bu arada gerçek ya da değil topic bilemem.
ancak gerçekten istenirse Ferhat'ın dağları deldiği gibi erkekler sevdikleri için herşeyi yapabildiklerini biliyorum
kimseye laf etmek için söylemiyorum ama gerçekten çok ayıp söylenenler
belki şımarıklık yaptığı ki arkadaş da bunu kabul etmiş ki ben de eleştirdim bazı konularda
ancak hiç tanımadığınız birine karşı sırf böyle bir konu açtı diye ne yalancı demeye ne de mahalle ağzıyla dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.
Editor de yazmış, o dedikten sonra bana düşmez, ancak bu tarz şeyler benim de birkaç topicte başıma geldi ve şuan tamamen anladım ki artık burası akbaba yuvasına dönmüş.
kadın dayanışması gerçek hayatta zaten yoktur farkettiniz mi? çünkü yarış içerisindedir kadınlar. ancak sanal ortamda cinsiyet ortadan kalkar, burası da yardımlaşmamız için çok güzel bir forum(du) ancak son hali bence içler acısı, çünkü kadın olduklarını ve karşısındakinin de kadın olduğunu hatırlayanlar illa ki bir tartışma içerisine giriyor.
neyse şahsa nazır yazmadım bu mesajımı dolayısıyla bir tartışma içerisine girmek istemiyorum ancak umarım HERKES üstüne alınır da kk tekrar eski günlerine döner... sevgiler..
Ya bilip bilmeden ne kadar çok üstüne gitmişsiniz..Konu sahibi çok zor günler geçirdi ve onu hiç bir hediye uzun süre mutlu etmeyecek...Hediye istememesinin asıl nedeni geçirdiği zor gunler...Eleştirmeden önce eski konularına bakıp kişi hakkında fikir edinin...
yani kadinca paylasim yapmanin bedeli bumu bir forumda?
kocamda bana habire cikolata ve koleksiyonuma uymayan
ayiciklar aliyor deseydim dahami sirin gelirdi?
burda ego tatmini yapacam diye esim bana bunu aliyor sunu aliyor diyecek hali yok kimsenin
sonucta tanimadigimiz hayatini bilmedigimiz
baska konuya gecince unutacagimiz bir rumuz
kendince kadinca simarikcada gelse can sikintisini anlatmis
e simdi tek tas bekliyorum ben sahsen esimden ama dur bakalim ne zaman alir
gecenlerde gittik baktik :) baktigimizla kaldik
en azindan bir fikrim olustu dedi esim
ama diger yandan papatya alir sik sik
inanirmisiniz icten ice kizarim romantik bulmam illa gliselesmis kirmizi gül olmali :)
buda bir simariklik mesela
her cuma pazardan aldigi 5tl'lik papatya yada demet guller!
:)
esim hediye almiyor dese vah vah
aliyor ama kullanissiz seyler aliyor desek
"nankor kadin gelip burda havami atiyorsun?
egomu tatmin ediyorsun " evet kadinca paylasimimiz budur
zavalli gormek istiyoruz hemcisimizi
teselli etmek daha cok hosumuza gidior sanirim
Merhaba
Konunun gerçekliğine veya sahte olmasına izin verirseniz biz karar verelim. Bir diğer konu da alıntı yapıp başkalarını eleştirme hakkı kendinizde görüyorsanız sizin mesajınızı alıntı yapılıp yorum yazılmasına lütfen tepki vermeyin.
Yorumların bazılarını okudum,ne kadar çirkin ve ayıp gerçekten
Bana görede çirkin,ve ayıp gelen yorumlar var illa ki..Her dile getiren bir adım öne çıkıyor değil mi?Ya bunlar politik cevaplar,bir adım öne geçmek için yapılan tuhaf düşünceler,herneyse..
Konu ne?
Konu konu sahibinin o boğulduğu hediyelere burun kıvırması,verilen değeri anlamaması.
Peki o hediyeleri alamayan insanları hiç düşündünüz mü?
