- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
- Konu Sahibi Adaadanananana
-
Öyle bir kadin değilim ama evet 90 kiloyum ve çabuk yoruluyorum hasimato hastasıyım ilaç kullanıyorum ama onu hiç ihmal etmedim daha nisanliyken anneme demiş çalışan kadınlar bakımlı olur kendi ayakları üzerinde durur diye aklımda evlendikten sonra lisans okuyacaktim aptal kafamValla pısan kadın değil dişli kadın seviliyor. Siz evinde annesisiniz eşinizin. Camasırını yıka yemeğini yap
O da kadınla flört etsin genç aşıklar gibi
muhtemelen ona sizin icin aramızda ask yok yaaa çocuklar var diye katlanıyorum ayrı yatıyoruz diyordur
Durumdan çok neden yok inanın nedensizlik kadar kotu bir durumda yok sağolun. Hepiniz beni anladınız ama kendi ailem de dahil kime söylesem kırıldım biraz uzaklaşmak istiyorum diye nedenine gülerler ki kendisi de öyle diyor kime söylesem gülerler abartma diyor yazisip silmesinde gulmesinde bişey yok MuşKonu sahibi anlattıklarınıza cok uzuldum. Yokmudur hic baskaldiricak bir durumunuz
Vallahi güzelleşmek bir kuaföre bir diyete bakar, insanın kalbi kötü olmasın. Siz bugün isteyin değişimin Allah’ını yaparsınız. Siz ona evlat verdiyseniz bu en büyük iştir zaten. Bir güne bir ana bakar Hayatınızı değiştirmek yapmayın lütfen siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez.Öyle bir kadin değilim ama evet 90 kiloyum ve çabuk yoruluyorum hasimato hastasıyım ilaç kullanıyorum ama onu hiç ihmal etmedim daha nisanliyken anneme demiş çalışan kadınlar bakımlı olur kendi ayakları üzerinde durur diye aklımda evlendikten sonra lisans okuyacaktim aptal kafam
Hepinize teşekkür ederim beni anladiginjz için hala ağlıyorum o mışıl.misil.uyuyorGider tabiki. Siz kim bilir bütün gün iki muhabbet edeceğiz diye bekliyorsunuz. Muhabbeti başkasıyla ediyor
En kısa sürede kendine çevre oluştur işe gidebilirsen bir yerde gir çalış kolay çevre yapar ekonomik özgürlük kazanırsın ve kocanizla bol bol Esra Erol izleyinİmkansız ev hanımı olduğum için tanıdığım kimse yok sanki kiskanmaz da ya ..
Flört yok iş görüşmesi iş ile alakalı şeyler dedim ya canım kelimesini bile gorsem tekmeyi basacagimArkadaşım kocan başka bir kadınla mesajlaşıp belki de flört ediyor ve sen ne yapacağını mı soruyorsun?
İyi misin?
Bu kadar sakinlik normal değil.
Kaldırsana ortalığı ayağa.
Sen yap bakalım aynısını noluyor?
Kocan namus elden gidiyor diye seni hem boşamaya kalkar hem etrafa rezil eder.
Sen niye susuyorsun?
Şaşkınlık içerisindeyim.
Aldatan kadınların sosyal medyadan bulunan sevgileri görürse gözü korkarEn kısa sürede kendine çevre oluştur işe gidebilirsen bir yerde gir çalış kolay çevre yapar ekonomik özgürlük kazanırsın ve kocanizla bol bol Esra Erol izleyin
Bırak ağlamayı şimdi.Hepinize teşekkür ederim beni anladiginjz için hala ağlıyorum o mışıl.misil.uyuyor
Esra erolu anlamadım ama çocuklar var calisamamEn kısa sürede kendine çevre oluştur işe gidebilirsen bir yerde gir çalış kolay çevre yapar ekonomik özgürlük kazanırsın ve kocanizla bol bol Esra Erol izleyin
Ne işime yarayacak ki ne diyeceğim kadına kocamla iş konusunda da olsa konuşma miBırak ağlamayı şimdi.
Pişkin kocan için ne gözyaşı döküyorsun?
Sessizce al telefonunu kadının numarasını kendi telefonuna başka bir isimle kaydet.
Arkadaşım ben de çalışıyorum.Flört yok iş görüşmesi iş ile alakalı şeyler dedim ya canım kelimesini bile gorsem tekmeyi basacagim
Başka bir uygulama kullanıyorlar watsap değil eşime tepkimi gösterdikten sonra actim konuyu zaten flört yok en azından yakalamadim ama mesajları saklamak tedirgin olmak yazisirken gülümsemek varBazı konuları şaşkınlıkla okuyorum. Eşinize tepkinizi göstermek varken ağlayarak burda konu acmak bir işinize yaramaz. Telefonunda whatsap web kurun takip edin o zaman. Ne yazışıyor okursunuz en azından. Bosanmam diyorsanız da hiç kurcalamayın .
Şimdilik bir şey deme.Ne işime yarayacak ki ne diyeceğim kadına kocamla iş konusunda da olsa konuşma mi
Bana da öyle geliyor iyide hoslaniyorsa ne yapacağım oturup izleyecek miyim aileme donsem ne diyeceğim hoşlandığını düşündüğümden mi geldimKur yapıyor galiba eşiniz konuştuğu bayana yoksa niye sırıtsın mesajları silsin aşırı sinir bir durum büyük olay çıkarırdım şahsen
Karantinada izleyin biraz kinaye olarak ordan kadınlar evde otururken Soysal medyadan adam bulup kaçıyorlar özellikle izleyin dedim kocanidaEsra erolu anlamadım ama çocuklar var calisamam
Kinaye olarak söyledim zaten Esra eroluEsra erolu anlamadım ama çocuklar var calisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?