- Konu Sahibi Postmodernik
-
Büyük ihtimalle zaten eşimde öyle dedi boşta kalmış aklına gelmişim işin garip yanı ben onu düşünürken hiç arayıp sormadı şimdi düzenimi kurdum aradı dedi bende bence Allah seni denedi belki de bakalım ne yapacaksın diye haklısın dedi bana sarıldıİçinizi sıkmayın 2 kere denemişler olmamış
Kız boş kalmış aramış
Öyle sanırım eşime onu kıskandığımı söyledim hemen sarılmaya başladı her şeyi sana anlattım ki sonra duyduğunda huzursuz olma diye dedi zamanında evet onu çok sevmiştim ama senin gibi değildi sevgiden bihaberdi şimdi boşta kaldı illa ki Allah hayırlı birini karşısına çıkarsın dediben eşini anlıyorum
adam kafasına taksa anlatmaz
olayı tüm açıklığıyla anlatıyorki bil
kendi düşüncelerini de saklamıyor ki bu onun duygularının artık sende olduğunun ispatı onun için geçen geçmişte kalmış
o kızla dener miydi belki evet belki hayır bence düşünmemiştir bile çünkü düşünse detayında bakalım kızı affedecek miydi vırtvızık
ama şimdi seninle mutlu ve seviyor ve o yüzden de gönül rahatlığıyla kısmetim deyip öpüp kokluyor işte daha ne olsun
kesinlikle kuruntu yapma derim
eşin de benim gibi çünkü elinde olanın kıymetini iyi bilenlerden
ben de eskiden birisini çok sevmiştim olmadı ama şimdi zerre önemi yok çünkü o eskisini en çok da sevmiş olsam en mükemmel de olsaydı (değildi ama olsaydı da) benim şimdiki sevgilim benim kısmetim şu an ve benim için en değerli en özel,ve artık en çok sevdiğim o
çünkü geçmişte değil şimdide yaşıyorum..
ondan mükemmeli de yok:)
kendini küçük düşürme. neden arayacaksın.Kızın numarasını aldım eşime söylemeden o silerken sizce arasam mı
Evet haklısınız böyle yaparak kendi değerimi düşürürüm çok teşekkür ederimkendini küçük düşürme. neden arayacaksın.
az kendine güven yahu.
bence bu olayı kapat biran önce.
Kızın numarasını aldım eşime söylemeden o silerken sizce arasam mı
Evet fazla tepki verdim gereksiz kıskançlık yapıyorum şuan onun hayatında olan bensem ben kıymetliyimdir böyle yaparak eşimi kendimden soğuturumKız eşinizin evli olduğunu bile bile rahatsız etse bir derece ama o da bir derece aklınızdan bu düşüncenin geçmesini anlarım. O zaman bile aramanız gereksiz.
Ama şimdi ne alaka?
Eşiniz gerekli açıklamayı yapmış, o da size mutluluklar dilemiş. Bitmiş gitmiş.
Büyük ihtimalle zaten eşimde öyle dedi boşta kalmış aklına gelmişim işin garip yanı ben onu düşünürken hiç arayıp sormadı şimdi düzenimi kurdum aradı dedi bende bence Allah seni denedi belki de bakalım ne yapacaksın diye haklısın dedi bana sarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?