Eşimin hediye almasını istemiyorum...

Haklisin, onceki sayfalarda yazilanlari hayretle okudum. Insan buraya birsey yazmaya korkar oluyor bunlardan sonra.
"bu evli bile degildir, kocasiyla anlasamiyordur da hayal kuruyordur" bilmemne. burasi ne olmus yahu?! ben de eski uyelerdenim, bundan once baska bir uyeligim vardi. Yine boyle seyler okurdum ama bu konudaki yorumlar gercekten cizmeyi asmis. Yazik.

böyle özel günleri unutmamaya programlanmış eşi olması ne hoş insanın..

fakat edilen hediye beğenilmeye beğenilmeye,bu durum içten gelerek yapılmaktan çıkıp,görev haline gelmiş olarak yapılmaya devam ediliyor olacaktır bir süre sonra..
mesela,size kendi zevkiyle özene bezene almış olduğu saatin yerine,bir burma bilezik alıp,'hayatım bunu satıp kendine bişeyler al bu yaşgününde' de diyebilir hale gelebilir ki,bence tüm güzelliğini ve anlamını yitirmiş demektir hediye durumu...

beğenilerinizi örneklendirerek onu yönlendirebilirsiniz diye düşünüyorum..
vitrin bakarken,ne hoş şu üst veya şu tarz takı vs şeklinde..
yada ben gibi daha açık konuşarak
mesela şu vitrindeki mont var ya,onu alıcam ben bir ara diyorum özel bir gün yaklaştığında örneğin..:86::86::86:

bu arada benim anam da bir külah çekirdekten daha güzel bir hediye olmadığını söyler hep..
babamdan geldikten sonra hediye........

arkadasin ne gibi sorunu var bilemeyiz ama tabiiki
bu yorumlari hak etmedi sorunu olsun olmasin

tebrik ederim..İşte bir imza daha...
İmzamı atarım bende bu yazıya..
Akşamdan beri şokları yaşayarak okudum bütün yorumları..Ne kadar çirkin ve ayıp yani..
Kesinlikle konu sahibinin yalan söylediğine inanmıyorum..
Takma arkadaşım bu gereksiz yorumları..Sen kocana bence durumu anlat,hem boşa para harcamasın,hemde alınanlar kıyıda köşsede kalamasın.
Birlikte çıkın alışverişe az çok zevkini anlar..Nlerden hoşlandıgıını söyle..Mesela saat almış ya sana ,hangi tarz saatlerden hoşlandıgını göster aklında kalsın onunda..
Ama yinede allah başka dert vermesin canımım...Çok şanslısın kötü de hediye alsa seni çok seven ve hediyelere boğan bir eşin var :)))) bide bu hediyelerin hepsini beğendiğini düşünsene şanslı kadın :))))))
Mutlulugun daim olsun

Son düzenleme:

ne kadarda doğru.....

Yorumların bazılarını okudum,ne kadar çirkin ve ayıp gerçekten
Bana görede çirkin,ve ayıp gelen yorumlar var illa ki..Her dile getiren bir adım öne çıkıyor değil mi?Ya bunlar politik cevaplar,bir adım öne geçmek için yapılan tuhaf düşünceler,herneyse..

Konu ne?

Konu konu sahibinin o boğulduğu hediyelere burun kıvırması,verilen değeri anlamaması.
Peki o hediyeleri alamayan insanları hiç düşündünüz mü?
Şimdi illa ki bi iki kişi çıkıp kendince aa çok ayıpp falan diyecek:)
Bazı gerçeklerini göz ardı edip konu sahibine ahh vay senin ne çok üstüne gitmişler falan diyecek.Baktılar konu sahibinin üstüne gidilmiş ya,dur ben hemcinsimi bir koruyayım.
Tamam koru herkes kendi düşüncesinde özgürdür,lakin siz yorumlara çirkin ve ayıp derseniz,,bırakın bir zahmette biz size cevap verebilelim.
Konuya dönersek sırf şu kadın dayanışması yüzünden asıl olan şeyi,gerçek olan şeyi unutabiliyoruz.
Konu sahibine eşi saat almış burun kıvırmış neden modelini beğenmemiş,zevkleri farklıymış peh..
Yüzük almış küçük diye beğenmemiş,ve bunun için hiç birşey yapmamış...

Bana eşim çok şık bir saat aldı demiştim...Haa deyince alınamayacak bir saat.Ben o saati eşime bilerek aldırmadım,kesemizi zorlamamak için aynı derinss gibi mesela..Ve evlendiğimden beri anısı benim için güzel olmayan bir saati takmak zorundaydım..neden?
Ben kadın değil miyim?Neden şımarık kızlar gibi hiç birşeyi düşünmeden haraket edeyim?
Benim sorunlarım yok mu?Bende doğmamış masum embriyomu kaybetmiş olamaz mıyım?
Hemen acıtasyon hey Allah'ım.Sıkıntı,dert,tasa farklıdır,,Hediyeye doğmuşluk,ve şımarıklık farklıdır.

