Eşimin gizli Facebook'u

Bir akıl verin arkadaşlar ya nolur. Kendime çeki düzen verip akşamları yanından ayrılmasam mı yoksa bildiğimi söyleyip pişman olduğunu söyletip yalvartsam mı

bence hiç bildiğinizi belli etmeyin,madem kendinizde de hatalar görmüşsünüz ,önce bunları düzeltin ,kendinize daha fazla bakın ve eşinizi yalnız bırakmayın,bakalım ne olacak devam edecek mi ,belkide kendini yalnız hissettiğinden konuşuyordur başkalarıyla ,siz bildiğinizi söylerseniz yüz göz olacak sizi suçlayacak olay büyüyecek, sabırlı davranın bence biraz

O zaman sesimi çıkarmayayım yani dimi. Peki ne yapsam daha ilgili daha cıvıl cıvıl falan mı? Şu sıralar zaten çok şımartıyor hamileyim diye ama o mesajları görünce bana birsoğuma geldi

Olayın kökenini nasıl çözücem peki. Ah şu erkekler bunların hem işte hem evde canlarının çıkması lazımki yorgunluktan gözleri dışarıya kayamasın

Canım ah bu erkekler değil. Emin ol kendisine ve eşine saygılı erkekler bu yola gitmiyor. Yurt dışından hatunlara Hello demekmiş, cam açmakmış, resim yollamakmış bana inanılmaz kıro geliyor. Eşimi ihmal etsem de gözü dışarı kaysa üzülürüm ama bu şekilde olursa "ben bu kıroyu çok mu aramışım" derim. Başıma gelmez demiyorum ama bu şekile başvuracak bir adam seçmemiş olmayı diliyorum.

Ben eşler birbirini ihmal etse de konuşulması taraftarıyım. Hatta bak böyle giderse beni yavaş yavaş kaybedersin bile denilebilir. Ama öyle hemen facebook hesabı açmalar falan çok yanlış. Burda bazen kadınlar da başlık açıyor eşim benimle ilgilenmiyor diye. O zaman o kadınlar facebook hesabı açsa italyan erkeklerine selamı çaksa taşlanır hemen.

Şimdi bebek var ne desem boş sana. Ama en azından bütün facebook dökümlerini bilgisayarına kaydet ve o dosyaları da kendine mail at. Bu sayede asla silinmez kaybolmaz. İlerde delil olarak başvurman gerekebilir. Eşinle de konuşacaksan asla ezik konuşma. İşte ben de seni ihmal ettim falan deme. Zaten üste çıkmak için bağırma yoluna gidiyorlar. Bir de zayıf noktanı yakalarlarsa direk asıp keserler. Sonunda sen suçlu çıkarsın.

Eşim beni hamileyim diye aldatacak ben de suçu kendimde arayacam öyle mi sulusevgi hanım?Ben onun çocuğunu taşıyorum diye aldatıllıyorum vay be!!! Yurtdışından örnek vermişsin demek ki yurtdışında erkekler hiç aldatmıyor.Bu işin bakımla,cilveyle süsle püsle ilgisi yok,bir kere onu bilelim.Kadın az biraz kendine bakamayınca erkek aldatacak mı hemen?Sizin konuşmalarınız onu gösteriyor.O zaman ben de eşim az kendine bakmadı mı koşarak aldatıyım değil mi? Ne bakımlı kadınlar aldatılıyor,bu işin genellemesi olmaz.Erkek de aldatıyor kadın da daha önce de dediğim gibi bu karakter meselesi.

sure , yaşın kac bilmiyorum ama yazını okudugumda seninle evli olan erkege allah sabır versiyon diyorum
bir kadın olarak cevabını okudugumda irite oldum senden, cevap bile vermem senin gibi seviyesiz yazanlara.

gotik1500 burada kafama takılan bu sürecte beraber olamamak bircok erkegi dışarı yoneltir cunku erkekler artık mavi hap sayesinde her yaşda
kadını mutlu edebiliyorlar bu haksız rekabet yuzunden hep gözleri dışarda oluyor. Senin dikkat etmen gereken nokta bu 9 aylık sürec.
Yani hamileyken ne kadar daha calısacaksın bu cok onemli, eger evde oturacaksan sana yardımcı olabilecek bir akraban varmı
Yani evde kalacaksan calısmayacaksan bu surecte diyorum, enazından haftanın birgunu sana yardıma gelse ve sen o gun kendine ayırsan
ve akşama eşine birseyler hazırlayıp onunla ilgilensen ama calısacaksan işin daha da zor, ama her halukarda sana yardımcı olabilecek birileri
varsa bu sana bir avantaj saglar. Sonucta anlayışsız erkek asla anlayışı bulmaz. Anca belki ultrasonda cocuk oluşmaya ve karnında harekete
baslayıncaya kadar o zaman ilk kez erkekde babalık duyguları depreşir ve daha bi eve kapanır, o zamana kadar kadının tum hareketleri
tembellik ve trip olarak algılanır.

