- 15 Nisan 2011
- 1.351
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Bir şarkı için böyle tepki verdiğinizi düşünmüyorum,mutlaka size bunu hissettirecek davranışları olmuş ki siz bir şarkı yüzünden böyle tepki vermişsiniz.Sizi sevmediğini düşünüyorsunuz sanırım öyle mi?Bundan bi sene olmadı engellemiş heryerden bende neden diye sordum seni rahatsız eder falan dedi geçiştirdi senelerdir etmedi şimdi niye diye sordum geçiştirdi beni
Niye demez olasınız,az bile demişsiniz.Rezalet.Herkez biliyormuş ama bana kimse bişey demedi evlendikten sonra öğrendim
Kadın evlendikten sonra eşiyle problemleri olmuş buluşmuşlar bende yahu bu kadarmı sevdinde başkasındayken bile görme gereği duydun dedim demez olaydım
Evet ben konuşması herkonuyu baştan aşağı konuşmayı dinlemeyi severim o öyle değil heleki kafasının ağrıyacağı konuyu hiç sevmezSorun sarkida degil bence. Ikiniz de duygularinizi acamiyorsunuz belki de. Iliskinizde problemler olmasaydi dinlenen sarkinin bir onemi olmazdi..
Sarkiyi ne zamandir dinliyor yeni mi merak ettiim:))10 senedir
Iletisim kopuklugu var onu anladim ama bir sarkidan bir suru sey cikarmaniz icin bu adamin sevgisinin azaldigini dusunuyor olmaniz lazim.Evet ben konuşması herkonuyu baştan aşağı konuşmayı dinlemeyi severim o öyle değil heleki kafasının ağrıyacağı konuyu hiç sevmez
"zifiri" şarkısını dinledim haluk leventten (sensiz kötüyüm beterim, çıkmaz sokağın biriyim, öksüz kaldım gidişinleee), yoksaaaaSlm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?