Eşimin gizli mesajlasmasi

Üzücü ama eşiniz iş arkadaşından hoşlanıyor. Çok ilerlemeden eşinizi uyarın bence. Çünkü aralarındaki bağ kuvvetlenecektir. Sonunda hep birlikte üzülürsünüz. Çünkü evlendikten sonra da insanlar hissetmeye devam ediyor. Ama hoşlandı diye de aldatmaya hakkı yok tabi ki.

Bir kadın ile yazisiyor şu an sinirden kalbim öyle bir atiyorki inaniin elim titreyerek yazıyorum eksik yazmisim
İşler şimdi değişir. Hiç açık etmeyin kendinizi. Bir süre görmezden gelip gafil avlayın. eğer bir şüpheniz varsa önce takip edin. Baktınız yazışmalar normal , ki bu durumda dahi siz haklısınız, karşı cins bir iş arkadaşıyla öyle saatlerce takır takır yazışılıp gülemez! Adı üstünde iş arkadaşı! İş dışında görüşülecekse sizin de tanımanız onaylamanız lazım.Önce güzelce bi empati yaptırın ben yazışsam ne olur diye baktınız devam ediyor - bu kısımdan sonrası öneri değildir - ben olsam o telefonu tövbe tövbee !
Mide bulandırıcı bir durum. Normal konuşuyorlarsa dahi normal değil silmeler filan.

Israr edin mesajlarını okumak için. Yada msj dokümanı çıkartılabiliyorsa çıkartın bakın ne olduğuna. Tavrınızı koyun. Sizde onun gibi yapım msj yazın eşiniz gelince saklayın.

Eşiniz sıkıntılı.Kadın da az değil evli barklı adamla iş dışında işle ilgili bile olsa geyik döndürülmez.Kim olsa sinirlenir
Öyle diyince ben cahil oluyorum hep aklım başka yerde olan biri oluyorum iş arkadaşlıkları da normal miş ben çalışmıyorum diye bilmezmisim

Yani anlamıyorum hangi devirdeyiz, adam düpedüz evinizde ve hatta senin yanında flört ediyor/edebiliyor çünkü pipisi var çünkü sen ne yaparsa gitmezsin kadınsın saygı da yok neden olsun ki. Senden saklıyor kontrol ediyor seni sırf pişkin pişkin yapmasın diye azcık utancından herhalde.

Ya valla hala sakinlesemedim devamlı uyardım görmezden geldim ama bazen arsizliga vurdum ki benden cekinmesin diye ama ya şu an evde bir sakinleştirici bulundursaymisim diyorum

Öyle diyince ben cahil oluyorum hep aklım başka yerde olan biri oluyorum iş arkadaşlıkları da normal miş ben çalışmıyorum diye bilmezmisim

A aa ne terbiyesizlik ! Anladığım kadarıyla ev hanımısınız. E bu da bir iş, hem de ne gecesi var ne gündüzü. Madem siz de bakkal Hayri efendiyle yarınki alışveriş listenizde bulunan ürünleri konuşun kikir kikir. Sonra da ne cahilsin kocacım, sen bilmezsin diyin ! Pes!

Ya valla hala sakinlesemedim devamlı uyardım görmezden geldim ama bazen arsizliga vurdum ki benden cekinmesin diye ama ya şu an evde bir sakinleştirici bulundursaymisim diyorum

Kendinize yazık. Böylelerine ders vermenin yolu çok. Seçin seçin kullanın, ama kendinizi yıpratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…