Eşimin Gelip Bana Karışması

daha 2.5 aylık evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz bu adamdan.yapın 3 tane ne diyelim.gerçi sizin de ağzınızın ayarı yok kardeş sıkıştırmak falan bel altı vurmak.

Yalnız şu an patates kızartması, sucuk üstüne kaşar, salatalık ve domates dediniz ve ben kendimden geçtim. Markete resmen savaşa giden, kamuflaj kıyafetli askerler gibi gidiyoruz. Sucuk ve yumurta vs çok değerli.

Neyse kocanız 80 yaşında ikinci dünya savaşından ve yokluk döneminden çıkma gibi. Para kazanmanıza gerek yok yani bunları yiyebilmek için. Ne saçma, ne boş insanlar ve adamlar var. Kusuruma bakmayın ama yiyebilirken yemek ve yaşamak lazım. Hayat ne için var?

Evlenirken paraya da aynı bakıs acısı ile bakmak gerekiyor. Bu ciddi bir sorun. Cünkü onun için israf olan sey sizin için çok normal bir durum olabilir. Ben kazanıyorum ben yicem tavrınız da pek hos değil, sonucta o da kazanıyor o bakıs acısıyla onun aldıklarından da siz yemeyin =) kızkardeslerini de karıstırmasaymıssınız iyimiş. Herkesin bütçesi ayrı sonucta.

İyide canım alsınlar sanane parasını sizmi veriyorsunuz onlar kavvaltilik için sadece yemeklerde kullanıyorlardır

Bu cimrilik mi, bana çok normal geldi.
Ben de aynı şeyi yapabilirdim.
Kombiyi kapatması da normal geldi, yorgan altında terleniyor gece.
Üşüyorsanız kapatma diye uyarmalısınız.

Diyorsanız ki yapmakla kalmıyor, dayatmaya varıyor, o zaman hak veririm.
Şu haliyle sizi haksız buldum.
Ablaları karıştırmak da terbiye sınırlarını zorlamak olmuş.

Tepkiniz iyi olmus haddini bilsin cimrilige bastan müdahale şart alismamis ailesinden boyle görmüş kavga dövüş hizaya getirin.Kizkardese gerek yokmuş sadece.

Eşler arasında ki en kızdigim kavga şekli ailelerin karışması, paraların yarışması
Bunun dışında dediklerinde de pek birşey yok gibi aslında. Belki biraz gergindiniz buradan patladiniz

ya anlamsız bir kavga olmuş, sabahtan başlamış huzursuzluk. kız kardeşlerinden size ne ki ?
canım istedi ben yiyeceğim deyip kapatabilirdiniz konuyu. kombi konusunda da bizim üşüdüğümüz erkekleri terletiyor bünyelerimiz ciddi anlamda farklı. büyütecek ciddi bir sorun göremedim ben acaba regl döneminiz mi bazen havadan nem kapıyoruz çünkü.

1- Aileleri karıştırmayın hiç bir kavganıza.
2- Gerçekten eliniz bol porsiyonlar her yemekten sonra dökülüyor mu ? Buna dikkat edin.
3- Kendinizden ödün vermeden birbirinizi de kırmadan dikkat etmeye çalışın

Ben de söylüyorum eşime o kadar yemeyiz şunu yapmayalım diye, kombiyi kapatmıyorum ama gece yatarken termostattan kısıyorum, açık bırakılan ışığa ve musluğa tahammülüm yok kalp kırarım. Ben de cimriymişim demek bunu da yeni öğrendim.

Ben para kazanıyorum demek, kız kardeşini konuya dahil etmek korkunç olmuş. Ben kocayı haklı buldum.

Bir de kahvaltıda hem sucuk kaşar ikilisi hem patates kızartması çok fazla değil mi ya? Bir de aşırı sağlıksız.

Ooo çok cimri eşiniz. Mezara mı götürecek domatesi. Afiyetle yiyin. Eşiniz haksız. Kardeşini falan karıştırmayın sakın. Haklıyken haksız olmayın.

Başlangıçta haklı gördüm sizi yani sizin çıkardıklarınızi dolaba koyması vs erkeklerin mutfak işlerine karışmasını doğru bulmuyorum tabi çok fazla israf ve ziyan olmuyorsa? Ama arkadaşların dediği gibi kavga esnasında söylediğiniz şeyler sizi haksız durumuna düşürmüş gibi.

Kız kardeşleri kendileri yerler yerler bana kendi paramla aldığım şeylere karışırlar o an aklıma o geldi

Yiyip içemez demedim ama ben ayda 6 bin para getiriyorum bana 1 domatesin lafını yapamaz bedavaya yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…