sure canım sonraki yorumlarımı oku ondan sonra cevap yaz, ben uzmanlıgım bu oldugundan en genelden en özele sorular soruyorum işkembeden de yorum yazmıyorum.
Aslında kendimde de hata arıyorum bana sürekli bakımlı ol der kendisi ama benim içimden pek gelmez öyle şeyler biraz da ekonomik sebeplerden dolayı. Bir de kadınlardan birine evliyim ama karım hep uyuyor yazmış bunlar haklı çıkarmaz tatbiki ama bende de suç var sanırım.
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
Aslında kendimde de hata arıyorum bana sürekli bakımlı ol der kendisi ama benim içimden pek gelmez öyle şeyler biraz da ekonomik sebeplerden dolayı. Bir de kadınlardan birine evliyim ama karım hep uyuyor yazmış bunlar haklı çıkarmaz tatbiki ama bende de suç var sanırım.
Acaba pişman olupta elindeki telefon yerine internetsiz bir telefon kullanmayı şart koşsam olmazmı..
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
ya arkadaş sen de hiç şaşırmamışsın ve boşanmayacağım diyorsun ee napalım biz şimdi. bu adam seni aldatıyor sen karısısın onlarda yattığı kadınlar, adam yıllardır böyle takılıyorsa vazgeçirmen mümkün değil.....
Kadınlar hep yurt dışından yatma sanırım yok ama kamera açmak falan istemiş
yani yatmak yok kadınlar soyunuyor o da izliyor mu bu normal mi kabul edilebilir mi? e o zaman kadınlara evliyim desen ne olacak ki adam takılsın zaten kadınlar uzaktaymış. töbe töbe.. takma o zaman kafana napıcaksın ki ben anlamadım ne yapmak istediğini eşine söyle ayıp bu yaptığın de. şimdi boşanmayı düşünmediğin için ne yapabilirsin ki adamı eve alma birkaç gün ama bu tarz huylar düzelmez senin affedeceğini bilir bir daha yapar hamilesin zaten üzme kendini
Hamilelikten biraz uyulu olmanız doğal. Ondan önce de böyle miydi bilmiyorum. Bakım konusunda da aslında KK da hep aynı şey söyleniyor işte seksi kıyafetler giy kendine bak falan. Erkeklere bakıyorum traş olmazlar, evde en rahat halleri ile takılırlar. Ki öyle de olsun. Aşk böyle olmalı bence. Tabiki de arada süs püs seksi kıyafet giyilir ama her an da grand tuvalet gezilmez ki. Hatta Petek Dinçözün vardı böyle bir durumu kocası onun peluş terlikli hallerini mi ne kabullenmemişti. O da her an sahneye çıkacakmış gibi olamam ya demişti. Ben misal bekarken göbekten hiç hoşlanmazdım. Şimdi ben de eşim de biraz kilo aldık ve ben onun göbeğini severim. Aşk böyle bir şey bence. Tamam sonuna kadar salmayacaksın ama her an da jartiyer takımları ve fönlü saçlarla dolaşılmaz. Ayrıca he sorunda gözle rdışarı kayıyorsa oyacaksın o gözleri.
İş yerinde internet var ya da sizden gizli bir hat ve telefon edinir. Olayın kökenini çözmezseniz yapan her türlü yapar.
Tabiki kabul edilemez ama dediğim gibi mesajların çoğu 2012 yılına ait bu yıl sadece mart ayında birkaç tane var. Tabi ben kendimi rahatlatmak için bunları öne sürüyorda olabilirim. Boşanmayı dediğim gibi düşünemem ancak o bunu bilmiyorki pişman olana kadar süründürebilirim. Yada ben öyle yaptıkça o diğer kadınlara daha çok kayar. Bilmiyorum ki..
siz 2012 yılında evli değil miydiniz. yapacağın hiçbirşey yok aranızda ki ilişkiyi en iyi sen bilirsin, cinsel açıdan aşk sevgi vs eğer eşinle ilgilenmediysen aranızda bir bağ yok ise bu onun yaptığını haklı çıkarmaz ama malesef erkekler böyle durumlarda eşlerinden daha kolay vazgeçiyor.sen eşinin durumuna bak blöfü ona göre yap.
Boşanmayacaksan hiç konuyu açma.
Yok yere yüz göz olma derim.
Boşanacaksan zaten uzatmanın anlamı yok.
O tarihte evliydik. Ama dediğim gibi çocuk için çok tedavi gördük aşılama tüp vs. Yani cinsellik göreve dönüştü zaten ben de pek istekli bir yapıya sahip değilim kendim ettim kendim buldum anlaşılan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?