- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Merhaba hanımlar .Neredeyse 2 yıldır problemsiz bir evlilik sürdürmekteyim eşimle ilgili herşeyi bana bırakması dışında hiçbir sorunum yok.Konu şu ki 2 haftalık yıllık izin sürecimde ilk haftasını kullandık geçen ay.G,deceğim yerden tutun yol güzergahına kadar olay hep bende kalacağımız yer gezeceğimiz yerler planlar hep bende bu durumdan çok sıkılmaya başladım.Eşimin iş değişikliği dolayısıyla izin hakkı yoktu 1 haftayı izin verdiler 2.iznimde ise bayram tatiliyle birleştirdim.Ve son dakika bayram haftası alanyaya gitmeye karar verdik otelden tutun her şeye yine konu bende araştır bak bul .Neyse son olarak gidiş dönüş kaldı ona bıraktım uçak pahalı old için otobüs bakarsın dedim oteli de bu hafta rezervasyon yaptırdık.Dün bi baktık alanyaya bilet yok dönüşü bir şekilde saatler uymasada ben hallettim gidiş kesinlikle yok hiçbir firmada .Bana diyo ki aktarmayla gideriz bende kabul etmiyorum.Ne yapayım sizce ders olması için herşeyi iptal ettireyim mi bu sefer olan bana olacak 2 hafta evde patlıycam zaten yıl boyunca canım çıkıyor yollarda .Bi akıl verseniz