- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
-
Tabiki değil.Yani patates sucuk var diye sizce gereksiz mi
Bana göre gıdanın,ısınmanın kısıtlaması olmaz. -Ki siz karides dilimleri istememişsiniz,domates salatalık istemişsiniz. Ben böyle birisiyle ömür geçiremezdim.Ciddi mi şaka mı
Belki lazım adamaKızkardeşler alakasız olmuş. Ama eşiniz de cimrinin de cimrisi. Evdeki salatalığı kaçıranı ilk kez duydum.
Iyy çok fesatsınızBelki lazım adamaböyle iğrençler var sonucta
Yapan salaklar fesat değil de ben söyleyince mı fesat oluyum aşk olsun.. duymuştum sanki böyle bir haber hastaneye kosani kendi çıkaramayınca.. adam da yemiyor da belkiIyy çok fesatsınız
Parasını eşinizden almıyorlarsa hala alakasız bence. O başka ev siz başka evsiniz.Kız kardeşler den neden örnek verdim çünkü onlar yiyince bir şey demiyor 15 kilo tereyağ alıyormuş ayda ben 1 kilo alınca olay oluyor düşün
Almıyorlar ama benim maaşımla aldıklarıma laf ediyorlarParasını eşinizden almıyorlarsa hala alakasız bence. O başka ev siz başka evsiniz.
Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?