Bir akıl verin arkadaşlar ya nolur. Kendime çeki düzen verip akşamları yanından ayrılmasam mı yoksa bildiğimi söyleyip pişman olduğunu söyletip yalvartsam mı
O zaman sesimi çıkarmayayım yani dimi. Peki ne yapsam daha ilgili daha cıvıl cıvıl falan mı? Şu sıralar zaten çok şımartıyor hamileyim diye ama o mesajları görünce bana birsoğuma geldiasude_bahar,Bu kafayla asla mutlulugu bulamazsın cunku cok saygısızsın.
Kusura kalma ama biz türk bayanlarda alan aldı satan sattı diyip kendilerine bakmıyor.
Yurt dışında 3 sene kaldım bircok ab ülkesinde gunde 8 st calısıp 2 cocuk buyuten
insanlar biliyorum ve kendilerine cok iyi bakıyorlar. Olayın istersen tadını
kacırmıyalım, begenmiyorsan okuma.
gotik1500 , canım boşan diyenler, ayrıl diyenler bekara karı boşamak koray derim kendilerine. Ustelik hamilesinde. Bu durumda
eşinin bu yola neden gittigini bulmak lazım. Hemen bazı muhalifler bu kadının görevimi diyecekler, bende evet yuvayı yapan dişi
kuş sözünü kendilerine hatırlacam. Erkek bozmaya calıssada kadın bunu yapacak. Ama tabiki bi noktaya kadar. AB ulkeleri
icinde en OBEZ kadınların turk kadını oldugunu biliyormuydunuz. Sizce bu bizdeki sorunların kaynagı olabilirmi ?.
Lafım sana degil gotik1500, lafım genel turk kadınına, hele calısmayıp sadece evde oturanlara. Eviniz kac m2 bilmiyorum.
Eskiden eşim benim temizlik yapmama laf ederdi, 140 m2 ev tum gunde nasıl bitmez derdi , sen yap dedim, sabah 8 de kalkdı
4 st de evi tertemiz etti ve ben şokları yaşadım. Tabi bu arada tv acmadı ve internete girmedi ve dediki SİZ KADINLARIN HATASI
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.
Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.
Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.
Olayın kökenini nasıl çözücem peki. Ah şu erkekler bunların hem işte hem evde canlarının çıkması lazımki yorgunluktan gözleri dışarıya kayamasın
Şu anda daha önce düşük yaptığım için doktor rapor verdi evdeyim ama annem yakınımda yardımcım var yani. Dediğin gibi doktora sorarım cinsellik çok önemliymiş onu anladım bir kez daha.burada kafama takılan bu sürecte beraber olamamak bircok erkegi dışarı yoneltir cunku erkekler artık mavi hap sayesinde her yaşda
kadını mutlu edebiliyorlar bu haksız rekabet yuzunden hep gözleri dışarda oluyor. Senin dikkat etmen gereken nokta bu 9 aylık sürec.
Yani hamileyken ne kadar daha calısacaksın bu cok onemli, eger evde oturacaksan sana yardımcı olabilecek bir akraban varmı
Yani evde kalacaksan calısmayacaksan bu surecte diyorum, enazından haftanın birgunu sana yardıma gelse ve sen o gun kendine ayırsan
ve akşama eşine birseyler hazırlayıp onunla ilgilensen ama calısacaksan işin daha da zor, ama her halukarda sana yardımcı olabilecek birileri
varsa bu sana bir avantaj saglar. Sonucta anlayışsız erkek asla anlayışı bulmaz. Anca belki ultrasonda cocuk oluşmaya ve karnında harekete
baslayıncaya kadar o zaman ilk kez erkekde babalık duyguları depreşir ve daha bi eve kapanır, o zamana kadar kadının tum hareketleri
tembellik ve trip olarak algılanır.
Sana önerim, eşini takip et ve eger bir kez daha bu olay olmazsa unut, ama eger devam ederse uygun bir dille sebebini sor cunku se
onun cocugunu taşıyorsun.
