- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Cok sagolun inanki gerçekten çok açıklayıcı söylediniz beni anladığınızi dusunuyorumEsiniz eski sevgilisinden bir darbe yemis. Unutamamasi sevdiginden cok yasadiklarini hazmedememesindendir. Sizin icin durumunu boyle gormeniz ona daha faydali olacaktir. Seven adam 12 sene 2 cocuktan sonra da gider. Acisi gecmemis yasadiklarinin. Es ailelerinin de agzi hic durmaz, adamin ask hayatini geline anlatmaktan galiba zevk aliyorlar. Ne yapabilirsiniz? Aslinda hic birsey. Ozel bir sey yapmaniz gerekmiyor. Mutlu olun, adami darlamayin, gozlerinizde kiskanclik degil acima ile karisik avutma gorsun. Esiniz de rahatlar o zaman. Butun bunlari duzgun bir adam oldugunu varsayarak yazdim.
Diger mesaji, bu mesajinizi gormeden yazmistim. Kiskanclik insani somuren bir duygu. Bunyede yasamasina izin vermemeli.
Evet gercekten öyle aslinda kadını bilmiyorum ama sevgisini kıskandım galiba aramizda yaşanan sorunlarda beni ona yittiİnsanın elinde olsa, değilki... Bu yoldan geçen kıza baktın yada o tarz bir kıskançlık değil. Görüyorsunki onu ne kadar çok sevmiş asla onu sevdiği kadar seni sevemez.. Kadını değil ona olan sevgisini kıskanmak.
Doğrusun vallaŞeytan seni durtmusarada bana da oluyor.
Hep yapıyorlar zaten benide istemiyorladi ailesiCok sagolun inanki gerçekten çok açıklayıcı söylediniz beni anladığınızi dusunuyorum
Durup.durup.acisini yineliyormus gibi haller oda davranislarina yansıyor ben bunu görüyorum ondanda huzursuz olup adama sarıyorum niye daha düşünüyor unutmadimi diyeCok sagolun inanki gerçekten çok açıklayıcı söylediniz beni anladığınızi dusunuyorum
Kadini kiskanmak olarak dusunmediginizi anliyorum. Siz bu sevgiyi kiskaniyorsunuz. Benimle yasasaydi bu sevgiyi gibi. Ama bu karsinizdakinin hayatina fazla mudahil olmak degil mi? Hissettiginiz bir duygu sizi mutlu etmiyor ustelik huzursuz ediyorsa yanlistir. Ya kisi yanlistir ya da siz sizinle ilgili alanin otesine gecmissinizdir. Eger 2' ci ise karsinizdaki de bir yerden sonra sizden uzaklasir. Sizi sevmeye alan birakmadiginiz onun alanina girdiginiz icin. Erkekler bu konuda daha duyarlilar.İnsanın elinde olsa, değilki... Bu yoldan geçen kıza baktın yada o tarz bir kıskançlık değil. Görüyorsunki onu ne kadar çok sevmiş asla onu sevdiği kadar seni sevemez.. Kadını değil ona olan sevgisini kıskanmak.
Yani icim içimi yerdi yiyordaAteş olmuyan yerden duman çıkmaz.. Kimsede kendini durup dururken huzursuzlık çıkartmaz... Düşünsene eşinin eski sevgilisi boşanmış çocuklu (eşinle tanıştıkları için boşsnmış) Kadında kendisinden 6 yaş büyük... Herkes karşı bu işe ama kocan herkesi karşısına almış sonra ayrılıyorlar senle tanışıyor evleniyor bu olaylardan sen evlilik den sonra haber oluyor napardın? (böyle Bi durum göxlemliyorumda fikrinizi sormak için yazdım.
Yani dogrusun off niye bilmiyorum icimi kemiriyor benim.ne yaptiniz peki.nasil.bir tepki.verdinizDüşünmek için geç kalmamışsınız sizce de?
12 sene öncesinin mevzusunu düşünmenin kime ne faydası var?
Mesela konularımdan birinden eşimin 6 yıllık ilişkisinden bahsetmiştim buradaki çoğu kişi bilir.
