Eşimin hediye almasını istemiyorum...

ne kadar guzel ya eşin sana nasıl aşık kı adam mutlu etmek için elınden gelenı yapıyor çok büyük derdiniz varmış gerçekten okuyunca şoke oldum sizinkisi dertse başkaları kendılerini köprüden aşağı atsın ne olursa olsun ne alırsa alsın eşiniz bence hep mutlu olmaya bakın aramızdaki o derece insanlar var ki eşleriyle sürekli kavga gürültü dayak yemekte halınıze şükredın ALLAH BAŞKA DERT VERMESIN DİYELIM....

Polis maaşıyla ne alakası var anlayamadım? Benim eşimde polis ve her istediğimide alır sürekli hediyede alır... Polis diye fakir fukaramı oluyor... Bir çok kişiyi görede daha fazla maaş alıyorlar .

Arkadaş sadece eşim bana hediye alıyor ama zevklerimiz farklı,onu beğenmedim diyerek kırmak istemiyorum diyor bunu anlatmak istiyor ama nedense her topikte olduğu gibi bu topiktede yok aslında almıyorda kendi uyduruyor, yok yalan söylüyor böyle birşey yok gibi kelimeler kullanılmış... İnanmıyorsanız hiçbir konuya yazmayın arkadaşlar kimse sizi zorla birşeyler yazın diye zorlamıyor... Arkadaş sadece derdini anlatmış yardım istemiş... Kendisini şahsen tanımıyorum sadece bir topikte sohbetimiz olmuştu ama kimse ciddi bir psikolojik sorunu yoksa burda olmayan birşeyi açıpta niye derdini anlatsın....Bence yalan olduğunu düşünen insanların bir psikolojik sorunları var çünkü her konuya yalan olarak bakıyorlar...

Yazık adama! Değerini bilecek olan bulamaz bulan değerini bilmez. Hediye bu adı üsütünde. Alan kadar verienden de iz taşır, alan kadar verenin de zevkini bakışını yansıtır. Güzelliği oradadır zaten. Eşinizin sizi hediye olarak götüreceği yemeğ ya da tatili siz planlarsanız ona hediye denmez, SİPARİŞ denir.

Arkadaşım memur çocuğuyum ben kaç memur karısına pırlanta alıyor ya?
Ne sanıyorsunuz ne kadar alıyor polisler?
Var mı bir fikriniz ya da hayatınızda pırlanta yüzük satın aldınız mı hiç onun fiyatını mı bilmiyorsunuz?
Polis maaşı azdır veya öğretmen maaşı farketmez. haa dediğinizde pırlanta alamazsınız.
veya sürekli maddi değeri yüksek hediyeler alamazsınız.
söyle anlatayım.. eşim en yüksek polis maaşından yüksek bir tutar alıyor..
hadi git bana pırlanta al desem alamaz.. yok yani hesap kitap ortada..
ki iş yerime çiçekler gönderecek sonra saat alacak sonra o bu şu..
katiyyen mümkün değil..

not:insanlar hangi konuya nasıl yorum yazacaklarına kendilerine karar verebilirler.
bence kendi yorumunuzla ilgilenin.. psikologsanız da gidin topik açın teşhislerinizden mahrum kalmasın insanlar.ne cürretle ona buna teşhis koyuyorsunuz.?

yalan olarak nıtelendırdıgım ılk konudur ,ıyıce arastırma yapın ...oyle camur atın ızı kalsın olmaz...

Söylediğiniz şeyi bence siz uygulayın çünkü benim öyle birşey yapmaya niyetim yok...

Siz anlamadınız galiba benim eşimde polis kaç para maaş aldığını gayet iyi biliyorum... Hayatımda hiç pırlanta tek taş görmemişde değilim parmağımda ve takıyorum... Valla istenildiği zaman öyle bir alınıyor ki ama isteyen alır işte sorun orda....

Uzun alıntılar yapmayı sevmem..ama bu mesajı alıntı yapasım geldi..
Sırf altına imza atabilmem için...

