Skendini gösterince eline ne geçecek ki?Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
Resmen sizi kışkırtıyor oyununa gelmeyin derim,Bu arada amaç huzursuz etmek belli ki pişman ya da çirkef sonucu değiştirir mi bu ikisi,siz bence fazla odaklanmayın...Bir müddet sonra bu durumdan vazgeçecektir...Arkadaşlar açık açık yazmamıştım ama. O hanım ara ara bana laf atıyor. Şöyle ki eşimin kızı geldiğinde ben salonda yatıyorum. Eşim ve kızı yatak odasında yatıyor. Uyku zamanı gelince kiz da gelip salonda benimle yatmak istiyor uyutup yatağa yatırıyorum gece uyanıp yine geliyor. Bi müddet sonra yatak odasında üçümüz uyumaya başladık. O hanım sonradan arayıp saydırıyor.
" Herkes kendi çocuğuna baksın üvey anası ile neden yatırıyorsun ? Ismimle kendince dalga geçiyor adı bumudur sumudur diye değiştirerek (.net yazamıyorum adimi) Kiz bize geldiğin de arıyor. Kızım nerede yatacak sen nerede yatacaksın o kadın nerede yatacak vs gibi. Hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Eşim de hâlâ çocuğu göstermez diye yükselmemeye çalışıyor. Çocuğa kıyafet alıyoruz onların bulunduğu şehirden hepsini iade yapıyor çocuk yine eski kıyafetlerle geliyor. Eşim bu duruma çok üzülüyor. Bakın Eşim 10 bin maaş alıyor kızın annesi 5 bin . Yokluk çekeceği bir durum yok ama maalesef öyle yaşıyor çocuk. Artık ben eşime ısrar ediyorum bu numara bu eşyayı alacağım sor diyorum. Ben iletişime geçemediğim için.(Sırf beğendikleri bişey olsun iade etmesin kız beğendiği şeyleri giysin diye)
Bu sefer de eşime "Sen beni aradığında yanında talibim vardı sen işi bozdun bilerek mi yaptin" diyor. Eşim bana söyledi sok oldum hemen cevap atti esim" kıyafetleri iade etmeyin diye sorduruyor karım . Beğendiklerinizi almak için diye." Bu seferde başlıyor hanım " senin için karin önemli benim.icin çocuğum, benim de taliplerin var ama evlrnmiyom kizim icin" diyor .
Sürekli kendini ve taliplerini hatırlatıyor. Amaç ne..
Ben boşanmanın eşiğinde bir kadınım ve sen anlamakta zorlansanda ben o kadını çok iyi anlıyorum sen ona görünen ne kazanacan görünmeden ne kaybedecek ki kendini o kadının yerine koy biraz empati yap ve gerçekten dediğin gibi o küçük kız çocuğunu seviyorsan onun hatrina onu üzecek bir davranıştan kaçinirsin benceMerhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
En mantiklisi hic karismamak hep uzak durmak o kadinla muhattap olmamak emin olun omun icinde cok zor bazi seyler tek bildigim bi kadin asla guzel giden bi evliligini bitirmez kimbilir neler yasatmistur esiniz ona ve o sikintinin uzerine yeni bi hayat kurup mutlu olmasini hazmedemiyodur birde kizini baska bi kadinla paylasmakda onu rahatsiz ediyodur siz hic muhattap olmayin hep geri planda kalin madem cocugu seviyosunuz onun icin ne bahce kapisi yada evin kapisi hicbiryerde beklemeyin benceElimden geldiğince en makul şekilde bu duruma bir el atmak istiyorum. En mantiklisi ne olabilir acaba?
siz eski eşe takılmayın bırakın görünmeyin de araba da beklemeye devam edin gerek yok ,eşinizin kızına gül gibi bakmaktan da gocunmayın nitekim o eşinizin parçası nitekim sizin varlığınızdan önce yaşanmış bitmiş bir mevzu..anladığım kadarıyla eşiniz mülayim ve yapıcı biri ,sizden huzur görmese bu denli olamaz zaten ,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?