Eşimin gizli Facebook'u

Ne bileyim ya sabah altı buçukta kalkıyorum eve gelmem akşam yedi. İş güç derken erkenden sızıyorum. Ama ne olursa olsun yine de suçlu. Canım çok sıkkın ya delirmek üzereyim.

sure canım sonraki yorumlarımı oku ondan sonra cevap yaz, ben uzmanlıgım bu oldugundan en genelden en özele sorular soruyorum işkembeden de yorum yazmıyorum.

gotik1500 , canım bak ben ona sucsuz demiyorum , ama diyorum ya erkegin mantıgı yokdur ve yaşınızda gencse yani cevresindeki erkeklerin gazına geliyor olabilir, kırtahane , kafe alışkanlıgı varsa oralarda erkekler malum ucarlar kacar, arabada 5 evde 15 gibi. Sonra dönüp bakar kendi evinde ayda 3-4,
dedigim gibi erkegin beynini ya erkek yada uzman anlar. Bu konuda onunla konusman da işe yaramaz, inkar eder ve derki şuraya bak kendisi yatıp zıbarıyor birde beni suclu buluyor der. Bu acıdan madem bu kadar cok yoruluyorsun, bunun sebebini bulacaksın, mesela ben dönem dönem vitamin alırım ama sen
hamile oldugundan bu konuda da cok dikkat li olmalısın Ayrıca unutma daha hamileligin basında bunu yapan 9 ay boyunca ilişki olmayınca neler yapabilir.
Bu sorun bebek den once başlamış keşke bu surecte yazsaydın o zaman belki cozumumuz olurdu. Vitamin takbiyesi yada baska şekillerde. Su an mesela
troid sorunun cıksa diyelim hamileyken o haplarıda alamazsın, birde buna cocuk oluştukca hamilelik uykusuda eklencek. Yani iyice uykucu olacaksın.
Bu durumda gerekli olan senin beslemene dikkat edip oradan enerji saglamandır.

Mesela yumurta proteinlerin en kalitelisidir ve allerjin yoksa
anneler icin en iyi enerji kaynagıdır, tabiki yumurta secerkende
bulabiliyorsan köy yumurtası alacan

Kabak bir potasyum deposudur. Kalbin ve kasların fonksiyonlarını daha
iyi yerine getirmesine yardımcı olan bir besindir. Ayrıca lif yönünden
zengin olup, bu özelliğinden dolayı kan şekerini de dengede tutmaya yardımcı olur.
Kabak içinde barındırdığı A vitamini yönüyle de insanda bağışıklık sistemini güçlendirir
ve enfeksiyonlara karşı mücadele gücü kazandırır.

Mercimek: Harika bir protein ve lif kaynağıdır. Barındırdığı içerikler vasıtasıyla
kan şekerini dengede tutar ve kalbi korur. Mercimek demir yönünden zengindir.
Demir eksikliğinin insanlarda yorgunluğa yol açtığı bilinmektedir. Dolayısıyla
gebe kadınlar da mercimek tüketimiyle demir eksikliklerini tamamlayabilirler
ve enerjilerine olumlu katkı sağlayabilirler. Çünkü gebelik döneminde özellikle
demir ihtiyacı bir hayli artar. Annenin aldığı demirin bir bölümünü anne karnındaki
bebek tükettiği için anne adayında demir eksikliği görülebilir.
Boşuna askere mercimek vermiyorlar birde onu düşün

Yoğurt: Yoğurt sütten daha fazla protein, kalsiyum ve d vitamini yoğunluğuna sahiptir.
Ayrıca günümüzde bazı yoğurt markalarında sindirime yardımcı olan ek bileşimler de
bulunmaktadır. Gebelik boyunca mutlaka tüketilmesi gereken ve enerji düzeyine olumlu
katkı yapan besinlerden birisidir. Mumkunse kendi yogurdunu kendin yap.

Son düzenleme:
Bir akıl verin arkadaşlar ya nolur. Kendime çeki düzen verip akşamları yanından ayrılmasam mı yoksa bildiğimi söyleyip pişman olduğunu söyletip yalvartsam mı

sure canım sonraki yorumlarımı oku ondan sonra cevap yaz, ben uzmanlıgım bu oldugundan en genelden en özele sorular soruyorum işkembeden de yorum yazmıyorum.

Canınız olmadığım kesin.Bir insanın uzmanlığı olduğu için konular hakkında genelleme yapamaz.Uzmanlığınız buysa daha iyi bilmeniz lazım.

