Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Öyle mi konu sahibi ?
Açıklık bekliyoruz senden

Valla çoğu zaman ben de böyleyim. Bi de evden çalışıyorum gece ne giyiyorsam tüm gün üstümde. Bazen toplantı vs olunca kamera açacaksam anca üstümü değiştiriyorum onda da pijamam kalıyor altta Bi süre sonra kendimden rahatsız oluyorum ama. Aynaya baktığımda kendime bile hallenemiyorsam evet diyorum cılkını çıkarmışım. Soruyu soran üyenin durumunu bilmiyorum ama eski tişört bilmem neyle gezip "ama 1 senedir böyleyim o zaman arzuluyordu ne değişti" demesi kendinden de rahatsız olmadığını söylüyor biraz.

Çilekli don da varmış gerçekten geçen denk geldim, adınızı görünce çok uygun soruya dedim

Fazla detay değil mi ya ? Aniden sevişesiniz gelince ay dur gidip dişlerimizi fırçalayıp giyinip gelelim mi diyorsunuz ? Enteresan.

Sevişme olsa da olmasa da ben kısa elbise ile evdeyim.
Özel iç çamaşırlarım da çekmecede. Spontane sevişmede dur bir çekmeceyi açayım diyemiyorum ayol.
Aynen kısa elbise benimde favorim
Ama salaş olanlardan
O şekilde koltuğa oturcakken yanlışlıkla adamın kucağına düşsen bile olay tamam zaten
Kasmaya gerek yok niyet varsa bunu anlatmaya çalışıyorum zaten
İsteğini bi kıyafet görmeye bağlayan erkeği de düz bulurum şahsen
Açık saçık giyinen birini gördüğünde dibi düşen sadece objeye odaklanan
Esas odak hisler aşk vs olmalı
Bu benim görüşüm tabi

Daha yeni evlisiniz, kırılcak bi durum yok sizi daha özenli görmek istiyor sadece. Göbek üstü crop altına da tayt giyebilirsiniz evde, saçlarınızı düzleştirip hafif makyaj yaparsanız bakımlı, güzel görünürsünüz. Erkeklerin hoşlarına giden bir kaç parfüm var, isterseniz onları da yazabilirim.

Buradaki vajinismus konularinda gordugum kadariyla vajinismusa sahip kadinlarin cogunun eş/sevgililerinde isteksizlik sikintilari oluşuyor. Cinselligin bu kadar problem haline dönüşmesi, yatakta görev icabi o ilişki yaşamayi kimse istemez cunku. Birleşme oldu diye cinsellik yasamiş olmuyorsunuz.

Sizi seviyor ki kendi içinde kendi isteksizligine cozum bulmaya calisiyor. Bunu da yapin bir zahmet, yok illa yapmam diyorsaniz da zorla değil elbet.

Bu tarz konularda erkekler genellikle iletişime kapalı oluyor ya da samimi cevaplar vermiyorlar.. sizinki en azından sorun olduğu kısmen kabul edip çözüm önermiş kendince. Ha samimi mi değil mi bunu da o çözüm yolunu deneyerek öğrenebilirsiniz sadece. Gurur yapmayın, deneyin en azından yine çözüm olmazsa daha belli ki samimi değildin diyerek daha açık bir iletişim yolunu denersiniz. Kırıl akta da haksız değilsinz ama onu da söyleyim ben de incinirdim ama çözüm de denenmeli

Fazla detay değil mi ya ? Aniden sevişesiniz gelince ay dur gidip dişlerimizi fırçalayıp giyinip gelelim mi diyorsunuz ? Enteresan.
eşim ve ben libido konusunda aştık birbirimizi. zaten 3 günde 1 ilişki yaşanıyor dişlerimiz fırçalanıyor bir tek. ben işten gelince dişlerimi fırçalarım, rahat ama açık şık şeyler giyerim rutinim bu benim. oda direk gider dişlerini fırçalar gelir yaklaşacağı zaman. böyle alıştık
benim koku takıntım var, onunda öyle asıl kokarsa bir şeyler işte o zaman ben sönerim

Bunu hepimiz yapıyoruz daha rahat oluyorum en azından ben evde perişan pasaklı
Ama bi kapı çalsa biri aniden gelse insan o halinden utanıyor çok kötü oluyor
Ama sabah duşa grip tertemiz giyinince de insanın ruhu değişiyor saçlar düzgün temiz ohh miss

Konu sahibi deneyecek o zaman da bir şey bulursa artık eşi baska şeyler ariyacak bu bahanelerin arkasında ne var diye

Şeyy biz ölmüşüz o zaman

Gayet normal bir istek bence de. Ben de kendimi o zaman daha çekici bulup daha istekli oluyorum mesela.
Bu hafta yenilebilir iç çamaşırı satın alacağım mesela Şaka değil varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…