Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Arkadaşlar açık açık yazmamıştım ama. O hanım ara ara bana laf atıyor. Şöyle ki eşimin kızı geldiğinde ben salonda yatıyorum. Eşim ve kızı yatak odasında yatıyor. Uyku zamanı gelince kiz da gelip salonda benimle yatmak istiyor uyutup yatağa yatırıyorum gece uyanıp yine geliyor. Bi müddet sonra yatak odasında üçümüz uyumaya başladık. O hanım sonradan arayıp saydırıyor.
" Herkes kendi çocuğuna baksın üvey anası ile neden yatırıyorsun ? Ismimle kendince dalga geçiyor adı bumudur sumudur diye değiştirerek (.net yazamıyorum adimi) Kiz bize geldiğin de arıyor. Kızım nerede yatacak sen nerede yatacaksın o kadın nerede yatacak vs gibi. Hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Eşim de hâlâ çocuğu göstermez diye yükselmemeye çalışıyor. Çocuğa kıyafet alıyoruz onların bulunduğu şehirden hepsini iade yapıyor çocuk yine eski kıyafetlerle geliyor. Eşim bu duruma çok üzülüyor. Bakın Eşim 10 bin maaş alıyor kızın annesi 5 bin . Yokluk çekeceği bir durum yok ama maalesef öyle yaşıyor çocuk. Artık ben eşime ısrar ediyorum bu numara bu eşyayı alacağım sor diyorum. Ben iletişime geçemediğim için.(Sırf beğendikleri bişey olsun iade etmesin kız beğendiği şeyleri giysin diye)
Bu sefer de eşime "Sen beni aradığında yanında talibim vardı sen işi bozdun bilerek mi yaptin" diyor. Eşim bana söyledi sok oldum hemen cevap atti esim" kıyafetleri iade etmeyin diye sorduruyor karım . Beğendiklerinizi almak için diye." Bu seferde başlıyor hanım " senin için karin önemli benim.icin çocuğum, benim de taliplerin var ama evlrnmiyom kizim icin" diyor .
Sürekli kendini ve taliplerini hatırlatıyor. Amaç ne..

Skendini gösterince eline ne geçecek ki?

Niye kadına kendini beğendirme derdindesin ki ? Senş beğense ne beğenmese ne?? Kadın seni görse ne olur görmese ne olur ? Önemli olan çocuk değil mi ? Çocuğun iyiliği için uzak durmanız daha iyiyse uzak durun. Zaten sizin yerinizde olsam kılımı kıpırdatıp arabadan inmem.. merak eden kendi gelip görsün beni.

Çocuk üzülmesin ve daha çok etkilenmesin diye karısıyla görüşmekten kaçmanız en mantıklısı, zaten mantık olarak da sizi devamlı görmesi muhattap olması bence yanlış olur. Hatta ben daha da ileri giderdim, sadece eşimi gönderirdim çocuğunu almaya, ben evde ilgilenirdim çocukla. Belki beraber gelmenize bile kızıp çocuğun yanında laf sayılıyor, o garibim de sizi uyarıyor belli ki evde huzursuzluk oluyor. Babası alsın, eski eş de sizin mutluluğunuzu görüp krizlere girmesin çocuğu da üzmesin. Evinizde iyi davranmanız yeterli bence. Kendinizi yarışa sokmayın, kilolu güzel çirkin vs, önemli olan kimsenin kalbini kırmadan yaşayabilmek şu hayatta, ne eski eşini ne de çocuğunu yaralamayın bence egonuz için.

Zaten görüşmenize izin veriyormuş çok sorun yapıyor olsa karın gelmesin sen tek gel çocuğu gör derdi yani kabullenememiş olabilir yeni evliliği yani çocukta gözlemleyerek bunu görmüştür söylemiştir ama babasından ayrı kalmıyor sonuçta ayrıca babasıyla görüşmesini kısıtlamayan insan arayınca neden kızıyor ki onu da anlamadım. Hem siz eve kadar gitmiyorsanız başka yerde bekliyorsanız çocuk sen gelme annem kızıyor deme ihtiyacı neden duydu?

Siz de her iki haftada bir eşinizle gitmeyin ayda bir gidin mesela hep baba kızın yanında olmak zorunda değilsiniz ki baba kız baş başa da vakit geçirebilirler böylece çocukta stres olmaz sürekli sizinde gitme nedeniniz nedir?

Resmen sizi kışkırtıyor oyununa gelmeyin derim,Bu arada amaç huzursuz etmek belli ki pişman ya da çirkef sonucu değiştirir mi bu ikisi,siz bence fazla odaklanmayın...Bir müddet sonra bu durumdan vazgeçecektir...

Kadina kendini gosterme caban niye?
Seni gormek istemiyormus ..olabilir

Bence sen yine uzakta bekle cocugu alip verirken cikma karsina

Aldiginiz kiyafetleri se begenmiyorsa o alsin siz almayin
Gerekirse babasi versin parasini annesi alsin

Kendini niye göstermek istiyorsun
Ben burda bir iyi niyet görmedim
Bırak sen eşinle hayatına bak
Bu onların arasında olan birşey

Almak istediğiniz alın, kimseye de sormayın. Giydirmiyorsa giydirmesin, boş verin. Aldıklarınızı her geldiğinde çocuğa veriyorsunuz, onun gönlünü yapıyorsunuz en azından. Giydirip giydirmemek annesine kalmış.

