Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

yani evlendiğimiz insanların kendi şehirlerinde kız arkadaşları sevgilileri oluyor ve bizgelin gidiyoruz gayette istekli davranıyolar evlenmeye aynı sehırde yasamaya hatıraları olsa bile.oyle olsa hiçbi erkek evlenmez burda eski kız arkadasımla gezmıstık tozmustuk diye. sızın esınız seneler onceki kız arkadaşı,nisanlısı neyse bence onu gayet onemsiyor. kin ya da sevgi bir duygu besliyor ya da yakın zamanda bence iletişime geçti.

Yahu nerden çıkardınız kızın oralı olduğunu şimdi öyle bir şey mi demiş sadece takılmış ayrıca kendisi orada yaşamak istemiyor olabilir kendisi çalışacak sonuçta orada bu kadar sık boğaz etmenin ne alemi var kendiniz kurmuş kendiniz inanmışsınız bir de neden onu görmek istemiyor eski aşkımı depreşecek diye senaryo yazmışsınız kötü anısı var belki kız arkadaşı oralıysa bile.

hem aranıyor hem de çok mutaasıp gibi eski kız arkadaşım orda oraya gitmeyelim diye beni aptal yerine koymaya çalışıyor!

napıyim ben şimdi?

Üstüne yürümesi saçma.
Sanki suçunu bastırmaya çalışıyor.

Resti çek. Gerçeği anlatsın.

Yani eski kız arkadasi sizi gorur sana bir seyler anlatır, eşine askıntı olur vs gibi cümleler oraya gitmemek için gerekçe değil.

Eşin izin vermediği sürece askıntı olamaz.
Sana anlatacağı sey ne olabilir en fazla? Sonuçta sen, senden öncekileri kapatmış ve kabul etmişsin.

Eski bir sevgili için onun olduğu şehre gitmemek absürt. Hem onun orda olduğu ne malum.?

Eşinle bağırıp çağırmadan düzgünce konuşman gerek.

kendisi çalışacak ben napıcam ? ben de çalışıyorum ve nefret ederek geldim bu şehire onun yüzünden. 3 senedir gün sayıyorum gitmek için
eski nişanlısının konusunu açmadım bu zamana kadar kendisi dedi eski kız ark orda yazmayalım diye. yaşayacağımız şehiri seçmekte tek başına karar veremez. gerekçesini açıklasın konuşalım, ortak nokta elbet bulunur. ama kız arkı orda yaşıyor diye o şehiri yazmamak saçmalık.

ya kıskanç bi kadın değilsin burdan anlaşılıyo hani kısakanç olsan adamın başının etini yersin diycem e oda yok

ya bence de değiştirmez de ne biliyim konu sahibi çokta takılmış gibi görünmedi bana bizim burda birşeyler yazmamız ne ifade eder ona takıldım sadece off bilmiyorum ya
yok canım takılmış gibi görünmemek değil sözden ayrılmayı düşünmüştüm o zaman. çok çok düşündüm. ama üstünden 3 yıl geçti şimdi. yani o zamanın konusu idi bu. ısıtıp ısıtıp bunun üstünde durmak istemiyorum. bir karar verdim ve olumlu yada olumsuz sonucunu yaşayacağım.
şu anki mesele bunla alakalı değil sadece. eşimi kesinlikle o iğrençliklerinde haklı falan bulmuyorum. savunmuyorum da ama kabul ettim unuttum bu kadar.
bu konuda belirtmemin sebebi sadece eşimin nasıl bir insan olduğu konusunda fikir sahibi olmanız

Bence oraya kendisi gitmek istemiyor.
Seni de caydırmak için bunu öne sürmüş.
Sonuçta aslında kadınlar kıskançlıktan kaçar bu durumdan canım.

Şahsen ben yerinde olsam bunu bilerek Samsun'u en başta ben düşünmezdim ne gerek var diye :)

Bu arada eşinin polis olduğunu bilmiyordum.
Senle bir ara özelden görüşelim.

Sormak istediğim çok şey çıkabilir :)

Kızdan çekiniyor bilmenizi istemediği şeyler olabilir diye.
Ya da kendine güvenmiyor oraya gidersem kesin görüşürüm rahat durmam diye.
Yoksa böyle şeyler erkeklerin pek umrunda olmaz. Aynı şehirdeymiş değilmiş....

O 300 kız konusunu neden yazdın, samimi soruyorum konunun bütünüyle bir alakası yok, bunu okuyunca kocanı gömecegimizi de biliyodun, neden yazdın

Not: Fikir sahibi olmamız için yazmışsın şimdi gördüm

anladım canım

Esin hakkındaki fikrim arandığı izmirin is yükü gayet çok samsundan çok olduğu kesin, Samsunu istememe nedeni kız falan değil bence tamamen izmiri ya da türevlerini istemesi, oraları istediği için samsunu istemiyor yani, seçtiğin diğer illere de kulp takmış zira, siz evlenip şarka geldiniz dimi, adam yeni polis olmuştu eli yeni para görmüştü, 3 yıllık evli ve 3 yıldır şarktasınız, adam ortam arıyo olay bu

canım bilmiyordum ki kızın nereli olduğunu falan. hiç sormamıştım ben o zamana kadar

canım bilmiyordum ki kızın nereli olduğunu falan. hiç sormamıştım ben o zamana kadar

İşte bence eşin bil de isteme diye yapmış.
Aslında kendi istemiyor orayı sebep her şey olabilir ille kıza bağlama bence.

Bu arada o nereye gitmek istiyor. Çok istediği bir yer var mı?

Eğer gitmek istediği şehir İzmir'se oranın çalışma yükü Samsun'dan ve Karadeniz'in tüm illerinden daha ağırdır bence de.

Bana mantıklı gelmedi.

Sen ona ne de biliyor musun?

Sen beni salak mı sanıyorsun?

Forum Memurlar'da sordum özellikle o şehirlerde görev yapan tüm polislerden yorum aldım.
İzmir gibi Marmara'daki büyük şehirlerin çalışma şartları Karadeniz'den çok daha zor biliyorum.

Kaç yıldır senin şark hizmetin yüzünden buradayım ben.
Şimdi tercihler tamamen bana ait ve ağzını bile açma hakkın yok.

Yok ben istediğim yere gideceğim diyorsan.
Özgür bırakıyorum seni benden ayrılıp git.

İstediğimiz şehirlerde istediğimiz kişilerle yeni bir hayat kurarız problem yok.
İşine gelirse hadi byyee şimdi diye restini çek.

evet ama sana gelene kadar takılan da olmadı oraya asıl ona şaşırdım eşim güven vermeyen bir insan.. zamanıda çok iğrenç şeylerini gördüm ve onları yapan insanın eski kız arkadaşının yaşadığı şehire gitmek istememesi inandırıcı gelmiyor. tercihlerde tedbirli davranmaya da çalıştığım doğru kendimce. ama şunun da farkındayım yapacak adam samsunda da yapar izmirde de.. sadece içimden gelmiyor ege akdeniz sahiller..

çok saçma bir evlilik bu yaa... şu anda keşke sevgili olsaydık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…