aynen öyle hayatm KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ sizinde böyle şeyleri onaylamanız beni dehşete düşüryo pes doğrusu kınamaya gelince bizim öyle bir lüksümüz yok canm biz ALLAH yolunda devam edeceğiz İNŞALLAH hiç birşeyde olmuycak
siz anlayışlı bir insan olsanız zaten ohh demezsınız bu duurma düşmüş bir insana...
Valla sende beni dehşete düşürdün yazdıklarına baktımda o zaman bizde sana kendi düşen ağlamaz diyelim mi eşin kumar oynuyomuş eee kendi düşen ağlamaz dimiii
biz oh demiyoruz aptal olmayın diyoruz canm
asla hatada karşılklıdır ben sadece bu konuda kadınların ne kadar mağdur olduğunu anlatmaya çalışıyorum tvlerde gazatelerde çevremizde görüyoruz eğer erkekler böyleyse siz akıllı olun onların emellerine alet olmayın sonu bu olayda olduğu gibi böyle oluyo işte çünkü erkekler gerçekten birşeyolmuyo kadın hem ailesnden hem çevresindende uzaklaşmak zorunda kalıyo
Evlilik dışı ilişkiye kesinlikle karşıyım, hatta en katılardanım bu konuda.. Her zaman söylerim ; gayri meşru çocuk yoktur, gayri meşru ilşki vardır.. Bu sıfatı almaya layık çocuklar değil, kadın ve erkektir..
Fakat sizin gibi usluplar kullananlarada kızıyorum.. ''Oh olsun demedim , aptal olmasınlar'' dedim diyorsunuz .
''Oh olsun kadına'' diye cümle kuran sizsiniz geride ki sayfalarda.. Ayrıca bunun adına aptallık diyorsanız bu kelimede çok hoş değil..
İllaki ahlak olarak doğru olmadığını açıklamak istiyorsanız , bunun yolu hakaretten değil, güzel sözlerden geçer.. O zaman belki okuyan diğer kişiler bu yazdığınızdan azıcık olsun etkilenip o hataya düşmezler.. Fakat siz bunu derseniz, sadece tepki alırsınız..
.................................
Konu sahibi yaptığının yanlış olduğunu, bunu en başta yapması gerektiğini biliyor ve bunun bilincinde zaten..İlk okuduğumda kızmıştım size fakat diğer yaptığınız yorumları okuyunca üstelemenin manası olmadığını düşündüm..
Eşinize ise tek söyleyecek kelime bulamadım..
Bence siz üstünüze düşeni yapmışsınız..Bunun için ek bir çabaya girerseniz sonunda siz üzülürsünüz..
O bebeklerin kendine ve topluma yararlı birer fert olmalarını diliyorum sadece.
ben sizin ne demek istediğinizi anladım ve doğru söylüyorsunuz.Erkekler bu konuda her türlü çirkinliği yapıyor onlara birşey olmuyor ama kadınlar dediğiniz gibi mağdur oluyorlar o yüzden erkeklere hemen güvenmemek lazım diyorsunuz yanlış anlaşılma oldu heralde
bak bnde ne yaptım ona bunun ALLAH katında çok günah olduğunu anlattım oda hemen bıraktı çok araştırdınmı beni sizinde kyruk acınız var herhalde
çok teşekkür ederim....ara sıra böyle dertleşmeye ihtiyacım oluyor....başka hiç kimseyle konuşamadığım için bu sayfaya üye olmam ve bu konuyu başlık etmem gerçekten iyi oldu....ciddi ve tarafsız...beni yargılayabilirsiniz belki evlendiğim için...herşeyden vazgeçtiğim bir zamanda olmuştu..ama bencilim işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?