Eşimin çocuğuna , eşimin eski karısı ve sevgilisi soyle diyor ; masadaki yemekleri gösterip içkileri gösterip , bunu babanın parasıyla aldık , babana anlat bunları diyormus . Cocuk anlattı bize . Esi bunları duyunca sinirden cıldırıyor. Ben elimden gelen sevgiyi sefkati gösteriyorum , haftada bir kere bize geliyor cocuk, hiç kötü davranmadım hiç kalbini kırmadım .
Sizin hic okul giderlerinden haberiniz yok galiba?1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Eşimin eski eşi çok kavgacı biri, kaynanamla da kavga etmiş, kaynanam bana karsı cok iyi. Bana karsı en ufak saygısızlıgı yok, yemeklerimi begenir laf etmez . Bu kadınla anlasamıyorsa , o kadın ne bileyim nasıl birşeyYorumlarda anlamadığım şeyler var, hayret içinde anlamsız bir öfkede herkes, hanımlar şunları unutmayın;
1.Boşanan her kadın melek değildir, bu ülkede ayrıldığı eşini maddi olarak suistimal eden yüzbinlerce kadın var, bu yüzden yeni düzenleme ile ömür boyu nafaka kaldırılıyor
2. Eşler dünyaya sürekli çile çekmeye gelmediler, tabiki boşanan bir adamla evlenirken eksilerini biliyorlar ama bu demek değildir ki ilk eşin keyfine göre bir hayat kurulacak
3. Konu ise ilk eşe ömür boyu nafaka ödemek zorunda değil hiç bir erkek, madem erkekler suçlu beğenmeyip boşadıkları adamın parasına da tenezzül etmesinler bir zahmet
4. Konu kanunda çocuğun velayeti alan ebeveynin düzgün bir hayat yaşaması koşulu vardır, genç kadın tabi hayatını yaşayacak evlenecek vs ama önüne geleni eve getirerek değil, şu hareketi bir erkek yapsa ortalığı yıkardınız burada, bu kadar kötü bir devirde babanın ne üdüğü belirsiz bir adamı evde istememesi gayet normal değil mi?
Hemcinsimiz diye her kadının her yaptığı doğru mudur ya da hep haklı mıdır?
Herkes bir sebepten bosaniyor. Zaten hepsi ayni demedim %90 oraninda dedim dikkat ederseniz. Sizce belki oyle olmayabilir ama bence genelde erkekler sorunlu oldugundan bosaniliyor,velayet kadinda kaliyor,erkek kosa kosa gidip yeniden evleniyor,kadinin da sevgili edinmeden,tekrar evlenmeden evde cocuk bakmasi ongoruluyor.Neden boşandıklarını bile bilmeden adam gbi geçinseymiş gibi bir yorum yapmanız hiç goş değil
Eşimin eski eşi çok kavgacı biri, kaynanamla da kavga etmiş, kaynanam bana karsı cok iyi. Bana karsı en ufak saygısızlıgı yok, yemeklerimi begenir laf etmez . Bu kadınla anlasamıyorsa , o kadın ne bileyim nasıl birşey
Eşimin eski eşi çok kavgacı biri, kaynanamla da kavga etmiş, kaynanam bana karsı cok iyi. Bana karsı en ufak saygısızlıgı yok, yemeklerimi begenir laf etmez . Bu kadınla anlasamıyorsa , o kadın ne bileyim nasıl birşey
soylemek istedigimi biraz ters soyledim sanirim ben sevgilisi evdeyken baba yanina alabilir madem okadar problem cikariyor tarzi da bisey soylemek istedim aslinda ama bayan annesi cocugu vermek istemiyor dedi benim bildigim baba haftada 2 gun falan cocugu alabiliyorDoğruluğu ne belli? Evet hergün ne haberler okuyoruz bugün çocuğa verilen paraya laf eden de yarın çocuğa ne yapmaz. Annesinden daha mı çok düşünecekler ne saçmalık
Geceleri kadının sevgilisi gelirken , çocugu odasına kitliyor annesi . çocuk kaç kez anlattı bizeKadının nasıl olduğundan ziyade çocuğun yaşadıklarına çok üzüldüm, ne demek el kadar çocuğu içki masasına oturtmak, en kısa zamanda velayeti almaya bakın
