Eşimin eski günlüğünü buldum

Ben mi fesatim esinin onu sonradan yazip bulman icin biraktigini düşünmekle.
Konuyu okudugum an icimden geçen bu.

Her ayrilik zor olur. Sevmiski evlenmis. Ayrilmak istememesi bence gayet normal. Hatta karisindan vazgdcmeyen adamlari begeniyorum.

Simdide sizi sevmis ki evlenmis. Oraya yazdigi mutlu yuva hayallerini simdi sizinle tekrar denemek istiyor. Gecmisi kurcalamak anlamsiz. Bende gecmiste simdi hic umrumda olmayan kisiler icin goz yasi doktum. Ne yani? Benim nisanlim simdi o gunler yuzunden benim ona olan sevgimden suphe mi etsin? Yersiz kaygilar bunlar. Bence esinizle aranizi bozmaya degmez

Ben öncesini sorgulamıyorum ben şu anı sorguluyorum .

Bazı yorumlara bende şaşıyorum gercekten . Kimse eşinin telefonunu mesajlarını nerede OLdupunu karıştırmıyormuş hayret !!

Herkes sevdiği kişinin iç dünyasını merak eder .

Ayrıca evlenmiş ayrılmış birini tercih ettiysem o kişinin şu anda benden Başkasını düşünmeye Hakkı yok

Ben öncesini sorgulamıyorum ben şu anı sorguluyorum .
Eşinle şu an ilişkin nasıl bilmiyorum. Ama bu kadar yıldan sonra eskiye özlem duyduğunu sanmıyorum. Ben de boşandım, bitiren taraf ben olmama rağmen ilk zamanlar içim öyle yanıyordu ki içimdekileri her yere yazayım boşaltasım geliyordu. Bu forumda bile var (farz et burayı okuyacak ne yazarsın bölümünde yazardım hep). Ama şimdi o hisler kaldı mı diye sorarsan tabi ki hayır. Ara ara yaşadıklarını hatırlayıp hüzünleniyor insan, ya da hayatıma biri girerse bi karşılaştırma yaparım kafamda ilk zamanlar bunlar da normal şeyler, insanız sonuçta onlar hafızamızda duruyor. Sonuç olarak eskiyi özlüyor musun dönmek ister misin deseler asla derim önemli olan da bu.

Sonuçta siz hayatındayken o muktubu yazmamış eski defterleri karıştırmamak gerek geriye bakarsanız ileriyi göremezsiniz kafanızı daha fazla karıştırmayın bence eşinizin sizi sevdiğine inanıyosanız sorun yok bence

Adam size söylediğini yazmış deftere . Ve olmadığınıda yazmış birde eğer yürüseydi evlilikleri güzel bi evlilik olsaydı boşanmazlardı evet neden bosansin sorunsuz evliliği olan . Boşanıyor ki sorunları aşamıyor . Sizle evliligi devam ediyor ki mutlu . Bence çok sorgulamayın manasız oturup oda sizi araştırmaya baslar hesap sormaya baslar saçma şeyler için mutluluğunuzdan olmayin

hepimizin bir geçmişi var
iyi ya da kötü
aşkla dolu ya da yalnız
sil bakalım bir kalemde..mümkünmü geçmişi tamamen silmek..
izleri elbet kalıcak insanız biz..

adam sizi üzüyormu? hayır
eski karısını özleyip uzaklaramı dalıyor? hayır
size sürekli ondanmı bahsediyor? hayır

o zaman boşuna psikolojik olarak yıpranmayın

ve cümleyi asla unutmayın

geçmişinizden tek bir hatayı dahi silseniz siz şimdiki siz olamazsınız!

Çocuk var mıydı Prki ?

Insanı dürtüler işte merak ediyor insan

Ben onu geçmişiyle kabul ettim geçmişte neden evlendi diye de sorgulamıyorum . Evliliğimizde ilişkimizde iyi çok şükür
Sadece bu kadar sey yasamış ara ara aklına gelip özlüyor mudur diye düşünüyorum

Zamanında o kadını sevmiş. O sevgi bitmiş şimdi sizi seviyor.
Bence eşiniz sevebildiği için çoğu kadından daha şanslısınız ve eski eşe teşekkür etmelisiniz.
Onu o yapan eski eşi. Hatasıyla sevabıyla şu an sevdiğiniz adam yapan o kadın.
Geçmiş geçmişte kalmış.
Asıl sizi düşündüren kadının iddalarının gerçek olup olmadığı olmalı.
Kredi çektirme, eve gelmeme vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…