eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk için ödenen nafaka ayrı ama eşi eş için ödenen nafaka için birşey yapılamıyor mu? Bir avukatla görüşseniz bu durumu.

Evet eski eşin hayatında biri olabilir ama sevgilisiyle kızının da olduğu evde kalması normal değil, yani bu erkek için de geçerli. Çocuk anne babasının sevgilisiyle, iş resmiyete binerse evlilik durumu olursa aynı evi paylaşmalı bana göre. Ama eşiniz kavga etmeyle bu durumu çözemez muhtemelen.

Aynen katılıyorum.

1750 lira fazla mi? Keşke size sorsaymis ne kadar vmesi gerektiğini, karar mercii sizsiniz çünkü. Umarım çok istediğiniz çocuğunuzun başına da gelmez bu yaptıklarınız. Ayrıca oh babası evlenmiş başka kadınla, kadın sevgilisi ile kalınca mi sorun oluyo? Evlenince sorun olmayacak sanki. Kendi düşünen , başkasında gözü olan birisiniz ayrıca.

Esimin eski karısı , benle de kavga etti , güya ben eşim bu kadıdnla evliyken de varmısım ,ben bozmusum yuvalarını .
Ben esimle 2016da tanıstım

anne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Niye cocugun nafakası agır gelen babasının yanına mı gitsin? Ben bosanma sonrası kadına verilen nafaka ya karsıyım, kadına nafaka niye versin adam kadın calısıp kazanacak cocuk ortak ona nafaka verilecek, dava acıp nafaka dusurursunuz pekala

cocuk icin ne kadar verilirse okey ama eski ese nafaka verilmesine karsiyim.mesela ortak mallar olur paylasilir ama ortada cocuk yoksa nafaka sacma geliyor.o adami zaten hayatindan cikarmissin neden sana para odesin ki.bizde o zaman erkeklere odeyelim.simdi taslanicam ama ben boyle dusunuyorum esimden ayrilsam cocugum yoksa almam ayrilirken onun parasini alicam diye hareket etmem

Eski eşe nafaka vermesin, 8 yaşındaki çocuğun da 1750 tl si kesilsin çok fazla demişsiniz.

Az insaf diyorum başka bir şey demiyorum. Çocuk için o para fazla değil ayrıca. Okuyor, geleceğini inşa ediyor ,

Biz geçinemiyoruz ama eşim bu nafakayı vermek zorunda yoksa hapse girebilir . Yşım sebebiyle tüp bebek yapmak istiyorum . Maddi yönden sıkıntıdayız . Ben de çalısmıyorum . Tek esim çalışıyor . İş bulsam calısacağım ama 37 yasındayım diye iş vermiyorlar

Kadının sevgilisi olması sizi alakadar etmez. Sizin kocanız elini çabuk tutup evlendiği için şimdi daha iyi mi? Ha adamın çocuğa bir zararı olur o zaman gereken neyise yapılsın. Ama sizin derdiniz o çocuk degil. Sadece onlara verilen para. Madem esinizin işleri bozuldu yeniden mahkemeye gitsin. Sizde tüp bebek istiyorsanız çalışıp para biriktirin. Sorum olmaz heralde

Neden boşandıklarını bile bilmeden adam gbi geçinseymiş gibi bir yorum yapmanız hiç goş değil

nafaka babayimi ağır geliyor bilmiyorum şuan bayandan dinliyoruz konuyu
surekli bir gondermeden bahsetmiyorum en azindan sevgilisi gelecegi zaman babasinda kalsin madem baba bukadar sorun cikariyor diye soyledim ama anne babaya cocugu vermek istemiyormuş oyuzden bu ihtimalde yok

Sen hatalı işen eşin de nafaka talebinde bulunabilir. Daha kusurlu eş nafaka öder. Şimdi böyle düşünebilirsiniz ama hiç çalışmamış eşi de çalıştırmamış bir kadın bir yaştan sonra ne iş yapacak. Aldatıp da nafaka ödeyen kadınlar var.

E sizden o cocugun rızkını yiyorsunuz oyleyse abartıyorsunuz hıc inanmıyorum yukarıda ki yoruma ki sizin kocanız evlenmıs, kadında evlenir ne var ha evlenir ha sevgılı olur kime ne

anne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Doğruluğu ne belli? Evet hergün ne haberler okuyoruz bugün çocuğa verilen paraya laf eden de yarın çocuğa ne yapmaz. Annesinden daha mı çok düşünecekler ne saçmalık

Gururlu bir kadın çok çok mecbur değilse eski eşinden kendisi için nafaka almaz diye düşünüyorum. Çocuğun nafakası verilir. Bu bir zorunluluk. Ama kadına nafaka vermek o kadar gerekli değil. Hem de bu kadar yüksek bir miktar! Eli ayağı tutan bir iş bulup çalışsın bir zahmet. Ayrılan insanlar farklı hayatlar yaşamaya başlarlar. Adam tekrar evlenmiş ama eski karısına nafaka ödüyor. Benim çok zoruma giderdi. Aşırı iyi bir durumda olmamız gerekirdi ki zoruma gitmesin. Sonuçta kişilerin hayat kalitesini etkiliyor bu nafaka durumu. Ama şu da var: nasıl ki boşanan bir erkek yeniden birileriyle bir hayat kurabiliyorsa boşanan bir kadın da yeni bir hayat kurabilir. Sevgilisi olabilir. Hatta evlenebilir de. Bana kalırsa çocuğu olan insanlar kadın erkek fark etmeksizin değil bin kere yüz bin kere düşünüp öyle evlenmeliler. Ama bu yine de çocuğu olanların hayatlarına devam etmesine engel değil.

Evlenirken biliyordunuz muhtemelen nafaka ödediğini
Sahsen ben yeni eslerin nafaka kavgasına cok kızıyorum
Cocugunun hakkı o para.
Size laf düsmez.
Bekar adamla evleneydiniz madem zor gelecekti ödemek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…