- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Sizde kapatın o zaman.Öğrendiğim an dedim ama diyorumya adam haklı veya haksız olsamda hemen konuyu kapatıyor
Durup dururken dalma halleri oluyor mu eşinizdeEvet benimde artık çıkardığım bu yapacak bişey yok Allah kerim
bugün iş yaparken cd den erol evginden gel sen ne çektiğimi bir de bana sor şarkısını dinledim 2 kere.eşime mesaj mı verdim acaba farkında olmadan ha ha ha.Sizde kapatın o zaman.
Şöyle düşünün, suçu yokken birine şöyle yaptın öyle yaptın diye beyninin etini yersek bi yerden sonra eehh yeter ne diyip yapar, zaten benden beklentin buydu diye.
Kısaca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın, kendi kendine halletsin içinde.
Neler neler geçiyo unutuyoruz bi şarkılık hatırlamaya huzurunuzu bozmayın.
Haklısınız her harfinizle ama belirsizlik daha doğru üstü kapalı şeyler iç dünyamı yıpratıyorSizde kapatın o zaman.
Şöyle düşünün, suçu yokken birine şöyle yaptın öyle yaptın diye beyninin etini yersek bi yerden sonra eehh yeter ne diyip yapar, zaten benden beklentin buydu diye.
Kısaca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın, kendi kendine halletsin içinde.
Neler neler geçiyo unutuyoruz bi şarkılık hatırlamaya huzurunuzu bozmayın.
Temizlik yaparken daha anlamlı olur sankibugün iş yaparken cd den erol evginden gel sen ne çektiğimi bir de bana sor şarkısını dinledim 2 kere.eşime mesaj mı verdim acaba farkında olmadan ha ha ha.
Valla gençlikte olan herşey daha güzeldi. Eskiyi hatırlamak üzülmek herkeste var, yeter ki bu günümüzü etkilemesin. Yine görürseniz garip şeyler paylaşın belki sizin göremediğinizi biz görürüz ama şu an biraz sessiz kalmayı deneyin biraz. Mutlu olun inşallahHaklısınız her harfinizle ama belirsizlik daha doğru üstü kapalı şeyler iç dünyamı yıpratıyor
İlla herşey net ve düz olmalı ama herşey istediğimiz gibi olmuyor işte
Tmm eğer çözemediğim bi şey olursa kafamda yazarım sizlerede hepimize teşekkür ederim cevaplarınız için hepimizin gönlünce olsun herşeyValla gençlikte olan herşey daha güzeldi. Eskiyi hatırlamak üzülmek herkeste var, yeter ki bu günümüzü etkilemesin. Yine görürseniz garip şeyler paylaşın belki sizin göremediğinizi biz görürüz ama şu an biraz sessiz kalmayı deneyin biraz. Mutlu olun inşallah
Üzdün.can-kan faciası
Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Ben de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?