- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Bu konuda daha bi hassas oluyor hemen parlıyor kızarıp bozarıyor içime atmakta istemiyorum hislerimiNormal gelmedi bana.
Ama şuan yapilacak birşeyiniz de yok gibi.
Dinlediği şarkıdan bir ima çıkarmayın en azından, dile dökmeyin, yüzgöz olmaktan öteye götürmez bu sizi.
Yok canım numara değil sosyal ortamdan engel basmış10 sene önce bitmiş kişinin no nasıl hala bulunabiliyor bende oraya takıldım. İki taraflı olarak.
Eğer numara işi için önemli değilse no değiştirin. Sonrasında takipte olun.
Birbirlerinden haber alabilecekleri ortak tanıdık var mı?
Sosyal medyadan fotoğraflarina baktığında yada engellediğinde diyeceğiniz deyip tepki verebildiniz ama dinlediği şarkıdan eski sevgilisi ile imada bulunmanin bir manası yok ki.Bu konuda daha bi hassas oluyor hemen parlıyor kızarıp bozarıyor içime atmakta istemiyorum hislerimi
can-kan faciasıVur beni yak beni yağğğriiim amma kalaaağsıın hançere vurmaaağ yağğğriiim sen canımdaaasıın Unutmaaağk unutuğğlmak mığ hangisi kağğlsıın ikisi de ölümmüş bilmiyoğrum biliyor musuun
Bence bu dokunabilir. Evli barklı kadınım 10 değilse de 4 sene olacak.
Anladım...Yok canım numara değil sosyal ortamdan engel basmış
O zaman bu evliliği bu tarz şeylerle sıkıntıya sokmayın. Sizden önceki durumları değiştiremeyeceğinize göre geçmişi boşverinŞükür çok iyi bi eş çok iyi bi babadır Allah görüyor
ismail yk dan allah belanı versin şarkısını dinlese mutlu mu olacaktınız yani eski sevgilisini sevmiyor artık diye pess.lütfen hayatınıza bakın günü yaşayın mutlu olunSlm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Vermedimmi verdim ama ne çare görsen doğum yapan kadın gibi çığlık atıyorSosyal medyadan fotoğraflarina baktığında yada engellediğinde diyeceğiniz deyip tepki verebildiniz ama dinlediği şarkıdan eski sevgilisi ile imada bulunmanin bir manası yok ki.
Ne zaman dediniz şu an şarkıyı dinlerken mi?Herkez biliyormuş ama bana kimse bişey demedi evlendikten sonra öğrendim
Kadın evlendikten sonra eşiyle problemleri olmuş buluşmuşlar bende yahu bu kadarmı sevdinde başkasındayken bile görme gereği duydun dedim demez olaydım
Güldürdünüz beniVermedimmi verdim ama ne çare görsen doğum yapan kadın gibi çığlık atıyor
Sebebi belli aslında.Vermedimmi verdim ama ne çare görsen doğum yapan kadın gibi çığlık atıyor
Öğrendiğim an dedim ama diyorumya adam haklı veya haksız olsamda hemen konuyu kapatıyorNe zaman dediniz şu an şarkıyı dinlerken mi?
Orada biraz ayarsızlık etmişsin sanki afedersin üzülme ama.
Adamın eskiyi unutamadığı belli. Kutsal bir hazine gibi saklıyor kendine. Konu sahibinin bunun üzerine.gitmesi sadece eşiyle arasının açılmasına yol açar.Sebebi belli aslında.
Suçlu psikojisi.
Fazlaca birşey yazmak istemiyorum.
Siz eskiyi karıştırmayın şuan durduk yere.
Sebebi belli aslında.
Suçlu psikojisi.
Fazlaca birşey yazmak istemiyorum.
Siz eskiyi karıştırmayın şuan durduk yer
Evet benimde artık çıkardığım bu yapacak bişey yok Allah kerimAdamın eskiyi unutamadığı belli. Kutsal bir hazine gibi saklıyor kendine. Konu sahibinin bunun üzerine.gitmesi sadece eşiyle arasının açılmasına yol açar.
calcifer sen hangi şarkıları dinliyorsun?kişilik analizi yapacağım daGüldürdünüz beni
Aklında eski ilişkisi mi var diye düşünüp üzülmüşsünüz ama dinlediği müziğe kadar karışmak bir noktada hayatı çekilmez kılar. Eski sevgilisini düşündüğü fikrini pekiştirecek başka tavırları yoksa yanlış yapmışsınız. Şarkı bu, dinlemek isteyip açmıştır hiç mi ayrılık şarkısı dinlemiyorsunuz?Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Analizim çoktan yapıldıcalcifer sen hangi şarkıları dinliyorsun?kişilik analizi yapacağım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?