Sana önerim, eşini takip et ve eger bir kez daha bu olay olmazsa unut, ama eger devam ederse uygun bir dille sebebini sor cunku se
onun cocugunu taşıyorsun.

Gelelim hamilelik oncesi donemde 5 sene icinde cinselligin azalması ve kardeş kardeş yatma, bu konuda keşke onceden profesyonel yardım
alsaydın cunku cidden beslenden dolayı enerji yetmezligin olabilir. Hamilelik sürecinde doktora gittiginde bu sureci sor, yani hamilelik oncesinde de
bu durumun oldugu. Belki sana ekstra besinler önerebilir.

Son düzenleme:
Peki birşey sorucam arkadaşlar. Sizce sanaldan aldatma boşanma sebebimidir heyecan aramış diyip geçilirmi yoksa aldatma aldatma mıdır?

Sevgili konu sahibi, eşini affedeceksen ki öyle görünüyor. bence bildiğini belli edip yüz göz olma. Bilip affettiğini anlarsa daha da yüzsüzleşebilir.

Sevgili Sulusevgi,
Uzmanlığınız hangi konuda tam anlamadım ama "arabada beş evde 15" "zıbarmak" gibi sözcükler hangi uzmana yakışır merak içindeyim.
Kocamı işe gönderirim-göndermem, yatarım yatmam, uykum gelir erken yatarım ya da geç yatarım. erkek eğer eşinden memnun değilse boşanır gider.
7-24 sex abidesi gibi hazır olda mı bekleyeceğiz ya? Hıııım şunları yiyyeyim de kocişe enerji olsun, ay beni şöyle görsün de evine bağlı olsun gibi saçma sapan düşünceler neyin kafası ya?

Bayanız, bireyiz ve kendimize saygımız var. Birşeyi yapacaksam kendim için yaparım, eşimi mutlu etmeye de çalışırım ama öncelik daima bireyin kendisidir bunu unutmayın bence.

Şu anda daha önce düşük yaptığım için doktor rapor verdi evdeyim ama annem yakınımda yardımcım var yani. Dediğin gibi doktora sorarım cinsellik çok önemliymiş onu anladım bir kez daha.

Dumaaam - ben erkeklerin dilindeki sozleri yazıyorum, bir konuda uzmanlaşacaksan iki tarafında dilinden anlayacaksın, kadın uzman olup
sadece kadın gibi dusuneceksem bana gelen erkek hastalarım ne yapacak ??? Ben onların dilinden konusmazsam bana nasıl dertlerini
dökecekler ? Onların hitaplarını dinlerken ve konusurken dogal olarakda kendimde böyle sözleri kapıyorum eger bu sizi rahatsız ettiyse
özür dilerim. Bu yukarda bahsettigim ifadeler turk erkeginin %99 unun dilinden dusmeyen ifadelerdir, sizin evde konusulmuyorsa bu
ev ortamında erkegin konusmamasıdır.

Dumaaam - işde bu yuzden yazdıklarımı sana ters geliyor cunku AB li kafasında bakıyorsun olaylara, bir türk kadını
kafasıyla degil

gotik1500, bak canım annen ve yardımcı olacak insan varsa sorun yok, burada sıradan ev hanımları sadece kendi kocalarını bilir ben meslegim
yuzunden yuzlerce erkek ve ciftle muhattap oldugumdan, profesorunden tutunda manavına kadar, kabzımalına kadar tüm erkekler bana geldiler.
Ve erkeklerin onların değimiyle biti kanlanmaya basladıgı donemden yada bıyıkları terlemeye basladıgından itibaren ölene dek cinsellik cok onemlidir.
Ama bazı erkeklerde bu daha az onemlidir. Eger erkek meslegi itibari ile belli bir statude ise yada cevresinde dikakt ceken bir karizması var ise
evlide olsa kadınların ilgi odagıdır. Ve bir kadın istese PAPA'yı bile ayartabilir (bunu ilk yapanda ŞEYTAN kadın aracılıgyla erkege elma yedirmesidir)
bu belkide bircogunuza aptalca gelebilir ama bu boyledir. dunyanın en cekici kadınıda olsanız erkeginiz tatminsiz ise baskasına bakar.

