Eşimin fitneci çevresi ve bitmeyen dertler......

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben lohusayım doğuma yakın bebeğimi henüz karnımdayken kaybettim..
1 yıllık evliyim, görücü usulü evlendim. Eşimle birbirimize ısındık tanıdık ve kısa sürede evlendik elhamdulillah. Eşimin eski nişanlısı başkasına kaçmış evlenmiş. Bu konunun çok üzerinde durmadım çünkü adam zaten ihanete uğramış kurdalamanın anlamı yoktu kimse kimsenin kısmetini yiyemez diyip yoluma devam ettim Bilmem gereken şeyleri eşim anlattı.. Hamileliğimi öğrenmemle beraber dertlerimde başladı eşimin çevresindeki insanlar fitne çıkarmak için uğraşıp durdular. Gelip bana eşimin o kızı nasıl sevdiğini neler yaptığını anlatmaya başladılar görümcelerimde güya kızı kötülüyorlardı bana yine duymamam gereken şeyleri çok duydum. Hep ağladım hep üzüldüm hamileliğim stres sıkıntı içinde geçti. Ve sonucunda ölü doğum yaptım
Şimdi eşimin hiç bir akrabasıyla görüşmek istemiyorum. Bana zarar verdiklerini eşime de anlattım önceden çok kızardı ailesine çevresine asla laf ettirmezdi ama şimdi sessiz kalıyor tamam diyor. Küçük görümcemde bize bela oldu resmen hem sorunlu biri anne babası ilgilenmiyor eşim takip ediyor ama tam bir fırsatçı gelip evimi karıştırıp gidiyor.. tüm bunlar yetmezmiş gibi eşim bide benim eskiden sevdiğim biri olduğunu öğrendi üstüme geldi anlattım 16 yaşlarındaydım ne sevmesi dedim dalga mı geçtin bu daha kötü dedi bende bi an sinirlendim hayır çok sevdim bu yüzden kaybettim zaten dedim!! öptün mü gezdin mi aklına geliyomu diye sorular sordu sonra oturdu ağladı seninde mi ilkin ben değilim diye sonra dedi tamam sende bundan sonra bnm geçmişimle ilgilenme bende ilgilenmicem birbirimize bakalım dedi.. Ama soğukluk hissediyorum.. Lohusalığımda beni iyice çıkmaza soktu.. Yüreğimdeki acım yetmez gibi bunlarla uğraşmak çok zoruma gidiyor.. Eşime nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum bir yanımda ayrılıktan yana (

Son düzenleme:
Çok saçma ve çocuksu şeyler. İkinizde geçmişi geçmişte bırakın, ailelerle mesafeli olun ve kendi yuvanıza bakın. Başın sağolsun inşallah en istediğin güzel ve hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Kuzum esin normalde seni seviyosa sana laf soyletmiyo koruyo kolluyosa cevreye karsi biseye aldirma yoluna devam et

Ulan herife bak kendi yapıyor sorun yok ama kalkmış sana laf ediyor, cidden ağır konuşmak istemiyorum!

Çocukluğu gençliği her şeyi o kızla geçmiş ben bunları sağdan soldan duyarak öğreniyorum. O benim ağzımdan duyduklarına katlanamıyor.. Allah her şeyi dengi dengine veriyor sen neysen karşındakide o .. Gelde erkeklere anlat.

Aman Allah'ım.
Çocuk düşünmeyin.
Düşünceler felaket.

sürekli çocuk istiyorum dyip duruyor bense hamilelikte yaşadıklarımı göz önüne alarak cesaret edemiyorum. Anne olmak çok istesemde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

sürekli çocuk istiyorum dyip duruyor bense hamilelikte yaşadıklarımı göz önüne alarak cesaret edemiyorum. Anne olmak çok istesemde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Yahu bırakın bu zihniyetten çocuk mu yapılır.
Yetiştireceği çocuğa da aşılar bu dar zihniyeti.

Kuzum esin normalde seni seviyosa sana laf soyletmiyo koruyo kolluyosa cevreye karsi biseye aldirma yoluna devam et

Seviyor çok şükür sevmesine ama ailesi söz konusu olunca onlarada çok düşkün arada kalıyor malesef nasıl davranacağını bilmiyor

Yahu bırakın bu zihniyetten çocuk mu yapılır.
Yetiştireceği çocuğa da aşılar bu dar zihniyeti.

Alimden zalim, zalimden alim doğar derler.. Çocuğuma aşılayamaz ama bırakın çocuğu ben eşimi bile istiyorum diyemiyorum

örümcelerimde güya kızı kötülüyorlardı bana yine duymamam gereken şeyleri çok duydum. Hep ağladım hep üzüldüm hamileliğim stres sıkıntı içinde geçti.

Peki bunu o zaman konuştunuz mu eşinizle? Neler duydunuz da bu kadar üzüldünüz? Yani zamanında onu çok sevmiş olması falan mı size dokundu. Yapmayın bu kadarcık şey için yazık değil mi?

Kendi yediği b...klara bakmadan sana laf söylemeye hakkı yok. Küçük görümceyle mesafeni koru. Evine gelmeye kalkarsa yokum de uydur bir şeyler. Abisi varken heralde bir şey diyemez. Sakınma lafını böyle insanlardan . İçine atıp sıkılcağına onlar sıkılsın. Sustukca insanın tepesine biniyorlar. Eşine karşı bağır çağır demiyorum ama kısık seslede olsa hakkını savun. Allah yardimcin olur inşaallah. Başın sağolsun

Geçmiş dediğimiz şey adı üstünde geçmiş gitmiş bir şey.
Ne siz dert edin ne eşiniz ama yaşlar kaç çok merak ettim.

Eşiniz kendi suçlarını bastırmak için sizi bayağı üzmüş

İyi bir adam olduğunu düşünmüyorum

Onu bunu kursa göndereceğine önce kendini eğitmesi lazım

canım suan bunları düsünme esimin gevmisis senin gevmisi bitmiş hitmis görümveni hiç düsünme abisi düsünürse düsünsün. herkes kendi yaptıgını ceker. kendini üzmemeyi ögren ancak kendine zarar verirsin. sen diyorsun zaten kacmıs kız esini yaralamıs

Herşey iyi hoşta görümcenizin durumunu niye burda deşifre ettiniz görümcem bize karışıyor diyebilirdiniz ayrıca başta konuşulması gereken şeyleri niye şimdi konuştunuz bence bunlarla boşa kafa yormayın bebeğinizi kaybetmissiniz psikolojik yardım alın

Ne cins bir sülaleye denk getirilmişsiniz valla şaştım kaldım.

Sizi kim tanıştırdı? Ya da birbirinize yakıştırıp, yapıştırdı?

Peki bunu o zaman konuştunuz mu eşinizle? Neler duydunuz da bu kadar üzüldünüz? Yani zamanında onu çok sevmiş olması falan mı size dokundu. Yapmayın bu kadarcık şey için yazık değil mi?

10 yıl konuştuklarını kız kaçtıktan sonra da sürekli facelerden takip ettiğini söylediler.. Çok aşıktı gözü görmüyordu falan.. E bunları hamile bir kadın duyup napsın? Abartma abarta anlattılar velev ki doğru olsun ben öğrenmek istemediğim halde anlattılar ve eşime " o senin geçmişini araştırıyor biz anlatmadık birşey" dediler... huzurumuzu çok kaçırdılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…