Eşimin eski günlüğünü buldum

Nefret ettim gibi sözlerde yazıyordu tam hatırlamıyorum okurken ruhum daraldı . Ama insan sevdiğinden nefret etmez mi ?

Ama benim eşim şu anda da kızgın mesrla eski eşinin ailesine de kırgın ölseler cenazesine gitmem onun ailesinin dedi çünkü Hakkımı helal etmiyorum dedi
Anladım tabi bizde çocuk olmadığı için adı dahi geçmiyor arada bağ yok çünkü muhattap dahi olmuyorum gerçi onlar hala sosyal medya aracılığıyla gizli gizli takip etmeye çalışıyorlar ama .. keşke ne hissettiğini tam anlamıyla hissedebilsem çünkü bazen bende acaba eşim bu konuyu hiç kendi içinde düşünüp sorguluyor mu diye düşünüyorum

Zaten biz kadınlar kafamızı karıştıracak,huzurumuzu bozacak birşeyler illa buluruz. Seninki de o hesap canım. Adam belli ki kadını silmiş seninle evlenmiş. Şimdi yok öle olsaydı ne olurdu deyio kendine dert mi arıyorsun? Boşver kafanı bulandırma hayatına bak...

Düşünme tarzınız Sağlıklı değil. Bir insana inanıp güvenerek “evet” demiş ve evlenmişsiniz ya da en azından böyle olması gerekir. Eskiye dair de anlattıklarına inanmanız ve anlattıklarının size yeterli gelmesi gerekirdi. Hadi günlüğü okudunuz diyelim günlükte size söylediğinden Farklı bir şey yok kaldı ki olsa bile pişman olmuş olabilir ya da sizi üzmek istemiyor da olabilirdi. İnsanlar hata da yapabilir. Bir de şu var eskiyi özlemek dediniz ya her insanın iyi ve kötü tarafları vardır. Ama bu eskiye dönmek ya da Hale’n seviyor mu diye düşünmeyi mantıklı çıkarmıyor. Önünüze bakmanızı tavsiye ederim çünkü kendi hayatınızda da eskiye takılmak depresyon demektir.

Eğer evliliğiniz üzerinden zaman geçtiyse düşünmüyordur

Her sorduğumda o ölmüş bir ilişki diyor ama sonuçta geçmişte o vardı

Bence hayatınıza bu denli karamsar bakmayı bırakın
Hayatımıza kim girerse girsin önceki eşi sevgilisi illaki sevgi beslediği hatta aşk yaşadığı olmuştur.
Sizin tek hayatınıza giren eşiniz miydi daha önce sevdiğiniz hoşlandığınız kimse olmadı mı?
Olmadıysa bile fazla istisna olmuş.
Ayrılık aşamasın yazarak atmış olan bir insanın günlüğünü okuyorsunuz sonuçta ki geçmiş.
Dertsiz başınıza dert aramayın, eşinize kocaman sarılın :)

Puff. Allah askina hakszliga ugramis duygusal bir insan iste esin. Ne yapsaydi vurup kirsa miydi ayrildilar diye. Yani adamin istegi basit. Mutlu olmak istemis hayaller kurmus ama yanlis kisiyle kurmus. Bunun kirginligi var uzerinde. Kendini yerine koy. İlk evliligin, milyonlarca mutluluk hayali. Ama paragoz ve sana iftiralar atan bir koca. Sonucta bosandiniz. Kendini nasil hissedersin. Kirgin olmaz miydin? Bu kirginlik da inan ki eski esine karsi degil kendisine karsidir, yanlis insan uzerine hayallar kurdugu icin. Lutfen kendiniZe ciddi dertler edinin suraya konu acacak. Esinizle probleminiz yoksa sizin de bu gunlugu problem etmenize sebep jicbir sey yok ortada.

Aslında eskiyi evlenmeden önce hiç düşünmüyordum . Ne zaman evlendim sanki eşimi geçmişinden kıskanmaya başladım

Benimde oldu ama sevgiliden ayrılmak baska sey evli olduğun kişiden ayrılmak Bambaşka bşy

O kişiden bir çocuğu olmuş, aile hayatı yaşanmış, ben bugün eşimden ayrılsam ve tekrar evlensem hayatım boyunca yanımda gibi olur bazen olumlu bazen olumsuz, gölgem gibi çünkü evliliği ilk onunla yaşadım, evlilik benzer bir süreç sonuçta, bunlar güçlü duygular, unutulması zor ama artık sizi seçmiş evlenmiş, bunları evlilik kararı öncesi düşünmek lazımdı.

Peki yakın bir zamanda sorduğumda eski eşimden nefret mi ediyorum bilmiyorum demesi

Peki sizce eskiyi seviyor olabilir mi veya özlüyor ?

Takmam neden takıp ta kendime eziyet edeyim ki?kocan eski karısını hala sevdiğini yazmış olsaydı takman normal ama nefretini kusmuş günlükte de. Bence siz de takmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…