Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

Eski sevgilisinin derdi ne acaba illaki biliyodur zaten evlendigini boylelerini varya hic dinlenmeden doveceksin evli barkli adamla isin ne senin yaa. Sende kendini hic uzme biten bitmis sen evliliginin tadini cikarr

ben eşini anlıyorum
adam kafasına taksa anlatmaz
olayı tüm açıklığıyla anlatıyorki bil
kendi düşüncelerini de saklamıyor ki bu onun duygularının artık sende olduğunun ispatı onun için geçen geçmişte kalmış
o kızla dener miydi belki evet belki hayır bence düşünmemiştir bile çünkü düşünse detayında bakalım kızı affedecek miydi vırtvızık
ama şimdi seninle mutlu ve seviyor ve o yüzden de gönül rahatlığıyla kısmetim deyip öpüp kokluyor işte daha ne olsun
kesinlikle kuruntu yapma derim
eşin de benim gibi çünkü elinde olanın kıymetini iyi bilenlerden
ben de eskiden birisini çok sevmiştim olmadı ama şimdi zerre önemi yok çünkü o eskisini en çok da sevmiş olsam en mükemmel de olsaydı (değildi ama olsaydı da) benim şimdiki sevgilim benim kısmetim şu an ve benim için en değerli en özel,ve artık en çok sevdiğim o
çünkü geçmişte değil şimdide yaşıyorum..
ondan mükemmeli de yok:)

İçinizi sıkmayın 2 kere denemişler olmamış
Kız boş kalmış aramış
Büyük ihtimalle zaten eşimde öyle dedi boşta kalmış aklına gelmişim işin garip yanı ben onu düşünürken hiç arayıp sormadı şimdi düzenimi kurdum aradı dedi bende bence Allah seni denedi belki de bakalım ne yapacaksın diye haklısın dedi bana sarıldı

Öyle sanırım eşime onu kıskandığımı söyledim hemen sarılmaya başladı her şeyi sana anlattım ki sonra duyduğunda huzursuz olma diye dedi zamanında evet onu çok sevmiştim ama senin gibi değildi sevgiden bihaberdi şimdi boşta kaldı illa ki Allah hayırlı birini karşısına çıkarsın dedi

Esinizin bu kadar ballandirarak anlatmasina gerek yokmus. Hayirlisi boyleymis seninle evlendik kismini soylese yeter de artarmis.

Kızın numarasını aldım eşime söylemeden o silerken sizce arasam mı

Kız eşinizin evli olduğunu bile bile rahatsız etse bir derece ama o da bir derece aklınızdan bu düşüncenin geçmesini anlarım. O zaman bile aramanız gereksiz.
Ama şimdi ne alaka?
Eşiniz gerekli açıklamayı yapmış, o da size mutluluklar dilemiş. Bitmiş gitmiş.

Evet fazla tepki verdim gereksiz kıskançlık yapıyorum şuan onun hayatında olan bensem ben kıymetliyimdir böyle yaparak eşimi kendimden soğuturum

Esiniz de tuhaf tuhaf konusuyor yani.
Hala ben onu dusunurken aramadi da duzenimi kurunca aradi diyerek o zamanlar arasaymis simdi gecti maalesef, der gibi.

Ben anlatilmamasi taraftariyim.
Eger es telefonu kurcalamiyorsa, eski sevgili de laftan anlayan insansa gereksiz geliyor bana.
Bu tur seyler icinde kalir cunku insanin.

Eşiniz telefonundan engellesin o kızı
Kıza bak ya evli erkeği arıyor.
Eşinizde niye anlatıyor size geçmişte yaşadıklarını sizin böyle hissetmenize sebep oluyor
Sizle evlenmiş sonuçta önüne baksın konuyu açmamak üzere kapatsın

Var bunda bir hayır cümlesi midemi bulandırdı benim.
Karısını en az eski sevgilisi kadar seven adam "iyi ki de bitmiş, yoksa seninle tanışamazdım" ya da "seni tanıdıktan sonra ona duyduğum sevgi hiçbirşeymiş onu fark ettim" vs gibi daha net cümleler kurardı.
Adamın büyük aşkı eski sevgili elektriği aldım ben.

Eşinizin tahtaları eksik galiba. Zamanında çok sevmiştim, çok sevdim ? Yerimi zamanı mı yaa saçma süprük şeyler.. ‘‘Bende kıza Evliyim dedim‘‘ demesi yeterliydi.

Son düzenleme:
Seni sevip, sana değer vermeseydi sana söylemez alttan işini yürütürdü. Eşin sana söylemiş seninle mutlu olmalı ki söylemiş gizlememiş. Evliyim ne demek ya taktir ettim inş böyle dvm eder saygınız sevginiz..
Kafana da bunu takma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…