- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
-
Yanlış anlamışsınız.i lk dönem nafakayi borçlu oldukları eve odemis borcu bitince de toplu bi para odemis.ama nafaka olarak görünmediği için kadın dava açmış.n afakayi odemedi diye
Konu sahibine hak veriyorum.
Iyi niyetin sonu bunu.
Şu bi gerçek bu kadının yerinde hangimiz olsak gel desek bile kıza isteksiz olurduk, eski eşte ne artniyetli paranı almışsın zaten ne diye uzatıyor,nafaka tabi hak ama burada zaten hakkı yenilmemiş verilmiş/QUOTE]
Kizlar burda gercekten para degil konu. 10 ay bisekilde gececek. Disimizi sıkıcaz bir sekilde.
Kadin esimle anlasiyor! O esnada ev borcu ödeniyor. Madem sen yine alacaksin o alacagini. O zaman adam bekarken al. Adam evleniyor cocugu oluyor tam ev borcuna giriyor cat diye haciz. Beni rahatsiz eden burdaki kötü niyet.....
Kadın zaten bu yüzden böyle yapmış siz iyi yürekli olduğunuz için.Kızı anlatmıştır muhtemelen şöyle iyi birisi vs.diye.Tüm bunları çekememiştir.E bir de ev almışsınız bebeğiniz olmuş falan mutlaka çomak sokması lazım.Esimin bir suçu yok tabiki o gunahsiz kizinda. Ben zaten nasil para bulabilirim ya da nasil intikam alirim diye birsey demiyorum.
Ben sadece yapilan seyin zamanlamasina takildim. Neden insanlar kotulukle beslenir. Ben karsi tarafin yerine kendimi koyuyorum. Kizimin bu kadar rahat ettigi bir eve asla nifak tohumlari sacmazdim...
Aynen eminim kendılerı aynı durumda olsalar gelıp burda dert yanar lar . Saçma sapan yorumlar var ha . Ben kadını anladım haklıda zaten vereceklerini vermışker . Dıger kadın kötü niyetlı belli . Konu sahıbı haklısın kardeş Bı kere o kadında vıcdan olsa bebecıgı düşünür . Sinir oldumKadın tabi ki nafakasını alacak, ne ağlanıyorsun git çalış, bilet parası kaç para ki dert ediyorsun... Allah aşkına niye bu kadar gaddarsınız arkadaşlar. 400 tl ile geçinmek zorundayım diyor kadın 50 tl bile ciddi masraf demek! Adam ev parası ödüyor parası kalmadığı için nafaka ödeyemiyor ve evin parasının yarısını da olduğu gibi yolluyor karısına. Daha napsın bu adam? Yazık vallahi yazık! Çalışıp çalışmamasının kararını verecek kişiler belli. Biz değiliz. Kadın manevi dedtek istiyor, nerden para bulucam diye sormuyor size. Konu sahibi arkadaşım annem hep " korkulu düşün sonu aydınlık" der. Sabret. Allah ne kapılar açar. Eşinin ve senin iyi niyetinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Hiç hırslanma. Allah yardımcınız olsun, azınızı çok etsin, bereketlendirsin
Eşin de üç kuruş parayla iki çocuk dünyaya getirmeyecekti o zaman.
Bu ne rahatlık yahu?
Kızın ne suçu var ayrıca?
Ayrıca ev borcu ödeniyo olsa bile diğer kadın bu sırada kıza hiç para harcamadı mı?
Eşin eski eşiyle evli olsa hem borç ödeyip hem kızına bakmayacak mıydı?
Kadın hakkı olmayan bişeyi yapmamış bence.
Suç eşinde, ayağını yorganına göre uzatacaktı.
Eşin de üç kuruş parayla iki çocuk dünyaya getirmeyecekti o zaman.
Bu ne rahatlık yahu?
Kızın ne suçu var ayrıca?
Ayrıca ev borcu ödeniyo olsa bile diğer kadın bu sırada kıza hiç para harcamadı mı?
Eşin eski eşiyle evli olsa hem borç ödeyip hem kızına bakmayacak mıydı?
Kadın hakkı olmayan bişeyi yapmamış bence.
Suç eşinde, ayağını yorganına göre uzatacaktı.
Adam nafaka üstüne yatmamış toptan ödemiş zaten.
Kadın kabul etmeseymiş en başından nafaka ver banane deseymiş ama dememiş parayı toptan almaya Tamam demiş( ki evin yarısı nafakadan fazla etmiştir)yani adam anlaşma sonucu nafakadan çok vermiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?