hem aranıyor hem de çok mutaasıp gibi eski kız arkadaşım orda oraya gitmeyelim diye beni aptal yerine koymaya çalışıyor!Canım kocan aranıyor, ankarada AVM de tanımadığı kıza gülümsemekle başladı ama gerisi gelmeden şarka geldi ne para yiyecek yer var ne de ortam, hayır bir de korkmuyor da bari de ki falancanın kızı falanca yerden arkadaşım, gözüne görmüşsün daha gülmed diyo
ya hala benim büyüttüğümü söylüyor ya deliriyorum. ipleri kopardık bugün.. tlflarımı da açmıyor şimdi. bugün de bana işi düşmüştü kendi işimle alakalı. iş yerine geldi az önce. defol git ben yapmıyorum kime yaptırıyorsan yaptır dedim. arabanın anahtarını istedi. yok anahtar minübüsle git dedim kovdum
ama üstüme yürüdü yaabu kadar aptal bir mesele bu kadar uzatılacak şey miydi! adam gibi anlatsa bunların hiçbiri yaşanmayacaktı...
kendisi çalışacak ben napıcam ? ben de çalışıyorum ve nefret ederek geldim bu şehire onun yüzünden. 3 senedir gün sayıyorum gitmek içinYahu nerden çıkardınız kızın oralı olduğunu şimdi öyle bir şey mi demiş sadece takılmış ayrıca kendisi orada yaşamak istemiyor olabilir kendisi çalışacak sonuçta orada bu kadar sık boğaz etmenin ne alemi var kendiniz kurmuş kendiniz inanmışsınız bir de neden onu görmek istemiyor eski aşkımı depreşecek diye senaryo yazmışsınız kötü anısı var belki kız arkadaşı oralıysa bile.
Ama kızımız bunu kabul ederek evlenmiş yapcak bişey yok ayrıca tercihi senin istediğin gibi yaptım diyip sahte çıktı alır tayin dönemi de bak kaçıncı tercihe saklamışlar deradam 300 kıza bel altı msj atmış bide onu bilsen
olur mu olurAma kızımız bunu kabul ederek evlenmiş yapcak bişey yok ayrıca tercihi senin istediğin gibi yaptım diyip sahte çıktı alır tayin dönemi de bak kaçıncı tercihe saklamışlar der
yok canım takılmış gibi görünmemek değil sözden ayrılmayı düşünmüştüm o zaman. çok çok düşündüm. ama üstünden 3 yıl geçti şimdi. yani o zamanın konusu idi bu. ısıtıp ısıtıp bunun üstünde durmak istemiyorum. bir karar verdim ve olumlu yada olumsuz sonucunu yaşayacağım.ya bence de değiştirmez de ne biliyim konu sahibi çokta takılmış gibi görünmedi bana bizim burda birşeyler yazmamız ne ifade eder ona takıldım sadece off bilmiyorum ya
anladım canımyok canım takılmış gibi görünmemek değil sözden ayrılmayı düşünmüştüm o zaman. çok çok düşündüm. ama üstünden 3 yıl geçti şimdi. yani o zamanın konusu idi bu. ısıtıp ısıtıp bunun üstünde durmak istemiyorum. bir karar verdim ve olumlu yada olumsuz sonucunu yaşayacağım.
şu anki mesele bunla alakalı değil sadece. eşimi kesinlikle o iğrençliklerinde haklı falan bulmuyorum. savunmuyorum da ama kabul ettim unuttum bu kadar.
bu konuda belirtmemin sebebi sadece eşimin nasıl bir insan olduğu konusunda fikir sahibi olmanız
Bence oraya kendisi gitmek istemiyor.
Seni de caydırmak için bunu öne sürmüş.
Sonuçta aslında kadınlar kıskançlıktan kaçar bu durumdan canım.
Şahsen ben yerinde olsam bunu bilerek Samsun'u en başta ben düşünmezdim ne gerek var diye :)
Bu arada eşinin polis olduğunu bilmiyordum.
Senle bir ara özelden görüşelim.
Sormak istediğim çok şey çıkabilir :)
canım bilmiyordum ki kızın nereli olduğunu falan. hiç sormamıştım ben o zamana kadar
O 300 kız konusunu neden yazdın, samimi soruyorum konunun bütünüyle bir alakası yok, bunu okuyunca kocanı gömecegimizi de biliyodun, neden yazdın
Not: Fikir sahibi olmamız için yazmışsın şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?