Bazı erkekler vardır sadece huzur ister evde cinsellik ayda 1-2 de olsa sorun etmez, öyle erkeklerin üretimi azdır ve cok nadir piyasaya sürülür.
Erkeklerin en seri üretimi surekli sex sex dusunen sürümdür ki, bu erkegi kontrol etmek cok zordur.

Ben gozunu korkutmak gibi olmasın ama bu işe dur demezsen, cocuk oldukdan sonra senin cocuga olan ilgini dahi kıskanabilir eşin ve buda
bir aldatma sebebi olur. Eger eşin cocugu cok severse (ki ne yazıkki bu genelde erkek cocuk olur hic hoş olmasada), o taktirde sevgisini ona yoneltir
ve dışarıya da bakmaz. Oyle babalar biliyorum bazen anneler cocuklarını kıskanır ve kendilerini yanlız hissederler. Bu tamamiyle bir şans meselesidir.

Dogru insanı secmek milli piyangoda tam bilete en buyuk ikramiye bulmak gibidir.

Son düzenleme:
Bende bi avrupa ülkesinde doğdum büyüdüm,
Evet onlar çalışıp çocuklarına yetiyor ama onların aile yapısı bizimki gibi değil ki? Karşılaştırma yapmanız çok mantıksız.
Onların 18 yaşını doldurmuş çocuklarıyla bir bağları bile kalmıyor ki. Dolu dolu zaman geçirip bizim gibi bi aile olmuyorlar. Dolayısıyla onlar da çocuk büyütüyor ama kendilerine bakıyorlar gibi bi benzetmeyi yapmanız doğru değil.
Birde sanki erkekler hint kumaşı mı ya, amaaan dikkat et kaptırırsın, şöyle yapmazsan aldatır, onların beyinleri bilmemneyle çalışıyor gibi sözlerle erkekelerin aldatmasına kılıf uydurmayın.
Konu sahibi kendini neredeyse suçlu hissedecek.
Suçlu o herifin kendisi. Memnun değilse, eşi ona yetmiyorsa defolup gitsin bi zahmet.

konu sahibi arkadaşım allah sana sabır versin
sen kendini paralasan da eşinin yapacağı varsa yapar
bu seninle alakalı değil, kendi kişiliğiyle alakalı bir problem
olay güzellikle,kendine bakmayla olsaydı magazin sayfalarında izlediğimiz kadınlar aldatılmazdı
o bunun yanlış olduğunu anladığında vazgeçer ancak
erkekler büyüsede çocuk kalır onun için bir oyuncak bu
fiziki aldatma yaşanmamış adam flörtten kopamıyor demekki
inşallah baba olduktan sonra sorumluluklarının farkına varır da uzak durur bu işlerden
inançlarının boyutunu bilemem ama bunun da bir çeşit zina olduğunu birinin ona hatırlatması gerek
sen bildiğini söylesen, nasıl olsa kabullendi diyip devam edebilir
söylemesen içini kemirir
iki ucu pis değnek yani
allah sana sabır kocana da akıl versin demekten başka bişey gelmiyor elimden
allaha tevekkül et sana çıkış yolunu gösterecektir

Son düzenleme:

Hiçbir bayana argo konuşmayı yakıştırmıyorum. Hele de bayanı aşağılayıcı sözcüklerse.
Evet- bizim evde konuşulmuyor. Amaaaa ben eşimin yanında çalışıyorum, eşim iş ortamında da böyle konuşmuyor.
Sizce her erkek böyle mi konuşuyor, her erkek eşini mi aldatıyor ihmal edildiğinde? Böyle genellemeye varıyorum sanki yazdıklarınızdan. Sanki hep suçu bayanlarda görüyormuşsunuz gibi? Doğru mudur?

Bizim evde konuşulmuyorsa ya erkeğin konuşmamasıdır YA DA dağdan inme bir hanzo ile evli olmadığımızdandır. İkinci bir şık daha var orda. Allah hepimizi vicdanlı ve kendine saygısı olan insanlarla karşılaştırsın ne diyim.

sure sen sanslı azınlıkda oldugundan şanslısın, ama turkiye gercekleri ne yazıkki senin gibi degil
ve insanlar senin yaşadıgın seviyede olmayabiliyor

Dumaaam - senin ailende bu konusmalar olmadıgın soyluyorsun, eşinin iş cevresi ile neler konustugunu
nerden biliyorsun. Erkek erkege bulustuklarında neler konusuyor, üzerine vericimi yerleştirdin.
Hic sanmıyorum o yuzden erkekler adına konusma bir ev hanımı olarak. Ben ne profesorler biliyorum
yada ne bilim adamları hipnoz altında iclerinden cıkan canavarı sadece ben bilirim. Siz ise sadece siz
ve eşiniz ve belkide ailesindeki erkekleri bilirsiniz o kadar.