Mesela o ilişkinin bambaşka boyutları olduğunu aslında ciddi düşünülüp de aile fertlerinin onaylamadığı bir ilişki olduğunu öğrendim.
Ha bir de bu şahıs 58 farklı hesap açıp hala eşime ulaşmaya çalışıyor falan. :)
Yani diyeceğim o ki önemli olan eşinizin tavrı,düşüncesi..
Dogru söylüyorsun benle yaşamadigini.düşünüp dertleniyorum ama geçmişte olana ne yapabilirim ben istiyorum benden üstünü olmasin hic bir duygusunda cok seviyorum onu cok kıskanıyorumKadini kiskanmak olarak dusunmediginizi anliyorum. Siz bu sevgiyi kiskaniyorsunuz. Benimle yasasaydi bu sevgiyi gibi. Ama bu karsinizdakinin hayatina fazla mudahil olmak degil mi? Hissettiginiz bir duygu sizi mutlu etmiyor ustelik huzursuz ediyorsa yanlistir. Ya kisi yanlistir ya da siz sizinle ilgili alanin otesine gecmissinizdir. Eger 2' ci ise karsinizdaki de bir yerden sonra sizden uzaklasir. Sizi sevmeye alan birakmadiginiz onun alanina girdiginiz icin. Erkekler bu konuda daha duyarlilar.
Daha önceki duyduklarımdan haberim olmadığı için doğal olarak kendi kendime içimi kemirdim.Yani dogrusun off niye bilmiyorum icimi kemiriyor benim.ne yaptiniz peki.nasil.bir tepki.verdiniz
Kadini kiskanmak olarak dusunmediginizi anliyorum. Siz bu sevgiyi kiskaniyorsunuz. Benimle yasasaydi bu sevgiyi gibi. Ama bu karsinizdakinin hayatina fazla mudahil olmak degil mi? Hissettiginiz bir duygu sizi mutlu etmiyor ustelik huzursuz ediyorsa yanlistir. Ya kisi yanlistir ya da siz sizinle ilgili alanin otesine gecmissinizdir. Eger 2' ci ise karsinizdaki de bir yerden sonra sizden uzaklasir. Sizi sevmeye alan birakmadiginiz onun alanina girdiginiz icin. Erkekler bu konuda daha duyarlilar.
Ya ben ne hissettiğini ne yaşadıklarını boyutunuda soramıyorum nasil.yapacagim nasil kafamdan atacagim bunu bilmiyorum belki adam benimdüşündüğüm kadar da düşünmuyordur nasil.konusurum.bunuDaha önceki duyduklarımdan haberim olmadığı için doğal olarak kendi kendime içimi kemirdim.
Sonra konuştuk hallettik eşimle.
Sonrasında duyduklarımı ise hiç kaileye alıp eşimle konuşmadım bile..
Kadının mesaj attığı hesapları tek tek gösterdi. Dürüst davranısından dolayı gereksiz tepkiyi kestim.
Şimdi önce bir kaç soru sorayım.Ya ben ne hissettiğini ne yaşadıklarını boyutunuda soramıyorum nasil.yapacagim nasil kafamdan atacagim bunu bilmiyorum belki adam benimdüşündüğüm kadar da düşünmuyordur nasil.konusurum.bunu
Seni de istememişler ama evlenmiş eşin seninle.Ben 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
Anaammm boşuna cinnet gecirmiyor insan demiDüşünmek için geç kalmamışsınız sizce de?
12 sene öncesinin mevzusunu düşünmenin kime ne faydası var?
Mesela konularımdan birinden eşimin 6 yıllık ilişkisinden bahsetmiştim buradaki çoğu kişi bilir.
Mesela o ilişkinin bambaşka boyutları olduğunu aslında ciddi düşünülüp de aile fertlerinin onaylamadığı bir ilişki olduğunu öğrendim.
Ha bir de bu şahıs 58 farklı hesap açıp hala eşime ulaşmaya çalışıyor falan. :)
Yani diyeceğim o ki önemli olan eşinizin tavrı,düşüncesi..
Ben bu tarz bir konu açtığımda vuracaklardı neredeyse beni. Vicdansızlar..Anaammm boşuna cinnet gecirmiyor insan demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?