- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ben mi fesatim esinin onu sonradan yazip bulman icin biraktigini düşünmekle.Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Acaba geriye bakıp eskiye Özlem duyuyor mudur
Ben öncesini sorgulamıyorum ben şu anı sorguluyorum .Kendi kafamı karıştırmamak için okumazdım özeli vs bi yana.
Esinizden başka kimse de sorduğunuz soruların cevabını veremez.
Sonuç olarak boşanmış biriyle evlendiğinizi biliyordunuz bu adamın öncesinde eşini sevdiğini biliyordunuz.
Siz daha tanışmadan tutulan bir günlüğün peşine düşmek neden??
Bazı yorumlara bende şaşıyorum gercekten . Kimse eşinin telefonunu mesajlarını nerede OLdupunu karıştırmıyormuş hayret !!Bu postu okudum ve yazamadan edemedim!yahu ne demek sizden oncesi ilgilendirmez?Bazi yorumlari gercekten sirf yorum yapmis olmak icin buluyorum.İlgilendirir hayat arkadasinin ondan once bi yasami yok muydu?oncede olsa vardi.Ve ne dusundugu de ilgilendirir ne yasadigi da suan ki ne dusundugunu bilmek hakki.Eminim siz de bu kadar genis degilsiniz.Ben bulsam bende okurdum.Ne var yani bunda gunlugu o evdeyse okunabilir sonucta ustunde kilit yok ve kocasi yani ozelini paylastigi insan.Okumasini istemiyosa bi sknti vardir.Bu illa bi acik aramak icin degil.Bunu diyenlerin cogu kocasinin telefonunu da kurcaliyodur eminim.Ozaman ne farki kaldi.Bence telefn daha ozel bisey.Arkadasm sende kafana takma gercekten onu unutamamis olsaydi seninle evlenmezdi.Bozma moralini onu dusunmuyor.Ama sonucta gecmiste bi hayat paylastilar.Bunu da silip atamayiz tabi.
Herkes sevdiği kişinin iç dünyasını merak eder .Eski esime gram sevgim yok ama biriyle kavga ediyorsam ağzımdan direkt onun adı çıkabiliyor
Ayrıca anlamıyorum evlenip boşanmış insanı tercih edip evlenip sonra neden bu kadar dert etmek?
Eski esler daha mağdur valla ya nedir bu çektiğimiz
Eski eşimin yeni eşi benim whatsap durumuma bile bakar öyle bir merak.
Son olarak söylemeden gecemiycem biriyle evlenince sahibi olmuyorsunuz.
Gelmişini,geçmişini,içsel hesaplarını,duygularını,git gellerini bilme ya da sorgulama hakkı vermiyor.
Insanların özel alanı vardır kadınlar utanmasa kocalarının iç sesini duymak isteyecek.
Yok canım o imkansız olamazBen mi fesatim esinin onu sonradan yazip bulman icin biraktigini düşünmekle.
Konuyu okudugum an icimden geçen bu.
Ben olsam neden böyle yazmış’ın peşine düşeceğime, hala neden sakladığını sorarım.
Yularda da yazmıştım çocuğuna Yazılmış bir günlük muhtemelen ona verecek
Çok teşekkürler inşallahBundan sonrası guzel olur inşallah
Eşinle şu an ilişkin nasıl bilmiyorum. Ama bu kadar yıldan sonra eskiye özlem duyduğunu sanmıyorum. Ben de boşandım, bitiren taraf ben olmama rağmen ilk zamanlar içim öyle yanıyordu ki içimdekileri her yere yazayım boşaltasım geliyordu. Bu forumda bile var (farz et burayı okuyacak ne yazarsın bölümünde yazardım hep). Ama şimdi o hisler kaldı mı diye sorarsan tabi ki hayır. Ara ara yaşadıklarını hatırlayıp hüzünleniyor insan, ya da hayatıma biri girerse bi karşılaştırma yaparım kafamda ilk zamanlar bunlar da normal şeyler, insanız sonuçta onlar hafızamızda duruyor. Sonuç olarak eskiyi özlüyor musun dönmek ister misin deseler asla derim önemli olan da bu.Ben öncesini sorgulamıyorum ben şu anı sorguluyorum .
Sonuçta siz hayatındayken o muktubu yazmamış eski defterleri karıştırmamak gerek geriye bakarsanız ileriyi göremezsiniz kafanızı daha fazla karıştırmayın bence eşinizin sizi sevdiğine inanıyosanız sorun yok benceMerhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Çocuk var mıydı Prki ?Eşinle şu an ilişkin nasıl bilmiyorum. Ama bu kadar yıldan sonra eskiye özlem duyduğunu sanmıyorum. Ben de boşandım, bitiren taraf ben olmama rağmen ilk zamanlar içim öyle yanıyordu ki içimdekileri her yere yazayım boşaltasım geliyordu. Bu forumda bile var (farz et burayı okuyacak ne yazarsın bölümünde yazardım hep). Ama şimdi o hisler kaldı mı diye sorarsan tabi ki hayır. Ara ara yaşadıklarını hatırlayıp hüzünleniyor insan, ya da hayatıma biri girerse bi karşılaştırma yaparım kafamda ilk zamanlar bunlar da normal şeyler, insanız sonuçta onlar hafızamızda duruyor. Sonuç olarak eskiyi özlüyor musun dönmek ister misin deseler asla derim önemli olan da bu.
Insanı dürtüler işte merak ediyor insanAdam size söylediğini yazmış deftere . Ve olmadığınıda yazmış birde eğer yürüseydi evlilikleri güzel bi evlilik olsaydı boşanmazlardı evet neden bosansin sorunsuz evliliği olan . Boşanıyor ki sorunları aşamıyor . Sizle evliligi devam ediyor ki mutlu . Bence çok sorgulamayın manasız oturup oda sizi araştırmaya baslar hesap sormaya baslar saçma şeyler için mutluluğunuzdan olmayin
Ben onu geçmişiyle kabul ettim geçmişte neden evlendi diye de sorgulamıyorum . Evliliğimizde ilişkimizde iyi çok şükürhepimizin bir geçmişi var
iyi ya da kötü
aşkla dolu ya da yalnız
sil bakalım bir kalemde..mümkünmü geçmişi tamamen silmek..
izleri elbet kalıcak insanız biz..
adam sizi üzüyormu? hayır
eski karısını özleyip uzaklaramı dalıyor? hayır
size sürekli ondanmı bahsediyor? hayır
o zaman boşuna psikolojik olarak yıpranmayın
ve cümleyi asla unutmayın
geçmişinizden tek bir hatayı dahi silseniz siz şimdiki siz olamazsınız!
Kız günlük bu adı üstünde benim bildiğim saklanır günlükler yoksa ne mantığı kalır :)Ben olsam neden böyle yazmış’ın peşine düşeceğime, hala neden sakladığını sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?