- 14 Ağustos 2018
- 21.087
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.785
- 598
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
-
daha 2.5 aylık evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz bu adamdan.yapın 3 tane ne diyelim.gerçi sizin de ağzınızın ayarı yok kardeş sıkıştırmak falan bel altı vurmak.Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
Tepkiniz iyi olmus haddini bilsin cimrilige bastan müdahale şart alismamis ailesinden boyle görmüş kavga dövüş hizaya getirin.Kizkardese gerek yokmuş sadece.Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
Ooo çok cimri eşiniz. Mezara mı götürecek domatesi. Afiyetle yiyin. Eşiniz haksız. Kardeşini falan karıştırmayın sakın. Haklıyken haksız olmayın.Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Hayır nerdeyse hiç kalmıyor artık1- Aileleri karıştırmayın hiç bir kavganıza.
2- Gerçekten eliniz bol porsiyonlar her yemekten sonra dökülüyor mu ? Buna dikkat edin.
3- Kendinizden ödün vermeden birbirinizi de kırmadan dikkat etmeye çalışın
Bel altı vurmak? Ağzının ayarı yok? Nasıl yani ne demisim bel altıdaha 2.5 aylık evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz bu adamdan.yapın 3 tane ne diyelim.gerçi sizin de ağzınızın ayarı yok kardeş sıkıştırmak falan bel altı vurmak.
Kız kardeşleri kendileri yerler yerler bana kendi paramla aldığım şeylere karışırlar o an aklıma o geldiGerçekten bu kadar tepki verecek ne vardı ortada? Sadece ben çok açım bugün yerim diyerek dolaptan çıkartsanız mesele olmayacak. Siz konuyu terbiyesizliğe, ben çalışıyoruma, ordan kız kardeşlerine nasıl bağladınız hayret ettim.
Yiyip içemez demedim ama ben ayda 6 bin para getiriyorum bana 1 domatesin lafını yapamaz bedavaya yemiyorumGenel olarak herzaman mi böyle? Eger oyleyse haklısınız fakat yeni başladıysa belki devamlı domates salatalik veya herhangi birsey için markete girmek istemiyordur (corona yüzünden) fazla hazirlikta yaptıysanız, onlara gerek yok yarinda onlari yeriz demek istemistir. Suyu kapat demeside gereksiz gelmedi. Su israfı en sevmedigim şey. Kardeşlerinide karıştırmasaymissiniz iyiymis onlar ne alaka. Ayrıca ev hanımları para kazanmadığı icin harcama yapip istediğini yiyip icemez mi?
Kocam beni aç bırakmalı o zamanYiyip içemez demedim ama ben ayda 6 bin para getiriyorum bana 1 domatesin lafını yapamaz bedavaya yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?