- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
- Konu Sahibi Adaadanananana
-
Koronadan dolayı uzaklarE neden gülüyor ki o zaman? Bir de zaten aynı yerde çalışıyor neden bir de evde mesajlaşma gereği duyuyor ki ?
İşler şimdi değişir. Hiç açık etmeyin kendinizi. Bir süre görmezden gelip gafil avlayın. eğer bir şüpheniz varsa önce takip edin. Baktınız yazışmalar normal , ki bu durumda dahi siz haklısınız, karşı cins bir iş arkadaşıyla öyle saatlerce takır takır yazışılıp gülemez! Adı üstünde iş arkadaşı! İş dışında görüşülecekse sizin de tanımanız onaylamanız lazım.Önce güzelce bi empati yaptırın ben yazışsam ne olur diye baktınız devam ediyor - bu kısımdan sonrası öneri değildir - ben olsam o telefonu tövbe tövbee !Bir kadın ile yazisiyor şu an sinirden kalbim öyle bir atiyorki inaniin elim titreyerek yazıyorum eksik yazmisim
Yok o bayan olduğuna eminim çünkü bazen silerken görüyorum isminiBence başka kadınla görüşüyor ve anında silip size iş arkadaşı ile olan msji gösteriyor aklıma bu geldi umarım ben yanılıyorsun.
Öyle diyince ben cahil oluyorum hep aklım başka yerde olan biri oluyorum iş arkadaşlıkları da normal miş ben çalışmıyorum diye bilmezmisimEşiniz sıkıntılı.Kadın da az değil evli barklı adamla iş dışında işle ilgili bile olsa geyik döndürülmez.Kim olsa sinirlenir
Yani anlamıyorum hangi devirdeyiz, adam düpedüz evinizde ve hatta senin yanında flört ediyor/edebiliyor çünkü pipisi var çünkü sen ne yaparsa gitmezsin kadınsın saygı da yok neden olsun ki. Senden saklıyor kontrol ediyor seni sırf pişkin pişkin yapmasın diye azcık utancından herhalde.3 defa yakaladım 3 defa uyardım sonra yakaladım bişey demedim bazen oda gösterdi bugün bir daha hemen kaldırdı mesajı kadın mesaj atınca göründü ekranda baktım iş muhabbeti ama eli ayağı birbirine girdi
Başka uygulama kullanıyorlar iş yerinin kendi uygulamasi ama özel mesajlarda atılabilirWatsapwebten takip mi etseniz acaba ?
Ya ben korkuyorum kadından hoşlanıyor ben hoslandigim bir adam olsa basit bişey yazsam bile tedirgin olurumSence neden yapar, neden siler ve gizler mesajları?
Soruyu ben sana sormusum gıbı cevaplar mısın?
Kadından hoslandıgını biliyorsun ve sadece korkuyor musun?Ya ben korkuyorum kadından hoşlanıyor ben hoslandigim bir adam olsa basit bişey yazsam bile tedirgin olurum
Ya valla hala sakinlesemedim devamlı uyardım görmezden geldim ama bazen arsizliga vurdum ki benden cekinmesin diye ama ya şu an evde bir sakinleştirici bulundursaymisim diyorumİşler şimdi değişir. Hiç açık etmeyin kendinizi. Bir süre görmezden gelip gafil avlayın. eğer bir şüpheniz varsa önce takip edin. Baktınız yazışmalar normal , ki bu durumda dahi siz haklısınız, karşı cins bir iş arkadaşıyla öyle saatlerce takır takır yazışılıp gülemez! Adı üstünde iş arkadaşı! İş dışında görüşülecekse sizin de tanımanız onaylamanız lazım.Önce güzelce bi empati yaptırın ben yazışsam ne olur diye baktınız devam ediyor - bu kısımdan sonrası öneri değildir - ben olsam o telefonu tövbe tövbee !
Mide bulandırıcı bir durum. Normal konuşuyorlarsa dahi normal değil silmeler filan.
Öyle diyince ben cahil oluyorum hep aklım başka yerde olan biri oluyorum iş arkadaşlıkları da normal miş ben çalışmıyorum diye bilmezmisim
Emin değilim ben ama sempati duymazsa her derdini sevincini vs ona açıp mesajlarda gülümsemez diye düşünüyorumKadından hoslandıgını biliyorsun ve sadece korkuyor musun?
İş olarak görüşüyor bile olsa kadından eşiniz hoşlanıyor olabilir kocanızı kendi silahı ile vurabilirsiniz ancak kıskançlıkYok o bayan olduğuna eminim çünkü bazen silerken görüyorum ismini
Ya valla hala sakinlesemedim devamlı uyardım görmezden geldim ama bazen arsizliga vurdum ki benden cekinmesin diye ama ya şu an evde bir sakinleştirici bulundursaymisim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?