da haklı siz de ama zamana bırakın bazı şeyleri.

Korkacağınız bir durum yok ancak karşısına çıkmanızı gerektirecek bir şey de yok. Siz eşinizle ve çocuğuyla olan iletişiminize odaklanın, tüm bunların dışındaki sorunlar eski eşin problemidir. Bu yeni evliliği kabullenmesi gereken kişi eski eştir ve şuan için sizin yapacağınız bir şey yok. Çünkü kendinizi göstermenizle çözülecek bir şey değil bu durum. Ayrıca arabada ya da kafede beklemeniz de size kötü hissettirmesin aksine muhattap olmak istemediğinizin göstergesidir ve şu durumda gayet de yerinde bir tavırdır.

Ben de boşandım boşandığı adamı gece aramak nedir ya.mesajla söylesin ne söyleyecekse.hatta çocuğu alacaklarında bile annemle iletişime geçer onlardan biri.çok sevindim çocuğu bu kadar sahiplenmenize.ama gerek yok arabada bekleyin.ben yeni karısını geçin başka biri gelip bahçe kapısında bekleyince bile sinir oluyorum sanki biz kötü birşey yapacakmışız da kavgaya gelmişler gibi.oysaki çocuğu vermeye ben çıkmıyorum.şimdiden yeni karısını göstermek için hususi onu getirip ona aldırır diye de canım sıkılıyor.sizin varlığınızı bilse bile görmesine gerek yok çocuk alırken.çünkü orda bir ihtiyaç yok bekleyeceğiniz. Amaçsız yani.

Merhaba. ..ben buradaki genel düşüncelerin aksine gayet de özgüvenli ve cesur bir şekilde orada eşinizin yanında bulunmanizi öneririm. ..çocuk 6 yaşında sonuçta annesi ve anneannesi yönlendiriyor. .sizi daha fazla yonlendirmesine izin vermeyin orda bizzat bulunun ve gayet de yüksek bir moralle...çok iyi bur bilgiye sahipsiniz;SİNİR BOZUYORSUNUZ :)demek ki kadın zaten suzden rahatsız ve kabullenmek ten başka çaresi yok...hiç öyle kilo aldım falan diye düşünmeyin evlenince hepimiz aldık üç beş kilo...o ortamı baz alıp da kilo falan vereyim diye de gözünüzde büyümeyin karşı tarafı kendinize bunu yapmayın. ..siz iyi kalpli bir eş siniz bence...o sebeple suistimale maruz kalmayın. ..Eş sizin evlilik sizin bu kadar. ...orda da eşinizle bir gayet güzel BERABER KARAR VERİRİZ intibaa sini bırakın. .Bu kadınlar da öğrensin artık çocuklarını kullanıp tehdit etmenin evlatlarina verdiği zararı! Haberdar edin bizi gelişmelerden arkadaşım. ..özgüvenin kilo ile boyla ilgisi yok ona da ayrıca zaman ayırın bence:)

Egonuza yenilmeyin. Siz ortaya çıkınca kadın geri mi çekilecek yoksa ipler daha da mı gerilecek bilemezsiniz. Eşinizi ve kızını zor durumda bırakmayın. Eski eş normalde sıkıntı çıkarmasa bile yeni eşin salınarak kapıya kadar gelmesi gereksiz. Bırakın sorunu eşiniz çözsün. Miniğe de yazık. Aranız böyle güzelken bozmayın.

Tüm yorumları okudum eşinizin çocuğuna davranışınıza hayran kaldım. Ne mutlu size.
Ama şu tavrınıza anlam veremedim. Size yapılmış herhangi bir hamle herhangi bir hakaret yok.
Eski eş belli ki geçmişi sindirip yeni hayatına adapte olamamış. Sizin ondan önce mutlu bir yuva kurmanız onu daha da çıldırtmış. Mantıksız ve fevri davranmaya başlamış. Ama kendinizi gösterip kadının yarasını kaşımaya ne gerek var.
Siz gayet ılımlı olan davranışınızın seviyesini indirmeyin. Bahçe kapısında sizi görünce aaaaaa evet şimdi anladım eski eşim evlendi çok da mutlu dur ben kendime çeki düzen vereyim mi diyecek?
Hayır kendisine savaş açtığınızı düşünecek ve bana kalırsa siz o sularda yüzemessiniz kırılır üzülür ve hırçınlaşırsızıız. Olan da o gül goncası yavruma olur

Saklanmayın , çocuk ta zor durumda kalmaz merak etmeyin siz. Anladığım kadarıyla sizi kabullenememiş ve saygısızca davranıyor.Sizi görmeye ve kabullenmeye mecbur.Madem ki evine kadar gidilmedikçe çocuğunu eşinize göstermiyor , eşiniz de o eve sizinle gidecek.

Hiç gerek yok . Sizi görecekte ne olacak ?
Ne umuyorsunuz ?
Zaten kızla aranız iyiymiş sizi görünce annesi kıza sinirlense kırsa kalbini Hoşunuza mı gidecek ?
Kadın zaten mutsuz ki bu şekilde tavır yapıyor .

karışmayın derim.

ben tam olarak anlayamadım. Eşi sizi kabul etse ne? etmese ne? eşinin çocuğuyla arasında problem varsa, kendi halletmeli. Sebebi ne olursa olsun, küçük çocuğu kabul etmiş olmanız çok güzel. sizin bu evlilikteki tek rolünüz bu olmalı bence.
Yani sizi kırmak istemem ama arada çocuk olunca eski eş hep hayatınızda olacak. Ve belli ki o kadın ayrılığı kabullenememiş. belki hala seviyor. Sırf bu nedenlerden dolayı bile sizi görmek istememesi normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…