Eşimin Eski Hayatı

Siz hiç hüzünlü şarkılar dinlemez misiniz? Herhalde böyle tepkileriniz sık sık oluyor o da patlamış

Size karşı davranışları nasıl peki

O zaman iş başka.
Öyleyse bile yapılacak bişey yok sanki bağlantıları olmadıktan sonra.
Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni

Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni
Hiç inandırıcı değil bu ama.

Kadının size gizlenen birşeyler söyleceginden korkmuş demek ki.

Nasıl geçiştirmesine izin verdiniz?

Eğer size bişey hissettirmiyorsa, aldatmaya teşebbüs gibi düşünüp yormayın kendinizi. Belki de aradı ve asla olmaz gibi bir şey söyledi huzurunuzu kaçırmak istemedi. Nolur nolmaz diye önlem aldı.
Yani bunlar farazi hep.
Çok sıkmayın dinlesin, sizde onunla dinleyin. Belli ki sizi yeterince güzel seviyor

ayyy onu ben de çok dinliyorum bir de ferdi'ninkine bayılıyorum. bu da bişey mi, ''o günler '' diye bir şarkısı var arkasından da onu dinliyorum

gündüzüm seninle,
gecem seninle...

Bağırıp çağırır hemen bende evde husursuzluk olmasın diye sustum
Ama içim içimide kemiriyor bazen
Normal gelmedi bana.
Ama şuan yapacak birşeyiniz de yok gibi.
Dinlediği şarkıdan bir ima çıkarmayın en azından, dile dökmeyin, yüzgöz olmaktan öteye götürmez bu sizi.

İnşallah canım ya tek istediğim benimle çocuklarımla huzurla yaşamak

Bağırıp çağırır hemen bende evde husursuzluk olmasın diye sustum
Ama içim içimide kemiriyor bazen
10 sene önce bitmiş kişinin no nasıl hala bulunabiliyor bende oraya takıldım. İki taraflı olarak.
Eğer numara işi için önemli değilse no değiştirin. Sonrasında takipte olun.

Birbirlerinden haber alabilecekleri ortak tanıdık var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…