Şimdi illa ki bi iki kişi çıkıp kendince aa çok ayıpp falan diyecek:)
Bazı gerçeklerini göz ardı edip konu sahibine ahh vay senin ne çok üstüne gitmişler falan diyecek.Baktılar konu sahibinin üstüne gidilmiş ya,dur ben hemcinsimi bir koruyayım.
Tamam koru herkes kendi düşüncesinde özgürdür,lakin siz yorumlara çirkin ve ayıp derseniz,,bırakın bir zahmette biz size cevap verebilelim.
Konuya dönersek sırf şu kadın dayanışması yüzünden asıl olan şeyi,gerçek olan şeyi unutabiliyoruz.
Konu sahibine eşi saat almış burun kıvırmış neden modelini beğenmemiş,zevkleri farklıymış peh..
Yüzük almış küçük diye beğenmemiş,ve bunun için hiç birşey yapmamış...
Bana eşim çok şık bir saat aldı demiştim...Haa deyince alınamayacak bir saat.Ben o saati eşime bilerek aldırmadım,kesemizi zorlamamak için aynı derinss gibi mesela..Ve evlendiğimden beri anısı benim için güzel olmayan bir saati takmak zorundaydım..neden?
Ben kadın değil miyim?Neden şımarık kızlar gibi hiç birşeyi düşünmeden haraket edeyim?
Benim sorunlarım yok mu?Bende doğmamış masum embriyomu kaybetmiş olamaz mıyım?
Hemen acıtasyon hey Allah'ım.Sıkıntı,dert,tasa farklıdır,,Hediyeye doğmuşluk,ve şımarıklık farklıdır.
Ya konu sahibinin burun kıvırdığı tüm hediyeleri bir arada bırak görmeyi,tek tek göremeyen kadınlar?
Bir yüzük için,bir saat,bir çanta için
bırak pahalıyı vs
sadece ucuz ve güzel bir hediye için neler verebilecek kadınlar vardır değil mi?
Ne oldum dememeli,ne olacam demeli..Umarım fazla naz aşık usandırmaz birgün..
Bir bakarsın o hediye trafiği sona ermiş,kuru ve buruşmuş bir tek gül alan eş kalmamış etrafında..
ama illa çıkıp kendi yorumlarını yapacak kişiler,kendi yorumlarını yaparken illa ve illa karşı tarafa çirkin,aa kaka diyecek ya..!kendi düşüncelerini harika gösterebilmek için.....
hey allahımm :))))
siz insanlarla dalga geçin,yalancı diyin ,kocası yoktur bile diyin sonrada ayıp denildimi tepki verin şaşırtıcı valla ama söylenecek bişey yok kırmızıyla belirttiğim kısım herşeyi açıkca ortaya koyuyor..
Saygı saygııı çirkinlikler kakalıklar bundan kaynaklanıyor..Eleştir tamam da yani bu ne yaaa.hakaret farklı ,eleştiri farklı!!!
Arkadaşım özellemeyin mesajları..
Ben konu yalan bilmemne demedim.
Ya iyi okuyun yada özellemeden yapın yorumunuzu..
Yalan diyen arkadaşlarada saygı duymak lazım.
Buraya konu açılmış ve onların düşünceside bu...
O zaman benim düşüncemde bu!!!!
Ee tamam birşey demedim ki,demeyede hakkım yok zaten..
Tek sorun sizin başka başka yorumlara 'çirkin ve ayıp' demeniz...
Tamam bu da benim düşüncem neden saygı duymuyorsunuz?
Başkaları yalancı ,şımarık vs..derken iyide ben ayıp diyince neden kötü....
Ayıp ve çirkin çok daha anlam taşıyan kelimeler değil mi?
Birşeyi ayıplamak için o konunun ahlak dışı olması gerekir bana göre.
Biz ahlak bekçisi olmadığımıza görei,ayıp ve çirkin diyede nitelendiremeyiz..
Yalancı,şımarık vs
ayıp ve çirkin...aradaki farkı bulun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?