Eşimin Eski Hayatı

Bende çok severim o şarkıyı ama unutamadığım birisi yok. Kocam da var yani dinleememe engelmi ?

1 kez dinliyorsa tamam da gece gündüz devamlı dinliyorsa sorun
Bir de baska hareketleri varsa ilgisizdir vs sadece bi şarkı eski sevgilisini unutamadığı anlamına gelmez

Eski eş...

Cemilemin gezdiği dağlar neşeli imanım
Gaydiri gubbak cemile kaç gün oldu sen bu elden gideli

Dinlerdi o zaman ne tuhaf şarkı derdim .
Sonra eş olucak kaçtı gitti yok oldu

Gözün kör olmaya cemile boynun altında kalsın

Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni
Bir şarkı için böyle tepki verdiğinizi düşünmüyorum,mutlaka size bunu hissettirecek davranışları olmuş ki siz bir şarkı yüzünden böyle tepki vermişsiniz.Sizi sevmediğini düşünüyorsunuz sanırım öyle mi?

Niye demez olasınız,az bile demişsiniz.Rezalet.
Hem suçlu hem güçlü kocanız,iyi kokular gelmiyor

Sorun sarkida degil bence. Ikiniz de duygularinizi acamiyorsunuz belki de. Iliskinizde problemler olmasaydi dinlenen sarkinin bir onemi olmazdi..

Hadi kabul edelim. Bazi sarkilar da aciliyken ozellikle dinlenir.
Mesela ben uzgun olayim hemen o anin havasina yakisan bir sarki dinler secerim.
Durup dururken damardan girmem.
Hadi diyelim adamin zevki muslum dinlemek.
Ozaman ben tavirlarina bakardim.
Aglama, kosesine cekilmek, uzaklara dalmak, ilgisizlik..
Bunlar olurken maalesef "napsin adamcagiz sarki dinliyor " diyip susamam ben olsam.
Cu ku o adam aci cekiyordur.
Yas tutuyordur.
O sarki oylesine dinlenmiyordur.
Kaldi ki zaten belliymis adamin eskisini unutamadigi.
Zorla gorucu usulu evlendirilmis , sevdigi kiz ailesi tarafinca kabul gormemis.
Uzuldum onun adina.
Kizin adina.
En cok da konu sahibi adina.

Sorun sarkida degil bence. Ikiniz de duygularinizi acamiyorsunuz belki de. Iliskinizde problemler olmasaydi dinlenen sarkinin bir onemi olmazdi..
Evet ben konuşması herkonuyu baştan aşağı konuşmayı dinlemeyi severim o öyle değil heleki kafasının ağrıyacağı konuyu hiç sevmez

Mekanın Sahibini dinleyerek verdiğim mesaj çok açık sanırım. Değil mi?

Erkekler kendi iradeleri dışında sevgilileriyle ayrılmak zorunda kalınca unutamıyorlar malesef. Hani o meşhur sözdeki gibi. Alırsan karın, alamazsan kara sevdan diye. Bu adam da unutamamış bence. Ama 10 yıl geçmiş üzerinden. Konu sahibi arkadaş siz lütfen üzülmeyin, kafaya takmayın bu kadar. Varsa bile duygusu, 10 yıl geçmiş artık eskisi gibi değildir. Ayda yılda bir aklına geldiği oluyordur. Buna engel olamayız. Kimse olamaz. Eşiniz de siz de. Bu konu dışında iyi bir eş iyi bir baba diyorsunuz. En azından sizi mağdur etmiyor. Allahın günü barlarda içip içip kadının kapısında da sabahlayabilirdi. Eve gelmez, sizi ve çocugunu umursamaz bakmaz vs vs bir sürü şey daha yapabilirdi. Başka kadınlarla aldatabilirdi. Bunları yapan bir sürü hayvan oğlu hayvanlar da var çünkü. Hayvanlara da hakaret ettim şimdi bak durduk yere. Estağfurullah. Neyse yani. Siz üzerine gitmeyin bu konuda. Yüzde yüz ters teper çünkü. Sanmayın ki siz üstüne gidip bağırınca adam vizdan azabı duyup da ben ne yapıyorum der. Demez. Görücü usulü evlenmişsiniz, çocugunuz var, 10 yıl geçmiş. Böyle birşey için evliliğinizi bitirmek gibi bir niyetiniz yokturdur herlade. O halde bazı şeyleri görmezden gelin. Bir arkadaş daha yazmış. Siz kızdıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz. Evde huzursuzluk oldukça diğer tarafı daha çok düşünmeye başlar. Size tavsiyem böyle anlarda onun o halini hiç farketmemiş gibi olun. Biraz müsade edin ona. Fazla da dalıp gitmrsine izin vermeden birlikte yapacağınız birşey önerin. Birer kahve yapın mesela. Hadi birlikte şu filmi izleyelim deyin. Genellikle onun sevdiği birşey olsun önereceğiniz şey ki size eşlik etsin. Güler yüzlü ve sevecen olun bu anda. Eskiyi düşünmenin saçmalık ve haksızlık oldugunu anlasın. Ancak böyle anlar. Ve iyi bir insansa özünde bir süre sonra artık eskiyi düşünmeyi bırakacaktır. Mutlu olun inşallah.

Evet ben konuşması herkonuyu baştan aşağı konuşmayı dinlemeyi severim o öyle değil heleki kafasının ağrıyacağı konuyu hiç sevmez
Iletisim kopuklugu var onu anladim ama bir sarkidan bir suru sey cikarmaniz icin bu adamin sevgisinin azaldigini dusunuyor olmaniz lazim.

Bende robert hatemo beyaz ve sen söylerim sık sık. ilk sevgilim ilk erkek arkadaşımla evlendim. Ne bir aşk acım ne bişeyim var. Tınısı aşırı hoşuma gidiyor sadece. Biraz abartmamış mısınız?

O zaman hep birlikte söylüyoruz kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadımmmmm saçmalamayın lütfen

Beğenir dinler. Başkasını unutmamakla ne alakası var Allah aşkına. Bende dinlerim aşk şarkıları ayrılık şarkıları. Eşim hiç neden dinliyorsun dememiştir. Keza oda dinler yani. Sevdiğimiz şarkıları dinleriz. Şarkıyla durumu bağdaştırmak yersiz. Kurdun aklına durduk yere kuzu sokmaktan başka bir işe yaramamış.

Şarkıların çoğu zaten aşk acısı ve ayrılık üzerine. .
Bazı insanlar gerçekten o anki hislerine göre şarkı dinliyor.Eşiniz duruma göre dinleyen biriyse eskiyi anımsamış olabilir...
Benim babam 45 yıllik evli bazen bazı eski şarkılar da eski yavuklusu gelir aklına..Kız gençken ölmüş..Annem de bilir ama kıskanmaz..Dalga geçer bazen..

"zifiri" şarkısını dinledim haluk leventten (sensiz kötüyüm beterim, çıkmaz sokağın biriyim, öksüz kaldım gidişinleee), yoksaaaa
Bence abartmışsınız, eşinizin geçmişiyle ilgili daha önce muhakkak tartışmışsınız ki bu şarkıdan anlam çıkartmaya çalışmanız eşinizi sinirlendirmiş diye düşünüyorum. Yani anlık parlama değil, birikmiş parlama.

Benim eşimde türlü türlü şarkı dinler arada gözümü belertirim üzerine bu ne falan diye gülüp geçeriz şarkılarda çok şey aramayın ya amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…