Son düzenleme:

ya arkadaş sen de hiç şaşırmamışsın ve boşanmayacağım diyorsun ee napalım biz şimdi. bu adam seni aldatıyor sen karısısın onlarda yattığı kadınlar, adam yıllardır böyle takılıyorsa vazgeçirmen mümkün değil.....

kocan dikkatsizliğin kurbanı olma yolunda...e be adam madem gizli hesabın var dikkat etsen ya.)) şekerim kocan heyecan olsun diye kaçamak aşk yaşamak istiyor sanırım.evli erkekler meraklıdır böyle şeye.. ona buna mesaj atarak karşılık bekliyor..yabancı merakı var demekki ne demek bu Helios merhaba falan mı acaep?ah yu internet ah..yıllar evvel cep telefonları yayılmaya başlayınca çok evli erkek kadın eşini bu yolla aldattı..çok yuvalar yıkılmıştı..cep yerini internete bıraktı...oturduğun yerden dünyanın bir ucundakiyle sanal aşk yaşıyorlar..anlat kocana grördüklerini bunlar nedir ne demek diye sor..sen eşisin buna hakkın var..gerçi kıvırmayı çok iyi bilir bu erkekler ama yinede sor yüz ifadesine dikkat et..

Hamilelikten biraz uyulu olmanız doğal. Ondan önce de böyle miydi bilmiyorum. Bakım konusunda da aslında KK da hep aynı şey söyleniyor işte seksi kıyafetler giy kendine bak falan. Erkeklere bakıyorum traş olmazlar, evde en rahat halleri ile takılırlar. Ki öyle de olsun. Aşk böyle olmalı bence. Tabiki de arada süs püs seksi kıyafet giyilir ama her an da grand tuvalet gezilmez ki. Hatta Petek Dinçözün vardı böyle bir durumu kocası onun peluş terlikli hallerini mi ne kabullenmemişti. O da her an sahneye çıkacakmış gibi olamam ya demişti. Ben misal bekarken göbekten hiç hoşlanmazdım. Şimdi ben de eşim de biraz kilo aldık ve ben onun göbeğini severim. Aşk böyle bir şey bence. Tamam sonuna kadar salmayacaksın ama her an da jartiyer takımları ve fönlü saçlarla dolaşılmaz. Ayrıca he sorunda gözle rdışarı kayıyorsa oyacaksın o gözleri.

Acaba pişman olupta elindeki telefon yerine internetsiz bir telefon kullanmayı şart koşsam olmazmı..

İş yerinde internet var ya da sizden gizli bir hat ve telefon edinir. Olayın kökenini çözmezseniz yapan her türlü yapar.

ay pardon ya sanırım bu mesajı 2010 yılında atmışsınız..durum nedir ne oldu o günden bu güne?

Kadınlar hep yurt dışından yatma sanırım yok ama kamera açmak falan istemiş

Kadınlar hep yurt dışından yatma sanırım yok ama kamera açmak falan istemiş

yani yatmak yok kadınlar soyunuyor o da izliyor mu bu normal mi kabul edilebilir mi? e o zaman kadınlara evliyim desen ne olacak ki adam takılsın zaten kadınlar uzaktaymış. töbe töbe.. takma o zaman kafana napıcaksın ki ben anlamadım ne yapmak istediğini eşine söyle ayıp bu yaptığın de. şimdi boşanmayı düşünmediğin için ne yapabilirsin ki adamı eve alma birkaç gün ama bu tarz huylar düzelmez senin affedeceğini bilir bir daha yapar hamilesin zaten üzme kendini

Yok protein yok vitamin yok bilmem ne. Yine kadin suclu di mi? Sabahtan aksama calisiyor, eve para getiriyor, ev islerini hallediyor, yetmemis cocugu olmuyor diye envayi cesit tedavi gecirmis, en son tup bebek basarili olmus gebe kalmis. Adam ne yapiyor, gitmis gizli hesap acmis gonul eglendiriyor. Suclu kadin di mi?

Son düzenleme:
Eşine sormadan bütün sayfaları bilgisayarına kaydet. Onu da kendine mail at (olurda bilgisayardan silinirse diye) elinde kanıtın olsun en azından. O resimleri falan yolladığı her şeyi tespit et.

Tabiki kabul edilemez ama dediğim gibi mesajların çoğu 2012 yılına ait bu yıl sadece mart ayında birkaç tane var. Tabi ben kendimi rahatlatmak için bunları öne sürüyorda olabilirim. Boşanmayı dediğim gibi düşünemem ancak o bunu bilmiyorki pişman olana kadar süründürebilirim. Yada ben öyle yaptıkça o diğer kadınlara daha çok kayar. Bilmiyorum ki..

