Aynen katılıyorum.Eski karisina ve de ilk cocuguna nafaka dahi odemekte zorlanan bir adamdan cocuk yaptiginizda,o cocuga nasil bakacak esiniz? Ha derseniz ki ben cocuguma kendim tek basima bakarim okey diyecegim. Aksi durumda zor durumdayken daha da zor duruma dusebilirsiniz.
Bir de gencecik kadin, illa ki baskasiyla gorusecek evlenecek veya sevgili olarak kalacak ayni evi paylasacak. Esinizin bu konuya kizma hakki yok. Adam gibi gecinseymis de cocugunun basinda kendisi otursaymis o zaman. Normalde hic sevmem bu yorumu yapmayi ama maalesef ulkede %90 erkeklerin sorunlu olmasindan bosaniliyor
Fazla mı?1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Niye cocugun nafakası agır gelen babasının yanına mı gitsin? Ben bosanma sonrası kadına verilen nafaka ya karsıyım, kadına nafaka niye versin adam kadın calısıp kazanacak cocuk ortak ona nafaka verilecek, dava acıp nafaka dusurursunuz pekalaanne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Demekki sizinle olmasa da başkası ile aldatılmış kadın..Esimin eski karısı , benle de kavga etti , güya ben eşim bu kadıdnla evliyken de varmısım ,ben bozmusum yuvalarını .
Ben esimle 2016da tanıstım
Eski eşe nafaka vermesin, 8 yaşındaki çocuğun da 1750 tl si kesilsin çok fazla demişsiniz.
Az insaf diyorum başka bir şey demiyorum. Çocuk için o para fazla değil ayrıca. Okuyor, geleceğini inşa ediyor ,
Neden boşandıklarını bile bilmeden adam gbi geçinseymiş gibi bir yorum yapmanız hiç goş değilEski karisina ve de ilk cocuguna nafaka dahi odemekte zorlanan bir adamdan cocuk yaptiginizda,o cocuga nasil bakacak esiniz? Ha derseniz ki ben cocuguma kendim tek basima bakarim okey diyecegim. Aksi durumda zor durumdayken daha da zor duruma dusebilirsiniz.
Bir de gencecik kadin, illa ki baskasiyla gorusecek evlenecek veya sevgili olarak kalacak ayni evi paylasacak. Esinizin bu konuya kizma hakki yok. Adam gibi gecinseymis de cocugunun basinda kendisi otursaymis o zaman. Normalde hic sevmem bu yorumu yapmayi ama maalesef ulkede %90 erkeklerin sorunlu olmasindan bosaniliyor
nafaka babayimi ağır geliyor bilmiyorum şuan bayandan dinliyoruz konuyuNiye cocugun nafakası agır gelen babasının yanına mı gitsin? Ben bosanma sonrası kadına verilen nafaka ya karsıyım, kadına nafaka niye versin adam kadın calısıp kazanacak cocuk ortak ona nafaka verilecek, dava acıp nafaka dusurursunuz pekala
cocuk icin ne kadar verilirse okey ama eski ese nafaka verilmesine karsiyim.mesela ortak mallar olur paylasilir ama ortada cocuk yoksa nafaka sacma geliyor.o adami zaten hayatindan cikarmissin neden sana para odesin ki.bizde o zaman erkeklere odeyelim.simdi taslanicam ama ben boyle dusunuyorum esimden ayrilsam cocugum yoksa almam ayrilirken onun parasini alicam diye hareket etmem
E sizden o cocugun rızkını yiyorsunuz oyleyseEşimin çocuğuna , eşimin eski karısı ve sevgilisi soyle diyor ; masadaki yemekleri gösterip içkileri gösterip , bunu babanın parasıyla aldık , babana anlat bunları diyormus . Cocuk anlattı bize . Esi bunları duyunca sinirden cıldırıyor. Ben elimden gelen sevgiyi sefkati gösteriyorum , haftada bir kere bize geliyor cocuk, hiç kötü davranmadım hiç kalbini kırmadım .
Doğruluğu ne belli? Evet hergün ne haberler okuyoruz bugün çocuğa verilen paraya laf eden de yarın çocuğa ne yapmaz. Annesinden daha mı çok düşünecekler ne saçmalıkanne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Evlenirken biliyordunuz muhtemelen nafaka ödediğiniKonu eşimin eski eşi, ben 37 yaşındayım, eşim de 44 yaşında . 2017 de evlendik . Benim ilk eşimin de 2. evliliği .
Eşim ve eski karısı 2015 yılında boşandılar . 2011 dogumlu kızı var eşimin ilk evliliğinden .
Eşim, eski karısı ve çocuguna aylık 3000 lira nafaka ödüyor . Eşimin işleri çok iyiydi maddi durumu iyiydi ama işleri bozulmaya başladı ve bu nafaka artık çok büyük yük olmaya başladı . Eski karısı nafaka konusunda ısrarcı indirime gitmiyor . Ödeyeceksin diyor esime
Tüp bebek yapma niyetimiz var benim ilk evliliğim, artık anne olmak istiyorum ama maddi yönden bu nafaka durumu bizi çok zorluyor . Eşimle bazen bu sebeple gerginlik bile yaşıyoruz .
Eşimin kızı 8 yaşında annesiyle kalıyor , Eşimin eski karısı sevgilisiyle bazen eşimin eski karısında kalıyor . Eşim de kızı için endişeleniyor . Kaç defa kavga çıktı eşim ve eski eşi arasında . Eşim yabancı bir erkeği , kızının yanında istemiyor .
Eşimin eski eşinin ilesinin durumu iyi , kızlarına maddi açıdan yardım ediyorlardır yüksek ihtimalle ama hala bizim 3 bin tlmiz gidiyor her ay.
Eşimin 2 dairesi vardı . 1 ini eski eşine vermiş kızıyla rahat rahat otursun diye . Ne yapacağımızı bilmiyoruz ? Ne yapmalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?