Eşimin eski günlüğünü buldum

İyide bunu eşinle ikinci evliliği olduğunu bilerek evlenmeden önce düşünecektin.. yok şöyle olsaydı böyle olurdu diye düşünüp neden kendini üzüyorsun kii??

Kurcalamanız hatırlamasına sebep olacaktır hatta okuduğunuz için tepki bile gösterebilir sonuçta günlük kişiye özeldir

İyide bunu eşinle ikinci evliliği olduğunu bilerek evlenmeden önce düşünecektin.. yok şöyle olsaydı böyle olurdu diye düşünüp neden kendini üzüyorsun kii??
Bunun bizim evliliğinizle bir ilgisi yok ki ... Ayrıca evlenmeden önce de düşündüm ve çok defa sordum o bana eski Eşiyle Herşeyin bittiğini ve asla Dönüşü olmayacağını söyledi .

Ustunuze vazife degilmis o gunlugu okumak
Sizene eski yasadiklarindan yazdiklarindan
Bide onun hesabinimi tutacaksiniz
Ben sahsen yazdigim bir mezajimi esimin yada kimin olur olsun bana ozel birseyin baskasi tarafindan rizam olmadan okunmasina izin vermem

Dolaylı yoldan ilgilendiriyor ayrıca yaptığım dığru olmayabilir fakat çopu kişi okurdu eminim

Kendi kafamı karıştırmamak için okumazdım özeli vs bi yana.
Esinizden başka kimse de sorduğunuz soruların cevabını veremez.
Sonuç olarak boşanmış biriyle evlendiğinizi biliyordunuz bu adamın öncesinde eşini sevdiğini biliyordunuz.
Siz daha tanışmadan tutulan bir günlüğün peşine düşmek neden??

Bu postu okudum ve yazamadan edemedim!yahu ne demek sizden oncesi ilgilendirmez?Bazi yorumlari gercekten sirf yorum yapmis olmak icin buluyorum.İlgilendirir hayat arkadasinin ondan once bi yasami yok muydu?oncede olsa vardi.Ve ne dusundugu de ilgilendirir ne yasadigi da suan ki ne dusundugunu bilmek hakki.Eminim siz de bu kadar genis degilsiniz.Ben bulsam bende okurdum.Ne var yani bunda gunlugu o evdeyse okunabilir sonucta ustunde kilit yok ve kocasi yani ozelini paylastigi insan.Okumasini istemiyosa bi sknti vardir.Bu illa bi acik aramak icin degil.Bunu diyenlerin cogu kocasinin telefonunu da kurcaliyodur eminim.Ozaman ne farki kaldi.Bence telefn daha ozel bisey.Arkadasm sende kafana takma gercekten onu unutamamis olsaydi seninle evlenmezdi.Bozma moralini onu dusunmuyor.Ama sonucta gecmiste bi hayat paylastilar.Bunu da silip atamayiz tabi.

Eski esime gram sevgim yok ama biriyle kavga ediyorsam ağzımdan direkt onun adı çıkabiliyor
Ayrıca anlamıyorum evlenip boşanmış insanı tercih edip evlenip sonra neden bu kadar dert etmek?
Eski esler daha mağdur valla ya nedir bu çektiğimiz
Eski eşimin yeni eşi benim whatsap durumuma bile bakar öyle bir merak.
Son olarak söylemeden gecemiycem biriyle evlenince sahibi olmuyorsunuz.
Gelmişini,geçmişini,içsel hesaplarını,duygularını,git gellerini bilme ya da sorgulama hakkı vermiyor.
Insanların özel alanı vardır kadınlar utanmasa kocalarının iç sesini duymak isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…