Bu memlekette istatistik diye birşey var. Boşanmalar %90 erkeklerden kaynaklanıyor. Nafaka ödemesi de Zaten bunun ispatı. Az kusurlu bir erkeğe nafaka hükmedilmezdi aksi takdirde. Erkeklerin yaptığı hatalar boşanma ile sonuçlandığında kadının tüm hayatı gitmiş kaymış oluyor bu memlekette. Siz ABD de yaşamıyorsunuz sanırım.. Kendisi evlenmiş ne ala memleket. Evlenince herkes melek mi oluyor. Eski eşin sevgilisi imza atınca mı iyi olacak? Kaldı ki bende kızımı eski eşimin yeni karısı ile aynı evde bırakmak istemezdim. Çokta farkı Yok yani.Yorumlarda anlamadığım şeyler var, hayret içinde anlamsız bir öfkede herkes, hanımlar şunları unutmayın;
1.Boşanan her kadın melek değildir, bu ülkede ayrıldığı eşini maddi olarak suistimal eden yüzbinlerce kadın var, bu yüzden yeni düzenleme ile ömür boyu nafaka kaldırılıyor
2. Eşler dünyaya sürekli çile çekmeye gelmediler, tabiki boşanan bir adamla evlenirken eksilerini biliyorlar ama bu demek değildir ki ilk eşin keyfine göre bir hayat kurulacak
3. Konu ise ilk eşe ömür boyu nafaka ödemek zorunda değil hiç bir erkek, madem erkekler suçlu beğenmeyip boşadıkları adamın parasına da tenezzül etmesinler bir zahmet
4. Konu kanunda çocuğun velayeti alan ebeveynin düzgün bir hayat yaşaması koşulu vardır, genç kadın tabi hayatını yaşayacak evlenecek vs ama önüne geleni eve getirerek değil, şu hareketi bir erkek yapsa ortalığı yıkardınız burada, bu kadar kötü bir devirde babanın ne üdüğü belirsiz bir adamı evde istememesi gayet normal değil mi?
Geceleri kadının sevgilisi gelirken , çocugu odasına kitliyor annesi . çocuk kaç kez anlattı bize
Ne güzel söylemişsiniz, bir arkadaşım , babasının sevgilileriyle yaşamış yıllarca aynı evde, annesi de vefat etmiş. Saçma sapan bir hayat yaşadım diyordu. Hiçbir çocuk anne babasının sevgileriyle aynı evi paylaşmak zorunda değil.Yorumlarda anlamadığım şeyler var, hayret içinde anlamsız bir öfkede herkes, hanımlar şunları unutmayın;
Eşim tepki gösteriyor göstermez olur mu ? Ama insanca uyarıyor kadını . Kadın ise cazgırNedense yinede sizin tek derdiniz nakafa miktarı. Gercekten böyle olsaydi o baba çoktan ortalığı yikmazmiydi?!
Bu memlekette istatistik diye birşey var. Boşanmalar %90 erkeklerden kaynaklanıyor. Nafaka ödemesi de Zaten bunun ispatı. Az kusurlu bir erkeğe nafaka hükmedilmezdi aksi takdirde. Erkeklerin yaptığı hatalar boşanma ile sonuçlandığında kadının tüm hayatı gitmiş kaymış oluyor bu memlekette. Siz ABD de yaşamıyorsunuz sanırım.. Kendisi evlenmiş ne ala memleket. Evlenince herkes melek mi oluyor. Eski eşin sevgilisi imza atınca mı iyi olacak? Kaldı ki bende kızımı eski eşimin yeni karısı ile aynı evde bırakmak istemezdim. Çokta farkı Yok yani.
Ama çocuk bir tek kadının çocuğu değil, bu sebeple "isterse" diye bir şey söz konusu olamaz. Babalık sadece soyadı vermekle olmaz. Sadece para vermekle de olmaz gerçi ama adam kazanıyorsa, çocuğunun parasını da verecek.Kadının maddi durumu aileden iyi , istese tek basına bile bakar cocuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?