Bu mesajın altına imzamı atarım ben..........

Vallahi biz alamayız.
Eşim ortalama bir polisten iki iki buçuk kat kazanıyor.
Maaş kartıda bende.. hani hesap durumlarından haberdarım.
şöyle diyeyim en son nişanımda pırlanta fiyatı araştırdım..pırlanta set takmıştı kayınvalidem..
ben o seti 5 yıl arttıkdıklarımla alamam..
eşim de belki 10 ay hiçbir kuruş harcamasa alır
gerçi fakiriz biz kocam da beni hiç sevmez nefret eder benden
almaz yani kocası sevenler belli memur maaşıyla pırlanta alanlar seviyor..
biz sevilmeyen özel günlerde hediye yüzü gören zavallıcıklarız..

Merhaba
Konunun gerçekliğine veya sahte olmasına izin verirseniz biz karar verelim. Bir diğer konu da alıntı yapıp başkalarını eleştirme hakkı kendinizde görüyorsanız sizin mesajınızı alıntı yapılıp yorum yazılmasına lütfen tepki vermeyin.

Bedavaya üye olduğunuz sitede trilyonluk hava atmayın

Ben 30 TL lik hava atabilirim PRO Kartım var

az gerginlik geçsin dağılın bakem

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ne yaa...hangi konuya baksam hep bi tartışma, karşılıklı atışma gerçekten hoş değil. Konu dağılıyor, karşılıklı cevaplara dönüşüyor.
Ben bu tip davranışlardaki arkadaşları kınıyorum...bizleri gereksiz yere yordukları için.

Topik tabiri caizse şey yarıştırmaya dönmüş
Konu baştan saçma zaten.
Derde bak yahu te allam

bence bu hatunun kocasıda yokdur evde kalmıs bı kız cemızdır kesın kendını burda boyle avutuyordur evlenınce kocısı boyle sık sık hedıye alsın dıye

Konu gerçek arkadaşım...
Konu sahibi arkadaşım...
Aynı şehirde yaşıyorum...
Aynı kadın doğum doktoruna gittik...
Ben bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun..
Arkadaşım kaybetti 2 ay önce...

Eşinin hediye almasını ; bebeği henüz kaybettiler
ona bağlıyorum..
oranje yorumlar seni üzmesin...
gerçekliğinin farkındayız...

arkadaşım kızılmakta haklısın :)
neyse şaka bi yana
öncelikle neden hediye almasını istemediğinizi belirtmemişsiniz?
yani sizin zevkinize göre seçemiyor diye mi
yoksa hediyelere para harcamasını istemiyor musunuz diye mi

eğer 1. siyse bişeyi beğendiğinizde çok bahsedin ondan sonra da hiç konusunu açmayın o size arada sorar tekrar üstünde durmadan aa evet güzeldi o a yaa fln gibi doğal tepkiler verin

2.siyse de oturup konuşun sevgisini bildiğinizi hoşunuza gittiğini ama geleceğiniz için bu miktarı saklamanın daha iyi olacağını söyleyin

başka bir sebepse ona göre yorum yapabilirim belki sonra tekrar

bu arada belirtmeden geçemicem,
bence eşinizi kırmayın.
benim sevgilim de çok hassas düşünceli ve özel şeyler alır her seferinde bana.
işe de başladı artık yarışamıyorum onunla, teknolojik şeyler fln derken takılara pırlantalara geçti
son 1-2 haftadır da playstation mı wii mi diye ağzımı arıyor, sırf ben guitar hero oynadım arkadaşlarımla çok eğlendim dedim diye.
yani anlıyorum belki zor beğenen bir yapınız var ama keşke mesela yüzüğü parmağınıza göre ayarlatsanız, yahut biraz etrafta birlikte gezseniz alışveriş yapsanız sizin zevkinizi öğrense, bedeninizi öğrense.
çünkü ben sevgilimin gözlerinde görüyorum ben 1 seviniyorsam o benim sevinmeme 10 seviniyor hediye aldığında. böylesine sevilmek herkese nasip olmaz eminim sizin eşiniz de böyledir, üstelik kötü dönemler yaşamışsınız anlaşılan geçmiş olsun, eşinizin sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyor belli ki, sizin yanınızda olmaya çalışıyor, siz de ona sarılın varsın çok beğenmeseniz de bikaç kere giyin aldıklarını, erkeklerde beceriksizlik hissi uyandırmamak lazım bence sonra belli etmeseler de kafaya çok takıyor ve üzülüyorlar.

