Öyle mi konu sahibi ?Sürtünerek ilişki yaşıyorlardır. Tam birleşme olmadığı için adam da aşırı isteklidir. Evlenince de Vajinusmus çıkınca adamın hayalleri suya düşmüştür.
Ben adamın psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum bu konuda
Valla çoğu zaman ben de böyleyim. Bi de evden çalışıyorum gece ne giyiyorsam tüm gün üstümde. Bazen toplantı vs olunca kamera açacaksam anca üstümü değiştiriyorum onda da pijamam kalıyor alttaOyle kadınlar çok bu konuda erkeklerde çoğu zaman haklı
Sabah yataktan nasıl kalkıyorsa akşam da boyle yatanlar kıyafetleri çamaşır suyu olmuş saçlar her biri bir yerde kendine bakmayan kadınlar çok
Erkekler için olmasa bile insan kendi için güzel giyer temiz giyinir
Böyle karisi olan erkekte sık hoş bir kıyafeti güzel temiz birini görmek ister
Tabiki erkekte giyinsin
Ama bunu kadınlar daha çok yapıyor
Seksi kıyafet de giyebilir bu bir fantazi yada neyse ayıp değil günah değil hoşlanıyorlarsa herşey olabilir
Ama pasaklı pasaklı evde her dakka her gün adamda dikkat et dediyse buda suç değil bence
Hayalleri yıkılmışBıde ısteklıydı dıyo.Isteklıymıs de vajınusmus 1 hafta once yenılmıs.Istekler bogazında kalmıs adamın:)
Çilekli don da varmış gerçekten geçen denk geldim, adınızı görünce çok uygun soruya dedimbende eşimle hep öyle yakınlaşırım. dişlerimizi fırçalamadan, pijamalarla öyle dümdük yakınlaştığımızı, hiç hatırlamıyorum.
ben sırf kendimi iyi hissetmek hormonlarımı yükseltmek için bile evde öyle giyinip dolanıyorum. kötü bir şey talep ettiğini düşünmüyorum. özeni kim sevmez?
Yenilebilir don bile varÇilekli don da varmış gerçekten geçen denk geldim, adınızı görünce çok uygun soruya dedim
Fazla detay değil mi ya ? Aniden sevişesiniz gelince ay dur gidip dişlerimizi fırçalayıp giyinip gelelim mi diyorsunuz ? Enteresan.bende eşimle hep öyle yakınlaşırım. dişlerimizi fırçalamadan, pijamalarla öyle dümdük yakınlaştığımızı, hiç hatırlamıyorum.
ben sırf kendimi iyi hissetmek hormonlarımı yükseltmek için bile evde öyle giyinip dolanıyorum. kötü bir şey talep ettiğini düşünmüyorum. özeni kim sevmez?
Yenilebilir don bile var
Aynen kısa elbise benimde favorimSevişme olsa da olmasa da ben kısa elbise ile evdeyim.
Özel iç çamaşırlarım da çekmecede. Spontane sevişmede dur bir çekmeceyi açayım diyemiyorum ayol.
bu konu asla bensiz olamazÇilekli don da varmış gerçekten geçen denk geldim, adınızı görünce çok uygun soruya dedim
Bu tarz konularda erkekler genellikle iletişime kapalı oluyor ya da samimi cevaplar vermiyorlar.. sizinki en azından sorun olduğu kısmen kabul edip çözüm önermiş kendince. Ha samimi mi değil mi bunu da o çözüm yolunu deneyerek öğrenebilirsiniz sadece. Gurur yapmayın, deneyin en azından yine çözüm olmazsa daha belli ki samimi değildin diyerek daha açık bir iletişim yolunu denersiniz. Kırıl akta da haksız değilsinz ama onu da söyleyim ben de incinirdim ama çözüm de denenmelibugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.
Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.
Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?
eşim ve ben libido konusunda aştık birbirimizi. zaten 3 günde 1 ilişki yaşanıyor dişlerimiz fırçalanıyor bir tek. ben işten gelince dişlerimi fırçalarım, rahat ama açık şık şeyler giyerim rutinim bu benim. oda direk gider dişlerini fırçalar gelir yaklaşacağı zaman. böyle alıştıkFazla detay değil mi ya ? Aniden sevişesiniz gelince ay dur gidip dişlerimizi fırçalayıp giyinip gelelim mi diyorsunuz ? Enteresan.
Bunu hepimiz yapıyoruz daha rahat oluyorum en azından ben evde perişan pasaklıValla çoğu zaman ben de böyleyim. Bi de evden çalışıyorum gece ne giyiyorsam tüm gün üstümde. Bazen toplantı vs olunca kamera açacaksam anca üstümü değiştiriyorum onda da pijamam kalıyor alttaBi süre sonra kendimden rahatsız oluyorum ama. Aynaya baktığımda kendime bile hallenemiyorsam evet diyorum cılkını çıkarmışım. Soruyu soran üyenin durumunu bilmiyorum ama eski tişört bilmem neyle gezip "ama 1 senedir böyleyim o zaman arzuluyordu ne değişti" demesi kendinden de rahatsız olmadığını söylüyor biraz.
Şeyy biz ölmüşüz o zamaneşim ve ben libido konusunda aştık birbirimizi. zaten 3 günde 1 ilişki yaşanıyor dişlerimiz fırçalanıyor bir tek. ben işten gelince dişlerimi fırçalarım, rahat ama açık şık şeyler giyerim rutinim bu benim. oda direk gider dişlerini fırçalar gelir yaklaşacağı zaman. böyle alıştık
benim koku takıntım var, onunda öyle asıl kokarsa bir şeyler işte o zaman ben sönerim
biraz yorucu gibi görünüyor evetŞeyy biz ölmüşüz o zaman
Ya bizde spontane gelişiyorbiraz yorucu gibi görünüyor evet
Aliexpress'de file fantazi boxerlar var. Ondan giyebilir eşi de.@Falan Filan aslında eve çiçekle gelmesi, ev işlerine ortak olmuyorsa olması, güzel boxer falan giymiyorsa giymesi gibi şeyler geçmişti aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?