Ya konu sahibinin burun kıvırdığı tüm hediyeleri bir arada bırak görmeyi,tek tek göremeyen kadınlar?

Bir yüzük için,bir saat,bir çanta için

bırak pahalıyı vs
sadece ucuz ve güzel bir hediye için neler verebilecek kadınlar vardır değil mi?

Ne oldum dememeli,ne olacam demeli..Umarım fazla naz aşık usandırmaz birgün..
Bir bakarsın o hediye trafiği sona ermiş,kuru ve buruşmuş bir tek gül alan eş kalmamış etrafında..

ama illa çıkıp kendi yorumlarını yapacak kişiler,kendi yorumlarını yaparken illa ve illa karşı tarafa çirkin,aa kaka diyecek ya..!kendi düşüncelerini harika gösterebilmek için.....

hey allahımm :))))
siz insanlarla dalga geçin,yalancı diyin ,kocası yoktur bile diyin sonrada ayıp denildimi tepki verin şaşırtıcı valla ama söylenecek bişey yok kırmızıyla belirttiğim kısım herşeyi açıkca ortaya koyuyor..
Saygı saygııı çirkinlikler kakalıklar bundan kaynaklanıyor..Eleştir tamam da yani bu ne yaaa.hakaret farklı ,eleştiri farklı!!!

Arkadaşım özellemeyin mesajları..
Ben konu yalan bilmemne demedim.
Ya iyi okuyun yada özellemeden yapın yorumunuzu..

Yalan diyen arkadaşlarada saygı duymak lazım.
Buraya konu açılmış ve onların düşünceside bu...

arkadaşın kaybına gerçekten üzüldüm,dilerim bir daha böyle bir acı yaşamaz....ama bu ise sebebi,eşinin hediyeler alması,arkadaş da şunu bilmeli:eşi de bebeğini kaybetmiştir....beğenmiyosan bile beğenmiş gibi yap ki adamın çabası boşa gitmesin bari...

ooohhhhhhhhhooooo bu ne ya?
Biz burda maddiyat hakkinda hic bir sey yazmayalim o zaman, neymis efendim, belki benden daha kötü yasayan vardir diye öylemi?

soyle soyleyim butun yorumlari okumadim ama esinize uzuldum dogrusu daha ne yapsin ki adam.ben cok kuck,k seylerle mutlu oluyorum bana esim yeri geldi pirlanta set aldii yeri geldi en sevdigim cikolatadan aldi hepsinde mutlu olmusumdur hatta gecen evlilik yildonumumuzde jelibona bayilirim onlardan almis bir kutunun icine koymus guzelce kutuyu kapatip yatagimin icine koymus ustunude ortmus ise gidince arayip yatagin icne bak dedi ay nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum. bbana kalirsa sizde bu gunlarin kiymetini bilin bence esmin bana hediye almasini sebebi benim her neolursa olsun cok sevinmem hediyi gorunce oda aldikca aliyo.sonra sizinkilerinde sonu gelirse hic sasrimayin.

Tamam bu da benim düşüncem neden saygı duymuyorsunuz?
Başkaları yalancı ,şımarık vs..derken iyide ben ayıp diyince neden kötü....

Ayıp ve çirkin çok daha anlam taşıyan kelimeler değil mi?

Birşeyi ayıplamak için o konunun ahlak dışı olması gerekir bana göre.

Biz ahlak bekçisi olmadığımıza görei,ayıp ve çirkin diyede nitelendiremeyiz..

Yalancı,şımarık vs
ayıp ve çirkin...aradaki farkı bulun o zaman

Ayrıca hiç kimse bariz bir şekilde 'yalan' kelimesini kullanmadı!
Konu gerçek değil gibi cümleler kurdu..
Bende hakim değilim..Kim ne demiş,ne söylemiş beni ilgilendirmez.
Benim için önemli olan o iki kelime..

kelime oyunlarında çok başarılısınız tebrikler..
Benim ayıp ve ahlak kavramlarım farklı olamaz mı?İ
Herneyse bence ikili polemiğe çevirmeyelim..Konu çok çok başka ...Ben sadece kişiler birbirini eleştiriken biraz daha yapıcı olmalı diye düşünüyorum..Yoksa konu sahibinin yazdıkdıkları samimiyetsiz gelebilir..Saygı duyarım..Benimde söz söylemeye hakkım yok... sadece bu kadar üzerine gidilmeli mi ben bu konuya takıldım..