bence dunyanin en guzel seyi hediye almak, ustelik askindan hediye almak..
ben erkegimin bana aldigi herseyi sakliyorum, tabi takilari kulaniyorum.

tabi senin asil derdini bilemeyiz canim, elbette bi nedenin vardir, ama bence esin sana deger verdigi icin ve seni mutlu etmek icin yapiyo.

bu arada gerçek ya da değil topic bilemem.
ancak gerçekten istenirse Ferhat'ın dağları deldiği gibi erkekler sevdikleri için herşeyi yapabildiklerini biliyorum
kimseye laf etmek için söylemiyorum ama gerçekten çok ayıp söylenenler
belki şımarıklık yaptığı ki arkadaş da bunu kabul etmiş ki ben de eleştirdim bazı konularda
ancak hiç tanımadığınız birine karşı sırf böyle bir konu açtı diye ne yalancı demeye ne de mahalle ağzıyla dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.
Editor de yazmış, o dedikten sonra bana düşmez, ancak bu tarz şeyler benim de birkaç topicte başıma geldi ve şuan tamamen anladım ki artık burası akbaba yuvasına dönmüş.
kadın dayanışması gerçek hayatta zaten yoktur farkettiniz mi? çünkü yarış içerisindedir kadınlar. ancak sanal ortamda cinsiyet ortadan kalkar, burası da yardımlaşmamız için çok güzel bir forum(du) ancak son hali bence içler acısı, çünkü kadın olduklarını ve karşısındakinin de kadın olduğunu hatırlayanlar illa ki bir tartışma içerisine giriyor.
neyse şahsa nazır yazmadım bu mesajımı dolayısıyla bir tartışma içerisine girmek istemiyorum ancak umarım HERKES üstüne alınır da kk tekrar eski günlerine döner... sevgiler..

yani kadinca paylasim yapmanin bedeli bumu bir forumda?

kocamda bana habire cikolata ve koleksiyonuma uymayan
ayiciklar aliyor deseydim dahami sirin gelirdi?

burda ego tatmini yapacam diye esim bana bunu aliyor sunu aliyor diyecek hali yok kimsenin
sonucta tanimadigimiz hayatini bilmedigimiz
baska konuya gecince unutacagimiz bir rumuz
kendince kadinca simarikcada gelse can sikintisini anlatmis

e simdi tek tas bekliyorum ben sahsen esimden ama dur bakalim ne zaman alir
gecenlerde gittik baktik :) baktigimizla kaldik
en azindan bir fikrim olustu dedi esim
ama diger yandan papatya alir sik sik
inanirmisiniz icten ice kizarim romantik bulmam illa gliselesmis kirmizi gül olmali :)
buda bir simariklik mesela
her cuma pazardan aldigi 5tl'lik papatya yada demet guller!
:)

esim hediye almiyor dese vah vah
aliyor ama kullanissiz seyler aliyor desek
"nankor kadin gelip burda havami atiyorsun?
egomu tatmin ediyorsun " evet kadinca paylasimimiz budur

zavalli gormek istiyoruz hemcisimizi
teselli etmek daha cok hosumuza gidior sanirim

Son düzenleme:
Ya bilip bilmeden ne kadar çok üstüne gitmişsiniz..Konu sahibi çok zor günler geçirdi ve onu hiç bir hediye uzun süre mutlu etmeyecek...Hediye istememesinin asıl nedeni geçirdiği zor gunler...Eleştirmeden önce eski konularına bakıp kişi hakkında fikir edinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…