Gelelim hamilelik oncesi donemde 5 sene icinde cinselligin azalması ve kardeş kardeş yatma, bu konuda keşke onceden profesyonel yardım
alsaydın cunku cidden beslenden dolayı enerji yetmezligin olabilir. Hamilelik sürecinde doktora gittiginde bu sureci sor, yani hamilelik oncesinde de
bu durumun oldugu. Belki sana ekstra besinler önerebilir.
sure , yaşın kac bilmiyorum ama yazını okudugumda seninle evli olan erkege allah sabır versiyon diyorum
bir kadın olarak cevabını okudugumda irite oldum senden, cevap bile vermem senin gibi seviyesiz yazanlara.
Yaşım 30.Allaha şükür evliyim ve eşimle de mutluyum.İyi ki sizin gibi kadını süslenen,kocasını yatakta bekleyen,sadece kocamın gönlü olsun diye yaşayan bir birey olarak gören bir uzmanla gerçek hayatta karşılaşmadım.Bir kere şunu öğrenmeniz gerekir,bir uzman olarak karşınızdaki insanla konuşurken saygı seviyenizi düşürmemeniz.Bunu başardığınızda gerçek uzman olursunuz.Bu yazdıklarım seviyesiz geliyorsa size,o sizin ayıbınız.Bu ülkede sizin gibi uzmanlar olduğu müddetçe erkeğin kölesi olan kadınlar sadece kadını yatakta cinsel obje olarak görenler artmaya devam edecektir.Lütfen benim yazdıklarımı okuduğunuzda irrite olun,seviyeme inmeyin,hatta muhattap bile olmayın.
Siz rahatsız oluyorsunuz diye kadını seks objesi olarak görmenizi,kadın bakımsız diye kocasının aldatmasına bir neden bulmanızı,yok kabak ye zinde kal kocana sabah ezanında kalk kölelik et demenizi kabul edemem.
Dumaaam - ben erkeklerin dilindeki sozleri yazıyorum, bir konuda uzmanlaşacaksan iki tarafında dilinden anlayacaksın, kadın uzman olup
sadece kadın gibi dusuneceksem bana gelen erkek hastalarım ne yapacak ??? Ben onların dilinden konusmazsam bana nasıl dertlerini
dökecekler ? Onların hitaplarını dinlerken ve konusurken dogal olarakda kendimde böyle sözleri kapıyorum eger bu sizi rahatsız ettiyse
özür dilerim. Bu yukarda bahsettigim ifadeler turk erkeginin %99 unun dilinden dusmeyen ifadelerdir, sizin evde konusulmuyorsa bu
ev ortamında erkegin konusmamasıdır
Dumaaam - ben erkeklerin dilindeki sozleri yazıyorum, bir konuda uzmanlaşacaksan iki tarafında dilinden anlayacaksın, kadın uzman olup
sadece kadın gibi dusuneceksem bana gelen erkek hastalarım ne yapacak ??? Ben onların dilinden konusmazsam bana nasıl dertlerini
dökecekler ? Onların hitaplarını dinlerken ve konusurken dogal olarakda kendimde böyle sözleri kapıyorum eger bu sizi rahatsız ettiyse
özür dilerim. Bu yukarda bahsettigim ifadeler turk erkeginin %99 unun dilinden dusmeyen ifadelerdir, sizin evde konusulmuyorsa bu
ev ortamında erkegin konusmamasıdır
sure sen sanslı azınlıkda oldugundan şanslısın, ama turkiye gercekleri ne yazıkki senin gibi degil
ve insanlar senin yaşadıgın seviyede olmayabiliyor
Dumaaam - senin ailende bu konusmalar olmadıgın soyluyorsun, eşinin iş cevresi ile neler konustugunu
nerden biliyorsun. Erkek erkege bulustuklarında neler konusuyor, üzerine vericimi yerleştirdin.
Hic sanmıyorum o yuzden erkekler adına konusma bir ev hanımı olarak. Ben ne profesorler biliyorum
yada ne bilim adamları hipnoz altında iclerinden cıkan canavarı sadece ben bilirim. Siz ise sadece siz
ve eşiniz ve belkide ailesindeki erkekleri bilirsiniz o kadar.
YAZDIKLARIMI BEGENMEYEN OKUMASIN ARTIK BANA SAYGI GOSTERMEYENLERE CEVAP YAZMAYACAGIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?