Eşimin hediye almasını istemiyorum...

ya kusura bakma sonlarını çok dikkatli okumadım..ama şu bir gerçekki hayyatta aynı şeyler herkesi mutlu edecek diye bir kaide yok..beni böcek çiçek mutlu eder seni tatil vb. bileti..yani bunlar aynı olacak aynı şeyler hissettirecek değil hepimize..o yüzden niye kim size kızsınki buna hakkı olanmı var??bence eşinize bunu söyleyin..eşiniz çok kaba anlayışsız değildi herhalde..yani mutlu oluyorum ama hediye istemiyorum diye belirtin başka dille..birde açıkca fikrinizi deseniz belki işe yarar yani şu şöle olsa falan gibi hayallerinizi paylaşın anlayınca yapacaktır dediğinizi..yeterki tatlı dil olsun:))

vala ne yalan söliyim bana da şımarıklık gibi geldi kusura bakmayın ama millet almamasından yakınır siz düşünüp aldığı halde kullanmayıp kenara atıyosunuz...siz bişey aldığınızda o da aynı şeyi yapsa..kötü bi durum eşiniz için üzüldüm..tek taş almış ne güzel büyüttürüp takıverseydiniz..bu kadar önemlimi çoook güzel olması.benim sevgilim bana çakma tek taş aldı hemde çok basit bişeydi ve az bi paraya almıştı 10 milyon bile değildi yani ama asla çıkarmam onu.maddiyata daha çok önem veriyosunuz sanırım.ve bide o çiçek gönderme olayı çok romantik resmen adamı daha fazla üzmeyin derim bu günleri mumla aramayın sonra...

Ayy içim kabardı.
Eşinizin size olan bonkörlüklerini daha üstü kapalı anlatamazdınız..

Fazla hediye trafiğini sizi biraz sapıttırmış bu durumda.

Onu aldı,bunu aldı diye üstü kapalı hava atmanızın anlamı yok.

O tek taş yüzüğe hasret gidenler var..Tek taşın ne olduğunu bile bilmiyorlardır belkide.
Madem hediyeden sıkıldınız,sizde camdan aşağı atıverinde bari bir fakire rast gelir faydalanır sizin beğenmediğiniz hediyelerinizden öff

Yok saat almış,yok çanta yok tek taş..

Oldu olacak tanıştığınızdan bu yana tüm aldıklarınızı liste yapın..

Banada eşim çok şık bir saat aldı sevgililer gününde..ee ne olmuş yani..

Ben kutusunda saklıyorum,kıyamıyorum takmaya..Eşim almış ya daha ötesi var mı?

Kömürden olsa alçıdan olsa başımın üstünde taşırım kocamın hediyesini.

Çok komik ve anlamsız sizin şu konunuz.Bunu söylemezsem çatlarım

Şu konuya dert yanan arkadaşların olmasını istemem doğrusu.

Benim eşim almıyor aa bak senin ki ne güzel kıymetini bil demenizi gerçekten istemem arkadaşlar.

Konu sahibini göklere çıkartmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

Sırf kendini çok özel hatta hatta 'kocasının kraliçesi' gibi göstermek amaçlı açılmış bir konu bana göre..

Tabi ki sizin tercihiniz,ama bende paylaşmak istedim düşüncelerimi.

böyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmemişti doğrusu..
Bu sitede çok eskiyim..beni tanıyan arkadaşlar vardır eminim..burda ne kötü günlerimide paylaştım eşimle kavgalarımıda .üzüntülerimi de...sıkıntılarımı da.şımarıklık yaptığımı düşünebilirsiniz ama birilerine hava atmak için yazdığımı düşünmeniz üzdü beni..
öyle bi amacım yoktu poh pohlanmak gibi...

Eski üye olabilirsiniz,sizi tanıyanlarda olabilir ..peki?

O zaman başlığı açarken sırf sizi tanıyanlar adına açsaydınız o zaman..

Sizin ki bariz hava atmak..

Güle güle kullanın hediyelerinizi genede

Darısıda olmayanların başına:94:

Eşiniz bütün bu hediyeleri bir polis maaşıyla mı alıyor.. :97:
Ahh gidi babam 30 yılda ancak bir ev bir araba alabildi.
Anacığımın görüp görebildiği bir dal gül yanında da bluzdur,etektir,eşarptır..

Yani...

Annenizde öpüp başına koyuyordur babanızın hediyelerini derinss.

Nerdeymiş annelerimizde hediyeye burun kıvırmak..

Benim annemin yüzünde güller açar minicik bir hediyede bile..

Kaldıki tek taşa burun kıvıracak..

Babam da polis o yüzden şaşırdım.Tamam arkadaş da çalışıyor ama nihayetinde hediyeleri arkadaşın eşi alıyor.

Ve tek taştır,şık saattir,iş yerine çiçekler vs.. Bir polis maaşı bunları nasıl karşılıyor?

Evet haklısın canım,annein ,babamdan gelen ne hertürlü şeye gözleri parlar.

Erik çok sever mesela annem,babam sezonun ilk can eriğini alır gelir annem de bayılır.

Annemin cebinde para yok mu alamaz mı? Alır ama .. işte babam alınca kıymetli olur..

Son düzenleme:

Kıyamam anneciğine derinss içim biraz burkuldu diyebilirim.

Gerçek kadın duyguları bunlar..

Allah bir ömür mutlu etsin annenizi ve babanızı..

İçimden güzel şeyler söylemek geldi o iki güzel insan için..

cnm senle ne alakası var bütün yazdıklarım konu sahibiyle alakalı deminki msjımda sana deildi ama sen üstüne alınmışsın.

Ha yok arkadaşım deminki mesaj konu sahibineydi ve bariz belliydi..

Benden alıntı yapıp bu diye hitam edince afalladım..

Dediğim gibi bak bu olabilir:)

ay bu mesaja çok güldüm,konu sahibi eski üyeyim dedi o hale bilmesi gerek bu kk 'da ya güldüreceksin yada ağlatacaksın açtığın konu ile eğer konu şımarıklık ise kadınlar yerden yere vurabiliyor!

Yani tek taşı beğenmiyor arkadaş vallahi çok itici bir konu.

Ülkemizde ne kadınlar vardır tek taş mı,beş taş mı one ki diye soran.

Bayanda küçük geliyor diye istemiyor muş.

Çok naziksin teşekkür ederim Hepimizin anne-babaları böyle MyDoNoSe..
Eminim senin anne babanda böyledir.Ama bizler böyle değiliz.
Konu sahibi bence cozutmuş ama bizler de az değiliz.
Biraz doyumsuz bir nesil olduk,aç gözlü,tatmin olmayan..
ama herşeye rağmen eşimin bana aldığı hediyeler içinde maddi boyutu çok cüzi olmasına rağmen en kıymetlisi bir lisanslı fenerbahçe formasıdır.Çünkü kendisi koyu galatasaray taraftarıdır ve bana o hediyeyi alması kendini aşması egosunu yenmesidir.
Bazen güzellikleri görmek gerekiyor.
Ben konu sahibini merak ettim eski üyeliğini kesin tanırım keşke yazsaydı.
Konuyu tam idrak edebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…