Ha bş anne evladı ayırsınlae ne güzel akıl veriyorsunuzçocugu yaniniza almayi dusunmezmisiniz acaba?
anne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruzHa bş anne evladı ayırsınlae ne güzel akıl veriyorsunuz
velayet annesindeçocugu yaniniza almayi dusunmezmisiniz acaba?
onun farkindayim yani anne baba surekli bu durumdan kavga ediyorlarmis bence baba bu durumda hakli tamam tabiki eski esinin sevgilisi olabilir buna karisamayiz ama kiz cocugu varken ayni evde kalinmasi bence hos degil belki bu sorun bu sekilde asilabilir diye yada en azindan sevgilisini getirecegi gun cocuk sizde kalsavelayet annesinde
1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.Ne yapsin yani cocugu yaparken eski esinin ailesinin durumuna mi guvenmis? Bakmasin mi kizina? Siz de cocuk icin ugrasiyormussunuz az empati!
Konu eşimin eski eşi, ben 37 yaşındayım, eşim de 44 yaşında . 2017 de evlendik . Benim ilk eşimin de 2. evliliği .
Eşim ve eski karısı 2015 yılında boşandılar . 2011 dogumlu kızı var eşimin ilk evliliğinden .
Eşim, eski karısı ve çocuguna aylık 3000 lira nafaka ödüyor . Eşimin işleri çok iyiydi maddi durumu iyiydi ama işleri bozulmaya başladı ve bu nafaka artık çok büyük yük olmaya başladı . Eski karısı nafaka konusunda ısrarcı indirime gitmiyor . Ödeyeceksin diyor esime
Tüp bebek yapma niyetimiz var benim ilk evliliğim, artık anne olmak istiyorum ama maddi yönden bu nafaka durumu bizi çok zorluyor . Eşimle bazen bu sebeple gerginlik bile yaşıyoruz .
Eşimin kızı 8 yaşında annesiyle kalıyor , Eşimin eski karısı sevgilisiyle bazen eşimin eski karısında kalıyor . Eşim de kızı için endişeleniyor . Kaç defa kavga çıktı eşim ve eski eşi arasında . Eşim yabancı bir erkeği , kızının yanında istemiyor .
Eşimin eski eşinin ilesinin durumu iyi , kızlarına maddi açıdan yardım ediyorlardır yüksek ihtimalle ama hala bizim 3 bin tlmiz gidiyor her ay.
Eşimin 2 dairesi vardı . 1 ini eski eşine vermiş kızıyla rahat rahat otursun diye . Ne yapacağımızı bilmiyoruz ? Ne yapmalıyız ?
Kadın bırakmıyor cocugu esime .onun farkindayim yani anne baba surekli bu durumdan kavga ediyorlarmis bence baba bu durumda hakli tamam tabiki eski esinin sevgilisi olabilir buna karisamayiz ama kiz cocugu varken ayni evde kalinmasi bence hos degil belki bu sorun bu sekilde asilabilir diye yada en azindan sevgilisini getirecegi gun cocuk sizde kalsa
ozaman yapacak bir sey yokKadın bırakmıyor cocugu esime .
1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Sözlerinize dikkat edin. Eşim dünya iyisi birisi , gereksiz genelleriminizi baska seyler icin kullanın . Esimin eski eşi çok geçimsiz biri , eşimle telefonda konusmalarına sahit oldum . Çok kavgacı bir tip . bilip bilmeden genelleeme yapmayın lütfenEski karisina ve de ilk cocuguna nafaka dahi odemekte zorlanan bir adamdan cocuk yaptiginizda,o cocuga nasil bakacak esiniz? Ha derseniz ki ben cocuguma kendim tek basima bakarim okey diyecegim. Aksi durumda zor durumdayken daha da zor duruma dusebilirsiniz.
Bir de gencecik kadin, illa ki baskasiyla gorusecek evlenecek veya sevgili olarak kalacak ayni evi paylasacak. Esinizin bu konuya kizma hakki yok. Adam gibi gecinseymis de cocugunun basinda kendisi otursaymis o zaman. Normalde hic sevmem bu yorumu yapmayi ama maalesef ulkede %90 erkeklerin sorunlu olmasindan bosaniliyor
Neden vermeyecekmiş eski eşine hata yaparken düşünecekti onu.. hatasız boşansaydı eski eşine vermek zorunda kalmazdı. Ancak tekrar mahkeme açıp durumun kötüleşmesinden kaynaklı nafaka düşürülmesini talep edebilir eşiniz.1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
O kadar iyi olsa nafaka vermesine gerek kalmazdı. Demekki hatası büyük. Belki de kadın hala ona çektirdiklerini unutamadığı için böyle yapıyor.Sözlerinize dikkat edin. Eşim dünya iyisi birisi , gereksiz genelleriminizi baska seyler icin kullanın . Esimin eski eşi çok geçimsiz biri , eşimle telefonda konusmalarına sahit oldum . Çok kavgacı bir tip . bilip bilmeden genelleeme yapmayın lütfen
Valla hep de oyle oluyor,burda konu acanlarin hepsi ayni seyleri soyluyor,hep eski esler gecimsiz,hep eski esler kavgaci ama bizim kocalar melek. Sizce bu mumkun mu?Sözlerinize dikkat edin. Eşim dünya iyisi birisi , gereksiz genelleriminizi baska seyler icin kullanın . Esimin eski eşi çok geçimsiz biri , eşimle telefonda konusmalarına sahit oldum . Çok kavgacı bir tip . bilip bilmeden genelleeme yapmayın lütfen
Eşimin çocuğuna , eşimin eski karısı ve sevgilisi soyle diyor ; masadaki yemekleri gösterip içkileri gösterip , bunu babanın parasıyla aldık , babana anlat bunları diyormus . Cocuk anlattı bize . Esi bunları duyunca sinirden cıldırıyor. Ben elimden gelen sevgiyi sefkati gösteriyorum , haftada bir kere bize geliyor cocuk, hiç kötü davranmadım hiç kalbini kırmadım .Çocuğuna nafaka vermek zorunda ondan kaçamaz
Ancak eski eşine ödememek için dava açabilir, kadının yaşı, eğitimi, gelir durumuna bakılıp yeniden değerlendirilir 3.000 az bir rakam değil çünkü. Diğer yandan sevgilisinin evinde kaldığı ispatlanırsa velayeti de alabilir. Çocuğun yanında yabancı bir adam hoş değil eşin o konuda haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?