öncelikle şunu yazayım..dünden beri yazdıkllarınızı okuyunca gerçekten güldüm...özellikle yok eşi yokmuş yok maaaşı yetmezmiş falan.
kiminiz anlamadan saldırıya geçmek ve bazı topiklerde insanları dahada incitmeyi görev edinmiş olmalısınız.ben eşim beni hediyelere boğuyo diye bişi demeendim ...çiçekleri iş yerime göndermesi hoşuma gitmiyo dedim başka bir ortamda verse çok mutlu olurum ...
saat i zaten siz abarttınız ben sadece bileklik tarzı bişi olduğunu bol geldiği için kolumdan düştüğünü takamadığımı söyledim...
yüzük konusuna gelince eğer hava atmak olsaydı alır takar hatta resmini çeker topiklere kızlar hediyem nasıl derdim...yada takıp çevremdekilere aaa bakın beni kocam prensesler gibi yaşatıyo yüzük de almış hemde tektaş diye tek tek gösterirdim...
sadece yüzük dar geldi ve maddi olarak eşim aşmış olduğu için gerek olmadığını iade etmesini yerine başka bişi yapabileceğimizi söyledim ve oda anlayışla iade etti..
polis maaşıyla neden yapamasın ki hem bnende çalışıyorum ve çok şükür iyi kötü yetiyor halimiz bize...
babanız maaşı yetiremiyosa o annenizi aldatıyo demektir...
hem bu zamanda 1 ev 1 araba almak kime nasip olmuş...öpte babanın maaaşını başına koy..yazdıklarımı okusaydınız cidden ne demek istediğimi anlardınız...
ben zor günler geçirdiğimizi eşimin de sürekli bişiler yapma çabasıyla artık aşırıya kaçtığını dile getiridim..ve zaten bu kadar açılması gibi bir lüksümüz olmadığını dile getirmiştim .
ayrıca beğenmiyo olabilirim bu benim yapım.neden kasıldınız anlamıyorum.
.hem alıp alıp kenara da atmıyorum uydurup kendiniizi eğlendirmek için yazıp durmuşsunuz...bu konuyu başka yerlere çarptırmaya çalışankişiler lütfen gidin kendiniz eğlendirecek başka topikler açın..
bi arkadaşın dediği gibi beğenmediğiniz bi onu bulunca taşlamaya hazırsınız...
eşleriniz size hediye almıyosa sizin sorununuz pc başında zaman geçireceğinize gidin eşlerinizle ilgilenin prenses yapmasa da sizii belki başka işe yarar..siz her yazdığınıza cevap alıp daha da eğlenmek istediniz ama burda en azından beni anlayan arkadaşlar için bu açıklamayı yapıyorum ve başkada bişi demiyorum muhalaefet olanlara...

Konu sahibi;
Çoğul konuşmuşsunuz ve bende aksi yorum yapanlardan olduğum için haliyle üstüme alındım..
Sanırım sizin lehinizde yorum yapanlara söylemediniz şu lafı..

'eşleriniz sizede hediye alsın,yok pcde başında duracağınıza gidin eşinizle ilgilenin'

1.bu işi çiş yarışına dönüştürmek için konuyu açtığınız anlaşıldı...
2.Konu dışına çıkıp,eşlerimizi ağzınıza alacak duruma getirecekseniz konuyu orası size kalmış.
3.Benim eşim bana sık sık sevdiğim hediyeleri,pastamı çikolatamı alır getirir,ve böyle birşeyi burda yazmak aklıma gelmezdi.Anlayacağınız hediyeden yoksun,yada noksan değilim..Çok şükür hediye trafiğim sizinkisi gibi.!ama tek sorun benim herşeyden memnun ve mutlu olmam!
Haddinizi aşmayın derim!Eşimle ilgilenip ilgilenmeyeceğim zamanı bana bırakın olur mu?
Nede olsa karısıyım eşimin..

Ayrıca karı-koca birbirine ne zaman yada ne kadar zaman ayırır onu kimse bilemez..!
Üstümüze vazife olmayan konulara bulaşmayalım..
Demek siz yapışık ikiz gibi yaşıyorsunuz ki eşinizle..
Size yaptığı ve sunduğu hiç birşey hoşunuza gitmiyor demek.
Çünkü dip dibe olunca,evlilikler daha bir monotonlaşır mış,ben öyle duydum
Mutsuzluğunuzun sebebi anlaşıldı..İnsanlar ayrı ayrı zaman geçirecek ki birbirlerinden bıkmasınlar..Nyese bu konuda baydı artık,cevap vermek istemiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…