- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi Adaadanananana
-
Umarim bir gun kendinizde guc bulur ve boyle bi adami hayatınızdan ckarabilirsiniz.Durumdan çok neden yok inanın nedensizlik kadar kotu bir durumda yok sağolun. Hepiniz beni anladınız ama kendi ailem de dahil kime söylesem kırıldım biraz uzaklaşmak istiyorum diye nedenine gülerler ki kendisi de öyle diyor kime söylesem gülerler abartma diyor yazisip silmesinde gulmesinde bişey yok Muş
Özel sektör iş bitene kadar çalışıyor ama kızınca açtığı mesajda biri ortalığı karıştırmaya kıza onu haber vermiş bu kişi ortaligimi karıştırıyor filana böyle demiş falan gibi iş dedikodu ortamı iyide gece 11:30 da ne diyorsun kadına Allahım offfArkadaşım ben de çalışıyorum.
İş işte yapılır.
Eve gelince acil bir durum varsa iki üç mesaj veya aramayla iş biter.
Her akşam ne yazıp çiziyorlar karşılıklı?
Kocan minareyi çalmış, kılıfını da uydurnuş.
Korona dolayısıyla uzaklar diyorsunuz ne işi konuşuyorlar ?Flört yok iş görüşmesi iş ile alakalı şeyler dedim ya canım kelimesini bile gorsem tekmeyi basacagim
O benden emin ne yazikkkiKarantinada izleyin biraz kinaye olarak ordan kadınlar evde otururken Soysal medyadan adam bulup kaçıyorlar özellikle izleyin dedim kocanida
Kinaye olarak söyledim zaten Esra erolu
İşler bilgisayar üzerinden ev ortamında yürütülüyor uzaktanKorona dolayısıyla uzaklar diyorsunuz ne işi konuşuyorlar ?
İşle ilgili sürekli ne geyiği yapılır neden yapılır?
Tekme mi basarsiniz ne yaparsınız bilmem ama illa canım cicim yazmalarina da gerek yok.
Siz çalışmadığınız icin kendince annesini kandıran çocuk gibi yalan dolan pesinde.Özel sektör iş bitene kadar çalışıyor ama kızınca açtığı mesajda biri ortalığı karıştırmaya kıza onu haber vermiş bu kişi ortaligimi karıştırıyor filana böyle demiş falan gibi iş dedikodu ortamı iyide gece 11:30 da ne diyorsun kadına Allahım offf
Doğru düzgün önerilerde bulunsanız keşke. Ne yapsın mesela kadın eşini kıskandırmak için merak ettimİş olarak görüşüyor bile olsa kadından eşiniz hoşlanıyor olabilir kocanızı kendi silahı ile vurabilirsiniz ancak kıskançlık
Ne diyeceğim inanın bilmiyorum kızdım olmaz dedim neden siliyorsun dedim ya zaten beni sevseydi karşısında sinirden ağlarken bana defol uğraşamam senle dermiydi kiAralarında bişey yoktur belki normal geyik muhabbeti diyorsunuz ama üzgünüm ilgisi olabilir.. Bence ciddi bi konuşmayı hakediyor eşiniz.
Peki bu mesajlar saat kaça kadar sürüyor.Kadın evli evli kadınla ne düşünün diyor
İnanın anlam yukleyemiyorum dedim ya ne dusunecegimi şaşırdımSiz çalışmadığınız icin kendince annesini kandıran çocuk gibi yalan dolan pesinde.
Sanki odasına giriyorsunuz napıyorsunuz diyorsunuz da ders calısıyorum diyor
Hiç bir iş gece yarısında bu sekil gülmeli sohbet ettirmez.
Son bir kaç mesajınızda kendinizi kandırmaya başladığınızı hissettim.
Ben sizi çok iyi anlıyorum sadık ve seven insansınız umarım herşey çok iyi gider hayatınızda eğer kocanız aklı başka yerlerde ise sizi hak etmiyor umarım doğru yolu bulurO benden emin ne yazikkki
Özel bir saati yok ne zman bilgisayar başında olursaPeki bu mesajlar saat kaça kadar sürüyor.
Çalıştığım dönemde yakın erkek arkadaşlarım oldu yeri geldiğinde arardık ki hala görüşürüz ama öyle geyik için hiç mesajlasmazdik.Yani sorun sizde değil merak etmeyin eğer çok önemli bir konu varsa arasın 2 dk konuşsun.
Yanlış bir öneri bulunmadım hatta öneride bile bulanmadim sadece kinaye yaptım konu sahibine de söyledim git kocanı aldat demedim ki önce okumayı öğreninDoğru düzgün önerilerde bulunsanız keşke. Ne yapsın mesela kadın eşini kıskandırmak için merak ettim
Bende bundan korkuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yollarını nasıl ayiracagimMüdahale etmeyip susacaksanız bu işin sonunu ben size anlatayım
Kocanız birkaç güne kadar karşı tarafa ‘’yaa bana çok iyi geliyorsun daha önce hic böyle hissetmemiştim’‘ tarzı konuşmaya girecektir
Veeee aralarında ilişki başlama ihtimali de yüksek.
Burada bilen arkadaşlar vardır yazışmaları takibe alın silinen mesajları geri getirilebilir mi acaba herşey ortaya çıkar o zaman off çok kötü bir durum umarım biz yanlış anlamışızdırBana da öyle geliyor iyide hoslaniyorsa ne yapacağım oturup izleyecek miyim aileme donsem ne diyeceğim hoşlandığını düşündüğümden mi geldim
O zaman bir süreliğine kayıtsız, umursamaz gibi davransanız nasıl olur. Öyle umursamaz olunki o sorsun ne oluyor diye. Evli arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir ben bekarım ama başıma gelse böyle davranabilirdim.Ne diyeceğim inanın bilmiyorum kızdım olmaz dedim neden siliyorsun dedim ya zaten beni sevseydi karşısında sinirden ağlarken bana defol uğraşamam senle dermiydi ki
Sizde terbiyeyi öğrenin. Kadına bulunduğunuz öneri gayet açık. Size verdiği cevaba bakarsanız zaten nasıl yanlış yönlendirdiğinizi anlarsınız.Yanlış bir öneri bulunmadım hatta öneride bile bulanmadim sadece kinaye yaptım konu sahibine de söyledim git kocanı aldat demedim ki önce okumayı öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?