- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Insan çok sevdiği kişiye mi kızar diye düşündümTakmam neden takıp ta kendime eziyet edeyim ki?kocan eski karısını hala sevdiğini yazmış olsaydı takman normal ama nefretini kusmuş günlükte de. Bence siz de takmayın derim
EvetSonra yine ayrıldınız öyle mi ?
Bunun bizim evliliğinizle bir ilgisi yok ki ... Ayrıca evlenmeden önce de düşündüm ve çok defa sordum o bana eski Eşiyle Herşeyin bittiğini ve asla Dönüşü olmayacağını söyledi .İyide bunu eşinle ikinci evliliği olduğunu bilerek evlenmeden önce düşünecektin.. yok şöyle olsaydı böyle olurdu diye düşünüp neden kendini üzüyorsun kii??
Bundan sonrası guzel olur inşallah
Tamam sorun ne o zmn??Bunun bizim evliliğinizle bir ilgisi yok ki ... Ayrıca evlenmeden önce de düşündüm ve çok defa sordum o bana eski Eşiyle Herşeyin bittiğini ve asla Dönüşü olmayacağını söyledi .
Benimde oldu ama sevgiliden ayrılmak baska sey evli olduğun kişiden ayrılmak Bambaşka bşy[/QUOTE
Arada değişen hiç bir şey yok inanın.
Aynı evde aylarca yaşayıp ayrılan çiftlerde var sonuçta olaya geniş bakın kendinizi üzmeyin bence :)
Okuduğumu söylemeyeceğim bilmeyecek yaniKurcalamanız hatırlamasına sebep olacaktır hatta okuduğunuz için tepki bile gösterebilir sonuçta günlük kişiye özeldir
Son paragrafta yazdımTamam sorun ne o zmn??
Size karsi durust oldugu icin sevinmelisiniz. Eski esinden nefret etmemesi onu hala sevdigini gostermez. Nefret de dahil hicbir sey hissetmiyor olabilir .Peki yakın bir zamanda sorduğumda eski eşimden nefret mi ediyorum bilmiyorum demesi
Nefret mi ediyorum bilmiyorum dedi . Nefret ediyorum ya da etmiyorum demedi ama ailesine hakkım helal değil dedi .Size karsi durust oldugu icin sevinmelisiniz. Eski esinden nefret etmemesi onu hala sevdigini gostermez. Nefret de dahil hicbir sey hissetmiyor olabilir .
Kırgınlığı var bence hissiz değilAradan zaman geçmesi sebebiyle hissizleşmiştir ona karşı
Dolaylı yoldan ilgilendiriyor ayrıca yaptığım dığru olmayabilir fakat çopu kişi okurdu eminimUstunuze vazife degilmis o gunlugu okumak
Sizene eski yasadiklarindan yazdiklarindan
Bide onun hesabinimi tutacaksiniz
Ben sahsen yazdigim bir mezajimi esimin yada kimin olur olsun bana ozel birseyin baskasi tarafindan rizam olmadan okunmasina izin vermem
Eski esime gram sevgim yok ama biriyle kavga ediyorsam ağzımdan direkt onun adı çıkabiliyorBenimle mutlu olduğundan Şüphe duymuyorum ama bir keresinde kavga ediyorduk ilk evlendiğimiz zamanlar bir sebepten dolayı bana eski eşinin adıyla bağırdı . Bilinçsizce yaptı bunu biliyorum ama bilinçaltında o kadın olduğunu düşünmüştüm . Birgün eski eşten nefret mi ediyorsun diye sorduğumda bilmiyorum Demişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?