YAZDIKLARIMI BEGENMEYEN OKUMASIN ARTIK BANA SAYGI GOSTERMEYENLERE CEVAP YAZMAYACAGIM.

Son düzenleme:
Dumaaam - senin ailende bu konusmalar olmadıgın soyluyorsun, eşinin iş cevresi ile neler konustugunu
nerden biliyorsun. Erkek erkege bulustuklarında neler konusuyor, üzerine vericimi yerleştirdin.
Hic sanmıyorum o yuzden erkekler adına konusma bir ev hanımı olarak.[/QUOTE]

Ev hanımlarına saygım sonsuz. En zor işi onlar yapıyor.
Yazdıklarımı okumamışsınız ki, ben Yüksek Lisans mezunu bir çalışanım. İşim var ev hanımı değilim.

Sen ev hanımlarını bu sözlerinle küçümsemişsin ama neyse. Ben eşimin karakterini biliyorum. Üzerine verici yerleştirmeme gerek yok. Siz verici yerleştirmişsiniz galiba tüm erkeklere.

Size gelen danışanlarınız Türk erkeklerinin yüzde kaçını oluşturuyor acaba? Hani genelleme yapıyorsunuz ya?!

Eleştirmek, karşıt görüş belirtmek ne zamandan beri saygısızlık olarak algılanıyor? Ne kadar ilginç fikirleriniz var.

Ben bir de şunu anlamıyorum sürekli kadınlara bunu giy şunu yap böyle davran diyoruz. Sürekli onları bir kalıba sokma derdindeyiz. İyi tamam güzel, çiftlerin birbirleri için minik jestler yapması hoş. Ama ne zaman kadın bir konu açsa ve eşim romantik değil dese. O zaman da erkekler işte anlamazlar, aman beklentilerini azalt falan. Yani sürekli ver ama hiç bir şey bekleme ne saçmasapan bir tavsiyedir. Erkekler farklı ise ve cinselliğe daha fazla önem veriyorsa kadınlar da farklı ve romantizme daha düşkünler. Biz jartiyerlerimizi giyiyor fındık fıstık yiyorsak onlar da bizim romantizm açlığımızı oyuracaklar. Çifte standart uygulamadığımız sürece tavsiyelerimizde sorun yok ama kadına sürekli şunu yap ama karşılığında da hiç bir şey bekleme diyorsak orda sıkıntı var. Ama ben bu tarz şeylerin de içten gelmesi taraftarıyım. Sağdan soldan olan tavsiyelerle olacak şey değil bence.

vallahi canım ben ev kadınlarını aşağılamıyorum cunku kendimde hafta sonları ev hanımlıgını fazlasıyla yapıyorum
ayrıca yuksek lisans sahibi olmak da birsey degil ben konumda doktora vermiş biriyim. Tv'ye program a cıkmam icin
2 kanaldan teklif geldi kabul etmedim o kadar tanınmış biriyim ve gercekden oldukca geniş bir aralıkda insan bana geliyor.
Cunku maddi durumu olmayan insanlara ya cok cüzzi ücretler alıyorum yada ücret almıyorum.

Zaten benim yazdıklarımı bazen eşimde okuyor ve cok acımasızsın diyor, bende diyorum ki, eger gercekleri iki tarafında
gozunden yazmayacaksam anlamı ne olur, bir kadının gozunden yazarsam tek yanlı yazmış olurum ve kadını yanlış
yonlendiririm cunku bir kadın asla ve asla eger uzman degilse erkegin gozunden bunu goremez ve sadece konu komşunun
yorumlarına göre ilişkisini yurutur.

Dunyada psikolojik danışmanlık cok ciddi bir muessesedir bunun bir uzmanlıgıda aile terapistleridr. Bizde ise bizler neyazıkki
dile getirildigimizde bazıları deli doktoru muamelesi yapıyor hala ve kendilerini hasta olarak goruyorlar ama arkadaş muhabbetlerinde
cok rahatca dertlerini paylaşıyorlar. Benim bu kadar rahat olma sebebim hastalarımın beni doktorları degil o kırathanede okeye döndükleri
kankaları gibi görmeleri, bazen oyle hastalarım gelirki adam sadece okey masasında konusuyor diye iş yerimdeki bazı insanları da cagırır
okey masası kurarız ve o konusmayan adam sanki arkadaş masasındaymış gibi rahatlar ve konusmaya baslar.

Tabi bu ve bunun gibi daha bircok yontem var psikolojide bunları bilmeyen anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…