Babam da polis o yüzden şaşırdım.Tamam arkadaş da çalışıyor ama nihayetinde hediyeleri arkadaşın eşi alıyor.
Ve tek taştır,şık saattir,iş yerine çiçekler vs.. Bir polis maaşı bunları nasıl karşılıyor?
Evet haklısın canım,annein ,babamdan gelen ne hertürlü şeye gözleri parlar.
Erik çok sever mesela annem,babam sezonun ilk can eriğini alır gelir annem de bayılır.
Annemin cebinde para yok mu alamaz mı? Alır ama .. işte babam alınca kıymetli olur..
Polis maaşıyla ne alakası var anlayamadım? Benim eşimde polis ve her istediğimide alır sürekli hediyede alır... Polis diye fakir fukaramı oluyor... Bir çok kişiyi görede daha fazla maaş alıyorlar .
Arkadaş sadece eşim bana hediye alıyor ama zevklerimiz farklı,onu beğenmedim diyerek kırmak istemiyorum diyor bunu anlatmak istiyor ama nedense her topikte olduğu gibi bu topiktede yok aslında almıyorda kendi uyduruyor, yok yalan söylüyor böyle birşey yok gibi kelimeler kullanılmış... İnanmıyorsanız hiçbir konuya yazmayın arkadaşlar kimse sizi zorla birşeyler yazın diye zorlamıyor... Arkadaş sadece derdini anlatmış yardım istemiş... Kendisini şahsen tanımıyorum sadece bir topikte sohbetimiz olmuştu ama kimse ciddi bir psikolojik sorunu yoksa burda olmayan birşeyi açıpta niye derdini anlatsın....Bence yalan olduğunu düşünen insanların bir psikolojik sorunları var çünkü her konuya yalan olarak bakıyorlar...
yalan olarak nıtelendırdıgım ılk konudur ,ıyıce arastırma yapın ...oyle camur atın ızı kalsın olmaz...Polis maaşıyla ne alakası var anlayamadım? Benim eşimde polis ve her istediğimide alır sürekli hediyede alır... Polis diye fakir fukaramı oluyor... Bir çok kişiyi görede daha fazla maaş alıyorlar .
Arkadaş sadece eşim bana hediye alıyor ama zevklerimiz farklı,onu beğenmedim diyerek kırmak istemiyorum diyor bunu anlatmak istiyor ama nedense her topikte olduğu gibi bu topiktede yok aslında almıyorda kendi uyduruyor, yok yalan söylüyor böyle birşey yok gibi kelimeler kullanılmış... İnanmıyorsanız hiçbir konuya yazmayın arkadaşlar kimse sizi zorla birşeyler yazın diye zorlamıyor... Arkadaş sadece derdini anlatmış yardım istemiş... Kendisini şahsen tanımıyorum sadece bir topikte sohbetimiz olmuştu ama kimse ciddi bir psikolojik sorunu yoksa burda olmayan birşeyi açıpta niye derdini anlatsın....Bence yalan olduğunu düşünen insanların bir psikolojik sorunları var çünkü her konuya yalan olarak bakıyorlar...
Arkadaşım memur çocuğuyum ben kaç memur karısına pırlanta alıyor ya?
Ne sanıyorsunuz ne kadar alıyor polisler?
Var mı bir fikriniz ya da hayatınızda pırlanta yüzük satın aldınız mı hiç onun fiyatını mı bilmiyorsunuz?
Polis maaşı azdır veya öğretmen maaşı farketmez. haa dediğinizde pırlanta alamazsınız.
veya sürekli maddi değeri yüksek hediyeler alamazsınız.
söyle anlatayım.. eşim en yüksek polis maaşından yüksek bir tutar alıyor..
hadi git bana pırlanta al desem alamaz.. yok yani hesap kitap ortada..
ki iş yerime çiçekler gönderecek sonra saat alacak sonra o bu şu..
katiyyen mümkün değil..
not:insanlar hangi konuya nasıl yorum yazacaklarına kendilerine karar verebilirler.
bence kendi yorumunuzla ilgilenin.. psikologsanız da gidin topik açın teşhislerinizden mahrum kalmasın insanlar.ne cürretle ona buna teşhis koyuyorsunuz.?
Arkadaşım memur çocuğuyum ben kaç memur karısına pırlanta alıyor ya?
Ne sanıyorsunuz ne kadar alıyor polisler?
Var mı bir fikriniz ya da hayatınızda pırlanta yüzük satın aldınız mı hiç onun fiyatını mı bilmiyorsunuz?
Polis maaşı azdır veya öğretmen maaşı farketmez. haa dediğinizde pırlanta alamazsınız.
veya sürekli maddi değeri yüksek hediyeler alamazsınız.
söyle anlatayım.. eşim en yüksek polis maaşından yüksek bir tutar alıyor..
hadi git bana pırlanta al desem alamaz.. yok yani hesap kitap ortada..
ki iş yerime çiçekler gönderecek sonra saat alacak sonra o bu şu..
katiyyen mümkün değil..
not:insanlar hangi konuya nasıl yorum yazacaklarına kendilerine karar verebilirler.
bence kendi yorumunuzla ilgilenin.. psikologsanız da gidin topik açın teşhislerinizden mahrum kalmasın insanlar.ne cürretle ona buna teşhis koyuyorsunuz.?
Söylediğiniz şeyi bence siz uygulayın çünkü benim öyle birşey yapmaya niyetim yok...
Siz anlamadınız galiba benim eşimde polis kaç para maaş aldığını gayet iyi biliyorum... Hayatımda hiç pırlanta tek taş görmemişde değilim parmağımda ve takıyorum... Valla istenildiği zaman öyle bir alınıyor ki ama isteyen alır işte sorun orda....
bence bu hatunun kocasıda yokdurevde kalmıs bı kız cemızdır kesın kendını burda boyle avutuyordur evlenınce kocısı boyle sık sık hedıye alsın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?