- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Ama konu sahibi böyle bisiy dememiski 12 yillik evlilik var sarkidan turkuden yola çıkmış.... Geçen gun Ferhat Göçerin şarkısını dinliyorum sarkida ... üstelik bir kızım var evliyim... Diye yer var sarkiyla ayninkonumdayiz eşim de eskilerimemi taksin elle elleAteş olmuyan yerden duman çıkmaz.. Kimsede kendini durup dururken huzursuzlık çıkartmaz... Düşünsene eşinin eski sevgilisi boşanmış çocuklu (eşinle tanıştıkları için boşsnmış) Kadında kendisinden 6 yaş büyük... Herkes karşı bu işe ama kocan herkesi karşısına almış sonra ayrılıyorlar senle tanışıyor evleniyor bu olaylardan sen evlilik den sonra haber oluyor napardın? (böyle Bi durum göxlemliyorumda fikrinizi sormak için yazdım.
Herşeyi ona bağlamayın o şarkıları derdi olmayan da pekala dinleyebilir ayrıca napsın adam oturup onu mu anlatsın size bu bile size saygısından ama nasıl istiyorsanız öyle görüyorsunuz başka bir sıkıntı yoksa bınlar normal şeylerEvet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Sonra cinnet nur neden cozuttuDüşünmek için geç kalmamışsınız sizce de?
12 sene öncesinin mevzusunu düşünmenin kime ne faydası var?
Mesela konularımdan birinden eşimin 6 yıllık ilişkisinden bahsetmiştim buradaki çoğu kişi bilir.
Mesela o ilişkinin bambaşka boyutları olduğunu aslında ciddi düşünülüp de aile fertlerinin onaylamadığı bir ilişki olduğunu öğrendim.
Ha bir de bu şahıs 58 farklı hesap açıp hala eşime ulaşmaya çalışıyor falan. :)
Yani diyeceğim o ki önemli olan eşinizin tavrı,düşüncesi..
Hemen kiziyor kavga çıkıyor benilYa ben ne hissettiğini ne yaşadıklarını boyutunuda soramıyorum nasil.yapacagim nasil kafamdan atacagim bunu bilmiyorum belki adam benimdüşündüğüm kadar da düşünmuyordur nasil.konusurum.bunu
Boşa gitsin mi desek ne desek
12 yil olmus colcuk olmus ne eskisi ne aklinda olmasi ancak mi hissettiniz bunu kac sene sonra.
Yani nasıl.olurda düşünürsün diye degilmi olamazmi yani ben rahatsız olduğumu dile getirdim herkesin düşüncesi ayni degilBen bu tarz bir konu açtığımda vuracaklardı neredeyse beni. Vicdansızlar..
Ama ben aştım valla.
Teşekkür ederim sanırım öyle kendiler kralliyetten yaaBenim de kafamin takildigi enteresan bir durum oldu.Esinin ailesi onu istememis ,seni istememis ne bekliyorlardi acaba. Kraliyet ailesinden birini mi?unutmamista olabilir ama sizin icinde mucadele vermis.yolunuzu sizinle cizmis.Ne guzel iki cocukta var.Kafanizi bulandirmayin.vesvese olabilir.
Ya sadece ornek vermek amaclı şarkıyı dile getirdim bende dinliyorum herkes dinliyordur ama konusu ihanet terk etme olan ayni tarz kac şarkı varsa evde arabada Tlfn da hep ayni ezberledik şarkıları başka yok bu normalmi benmi abartıyorum olablir yani ben bunu dile getirdim fikir sordumAma konu sahibi böyle bisiy dememiski 12 yillik evlilik var sarkidan turkuden yola çıkmış.... Geçen gun Ferhat Göçerin şarkısını dinliyorum sarkida ... üstelik bir kızım var evliyim... Diye yer var sarkiyla ayninkonumdayiz eşim de eskilerimemi taksin elle elle
Kiz hakkinda kimse birsey demiyo bildikleri bu biz ilk zaman sorunca esimle kavga etmiştik babası duydu alt ust oturuyoruz oda sinirlendi bu konu acilinca niye açılıyor bu konu diye12 sene geçmiş. Kimden duyduysaniz kızla ilgili bir araştırma da yapın.mesela hala bekar mi? Nerede yaşıyor?
Esimede soramıyorum sinirleniyor ne gerek var diye bende kafamda kurup.duruyorum öyleKiz hakkinda kimse birsey demiyo bildikleri bu biz ilk zaman sorunca esimle kavga etmiştik babası duydu alt ust oturuyoruz oda sinirlendi bu konu acilinca niye açılıyor bu konu diye
Amann kimler kimler unutuluyor be canim.
12 yıl olmus . Bırakacağım diyorsan yapıdan bırak. Ne o öyle ayrılık şarkıları dinleyip uzaklara dalmak. Çok arabesk. Serpil Çakmaklı mi eski sevgili de.
Kadini bildigimi biliyor ilişkinin boyutu herzaman ustu kapalı kaldiŞimdi önce bir kaç soru sorayım.
Eşin o kadını bildigini biliyor mu ?
Biliyorsa:
Ilişkilerinin bu boyuta geldiğinden haberin olduğunu biliyor mu?
Benim bu.kadar bildigimi bilmiyordurKadini bildigimi biliyor ilişkinin boyutu herzaman ustu kapalı kaldi
Aslında öyle bir vesvese ile kendimi konun içinde buluyorum bazenGecmiş gecmişte kalmıştır bence kurcalamayın
Birinci görünmeyen şeytanın ikinciside insan kılıgına bürünmüş şeytanların söylediklerini yok sayın onların işi vesvese vermek zaten ne guzel 12 senelik evlılıgınız Allah bagıslasın 2 tane de kuzunuz var kendinizide evlılıgınızı yıpratmayınAslında öyle bir vesvese ile kendimi konun içinde buluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?