Esimin eski sevgilisi

Ama konu sahibi böyle bisiy dememiski 12 yillik evlilik var sarkidan turkuden yola çıkmış.... Geçen gun Ferhat Göçerin şarkısını dinliyorum sarkida ... üstelik bir kızım var evliyim... Diye yer var sarkiyla ayninkonumdayiz eşim de eskilerimemi taksin elle elle

Evet surekli ayrılık şarkıları dinlemeler kendini birakip aldattigina dair seyler dinlemeler filmler.izlemeler sorduğumda onunla ilgili konuyu kapatmalar
Herşeyi ona bağlamayın o şarkıları derdi olmayan da pekala dinleyebilir ayrıca napsın adam oturup onu mu anlatsın size bu bile size saygısından ama nasıl istiyorsanız öyle görüyorsunuz başka bir sıkıntı yoksa bınlar normal şeyler

Sonra cinnet nur neden cozuttu

Benim de kafamin takildigi enteresan bir durum oldu.Esinin ailesi onu istememis ,seni istememis ne bekliyorlardi acaba. Kraliyet ailesinden birini mi?unutmamista olabilir ama sizin icinde mucadele vermis.yolunuzu sizinle cizmis.Ne guzel iki cocukta var.Kafanizi bulandirmayin.vesvese olabilir.

Ya ben ne hissettiğini ne yaşadıklarını boyutunuda soramıyorum nasil.yapacagim nasil kafamdan atacagim bunu bilmiyorum belki adam benimdüşündüğüm kadar da düşünmuyordur nasil.konusurum.bunu
Hemen kiziyor kavga çıkıyor benil
Boşa gitsin mi desek ne desek
12 yil olmus colcuk olmus ne eskisi ne aklinda olmasi ancak mi hissettiniz bunu kac sene sonra.

Ben bu tarz bir konu açtığımda vuracaklardı neredeyse beni. Vicdansızlar..
Ama ben aştım valla.
Yani nasıl.olurda düşünürsün diye degilmi olamazmi yani ben rahatsız olduğumu dile getirdim herkesin düşüncesi ayni degil

Teşekkür ederim sanırım öyle kendiler kralliyetten yaa

Ya sadece ornek vermek amaclı şarkıyı dile getirdim bende dinliyorum herkes dinliyordur ama konusu ihanet terk etme olan ayni tarz kac şarkı varsa evde arabada Tlfn da hep ayni ezberledik şarkıları başka yok bu normalmi benmi abartıyorum olablir yani ben bunu dile getirdim fikir sordum

12 sene geçmiş. Kimden duyduysaniz kızla ilgili bir araştırma da yapın.mesela hala bekar mi? Nerede yaşıyor?
Kiz hakkinda kimse birsey demiyo bildikleri bu biz ilk zaman sorunca esimle kavga etmiştik babası duydu alt ust oturuyoruz oda sinirlendi bu konu acilinca niye açılıyor bu konu diye

Kiz hakkinda kimse birsey demiyo bildikleri bu biz ilk zaman sorunca esimle kavga etmiştik babası duydu alt ust oturuyoruz oda sinirlendi bu konu acilinca niye açılıyor bu konu diye
Esimede soramıyorum sinirleniyor ne gerek var diye bende kafamda kurup.duruyorum öyle

Diyelim ki oturdunuz konuştunuz. Eşin de açık açık şöyle sevmiştim, böyle aşıktım herşeyi anlattı. Ee sonra?

Artık bir 12 yıl da bu adma beni sevmiyor mu diye geçirirsin. Saçma bir.merak bu, gereksiz bir konunun peşindesin. Seni sevmese 12 sene aynı evde yaşamaz seninle. Eskileri hatırlayıp dettlenmeyen mi var? Benim de eski sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra en yakın arkadaşı ile evlendi. Hala hatırladıkça üzülürüm. Onu mu seviyorum şimdi ben? Yıllar geçmiş evlenmişim çocuğum olmuş. Yolda görsem belki tanımam bile. Ama bazı üzüntüler geçmiyor. Kişiler demiyorum bak, üzüntüler diyorum. Adamın acısına biraz saygın olsun kurcalayıp durma.

Durduk yere yuvanın huzurunu kaçıracaksın.

Aslında öyle bir vesvese ile kendimi konun içinde buluyorum bazen
Birinci görünmeyen şeytanın ikinciside insan kılıgına bürünmüş şeytanların söylediklerini yok sayın onların işi vesvese vermek zaten ne guzel 12 senelik evlılıgınız Allah bagıslasın 2 tane de kuzunuz var kendinizide evlılıgınızı yıpratmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…