Eşimin gizli mesajlasmasi

Öyle bir kadin değilim ama evet 90 kiloyum ve çabuk yoruluyorum hasimato hastasıyım ilaç kullanıyorum ama onu hiç ihmal etmedim daha nisanliyken anneme demiş çalışan kadınlar bakımlı olur kendi ayakları üzerinde durur diye aklımda evlendikten sonra lisans okuyacaktim aptal kafam

Konu sahibi anlattıklarınıza cok uzuldum. Yokmudur hic baskaldiricak bir durumunuz
Durumdan çok neden yok inanın nedensizlik kadar kotu bir durumda yok sağolun. Hepiniz beni anladınız ama kendi ailem de dahil kime söylesem kırıldım biraz uzaklaşmak istiyorum diye nedenine gülerler ki kendisi de öyle diyor kime söylesem gülerler abartma diyor yazisip silmesinde gulmesinde bişey yok Muş

Vallahi güzelleşmek bir kuaföre bir diyete bakar, insanın kalbi kötü olmasın. Siz bugün isteyin değişimin Allah’ını yaparsınız. Siz ona evlat verdiyseniz bu en büyük iştir zaten. Bir güne bir ana bakar Hayatınızı değiştirmek yapmayın lütfen siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez.
Değişim kendinizden başlar.
Değiştirin kendinizi
Dış görünüşünüzü , düşüncenizi kendinizi kendinize ispatlayın.
Kocanız olacak dümbelekte yakındır kadının kocasının Yumrugunu yer oturur

Arkadaşım kocan başka bir kadınla mesajlaşıp belki de flört ediyor ve sen ne yapacağını mı soruyorsun?
İyi misin?
Bu kadar sakinlik normal değil.
Kaldırsana ortalığı ayağa.
Sen yap bakalım aynısını noluyor?
Kocan namus elden gidiyor diye seni hem boşamaya kalkar hem etrafa rezil eder.
Sen niye susuyorsun?
Şaşkınlık içerisindeyim.

Eh madem durum bu kadar iğrenç bir hal aldı
Kadının nosuna yaz veya ara
Merhaba ben Xin eşiyim
Her akşam saatlerce neyin muhabbetini yapıyorsunuz acaba? O evli bi adam biliyorsunuz. Ha iletişimin boyutunu bileyim ona göre tamamen çöpe atıcam ordan alırsınız çok meraklıysanız de.
Ha ama bunu bu adamı şutlayacaksan yap
Diğer türlü ortaya çıkar ve ayrılmazsan daha da yüzsüzleşir nasılsa bırakmıyor diye

Flört yok iş görüşmesi iş ile alakalı şeyler dedim ya canım kelimesini bile gorsem tekmeyi basacagim

Hepinize teşekkür ederim beni anladiginjz için hala ağlıyorum o mışıl.misil.uyuyor
Bırak ağlamayı şimdi.
Pişkin kocan için ne gözyaşı döküyorsun?
Sessizce al telefonunu kadının numarasını kendi telefonuna başka bir isimle kaydet.

Bazı konuları şaşkınlıkla okuyorum. Eşinize tepkinizi göstermek varken ağlayarak burda konu acmak bir işinize yaramaz. Telefonunda whatsap web kurun takip edin o zaman. Ne yazışıyor okursunuz en azından. Bosanmam diyorsanız da hiç kurcalamayın .

Flört yok iş görüşmesi iş ile alakalı şeyler dedim ya canım kelimesini bile gorsem tekmeyi basacagim
Arkadaşım ben de çalışıyorum.
İş işte yapılır.
Eve gelince acil bir durum varsa iki üç mesaj veya aramayla iş biter.
Her akşam ne yazıp çiziyorlar karşılıklı?
Kocan minareyi çalmış, kılıfını da uydurnuş.

Başka bir uygulama kullanıyorlar watsap değil eşime tepkimi gösterdikten sonra actim konuyu zaten flört yok en azından yakalamadim ama mesajları saklamak tedirgin olmak yazisirken gülümsemek var

Kur yapıyor galiba eşiniz konuştuğu bayana yoksa niye sırıtsın mesajları silsin aşırı sinir bir durum büyük olay çıkarırdım şahsen
Bana da öyle geliyor iyide hoslaniyorsa ne yapacağım oturup izleyecek miyim aileme donsem ne diyeceğim hoşlandığını düşündüğümden mi geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…