- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.812
- 108
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Size karşı davranışları nasıl pekiBen tertemiz seviyorum onu ama eğerki aklında hala varsa diyede düşünmeden edemiyorum duyduklarıma göre tutkulu bi aşkları varmış eşimin ailesi istememiş kızda çekip gitmiş eşimde kısa bi depresyon yaşamış 1 sene sonra görücü usulü ile benimle evlendi
O zaman iş başka.2 sene önce
Şükür çok iyi bi eş çok iyi bi babadır Allah görüyorSize karşı davranışları nasıl peki
Eşiniz de sizle mi yaşıt? 10 sene önce o da ergen miydi?Eğer bendeyse sorun bunları sorun etmek gerçekten saçma ise bi yardım almalımıyım
Eşimin eski hayatı diye başlığı okuyunca adam pavyona düştü sandım.
Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beniO zaman iş başka.
Öyleyse bile yapılacak bişey yok sanki bağlantıları olmadıktan sonra.
Ben şuan 29 oda 34Eşiniz de sizle mi yaşıt? 10 sene önce o da ergen miydi?
Hiç inandırıcı değil bu ama.Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni
Çok da küçük değilmiş. Ama o engellemeler fotoğrafına bakmalar filan. Hoş gelmedi bana. Yani iki eski sevgili arkadaş da olabilir gerekirse ama burda tuhaflık var.Ben şuan 29 oda 34
Eğer size bişey hissettirmiyorsa, aldatmaya teşebbüs gibi düşünüp yormayın kendinizi. Belki de aradı ve asla olmaz gibi bir şey söyledi huzurunuzu kaçırmak istemedi. Nolur nolmaz diye önlem aldı.Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni
Film dur iş karıştı biraz.Offf...
Koca yaşlı şişko dünyayı kocam üzerine mi alınmalı mesela?
ayyy onu ben de çok dinliyorum bir de ferdi'ninkine bayılıyorum. bu da bişey mi, ''o günler '' diye bir şarkısı var arkasından da onu dinliyorumBen de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)
Bağırıp çağırır hemen bende evde husursuzluk olmasın diye sustumHiç inandırıcı değil bu ama.
Kadının size gizlenen birşeyler söyleceginden korkmuş demek ki.
Nasıl geçiştirmesine izin verdiniz?
Normal gelmedi bana.Bağırıp çağırır hemen bende evde husursuzluk olmasın diye sustum
Ama içim içimide kemiriyor bazen
İnşallah canım ya tek istediğim benimle çocuklarımla huzurla yaşamakEğer size bişey hissettirmiyorsa, aldatmaya teşebbüs gibi düşünüp yormayın kendinizi. Belki de aradı ve asla olmaz gibi bir şey söyledi huzurunuzu kaçırmak istemedi. Nolur nolmaz diye önlem aldı.
Yani bunlar farazi hep.
Çok sıkmayın dinlesin, sizde onunla dinleyin. Belli ki sizi yeterince güzel seviyor
10 sene önce bitmiş kişinin no nasıl hala bulunabiliyor bende oraya takıldım. İki taraflı olarak.Bağırıp çağırır hemen bende evde husursuzluk olmasın diye sustum
Ama içim içimide kemiriyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?