Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle haklisiniz ama konusmak da ise yarar mi kiAbboooo ayıplı konu.Bizede yaranılmıyo ha olmasa kırmızı gecelik, olsa boş bırakmıyo.Eşinle konuşmayı dene...
Evet her gece oluyo ben hic esimle konusmadim bu konuyuBu konu sizin özeliniz oldugu için fazla detayli yamak veya sorular sormak istemiyorum. Ne sıklıkla ne yasiyorsunuz bilemem. Haftada bir veya ikinin 7 aylik bir evlilikte az olacagini dùsùnùyorum. Her gùn oluyosa en azindan 2 gùnde bire dùsùrebilirsiniz. Esinizle bunu konussaniz size kizacagini , yanlis anlayacagini düsünmùyorum. Ayrica demekki sizi gùzel buluyor ve ćok seviyor şanslisiniz .
bu gece boş bırakmış anlaşılanEvet her gece oluyo ben hic esimle konusmadim bu konuyu
Çok haklısınbu gece boş bırakmış anlaşılan![]()
Hastayim yani ondanbu gece boş bırakmış anlaşılan![]()
erkekler 'yani' kelimesini fazlaca kullanır.. ay neyse ya..Hastayim yani ondan
Evetbi sonuc alamadim tekrar actim konuyuDiğer konunuzda aynı cinselliğe taşınmış![]()
Konu tekrarı açmak yasakEvetbi sonuc alamadim tekrar actim konuyu
Ne alaka bu sizin yaptiginiz yanlis gunahima girmeyin bence cunku kakkimi aliyosunuzerkekler 'yani' kelimesini fazlaca kullanır.. ay neyse ya..
bilsem acmazdim ozur dilerimKonu tekrarı açmak yasak![]()
tamam cicim, hayırlı işlerNe alaka bu sizin yaptiginiz yanlis gunahima girmeyin bence cunku kakkimi aliyosunuz
Bi üye eşinin film izlerken orasının burasının hareketlendgini yazms herkesten uzun uzun cevap almış bu uyede okudysa o konuyu bi cesaret yazmstr belkiYatak muhabbetinizin sayısını bize mi soruyorsunuz?
E pes!..
Bi üye eşinin film izlerken orasının burasının hareketlendgini yazms herkesten uzun uzun cevap almış bu uyede okudysa o konuyu bi cesaret yazmstr belki[/QUOThayir ben oyle bisey yazmadim
Siz değil başka bi üyenin benzer bı konusu vardı ondan bahsettm o konuyu okuduktan snr sizin konunz absurd gelmedi yani