- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Çocuğun bu satırları okuması çok kötü..Yularda da yazmıştım çocuğuna Yazılmış bir günlük muhtemelen ona verecek
aslında hiç öyle bir niyetim yok ama böyle şeyler bulunca ister istemez düşünüyor insanCanınızı sıkmak icin birseyler ariyorsunuz sanirim.
gercek olmuş olabilir belki çünkü zamanında yanı eşimin o zamanki hallerini tanımıyorum. doğru olabilir diyeceğim ama eşimde pek böyle biri değildir. ama zamanında illa ki hataları olmuştur. ama birine kredi çektirir ailesiyle ilgilenmez bunlar çok ağır sözler yani ondan beklemem.Zamanında o kadını sevmiş. O sevgi bitmiş şimdi sizi seviyor.
Bence eşiniz sevebildiği için çoğu kadından daha şanslısınız ve eski eşe teşekkür etmelisiniz.
Onu o yapan eski eşi. Hatasıyla sevabıyla şu an sevdiğiniz adam yapan o kadın.
Geçmiş geçmişte kalmış.
Asıl sizi düşündüren kadının iddalarının gerçek olup olmadığı olmalı.
Kredi çektirme, eve gelmeme vs.
çocuğa yazılmış evet. ama beni ilgilendiren kısmı içindeki duygular bu kadar kızgın olması çok sevmesinden mi kaynaklı ve eşimin hala daha içten içe eski eşine karşı kırgınlığı var.Sevgili değildik,evliydik boşandık ayrıca bu evlilikten doğma bir çocukla
Düğün fotolarımız bile duruyor neden mi sadece çocuğumuz için
Bir kare de anne baba, çocuğa bunu çok görmemek lazım
Ya da ona hitaben yazılmış bir mektup
Bu belgelerde çocuk kendisini buluyor,sorguladığı yuva ve aile kavramının kanıtı oluyor
Çok görmemek lazım değil mi?
bence deÇocuğun bu satırları okuması çok kötü..
bende eminim... nedense bazı konularda dürüst olamıyoruz.Esin günlügünü niye okudun falan yazanlar , eminim esiniz evlilik yapsin yapmasin sizde okurdunuz
O kırgınlık hiç geçmeyebilir(çocuğu düşürdüğü durumdan ötürü) ama kızgınlıktan eser kalmazçocuğa yazılmış evet. ama beni ilgilendiren kısmı içindeki duygular bu kadar kızgın olması çok sevmesinden mi kaynaklı ve eşimin hala daha içten içe eski eşine karşı kırgınlığı var.
Okumak istemekle direk okumak çok farklı şeyler herkes okumak ister ama okumaz okunmaz günlük gibi özel şeyler.Esin günlügünü niye okudun falan yazanlar , eminim esiniz evlilik yapsin yapmasin sizde okurdunuz
Sizde de oluyor mu onla diğer tarafta hesaplaşacağız gibi DüşüncelerO kırgınlık hiç geçmeyebilir(çocuğu düşürdüğü durumdan ötürü) ama kızgınlıktan eser kalmaz
Ayrıca okuduğunuz hisler sadece o zamana ait
İnanın oğlum benzemese yüzünü bile hatırlamakta zorlanıyorum
Rahat olun
Artık hayatında siz varsınız
Bunları düşünüp yıpratmayın ilişkinizi
Çünkü unutulmuş geçmiş ve bitmiş oluyor.
Okunmaması gerekirdi evet ama oldu bittiOkumak istemekle direk okumak çok farklı şeyler herkez okumak ister ama okumaz okunmaz günlük gibi özel şeyler
BazenSizde de oluyor mu onla diğer tarafta hesaplaşacağız gibi Düşünceler
Kadınlar sevmedikleri kişilerle asla evlenmezler biliyorum ama erkekler biraz daha rahat bakıyorlar evliliğe mesela sevmeden de evlenebiliyorlar .Bazen
Nedeni ise çocuğuma sırf bencillikleri uğruna yaşattığımız bu boşluktan ötürü
Özlem sevgi bitmeseydi gibi bir pişmanlık değil bu bahsettiklerim
Çok farklı ancak boşanmış ve çocuğu olan insanlar anlayabilir beni
Siz anlayamazsınız
Ama şundan emin olun ki geçmişe dair bir pişmanlık ,yani ayrılmasaydım keşkeleri değil bu hisler
Sadece arada ki çocuk için üzüntü
Bunu özlemle karıştırmamalısın
Sevginin zerresi kalmadı,olsaydı şu an ki eşimle asla evlenmezdim
Siz nasıl sorgulardan kurtuldunuz peki ?Sizi gerçekten iyi anlıyorum, eşimin geçmişinde evlilik değil ama 1 nişanlılık bir de ondan sonra sevgili denir mi bilmiyorum ama o tarz bir ilişkisi var. İlk evlendiğimizde daha çok sorguluyordum. Benimle neden evlendi? Çalışıyorum mesleğim var diye mi? Mantık açısından mı düşündü acaba..? İyi biri gördü evlenilecek biri gördü ondan mı evlendi? Artık azaldı sorularım ama ne zaman bana soğuk davransa içimde yine bu sorular yeşeriyor.
Burada kim ne yazarsa yazsın içinizi hafifletmeye yetecek mi bilmiyorum. Çünkü hiç bir yazılan,
-boşver artık seninle beraber
-geçmiş geçmişte kaldı vs bunlar benim zamanında açtığım konuya yazılanlar...
benim içimi söndürmedi.
Çünkü aradığımız sorunun cevabı buralarda değil. Cevap, gece yanına uzandığımız adamlarda gizli. Eğer şuan onun sevgisinden eminsen, mektupta yazılan tek bir satırın önemi yok. Çünkü bir insan hem geçmişe özlem duyup hem de şimdi aşıkmış gibi davranamaz.
O zaman aynı durumda bizler de olabiliriz,Kadınlar sevmedikleri kişilerle asla evlenmezler biliyorum ama erkekler biraz daha rahat bakıyorlar evliliğe mesela sevmeden de evlenebiliyorlar .
Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak Tartışma boyutuna varıyor .O zaman aynı durumda bizler de olabiliriz,
saf hayatına hiç kadın girmemiş bir erkekle aramızda evlenen var mı?
Demem o ki bu tehlikeyse eğer
Kadın erkek herkes bu riski göze alıyor öyleyse
Ben nereden bileyim eşim aşık olduğu birini unutamamış ve hala özlem duyuyor
Cevabı yanınızdaki adamın size davranışlarında yani onda gizli
Bir arkadaşın da dediği gibi ben ne desem boş hayatınızdaki insanın bir bakışı,bir hareketi tüm bunlara cevaptır.
Ama yerinizde olsam bunu takıntı boyutuna vardırmadan,bu mutsuz edecek düşüncelerden sıyrılırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?