Eşimin iğrenç huyları !!

Gerçekten çok iğrenç. Onun oturduğu koltuğa oturamıyorum hergün makina takıyorum. Tam o esnada bişey soruyorum gördüğümü anlasın diye elini çekiyor hemen ama sonra yine devam.. Birde Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl bir cümle kurulur ?
Burnunu karıştırma de bence direk.Bu hastalık falan değil ya bu kadar da anlayışlı olmamak lazım.Görgü kuralı bu yani.Ayrıca mikrop var sonuçta.Bence direk uyarın .

Direkt soyleyemiyorsaniz baska birindan bahsediyormus gibi yapin bir tanidiginizdan veya internette izlediginiz okudugunuz birini anlatir gibi yapin ve fikirlerinizi ekleyin cok igrenc itici vs gibi bu sekilde anlar sizde direkt soylemek durumunda kalmazsiniz

Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Bööööööğğğğğ:kusmuk:

Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Bööööööğğğğğ:kusmuk:

ne kadar süre flört ettiniz?
bu sürede birlikte evde vakit geçirmediniz mi hiç tatile gitmediniz mi yola çıkmadınız mı?
bu yüzden evlilikten önce böyle şeylerin şart olduğunu düşünüyorum işte

Burnunu karıştırdikca içini yaralar vs daha çok karıştırma ihtiyacı duyar. O yüzden burnunu karıştırırken görünce gel bakayım burnunun içine bir şey mi var. Sürekli karistiriyorsun yara mi oldu diyebilirsin bence.

Diğeri için ise 2 sebebi olabilir. Biri psikolojik onun detaylari incelenmeli. Ona bir yorum yapamayacagim. Diğeri mantar veya kurt. Yine öyle görünce sen çok kasiniyorsun acaba mantar mi var. diyebilirsin veya poposunu kasiyorsa kıl kurdu mu var doktora gidelim dersin.

Kesinlikle uyarırım ve tavır alırım kısa ve net.

Burnunu karıştırma olayı bana gayet doğal geliyor.. En son metrodayken çinli bir kadınla sevgilisi vardı.. Kadın herkesin içinde burnunu rahatlıkla karıştırdı.. Biryandanda konuşuyordu.. Tabi biz şok olduk..

Diğeri ise belki de kaşıntı hastalığı vardır.. yada kıl dönmesi felan oluyordur.. Ve merak ediyordur kokuyormu acaba diye... Herkes yapmıştır.. burnumuz aktıktan sonra acaba gelen bişeyler varmı diye.. O koklama işide öyle birşey olmuştur. Bilirek yapmıyordur.

Eğer bu olaylardan sonra elini yüzünü temizliyor.. yada temiz biriyse.. ben rahatsız olmazdım.. Sanki kimse poposunu hiç kaşımadımı yada burnunu hiç karıştırmadı. Eşin olduğu için rahat hissediyordur kendini..

Burnunu karıştırdikca içini yaralar vs daha çok karıştırma ihtiyacı duyar. O yüzden burnunu karıştırırken görünce gel bakayım burnunun içine bir şey mi var. Sürekli karistiriyorsun yara mi oldu diyebilirsin bence.

Diğeri için ise 2 sebebi olabilir. Biri psikolojik onun detaylari incelenmeli. Ona bir yorum yapamayacagim. Diğeri mantar veya kurt. Yine öyle görünce sen çok kasiniyorsun acaba mantar mi var. diyebilirsin veya poposunu kasiyorsa kıl kurdu mu var doktora gidelim dersin.
Aslında hem burun hem de popo kasintisi varsa direkt bi kilkurdu hapi ya da şurubu var. Andozol, nidozol gibi onu icsin. 2 hafta sonra da ikinci dozu içiyor eczacı tarif eder. Kilkurdu tamamen temizlenir o zaman. Hala devam ederse o zaman ona gore davranirsiniz.

Bir de bişey söyleyeceğim. Siz kocanizdan gerçekten tiksinmissiniz veya sevmiyorsunuz adami zaten. Kocanızin yerine koyun kendinizi sizin sevmediği bir özelliğinizi kalkıp donanım habere falan yazsa ne düşünürsünüz bilemedim. Oradakiler de booggk ne biçim kadın bu deseler ne hissedersiniz? Hiç milletin yorumunu engelleiyemem demeyin yazdıklarınız öyle yorum gelmesine çok musait.

Yani düşünüyorum benim eşim veya çocuğumda böyle birşey olsa buraya ancak ve ancak nasil bir hastalık olabilir diye yazarım. Doktor öneriniz var mı hanımlar derim. Siz kocanıza söylemeye cekiniyorsunuz ama bu nasıl pisliktir demediginiz kalmış. Neyse çok kınadım sizi.

Oo en ufak seyde bile ben elininyika diye pesinden geziyorum ki anormal bir pis huyu falan yok hamd olsun.
Sapikmisi der. Birsey oldumu tutmam ben senin elini boyle yikamazsan derim. Utanmaz merak etme. Yaparken utanir insa

Nasıl konuşcagimi bilmiyorum ne demek
Esin o senin tamamen iğrenç bir durumu içeren bir konuda napiyosun sen neden yapıyosun diyemiyomusunuz birkacdefa uyarsan yapmicak belkide
Bu igrencligi görmek zorunda bırakma kendini

Bu konu ve yorumlarla hayatıma Nasıl bir renk geldi anlatamam !! Sizin fikirlerinize ihtiyacım vardı demek o yüzden derdimi paylaştım. Bu sıradan bişey olsa söyler geçerdim eşime fakat belki yaşayan vardır belki bunlar Bi sorundan kaynaklanıyordur diye düşündüm. Bu kadar kötü niyetli olmayın herkes sizin gibi açık sözlü olmayabilir. Benimde yapım böyle !
ya acik acik soyle iste . ben kotu niyetli degilim sadce bunlar cok basit seyler. esini hic br konuda uyarmadn mi bu gune kdr sanki. bu konuda uyarmak ayip degil ki. bu yuzden sinir oldum azcik. syle gitsin. kirmadan kibarca syle ki buna hc br erkek kirilmaz emin ol.

Gaz çıkarmaya takılmamda abartılmadıktan sonra burunla oynama kıçını kaşıyıp koklama iğrenç gerçekten. Ben dan diye söylerdim napıyosun sen tiksindirme kendinden diye. Kendine gelmesi lazım

çok komikmiş:D
da bunu niye bu kadar dert ettin onu çözemedim. rahatsız oluyorsan ya konuş yada adamı rahat bırak:)

tip bölümünde calisiyorum ve üzgünüm böyle bir hastalik yok esinizin terbiyessizligi öyle cok insan var
genis genis yani kisaca esinin karakteriyle ilgili bir durum gercekten igrenc

Bu huya sahip Alman milli yeni direktörü löw aklıma geldi, o da stresten kaynaklı bu davranışları sergiliyormuş.stres durumunda içgüdüsel davranışlar sergileme durumları artar,kendimizi sosyal olarak denetleme davranışlarımız daha az olur.eşinizin bu davranışlarının altında yatan sebebi bulursanız çözüme ulaşmanız daha kolay olur.

Back
X