Bazı insanların bir şeyleri kabullenmesi, anlaması için yüzleşmesi, o şok anını yaşaması gerekir. Kızı bırakırken ya da alırken arabadan inin, telefonla konuşun. Dolaşın, gözünüz onlarda olmasın. Hatta kıza el sallayın ve tekrar arabaya geçin. Bol bol gülümseyin.Kadının yaptığı ahlaksızlık. Ha eski eş ha yabancı bir kadın. Hiçbir farkı yok. Arızayı kızı için çıkarsa amenna. Ama yok taliplerim yok yatacağınız yer yok yeni karın şöyle... Evli adamın aklını çelmeye çalışıyor resmen. O sizi yaralıyorsa siz de gardınızı alın. Eşiniz de kızıyla konuşmaları haricinde mesajla diyalog kursun. Gerekirse velayet bile alınabilir. Taliplerini kızı yüzünden kaçırıyormuş ya, buyursun. Bunu söylemesi bile ne kadar mide bulandırıcı...

Size eşiniz ve kızınızla mutluluklar. İyi oynayın.

Yerinizde olsam hiç muhattap olmam, kapısına gitmenin mantıklı bir açıklamasını bulamadım. Ayrıca her görüşmeye de gitmem. Baba-kız günü yapıp birlikte başbaşa vakit geçirmeleri çok daha mantıklı.

Eve geldiğinde de ayrı bir oda hazırlardım ona tabi ev uyunsa. Dolabı yatağı olmalı bence. Aldığınız kıyafetleri de göndermenize gerek yok sizde kaldığı dönem kullanır. Çok ihtiyacı varsa da baba zaten maddi olarak bakmakla yükümlü.

O kadın bence çocuktan çok Esinizi kiskaniyor ve kıskandırmaya çalışıyor onun göstermeme gibi bi hakkı yok mahkemenin babaya verdiği günler görmek zorunda çocuk seni seviyorsa bence arani bozma çocukla çok iyi davran annesinin doldurusuna gelmesin ayrıca neden ayrı yapıyorsunuz ucunuz beraber yatın o kadinida hiç ilgilendirmez onun istediğini yaptınız sürece o daha çok karışacak o çıkmış gitmis sizin hayatınızı yonlendirmesine izin vermeyin bendede var ondan bir tane eşim asla konuşmaz gorusmez cocuguda almaya gitmez hiçbir sekilde muhattap olmaz ve olsada ben izin vermem çünkü karşıdaki tehlikeli bir kadın senikideöyle bence evine karıştırma onun haddine değil sizin kimle yattiginiz okadar simartmayin cocuguda kıyafet alınca sizde dursun size gelince giysin ordada Annesi alsin

Bencede sizi görmesin. Ne gerek var. Görmeden bu kadar problem çıkartıyor bide görse Allah bilir daha neler yapar.

Kapıda beklemene gerek yok ben olsam arabada beklerim. Görmek istemeyebilir sizi buda onun en doğal hakkı. Düşün ki sen eşinden ayrıldın çocuğunuzu almaya gelirken yeni eşiyle gelmesini ister misin kapıya şahsen ben istemem.

Kadının zaten yuvası dagilmis bi sekilde.yeni bi hayat kurmaya calisiyor..siz kendi hayatiniza bakin..onu neden hirs yapiyorsunuz ki..bahce kapisinda bekkeyip gozune sokmayin mutlulugunuzu.
Siz de cocuk yapin kendi cocugunuzlada ilgilenin..zaten o kiza iyi davraniyorsunuz gonlunu yapiyorsunuz bu yeter

Ben boşanmanın eşiğinde bir kadınım ve sen anlamakta zorlansanda ben o kadını çok iyi anlıyorum sen ona görünen ne kazanacan görünmeden ne kaybedecek ki kendini o kadının yerine koy biraz empati yap ve gerçekten dediğin gibi o küçük kız çocuğunu seviyorsan onun hatrina onu üzecek bir davranıştan kaçinirsin bence

Elimden geldiğince en makul şekilde bu duruma bir el atmak istiyorum. En mantiklisi ne olabilir acaba?
En mantiklisi hic karismamak hep uzak durmak o kadinla muhattap olmamak emin olun omun icinde cok zor bazi seyler tek bildigim bi kadin asla guzel giden bi evliligini bitirmez kimbilir neler yasatmistur esiniz ona ve o sikintinin uzerine yeni bi hayat kurup mutlu olmasini hazmedemiyodur birde kizini baska bi kadinla paylasmakda onu rahatsiz ediyodur siz hic muhattap olmayin hep geri planda kalin madem cocugu seviyosunuz onun icin ne bahce kapisi yada evin kapisi hicbiryerde beklemeyin bence

ya bence eski eşine görünmenize gerek yokki.. görününce ne olucak. küçücük çocuk sizi idare ediyor. çocuğu seviyorsan olumsuzluk yaratmana gerek yok canım. çocuğun annesi sonuçta annesi üzülmesini istemez ayrıca kendi de üzülür

siz eski eşe takılmayın bırakın görünmeyin de araba da beklemeye devam edin gerek yok ,eşinizin kızına gül gibi bakmaktan da gocunmayın nitekim o eşinizin parçası nitekim sizin varlığınızdan önce yaşanmış bitmiş bir mevzu..anladığım kadarıyla eşiniz mülayim ve yapıcı biri ,sizden huzur görmese bu denli olamaz zaten ,Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…