Olayın kökenini nasıl çözücem peki. Ah şu erkekler bunların hem işte hem evde canlarının çıkması lazımki yorgunluktan gözleri dışarıya kayamasın

siz 2012 yılında evli değil miydiniz. yapacağın hiçbirşey yok aranızda ki ilişkiyi en iyi sen bilirsin, cinsel açıdan aşk sevgi vs eğer eşinle ilgilenmediysen aranızda bir bağ yok ise bu onun yaptığını haklı çıkarmaz ama malesef erkekler böyle durumlarda eşlerinden daha kolay vazgeçiyor.sen eşinin durumuna bak blöfü ona göre yap.

O tarihte evliydik. Ama dediğim gibi çocuk için çok tedavi gördük aşılama tüp vs. Yani cinsellik göreve dönüştü zaten ben de pek istekli bir yapıya sahip değilim kendim ettim kendim buldum anlaşılan(

Zaten affetmişsin baştan, suçluyu da bulmuşsun, mesele ne? Tamam git konuş bundan sonra yapmasın dersek yapmayacak mı yani? Sizi sanalda, bir ihtimal reelde aldatıyor. Kabullenmişsiniz gitmiş hiç açmayın meseleyi bence.

Boşanmayacaksan hiç konuyu açma.
Yok yere yüz göz olma derim.
Boşanacaksan zaten uzatmanın anlamı yok.

Rahatsız oldugu seyi söylemesin, iş fiziki aldatmaya kadar gitsin diyorsun yani.

Sesini cıkarmazsan bu nasılsa yiyor, ben isime bakayım gibi bir mantıgı olur konu sahibesi. Esek olana semer vuran cok olur. Belki sevgili edinecek, eski sevgilileriyle muatap olacak...Belki de yaptı bile bunları. Düsünmesi bile korkunc. Direk soguma sebebi. Böyle adamların Allah direk belasını versin, sen tüm ictenliginle yaklas, adam yüzüne baka baka arkandan gizli iş cevirsin. Bence söyle, konuş. Yoksa için içini yiyecek, bir daha yakın davranamayacaksın. Makul bir sey derse duruma bakarsın. Yoksa konusmadan sonu zaten bosanma olur cünkü senin ona için dogrulmaz bir daha ona. Üstelik hamileymissin, üzüntüden cocuguna bir sey olur. O yüzden konus.

yine de böyle şeyler yapmasını haklı çıkarmaz. konuşsaydı seninle belli etseydi şikayetçi ise. bak bence sen bu olayı unut ve eşine belli etme. bundan sonrada daha ilgili daha içten samimi bir ilişkiniz olsun evliliğini kurtar bak hamilesinde çocuk olunca iyice unutma adamı bu sefer eve de gelmez.

asude_bahar,Bu kafayla asla mutlulugu bulamazsın cunku cok saygısızsın.
Kusura kalma ama biz türk bayanlarda alan aldı satan sattı diyip kendilerine bakmıyor.
Yurt dışında 3 sene kaldım bircok ab ülkesinde gunde 8 st calısıp 2 cocuk buyuten
insanlar biliyorum ve kendilerine cok iyi bakıyorlar. Olayın istersen tadını
kacırmıyalım, begenmiyorsan okuma.

gotik1500 , canım boşan diyenler, ayrıl diyenler bekara karı boşamak koray derim kendilerine. Ustelik hamilesinde. Bu durumda
eşinin bu yola neden gittigini bulmak lazım. Hemen bazı muhalifler bu kadının görevimi diyecekler, bende evet yuvayı yapan dişi
kuş sözünü kendilerine hatırlacam. Erkek bozmaya calıssada kadın bunu yapacak. Ama tabiki bi noktaya kadar. AB ulkeleri
icinde en OBEZ kadınların turk kadını oldugunu biliyormuydunuz. Sizce bu bizdeki sorunların kaynagı olabilirmi ?.
Lafım sana degil gotik1500, lafım genel turk kadınına, hele calısmayıp sadece evde oturanlara. Eviniz kac m2 bilmiyorum.
Eskiden eşim benim temizlik yapmama laf ederdi, 140 m2 ev tum gunde nasıl bitmez derdi , sen yap dedim, sabah 8 de kalkdı
4 st de evi tertemiz etti ve ben şokları yaşadım. Tabi bu arada tv acmadı ve internete girmedi ve dediki SİZ KADINLARIN HATASI
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.

Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.

Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…